Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Yine, Yeni, Yeniden Alfa Romeo 159 Q-Tronic+ 34 AV 0020'yi Foruma Takdimimdir

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sbk0655

Utku

Güle güle kullan üstad  :clover:

Araba yeni kasa içi bej doseme ve dop dolu olarak Tr de tek.
Yapılan uygulamalardan bahsetmemiş, 2 aydır o kadar emek verildiki, a dan z ye herşey ince ayrıntısına kadar düşünüldü ve ortaya gerçekten muazzam bir araç çıktı.
Zamanla detayları paylaşırsın zaten..

Verdiğin emeklere, harcadığın zamana - paraya, onca zaman aramana, sonuna kadar hatta fazlasıyla değen bir araç oldu.Benim tek yaptığım internetten sipariş vermek, oda devede kulak..

Esas güzelliği iç mekanda olan bu aracı, şahsen orjinal ti paketli bir 159 a dahi değişmezdim.
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic

ar.159

You are not allowed to view links. Register or Login
Güle güle kullan üstad  :clover:

Araba yeni kasa içi bej doseme ve dop dolu olarak Tr de tek.
Yapılan uygulamalardan bahsetmemiş, 2 aydır o kadar emek verildiki, a dan z ye herşey ince ayrıntısına kadar düşünüldü ve ortaya gerçekten muazzam bir araç çıktı.
Zamanla detayları paylaşırsın zaten..

Verdiğin emeklere, harcadığın zamana - paraya, onca zaman aramana, sonuna kadar hatta fazlasıyla değen bir araç oldu.Benim tek yaptığım internetten sipariş vermek, oda devede kulak..

Esas güzelliği iç mekanda olan bu aracı, şahsen orjinal ti paketli bir 159 a dahi değişmezdim.
sağolasın akrdeşim beni fazlasıyla şimarttığın gibi kendin için de fazlasıyla mütevazi olmuşsun..
o devede kulak dediğin hani bir tane birşey isterim de neyse yurt dışından italyadan başladık polanyaya almanyaya kadar kimi ebay üzerinden kimini ise bizzat bulup siparişler verdin hepsi ile tek tek konuştun pazarlıklar yaptın Allah'ın soğunda hafta sonunu bana ayırdın beraber sabahtan akşama serviste bekledik ve yetmedi birde arabamı çok özel bir hediye ile taçlandırdın yakında onuda paylaşacağım herşey için tekrar teşekkürler ve inş. tez zamanda 159 lan ;)

ayrı ayrı teşekkür edemeiğim iyi dileklerde bulunan tüm forum arkadaşşlarımada bu güzel dilekleriniz için bir kez daha teşekkürler daha iyleri inş. sizin olsun her zaman gönlünüzde yatan alfaya binmek nasip olur inş.
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

ssg

BMW 1.16i Sportline
Giulietta 1.6 JTDm
-----------------
Eksi Alfalarım
-----------------
MiTo 1.4 MA TCT
MiTo 1.4 TB
GT 2.0 JTS Selespeed

KUY65

06KUY65-MiTo Kutay Yıldız, Ankara

vieri

Passione

Hayirli olsun, donanim baya dolu, iyi gunlerde kullanmaniz dilegiyle.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"centocinguantanove"

ealprsln

İçinize sinmiş, yazdıklarınızdan mutlu olduğunuz da çok belli.
Emek, zaman ve para da harcamışsınız.
Şimdiden çok çok hayırlı olsun, mutluluğunuz baki olur umarım.
THE ROMANCE OF PERFORMANCE
'11 MiTo Quadrifoglio Verde

ozoozo

Abicim hayırlı uğurlu olsun , kazasız belasız kullanmanı dilerim.

Kırılmayacağını ve gücenmeyeceğini düşünerek resimlere inene kadar sabırsızlıkla geldim çünkü aracı önceden aldığını biliyordum ve ciddi bir fikir trafiğiniz vardı dedim aha ne çıkacak acaba , neler yaptı gibisinden ama  biraz hayal kırıklığı oldu :) En azından bir jant bir marşpiyel vs bekliyordum :D ama eminim en güzellerini yaparsın. Umarım yanlış anlaşılmam güle güle kullan abi.  :serefe:

ar.159

Kırılmayacağını ve gücenmeyeceğini düşünerek resimlere inene kadar sabırsızlıkla geldim çünkü aracı önceden aldığını biliyordum ve ciddi bir fikir trafiğiniz vardı dedim aha ne çıkacak acaba , neler yaptı gibisinden ama  biraz hayal kırıklığı oldu :) En azından bir jant bir marşpiyel vs bekliyordum :D ama eminim en güzellerini yaparsın. Umarım yanlış anlaşılmam güle güle kullan abi.  :serefe:
yok Özdemir niye kıralayım...
şimdiye kadar daha çok aracın görünmeyen kısmıyla uğraştık mekanik, motor ve yine tam bitirmediğim içi,
dışarıda zaten yay ve ayna kapağı taktım muhtemelen bu hafta jantları satıyorum tek yapacağım 18 ti başkada yapacağım işlem yok açıkcası
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

ismet

I am the master of my fate
I am the captain of my soul

ar.159

yapmışken 19 ti yap bari :) 18 olacaksa 8C :serefe:
18 8c mumla arasan bulunmuyor bi erka da vardı ona niyetlendim oda kargo olmaz deyince kaldı 19 bana uymaz geriye tek seçenek 18 ti
34 AV 0020 COMING SOON!!

ozoozo

yok Özdemir niye kıralayım...
şimdiye kadar daha çok aracın görünmeyen kısmıyla uğraştık mekanik, motor ve yine tam bitirmediğim içi,
dışarıda zaten yay ve ayna kapağı taktım muhtemelen bu hafta jantları satıyorum tek yapacağım 18 ti başkada yapacağım işlem yok açıkcası

Çok güzel olacaktır eminim , zaten halit abinin yayla ve spacer ile süper oldu başlarda hiç birimizin gözü alışmamışta ama şuan 4-4 lük zaten sende de yay varmış  :yukari-ok:

Doğa Tosun

"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

leonheart

159 JTDM Distinctive

tugrul

2002 156 2.0 TS
1999 156 2.5 V6
2006 156 1.6 TS
1999 166 2.0 TS
1999 166 2.0 TS
2011 Giulietta QV
2011 Giulietta QV
2006 GT
2004 156 1.6 TS
2007 Brera 2.2 JTS
2008 159 1.9 JTD DISTINCTIVE Q-TRONIC
2003 Nissan Terrano II 3.0 DI

koroglubrk

Hayırlı olsun :nazar:. Anlatımla birlikte aracın güzelliği bir bütün olmuş :yukari-ok:
10 AHU 04 Jarama Black Mk2 147
10 ABK 64 Jarama Black Mk2 156 SS

delıfısek

çok temiz duruyor yaw yeni boyanmıs gibi  :D hayırlı uğurlu olsun hakkını vererek kullanın. :p

OğuzCanAlantor

ilbey666

Muhteşem.. Aracınıza da yazınıza da bayıldım ve zevk alarak okudum :) nazar değmesin inşallah uzun yıllar elinizde eskisin  :nazar:
Paddock Detailing

[url="https://www.instagram.com/paddockdetailing/"]https://www.instagram.com/paddockdetailing/[/url]
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/servisler-galeriler/padok-hazir-!/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/servisler-galeriler/padok-hazir-!/[/url]

Ugur55

Guzel gunlerde kazasız belasız inşallah nazar degmesin cok hos duruyor 159.hayırlı olsun tekrar
2012 Giulietta 1.4 MA Distinctive Mk1
2015 Giulietta 1.6 JTDM Distinctive Mk2
2015 Giulietta 1.4 MA TCT Distinctive Mk2
,,

erdinc.turkarslan

Yakıyor ateş parçası her gördüğümde içim gidiyor bende aynısı olduğu halde ne garip Güle güle kullan

milano 75

delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum