Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Araç Sorgulamaları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sitsabaiesan

You are not allowed to view links. Register or Login
cum 78 redromeo gokhanin eski arabasi, epey masraf acmisti basina ama sonradan giderdi diye biliyorum.o sattiktan sonra da birkac el degistirdi galiba

Öncesinde de benim eski proje müdürümün aracıydı You are not allowed to view links. Register or Login  :) Çok temiz orjinal km de  bir araçtı. Sadece SS pompasını değiştirdi diye biliyorum...  ;)

bilgi için çok teşekkür ederim daha detaylı bilgi için You are not allowed to view links. Register or Login beye ve redromeo gökhan beyle konuşmadan almayı düşünmüyorum artık kendilerine bir şekilde ulaşmalıyım  8)
1995/145 1.7** boxer
1998/146 1.4** ts
2004/147 1.6** ts
2007/159 1.9** jts
Sadece insan biriktirir.

HEPİMİZ ÖLELİM FENERBAHÇE YAŞASIN

erkan

arkadaşlar araç için ne düşünüyorsunuz 14binlik bir hasar kaydı var toplamda 20 bin..14000 olan park halindeyken sol tarafını kamyon sürtmüş dediğine göre resimleride var.toplamda 20 bin fazla geldi bana ama..

Serviste yapıldıysa ufak hasarlarda dahi o rakamlara çıkması muhtemel ne zaman nerde yapıldığı önemli... çokta takılmamak lazım hasar kaydına fiyat - model orantısı  uygunsa neden olmasın

Utku

cum 78 redromeo gokhanin eski arabasi, epey masraf acmisti basina ama sonradan giderdi diye biliyorum.o sattiktan sonra da birkac el degistirdi galiba

Öncesinde de benim eski proje müdürümün aracıydı You are not allowed to view links. Register or Login  :) Çok temiz orjinal km de  bir araçtı. Sadece SS pompasını değiştirdi diye biliyorum...  ;)

bilgi için çok teşekkür ederim daha detaylı bilgi için You are not allowed to view links. Register or Login beye ve redromeo gökhan beyle konuşmadan almayı düşünmüyorum artık kendilerine bir şekilde ulaşmalıyım  8)

Ben sadece aracın bi dönem gökhanda olduğunu biliyorum o kadar :)Kendisi daha iyi bilgi verir
Ama sıklıkla ilanlara giren bi aracı ben tercih etmezdim şahsen, gökhan dan sonra birkaç el değiştirdi
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed

smarteagle

arkadaşlar araç için ne düşünüyorsunuz 14binlik bir hasar kaydı var toplamda 20 bin..14000 olan park halindeyken sol tarafını kamyon sürtmüş dediğine göre resimleride var.toplamda 20 bin fazla geldi bana ama..
aracı yerinde gördüm kaporta olarak güzel görünüyor.içinde ön konsolda birkaç kozmetik hata var onun dışında dôşemeler gayet güzel.satarken zorlanmayacağını düşünüyorsanız alınabilir.toplam hasar kaydı 24000 civarı 3 parça değişen var.fakat bunların yanīnda fiyatı uygun

erdem1904

Bence bu yazılanlara göre fiyatı uygun değil.  ;)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

master

Erdem Abi'ye katılıyorum ben de.

Benzer fiyatlara araçlar var, biraz sabredilip daha "az" kazalı olanı bulunur. Ben kazaya takan bir insan değilim şase yamulmadıkça ve araç düzgün toplandıkça, ancak 24.000 TL parçaların pahalı olmasıyla açıklamak için biraz yüksek bir rakam. Yine sıkıntı yok, araç güzelse alınır. Ama zarar edeceğinizi bilerek alacaksınız.

Ben kendi 159'umu normalde vereceğimin çok altı bir fiyattan verdim. Aracın toplam tutarı yukarıdakinden çok daha düşük 2 adet kazası var ve ikisi de sıkıntı yaratmayacak ve onarımı kusursuz yapılan kazalar. Site içinde birbirimizi tanıdığımız için birbirimizin arabasına güveniriz ancak ben alan kişi sevdiğim bir dostum, ileride satarken araç kazasızından daha düşük fiyata gidecek diye yine daha düşük fiyata verdim, araç "kazasız" birçok 159'dan çok daha temiz olmasına rağmen.

