Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Araç Sorgulamaları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

alfaadana

You are not allowed to view links. Register or Login
Biri aklıma mukayet olsun  :S :o :duvar: bir ilan ve önemsiz bir kaza

not. hasar kayıtlıdır.. plaka açık bakabilirsiniz... kazalı resimlerinide koydum... çok ciddi bi kaza değil yokuşta kalkarken benden önceki sahibi geri kaçırmış sağ ve soldaki arabalara vurmuş... 3000 tl gibi bi rakama yaptırdım... sağ sol ve ön çamurluk değiştirdim...

Daha ne olması gerekiyordu acaba.  :)

zaten birşey de kalmamış geriye   :D

bende kaza resimlerinden sonra afalladım 3000 tl rakama en kötü bir kaportacı bile yutkunarak expertiz yapar.Fiyatta yüksek en fazla 15 olur...
2011 Giulietta 1.4 170 Hp.

Sitsabaiesan

:yukari-ok: aynen hocam ayrıca ne hazır bomba bence
1995/145 1.7** boxer
1998/146 1.4** ts
2004/147 1.6** ts
2007/159 1.9** jts
Sadece insan biriktirir.

HEPİMİZ ÖLELİM FENERBAHÇE YAŞASIN

erhan35

:yukari-ok: aynen hocam ayrıca ne hazır bomba bence
Arabanin son sahibi olursunuz saselere kadar girmiş. Uzun sure binecekseniz cok uygun fiyata almalisiniz

saskuran

geri kaçırmış . önden hasarlı ? yalnışmı anladım .

SAS....

Sitsabaiesan

geri kaçırmış . önden hasarlı ? yalnışmı anladım .

SAS....

evet  :yukari-ok:

:D
1995/145 1.7** boxer
1998/146 1.4** ts
2004/147 1.6** ts
2007/159 1.9** jts
Sadece insan biriktirir.

erhan35

Merhaba arkadaşlar, tabletten yazdığım için link bulamadım, sahibinden sitesindeki 189078258 ilker topuz'a ait ilan hakkında bilgisi olan var mı?

sbk0655

Sitemiz uyesi Leonhart in araci , daha onceden de yine forum uyemiz cario nun araciydi.Kendilerinden detayli bilgi alabilirsiniz , bilindik gecmisi belli bir arac.

ozoozo

Merhaba arkadaşlar, tabletten yazdığım için link bulamadım, sahibinden sitesindeki 189078258 ilker topuz'a ait ilan hakkında bilgisi olan var mı?

Yalnız sonaxta çekilen fotolar ateş ediyor.

erhan35

Sitemiz uyesi Leonhart in araci , daha onceden de yine forum uyemiz cario nun araciydi.Kendilerinden detayli bilgi alabilirsiniz , bilindik gecmisi belli bir arac.
teşekkür ederim tanıştık sohbet ettik, güven veren birisi. Hesabımi yapiyorum birde 40 bin bandinda mi yoksa 50 bin bandinda mi kalacağıma karar vereceğim. Telefonla aracın bir kaç fotoğrafini gönderdi leonheart gayet iyi durumda

alfaadana

bu araç hakkında bilgisi olan tanıyan varmıdır acaba?İzmir alfamilano bakımlıymış...
2011 Giulietta 1.4 170 Hp.

zaknamtlu

Günaydın Abilerim Kardeşlerim

1 Hafta önce 2004 model 156 1,6 ts mi sattım ama başka araç bakmak içimden gelmiyor You are not allowed to view links. Register or Login da bi araç gördüm

bu araç hakkında bana yardımcı olurmusunuz

O araçta 5 tane hasar kaydı var ve yaklaşık  17.000TL olması lazım. Bende 156 arıyorum 2005 model . Yaklaşık 20 tane araçla ilgili araştırma  yaptım. Birkaç tanesini gidip gördüm. Tavsiyem sorunsuza yakın araç istiyorsan  25.000TL aralığında baklmalısın tabi bu 156/2004-2006 için geçerli.

Sitsabaiesan

iyi akşamlar tüm  :alfisti: dostları aradığım 156 mk 2 yi hala bulamadım  :'( niyetlendiğim araçları sizlere soruyorum sizlerde çok sağ olun değerli görüşlerinizi benimle paylaşıyorsunuz radarıma takılan son aracın allta linki veriyorum araç alfisti mi ? tanıyanınız var mı ? sizce nasıl bir araç ? uzun zaman dan beri ilan da olması biraz can sıkıcı ama henüz sahibi ile konuşmadım biraz bilgi toplayıp öyle konuşayım diyorum cevaplar için şimdiden teşekkürler.

1995/145 1.7** boxer
1998/146 1.4** ts
2004/147 1.6** ts
2007/159 1.9** jts
Sadece insan biriktirir.

Kibitzer

iyi akşamlar tüm  :alfisti: dostları aradığım 156 mk 2 yi hala bulamadım  :'( niyetlendiğim araçları sizlere soruyorum sizlerde çok sağ olun değerli görüşlerinizi benimle paylaşıyorsunuz radarıma takılan son aracın allta linki veriyorum araç alfisti mi ? tanıyanınız var mı ? sizce nasıl bir araç ? uzun zaman dan beri ilan da olması biraz can sıkıcı ama henüz sahibi ile konuşmadım biraz bilgi toplayıp öyle konuşayım diyorum cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Aracın halen satılık olduğuna emin misiniz? Arayıp konuştunuz mu? 8 ay önce verilmiş ilan, güncellenmiş de olabilir. Gidip bir görün, servise gösterin, içinize sinerse alın. Buradan size şunu al bunu alma demek etik olmayacaktır. Geçmişi, seceresi belli bir araç bakın.
2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT

erdem1904

105.000 tehlikeli bir km ... Birçok değişimi gereken parça kapıda bekliyor... 15000 km boyunca sürekli masraf demek :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

tayfun

105.000 tehlikeli bir km ... Birçok değişimi gereken parça kapıda bekliyor... 15000 km boyunca sürekli masraf demek :)
Katılıyorum . bende iki sene önce 104.000 km iken aldım alfami şu an 150.000 de. kazasız ve temiz diye ama 10.000 tl para harcadım. halada harcıyorum. 120.000 olsun ama bakımlı olsun.

Sitsabaiesan

Aracın halen satılık olduğuna emin misiniz? Arayıp konuştunuz mu? 8 ay önce verilmiş ilan, güncellenmiş de olabilir. Gidip bir görün, servise gösterin, içinize sinerse alın. Buradan size şunu al bunu alma demek etik olmayacaktır. Geçmişi, seceresi belli bir araç bakın.

Evet görüştük halen satılık ama fiyat dan hiç indirim yapmıyor kimsenin lpg parasını ben veremem diyor :o
1995/145 1.7** boxer
1998/146 1.4** ts
2004/147 1.6** ts
2007/159 1.9** jts
Sadece insan biriktirir.

Sitsabaiesan

Katılıyorum . bende iki sene önce 104.000 km iken aldım alfami şu an 150.000 de. kazasız ve temiz diye ama 10.000 tl para harcadım. halada harcıyorum. 120.000 olsun ama bakımlı olsun.

cvplar için teşekkür ederim araştırıyorum bakalım forum içinden bulursak ne ala  :yukari-ok:
1995/145 1.7** boxer
1998/146 1.4** ts
2004/147 1.6** ts
2007/159 1.9** jts
Sadece insan biriktirir.

tayfun

Biri şu Mardin deki mk2 ts 166'yı  alsın gelsin. 156' fiyatına 166. iç kombinasyonuda çabası.  çok pis kasiniyorum çoook. borcum olmasa alır gelirdim.

Kutay

Biri şu Mardin deki mk2 ts 166'yı  alsın gelsin. 156' fiyatına 166. iç kombinasyonuda çabası.  çok pis kasiniyorum çoook. borcum olmasa alır gelirdim.
bu donanım,2.0,manuel  :yukari-ok:
[url="https://hizliresim.com/2bAebA"]https://hizliresim.com/2bAebA[/url]

98" 156 1.6
99" 156 2.0
99" 166 3.0 Sportronic

tolga_ozhan

156 olsa 5 kere satılmıştı :)
Tekrar belirteyim hemde 5 ileri değil 6 ileri TS

tayfun

156 olsa 5 kere satılmıştı :)
Tekrar belirteyim hemde 5 ileri değil 6 ileri TS
yarım motor yapılmış konuştum . hiç yemese yine 3/5 yer.  ama gerçekten güzel fırsat. 40 yılda bir denk gelir.takas teklif ettim kabul etmedi.

sariertan

Motorun yapılmış olması düşündürücü. 3 kere TS motor yaptıran biri ile tanışmıştım. Ehil ellerde yapılmayınca sıkıntı olabilir. O bu değil de ben alacak olsam 3.0 olanını tercih ederim. Sanırım V6 damarlarıma işlemiş. Ama beni bu araçlara iten tek şey iç rengi. O krem mi grimi neyse iş de pis gözüküyor ve renk solması olmuş gibi duruyor =( Siyah olsa bana göre 10 numara araçlar. 

tolga_ozhan

Motorun yapılmış olması düşündürücü. 3 kere TS motor yaptıran biri ile tanışmıştım. Ehil ellerde yapılmayınca sıkıntı olabilir. O bu değil de ben alacak olsam 3.0 olanını tercih ederim. Sanırım V6 damarlarıma işlemiş. Ama beni bu araçlara iten tek şey iç rengi. O krem mi grimi neyse iş de pis gözüküyor ve renk solması olmuş gibi duruyor =( Siyah olsa bana göre 10 numara araçlar.

En kolay kısım iç mekan rengi Ertan. Bir tanıdığım siyah koltuklu 166'yı bej yaptı. Konsol falan ne varsa çok uygun fiyata özel konsol boyası ile boyandı. Şimdi diyelim torpido kapağında ufak bir leke çizik oluyor hemen baştan boyatıyoruz :)

erhan35

merhaba arkadaşlar, sahibinden internet sitesinde 174744562 numaralı 159 hakkında bilgisi olan var mıdır?

tayfun

motor mardin de alman araçları yapan bir usta'ya yaptırılmış.piston, gömlek değişmiş sahibinin dediğine göre ama subap vs deyismemis. köpek çarpması sonucu sol far yıkama fiskiyesi yokmuş . triger değişmiş aparati usta temin etmiş. salincaklar değişmiş. manisadan mardine gitmiş araç. muhtemelen bu adamlar motoru yaptirdiktan sonra randıman alamadı ondan satıyorlar.  çocuk ağız değiştirdi. yok evlenecem ondan satiyom dedi. sonra parça,usta yok burda ondan satiyom diye.  motoru yapan usta ile görüşmek lazım .bende aksine iç mekan rengine tav oldum .