Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Araç Sorgulamaları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kutay

You are not allowed to view links. Register or Login
Aşağıdaki GTV yi tanıyan var mı? Ne dersiniz?

Mal cillop
Ankara buluşmalarına geliyordu sürekli.
166 ile takasa gir.

You are not allowed to view links. Register or Login çok teşekkür ederim. Mekaniği benim 166 kadar bakımlı ve iyi durumdaysa kafa kafaya takas düşünüyorum. Sahibi sizler gibi Alfista mıdır, GTV'ye iyi bakmış mıdır, bakımlarını eksiksiz yaptırmış mıdır? Pert olmadıktan sonra boya, kaza kaydı vs takıntım yok 18 yıllık otomobilde.
Yani bunun bilincindeysen alınır tabiki. Pert durumunu bılmıyorum tam. Ama F/P oranına göre mantıklı geliyor.İlanda zaten ALfa servisine gittiğini belirtmiş.
[url="https://hizliresim.com/2bAebA"]https://hizliresim.com/2bAebA[/url]

98" 156 1.6
99" 156 2.0
99" 166 3.0 Sportronic

erk1n

GTV 'nin üzerindeki jantların orjinal olduğunu söylüyor sahibi. Yalnızca boyatmış. Böyle bir alfa jantı var mı, orjinal mi gerçekten?
Alfa Romeo 159 (2008) >
Alfa Romeo 166 (2001) >
Alfa Romeo GTV (1999) >
Alfa Romeo 156 (2006) ...

erk1n

GTV'nin üzerindeki jantların orjinal olduğunu söylüyor sahibi. Yalnızca renk değişimi yaptırmış. Doğru mudur? Böyle bir jant var mı Alfa'da ?

Alfiline Metin Usta'da yaptırılıyormuş bakımları.

Birde 166 'ım ile takas konusunda anlaştık. Sizin yorumunuz ne olur? Girmeli miyim takasa? Aslında 99 model TS vardı aklımda ama TB V6 'ya da hayır denmez :) Birde sunroof olsa güzel olurdu böyle coupe bir otomobilde..

Kararsız kaldım. Sizin görüşleriniz benim için çok önemli.

Teşekkür ederim
Alfa Romeo 159 (2008) >
Alfa Romeo 166 (2001) >
Alfa Romeo GTV (1999) >

erkan

GTV'nin üzerindeki jantların orjinal olduğunu söylüyor sahibi. Yalnızca renk değişimi yaptırmış. Doğru mudur? Böyle bir jant var mı Alfa'da ?

Alfiline Metin Usta'da yaptırılıyormuş bakımları.

Birde 166 'ım ile takas konusunda anlaştık. Sizin yorumunuz ne olur? Girmeli miyim takasa? Aslında 99 model TS vardı aklımda ama TB V6 'ya da hayır denmez :) Birde sunroof olsa güzel olurdu böyle coupe bir otomobilde..

Kararsız kaldım. Sizin görüşleriniz benim için çok önemli.

Teşekkür ederim

Kendinize macera arıyorsanız güzel tercih olur gibi duruyor  :D 99  yada 97 iki tane ts var siteden o kadar istiyorsanız alın birini bakın keyfinize... açılır tavan  düşünceniz varsa ben şu ana kadar iki tane gtv gördüm açılır tavanlı, biri şuanda satılık kafanızda kalacağına altınızda kalsın  :haydi:

erk1n

Macera olur mu diyorsunuz yani?
Alfa Romeo 159 (2008) >
Alfa Romeo 166 (2001) >
Alfa Romeo GTV (1999) >

Spider_Volkan

Bir kendi aracinizin kondisyonuna bakin bir de bu aracın. Arayıp konuşmuş olmanız bile macera.

erk1n

Bir kendi aracinizin kondisyonuna bakin bir de bu aracın. Arayıp konuşmuş olmanız bile macera.

Keşke sizle takasa girebilsek, hiç bunlara bakmasam...
Alfa Romeo 159 (2008) >
Alfa Romeo 166 (2001) >
Alfa Romeo GTV (1999) >

Spider_Volkan

Keşke sizle takasa girebilsek, hiç bunlara bakmasam...
Yanlış zaman diyelim :)
Size tavsiyem sabırla beklemeniz olur. 166 larda da gtv/spider'da da iyi örnekler az kaldı. Aracınızın keyfini sürün. 166 kadar keyifli araçlara binmek için yüksek fiyatlar vermek gerekiyor. Istediginiz gtv ya da spider karşınıza çıktığında alıp,  166 yı ondan sonra satmanız bence daha iyi olacaktır.

Alfadanadam

%100 aynı fikirdeyim. GTV arıyor olsaydım tercih edeceğim bir GTV olmazdı bu.

agucba

İlandaki GTV mi? Garip Türev Vasıta olmuş.