İşin özü "kazasız" diyerek satılan nice araç sahibi sadece buna güvenerek mekanik ve kozmetik olarak arabasına hiç bakmamasına rağmen yüksek fiyatlar koyarken kazalı olup da mekaniği ve kozmetiği çiçek gibi olan araçlara daha düşük fiyat konulmak zorunda kalıyor memleketimdeki boya ve değişen takıntısı yüzünden. Gelgelelim piyasa şartları bu şekilde iken 24.000 TL toplam kazası olan araca ben kaza takıntım olmamasına rağmen biraz fiyat kırmaya çalışarak yaklaşırdım. Piyasadan çok daha ucuz olmadıkça pek çekici bir yanı yok bence.

Sol tarafına kamyon "sürten" 159'da 14.000 TL hasar olmaz. Benim sağ taraf yanından geçerken kapısını açan birisi tarafından çizildiğinde toplam 4.700 TL civarı tutmuştu hasar. Dolayısıyla muhtemelen arabaya sağdan kamyon "sürtmemiş" "girmiş" ve belki airbag açıldı belki de kapılar değişti. Yine sıkıntı yok bence, temiz işçilik yapıldıysa problem değil, ama dediğim gibi 24.000 TL toplam bu fiyat için fazla.
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

erdem1904

Arka sağdan kazası olan sadece bagaj kapağı değişik olan sıfır masraf MK2 156 SS'i tramerindeki  kayıtları sebebiyle piyasanın %30 altına verdim. Aldığım zamanda aynı mantıkla aldığımdan titizlik sebebiyle yaptığım yenilemeler haricinde çok zarar etmedim. Bu 159'a kondüsyonu iyi ve sıfır masraf ise maksimum vereceğim rakam 40 olur. Bence aşağıda ki ilanı da değerlendirin. KM ye takılmayın iyi bakılmış 200.000 km lik aracı hor kullanılmış 50.000 km liğe tercih ederim.

1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Utku

Arka sağdan kazası olan sadece bagaj kapağı değişik olan sıfır masraf MK2 156 SS'i tramerindeki  kayıtları sebebiyle piyasanın %30 altına verdim. Aldığım zamanda aynı mantıkla aldığımdan titizlik sebebiyle yaptığım yenilemeler haricinde çok zarar etmedim. Bu 159'a kondüsyonu iyi ve sıfır masraf ise maksimum vereceğim rakam 40 olur. Bence aşağıda ki ilanı da değerlendirin. KM ye takılmayın iyi bakılmış 200.000 km lik aracı hor kullanılmış 50.000 km liğe tercih ederim.

Abi sende gizli gizi 159 takip ediyorsun bakıyorum :)
2003 147 1.6 Twinspark
2005 156 2.0 Selespeed

erdem1904

Abi sende gizli gizi 159 takip ediyorsun bakıyorum :)

Sedan sever biri olarak binebileceğim 159 haricinde başka Alfa kalmadı :) Bizimkisi şu an için gariban tesellisi :) ev için ciddi borca girdim 2-3 sene boyunca en güzel araç şirket aracı  :)

1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

smarteagle

ilk ilana benim fikrim ce 40000 lira fazla 37000 gibi olmalı fiyat. Araçta 3 parça değişen var.ama sanki diğer kapılardada işlem var gibi. Sizce ikinci ilanın alınabilir fiyatı ne kadar olmalı.

erdem1904

ilk ilana benim fikrim ce 40000 lira fazla 37000 gibi olmalı fiyat. Araçta 3 parça değişen var.ama sanki diğer kapılardada işlem var gibi. Sizce ikinci ilanın alınabilir fiyatı ne kadar olmalı.

Bende 37-38 yazacaktım ama piyasa deyimiyle ölücü damgası yemek istemedim :D Diğer aracın kaza-değişen-tramer 3 lüsü ve bakım durumuna bağlı.. Bunlar temizse donanım ve aksesuar olarak bence fiyat biraz pazarlık payıyla iyi... Sahibinin alfisti olduğunu ve bir tanede mk2 156 SWSS sahibi olduğunu face deki başka bir gruptan biliyorum. İç dış renk uyumu çok güzel. Sunroofu da var daha ne olsun :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

smarteagle

Piyasada gerçektende temiz 159 bulmak çok zor.boyasız ve düşük You are not allowed to view links. Register or Login olanlar ise ateş pahası.159 o paraları haketmiyor mu hakediyor ama türkiye şartları malum o fiyatlara satılması çok zaman alīyor.kendi adıma fazla boya olayına takılmadan hasar kaydıda abartılı olmayan bakımlı bir 159 a 41,42 verebilirim

Utku

159 u herkes istiyor ama herkeste ucuza istiyor.35-40 bin civarı ilanları görenler zannediyorki temizini donanımlısını düşük km. lisini bakımlısını max 45 e alırım.

Kolay bi araba değil 159 unutulmasın.
Bu arabayı alınca, yazılımsız, ekransız binilmez, iyi lastik şart, alt takım, turbo, triger v.s ağır bakım şart.Egzoz jant marşpiyel kozmetik geliştirmeler bunlarda diğer olası masraflar.
Vergi yüksek kasko yüksek yakıt yüksek.

Otomatik ve düşük km. 159 a binecek kişinin cebinde arabaya ayıracak en az 50-55 bin tl olması lazım.Manuel için de 45-50 diyelim kabaca.

2003 147 1.6 Twinspark
2005 156 2.0 Selespeed

ku2

159 u herkes istiyor ama herkeste ucuza istiyor.35-40 bin civarı ilanları görenler zannediyorki temizini donanımlısını düşük km. lisini bakımlısını max 45 e alırım.

Bu arabayı alınca, yazılımsız, ekransız binilmez, iyi lastik şart, alt takım, turbo, triger v.s ağır bakım şart.Egzoz jant marşpiyel kozmetik geliştirmeler bunlarda diğer olası masraflar.

Otomatik ve düşük km. 159 a binecek kişinin cebinde arabaya ayıracak en az 50-55 bin tl olması lazım.Manuel için de 45-50 diyelim kabaca.

Aynen katılıyorum..
Lafı ağzımdan aldın :)

Öte yandan ben GT Q2yi alırken fiyatı 40.500'e kadar düşmüştü.
Çoğu kişi düşünebilir..Oha amma indi fiyat..Adam ucuza kapattı..vs..vs..vs..
Arkadaşlar..Aracın tüm ağır bakımlarını ben yaptım... 5.500 TL servis faturam var..! (Sportivo Yılmaz Usta)
Bu rakama P Zero 225/40/18 lastikler dahil değil ayrıca..!!!

Demek istediğim..
Birşeyi alırken cebimize de ona göre bir miktar ayırmalıyız..
Araba 23bin..Bütçe 23bin..Olmuyor maalesef.

Sevgiler herkese.

--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

Utku

Bu arada 159 arayanlar şu araçla mutlaka görüşsün ;

Makyajlı kasada gördüğüm tek manuel 159.Fiyatta fena değil

2003 147 1.6 Twinspark
2005 156 2.0 Selespeed

renovatio

Erdem Abi'ye katılıyorum ben de.

Benzer fiyatlara araçlar var, biraz sabredilip daha "az" kazalı olanı bulunur. Ben kazaya takan bir insan değilim şase yamulmadıkça ve araç düzgün toplandıkça, ancak 24.000 TL parçaların pahalı olmasıyla açıklamak için biraz yüksek bir rakam. Yine sıkıntı yok, araç güzelse alınır. Ama zarar edeceğinizi bilerek alacaksınız.

Ben kendi 159'umu normalde vereceğimin çok altı bir fiyattan verdim. Aracın toplam tutarı yukarıdakinden çok daha düşük 2 adet kazası var ve ikisi de sıkıntı yaratmayacak ve onarımı kusursuz yapılan kazalar. Site içinde birbirimizi tanıdığımız için birbirimizin arabasına güveniriz ancak ben alan kişi sevdiğim bir dostum, ileride satarken araç kazasızından daha düşük fiyata gidecek diye yine daha düşük fiyata verdim, araç "kazasız" birçok 159'dan çok daha temiz olmasına rağmen.

İşin özü "kazasız" diyerek satılan nice araç sahibi sadece buna güvenerek mekanik ve kozmetik olarak arabasına hiç bakmamasına rağmen yüksek fiyatlar koyarken kazalı olup da mekaniği ve kozmetiği çiçek gibi olan araçlara daha düşük fiyat konulmak zorunda kalıyor memleketimdeki boya ve değişen takıntısı yüzünden. Gelgelelim piyasa şartları bu şekilde iken 24.000 TL toplam kazası olan araca ben kaza takıntım olmamasına rağmen biraz fiyat kırmaya çalışarak yaklaşırdım. Piyasadan çok daha ucuz olmadıkça pek çekici bir yanı yok bence.

Sol tarafına kamyon "sürten" 159'da 14.000 TL hasar olmaz. Benim sağ taraf yanından geçerken kapısını açan birisi tarafından çizildiğinde toplam 4.700 TL civarı tutmuştu hasar. Dolayısıyla muhtemelen arabaya sağdan kamyon "sürtmemiş" "girmiş" ve belki airbag açıldı belki de kapılar değişti. Yine sıkıntı yok bence, temiz işçilik yapıldıysa problem değil, ama dediğim gibi 24.000 TL toplam bu fiyat için fazla.
yorumlar ve tavsiyeler için teşekkürler.aracı yerinde gördüm kapıları sorunlu zaten tam kapanmıyor açılırken elinizde kalacak gibi..bu yola girdik artık beklememiz gerekirse bekliyecegim.

renovatio

bu araç ile ilğileniyorum sahibiylede telefonda görüştüm km kafamı karıştırıyor, 30 bin binsem 200 bin olacak :( 1.5 - 2 sene içerisinde ) tavsıyeleriniz için teşekkür ederim bu araçı yerine gidip bakıcam ama :)

smarteagle

ilanlarda bir galeri de 39850 fiyat istenmiş 159 var.bir seferde, 47000 toplamda 80000 e yakın hasar kaydı var.45000 e bir kaç parça boyalı olanlarıda var.bunun yanında 08-09 model 50000 civarı isteyenler var.hepsi sorunsuz hepsi sıfır masraf iddalarına göre ve hepside 100000 km civarlarında. Aynı ikilemi 156 alırkende yaşamış tım.13000-18000(mk1).alınabilir fiyat 50000 civarı ise marka seçenekleri artıyor. 159 için 2-3 bin civarı masraf için para ayırsak yeterli olmazmı.

Utku

Alınacak araca göre değişir tabi ne kadar harcanacağı..
Çok kriter var, bakım, kozmetik, aksesuar, kişiden kişiye değişir tabi.
o yüzden 2-3 bin yeter diyemiyorum.
Ben 50 bin tl verip 0 tl harcamıştım mesela, çünkü arabada yapılacak bişey yoktu.Aynı parayada sattım

Bu arada 50 bine çıkınca farklı markalar giriyor demişsiniz, bu fiyatlarda 159 kalitesinde alternatif bir araç yok, defalarca konuşuldu tartışıldı.

Ha tabi satıcı sıkışmıştır, aciliyeti vardır yada yakın tanıdığınızdır v.s 40 binli rakamlara da çok güzel 159 lar çıkabilir.Şans birazda bu iş, ama bu şans 159 için gittikçe azalıyor.Bu tür araçlar hemen satılıyor çünkü çok talep var, eskisi gibi değil
2003 147 1.6 Twinspark
2005 156 2.0 Selespeed

renovatio

60000 istiyorlar yetkili servisde araç müşterilerininmiş 1000 tl opsiyonum var diyor 55'e ver geliyim alıyım dedim 59 son diyor  :o bu arada araçda 7 parça lokal boya var dediler biri sağ kapıda  :S ama araç 310000 de :) yetkili servis veriyor birde.bu akşam sahibinden'e ilani verecekler miş

Kibitzer

60000 istiyorlar yetkili servisde araç müşterilerininmiş 1000 tl opsiyonum var diyor 55'e ver geliyim alıyım dedim 59 son diyor  :o bu arada araçda 7 parça lokal boya var dediler biri sağ kapıda  :S ama araç 310000 de :) yetkili servis veriyor birde.bu akşam sahibinden'e ilani verecekler miş

Bu aracı gördüm ben. Çok uzun zamandır Beylikdüzü Birmot'ta duruyor. Mantıklı bir fiyat olsa 31bin km'de üstüne atlanırdı zaten.
2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT

Sitsabaiesan

Ben sadece aracın bi dönem gökhanda olduğunu biliyorum o kadar :)Kendisi daha iyi bilgi verir
Ama sıklıkla ilanlara giren bi aracı ben tercih etmezdim şahsen, gökhan dan sonra birkaç el değiştirdi

yanıtınızı şimdi gördüm kusura bakmayın evet bende artık iyice uzaklaştım o araçtan 1.6 lt 2004-2006 arası bakmaya başladım ciddiye bindiği zaman değerli görüşlerinizi alacağım  ;)
1995/145 1.7** boxer
1998/146 1.4** ts
2004/147 1.6** ts
2007/159 1.9** jts
Sadece insan biriktirir.

HEPİMİZ ÖLELİM FENERBAHÇE YAŞASIN

LooKTeri

Herkese iyi forumlar alfisitler. Bu hesabı açalı baya oldu ama foruma bir şeyler yazmak bu güneymiş. Ailecek sevdiğimiz ilk göz ağrımız Palio muzu yakında satacağız (Aralıkda 10 yaşına girecek kerata) bu yüzden yeni bir araba arayışına girdik. Alfa Romeo 159 lar çok çekici geldi bana özellikle Sportwagon versiyonu. Türkiye'de çok fazla olmadığı için pek bir şeçenek yok malesef. Max. bütcemiz 45 Bin TL. Bir ilan buldum ilandaki araba ile ilgili yorumlarınızı almak isitiyoruz. Yaşım 20 bu arada :D Şimdiden herkese teşekkürler.

erhan35

Herkese iyi forumlar alfisitler. Bu hesabı açalı baya oldu ama foruma bir şeyler yazmak bu güneymiş. Ailecek sevdiğimiz ilk göz ağrımız Palio muzu yakında satacağız (Aralıkda 10 yaşına girecek kerata) bu yüzden yeni bir araba arayışına girdik. Alfa Romeo 159 lar çok çekici geldi bana özellikle Sportwagon versiyonu. Türkiye'de çok fazla olmadığı için pek bir şeçenek yok malesef. Max. bütcemiz 45 Bin TL. Bir ilan buldum ilandaki araba ile ilgili yorumlarınızı almak isitiyoruz. Yaşım 20 bu arada :D Şimdiden herkese teşekkürler.

bende 159 bakıyorum. ilandaki araba jtdm, gayet iyi. benimde hoşuma gitti sadece km yüksek geldi. onun dışında araçta değişen olup olmadığına bakmak lazım.

LooKTeri

bende 159 bakıyorum. ilandaki araba jtdm, gayet iyi. benimde hoşuma gitti sadece km yüksek geldi. onun dışında araçta değişen olup olmadığına bakmak lazım.

Banada KM yüksek geldi çünkü bizim 10 senelik Palio muz daha 140 Bin KM ye bile gelmedi. Biz araba alıp sene bir değiştirenlerden değiliz zaten aldık mı en az 5 sene kullanırız. 159 un niye sıfırını üretmezler ki  :asagi-ok: Ayrıca dizel bile olsa bizim Palio dan daha cok yaktığını söylüyorlar. (1.2 8V) Güzel araba ama düşük KM olanı yok  :'(