Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Bugün Alfa Romeo'nuza Ne Yaptınız?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

brkvrl

80K Bakım yapıldı. Balatalar değişti arka diskler değişti. Triger değişti. Huzurlu mutluyuz. :'(
Daha baya işimiz var.

Alfa Romeo Mito QV Beyaz (2011)

FAKmito

You are not allowed to view links. Register or Login
80K Bakım yapıldı. Balatalar değişti arka diskler değişti. Triger değişti. Huzurlu mutluyuz. :'(
Daha baya işimiz var.

Yakın zamanda benimde basima gelcek sanirim :) dizelmi araciniz diskler balatalar triger ayri ayri ne tuttu

brkvrl

You are not allowed to view links. Register or Login;

Aracım 1.4 170 lık benzinli motor. 80 bin km bakımına ek olarak ön arka balata, arka diskler, triger değişti. Bunlara ek olarak rot-balans ve arka silecek gıbı ıvır zıvırlar var. Bakımda lastiklerimde üretim hatası olduğu ortaya çıktı (Mıchelın Pilot 3) 4 lastik + vites sensörü sorunu çıktı daha yeni başladı + akü değişecek gıbı duruyor. Yanı bakımdan daha çok bır masraf bekliyor beni şu anda umarım siz bakımla kurtarırsınız.

FAKmito

Aracım 1.4 170 lık benzinli motor. 80 bin km bakımına ek olarak ön arka balata, arka diskler, triger değişti. Bunlara ek olarak rot-balans ve arka silecek gıbı ıvır zıvırlar var. Bakımda lastiklerimde üretim hatası olduğu ortaya çıktı (Mıchelın Pilot 3) 4 lastik + vites sensörü sorunu çıktı daha yeni başladı + akü değişecek gıbı duruyor. Yanı bakımdan daha çok bır masraf bekliyor beni şu anda umarım siz bakımla kurtarırsınız.
Ben akü ve diger bakimlari yaptirdimda triger diskler idare eder diyorlar ama boyle rahat olamiyorum degistirmeyi dusunuyorum sadece triger ve diskleri

erdinc147

Ağır bakım işlerini önceki sahibi 100000km önce halletmiş servis bakımlı olduğundan kafam rahat aldım aracı ayrıca ben aracı 114000km'de aracı alır almaz yaptığım işlemler şöyle ön arka fren disk'leri ve fren balataları Brembo olarak değişti filtre ekipmanları ve motor yağı ve yağ filtresi değişti 118000km'de ise orjinal ön ve arka silecekler değişti xenon farlar takıldı antifiriz değişti aklıma gelmeyen bir çok parça yenilendi valla benim kafam rahat yapacağım pek bir şey kalmadı şimdi ancak yıkama cila temizlik yapıyorum başka bir şey yaptığım yok yapacak bir şey kalmadı :)

brkvrl

Ben akü ve diger bakimlari yaptirdimda triger diskler idare eder diyorlar ama boyle rahat olamiyorum degistirmeyi dusunuyorum sadece triger ve diskleri

Triger degısımı yaptırın çok ciddî bir masrafı yok zaten fren sistemi ıse bızım araçların bıraz tuzlu ancak ıhtıyac olan dısk balataları degıstırın aracın gitmesinin yanında durmasıda önemli. Benim maliyet durumumun faturasını size atarım ;)

universeee

Bugün değil ama 3 gün önce bi-xenon montajını bitirmek nasip oldu sonunda  >:D

2005 Alfa Romeo 147 1.6TS Distinctive 2013-2016
2013 Nissan Qashqai 1.5 dci Tekna 2016 - ...

Gouki

Harika olmuş :clover: You are not allowed to view links. Register or Login

universeee

Harika olmuş :clover: You are not allowed to view links. Register or Login
Sağolasın Özgün'üm  :arkadasim:
2005 Alfa Romeo 147 1.6TS Distinctive 2013-2016
2013 Nissan Qashqai 1.5 dci Tekna 2016 - ...

Murad

FB10ur

Harika olmuş benim 147'de vardı bundan sonra alacağım arabaya ilk işlemdir :)

umtu06

Bu gün alfama ne mi yaptım? Yatağını sardırdım. Yataklar değişti (alman markalı 50TL alt yatak takım). sökmüşken triger kayışı (60TL continental)ve bilyası (elimde vardı) değişti. 10w40 5LT yağ ve filtresi de değişti. işçilik indirim ile 500TL. şimdi ikimizde mutluyuz :D bilakis ben çok rahatladım. harcamak stres attırıyor  :serefe:

fatihmehmet

Gecmiş olsun. Yalnız 5 litre koymadınız umarım :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

umtu06

teşekkürler. 5LT yağın akıbetini bilmiyorum. Ama çubuk seviyesi üst noktada :)

ozoozo

Ateşingen şıtrayze , çok güzel olmuş abi.  :yukari-ok:  :nazar: You are not allowed to view links. Register or Login

wolkanku

brera almak için ilanını verdim, ama içim hiç rahat değil. tamamen mantıksız geliyor istediğim şey  :S
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

Murad

brera almak için ilanını verdim, ama içim hiç rahat değil. tamamen mantıksız geliyor istediğim şey  :S
Brera bence mantıklı. :)

wolkanku

abi fiyat performans olarak çok mantıklı

ama dizel sedan 4 kapı , vergi kasko yakıt tüketimi bana göre uygun olan aracı bırakıp
tek kapı, benzinli, yakıt tüketimi yüksek ve sadece aynı arabanın tek kapısı diye almak bi de üstüne para vermek hala mantıklı gelmiyor ama o arabayı istiyorum,sürekli brera videosu izliyorum fotoğrafı bakıyorum resmen.
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

ozoozo

ama dizel sedan 4 kapı , vergi kasko yakıt tüketimi bana göre uygun olan aracı bırakıp
tek kapı, benzinli, yakıt tüketimi yüksek ve sadece aynı arabanın tek kapısı diye almak bi de üstüne para vermek hala mantıklı gelmiyor ama o arabayı istiyorum,sürekli brera videosu izliyorum fotoğrafı bakıyorum resmen.

Abi zaten uçayım kaçayım diyen birisi değilsin , hafta içi de şirket arabasına biniyorsun valla aynı şartlara sahip olsam 1 dakika düşünmem. Zaten seneye direk bir aksilik çıkmazsa istanbula yerleşiyorum birde senin gibi şirket arabası veren bir iş bulursam 1 dakika düşünmeyeceğim yapıştıracağım :D inşallah olur kendim almış gibi sevinirim. 1 Önder abinin kasa spider , birde brera her türlü şekil her türlü karizma :D ah keşke birde gitseymiş şu arabalar tadından yenmezmiş.

Murad

Ben arkadan görünüşü için bile alırım Brerayı. Hatta Vergiler bu durumda olmasa yakıtını umursamadan 3.2 sini alırım. Sonuçta Alfa kullanıyoruz zaten fantezi insanıyız. Ekonomi tabiki önemli ama breranın tadına bakılmalı diyenlerdenim.

Deniz

Nereye ilan verdin anlamadım brera nerden çıktı ? Rahat rahatsız mı ediyor ?

delıfısek

alfama 4 kapı için ısı ve ses yalıtımı yaptım işçilik ve herşeyini kendim yaptığım için içim çok rahat, bittikten sonra cok mutlu oldum 2 günümü yedi ama deydi. kapı içleri full dolu artık kapı sesi çok tok ve güzel geliyor yol sesleri baya kesildi. sulu bi yerden geçerken veya baska bişey üzerinden ses çok az geliyor ve sanki araba altından degil 5 metre öteden geliyor gibi  :D tatmin duygusu zirvesindeyim.

ön çamurluklarada pütür attırınca 10 numara 5 yıldız olacak. :haydi:

:nazar:

TRSemih

alfama 4 kapı için ısı ve ses yalıtımı yaptım işçilik ve herşeyini kendim yaptığım için içim çok rahat, bittikten sonra cok mutlu oldum 2 günümü yedi ama deydi. kapı içleri full dolu artık kapı sesi çok tok ve güzel geliyor yol sesleri baya kesildi. sulu bi yerden geçerken veya baska bişey üzerinden ses çok az geliyor ve sanki araba altından degil 5 metre öteden geliyor gibi  :D tatmin duygusu zirvesindeyim.

ön çamurluklarada pütür attırınca 10 numara 5 yıldız olacak. :haydi:

:nazar:

Eline sağlık Burak. Keyfin daim olsn ;)
GT Q2 Blackline '08 1.9 JTDM (2026-...)
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-2026)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

milano 75

benim bitüself bagajdan sonra sağ kapıda bittiydi.sağla solun kapanışındaki ses acaip farklı.
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

fatihmehmet

Zaman bulabilirsen bi video çekebilir misin abi? Bir de toklaşıyordur mutlaka ama ağırlık ne durumda oluyor? 4 kapı yapılsa cok etkiler mi performansı?

Sent from my iPhone using Tapatalk
2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)