///////////////

Spider_Volkan

Araçla ilgili sadece fotoğraflardan gördüğüm kadarı ile, öncelikle iyi bir pasta ya da boya istediği. Kozmetik açıdan zaten eksiği çok, saça kromlar vs vs....
Bunun dışında sağ arka tekerlek olması gerektiğinden en az 3 cm dışarıda duruyor, aynı zamanda ön tarafa eğimli; ya ayarlarında sıkıntı var ya da kaportada sıkıntı var. Ön tampon değişmiş ve tb yerine ts tamponu takılmış.
12-13000 tl ye proje aracı olarak alınabilecek bir araç olabilir. Ama kondisyon olarak çok daha iyi gtv'ler var.

erk1n

İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim. Vazgeçiyorum tavsiyelerinize uyarak.
Alfa Romeo 159 (2008) >
Alfa Romeo 166 (2001) >
Alfa Romeo GTV (1999) >

umutqx

Bu araç hakkındaki yorumlarınız nedir?

166 V6 TB

umutqx

ilan yayından kalktı galiba
166 V6 TB

gokturk01

bu araç hakkında bilgisi olan arkadaşlar önceki sahibi foruma üye sanırım.

heguner

Bu arac hakkinda bilgisi olan var mi?

rain man

Malum sitedeki 147 q2 siteden değil miydi? Sahibinin satma sebebini bilen var mı...Merak ettim açıkçası :)
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

delıfısek

arkadaslar mk2 156'ım için  ilan sahibi arkadas bu aracını teklif etmiş 206272026  bmw anlayan bilen varmı ne diyosunuz.?

mrbkmz

Hocam ben olsam hiç düşünmezdim bile. Araç 98 model,çok el değiştirmiştir ve bir o kadarda yıpratmışlardır. yine de siz bilirsiniz.
2006 159 1.9 JTDm
2004 156 1.6 TS

rain man

Sizin araç kaç binde ve ne kadar fiyat düşünüyorsunuz bilmiyorum ama bahsettiğiniz ilanın fiyatı absürt derece yüksek. Bmw'den çok anlamam ama 320bin km yapmış bir aracın motoru çok kötü olmasa bile ne kadar el değiştiği ve kondisyonu az çok ortadadır. Ekstraları için fiyatı abartmış olsa gerek ama ben yine de takasa girmezdim. :)

fatihmehmet

Malum sitedeki 147 q2 siteden değil miydi? Sahibinin satma sebebini bilen var mı...Merak ettim açıkçası :)

Satılalı daha bir kaç ay oldu. Ondan once de uzun bir sure ilanda durmuştu. Forumdan mi bilmiyorum ama forumda EFS plakalı ayni renk Q2 vardı yine foruma dönmüştü.

Q2'ler çok az. Keşke benim olsa

Sent from my iPhone using Tapatalk
2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

rain man

Satılalı daha bir kaç ay oldu. Ondan once de uzun bir sure ilanda durmuştu. Forumdan mi bilmiyorum ama forumda EFS plakalı ayni renk Q2 vardı yine foruma dönmüştü.

Q2'ler çok az. Keşke benim olsa

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sanırım o araç. Sahibi forumdanmış. Konusu falan var hatta. Ekstra araç olarak almışlardı. İş yeri açma vs muhabbeti sebebiyle satıyor. Temiz ve alımlı. Nedense bu jant maviye sanki daha çok yakışıyor.

Bir de benimkisiyle farkı var sanırım. Benim hoparlörler bose değil. İlanda bose diye belirtilmiş :)

delıfısek

Sizin araç kaç binde ve ne kadar fiyat düşünüyorsunuz bilmiyorum ama bahsettiğiniz ilanın fiyatı absürt derece yüksek. Bmw'den çok anlamam ama 320bin km yapmış bir aracın motoru çok kötü olmasa bile ne kadar el değiştiği ve kondisyonu az çok ortadadır. Ekstraları için fiyatı abartmış olsa gerek ama ben yine de takasa girmezdim. :)

valla bende düşünmüyorumda gene bi sorup forumun fikrini almak istedim fiyatı abartı tabiki. motor 20 bin km önce yenilenmiş felan yazıyordu ama araç diri duruyodu. arkadan çekiş 320i bmw nin albenisine kapılıp gidebilirdim valla. :D

benim araç 191 binde bütün bakım salıncak felan ne gelirse tam bi kozmetik olarak 1-2 parça boya ihtiyacı var o kdar. :)

ilbey666

Arkadaşlar abiler şu 147'den birisini bitirmeyi düşünüyoruz cumaya kadar. Fikirlerinize ihtiyacım var.

Paddock Detailing

[url="https://www.instagram.com/paddockdetailing/"]https://www.instagram.com/paddockdetailing/[/url]
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/servisler-galeriler/padok-hazir-!/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/servisler-galeriler/padok-hazir-!/[/url]

faik

Bence gri olana bakın çünkü bildiğim kadarıyla progression larda esp olmuyor bu da çok önemli bir özellik birde hız sabitleyicisi yoktu sanırım

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi