Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Bugün Alfa Romeo'nuza Ne Yaptınız?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FAKmito

Benim eski qv mito tekrar ankaraya satilmis alan kisi burdanmi

hasiko

You are not allowed to view links. Register or Login
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
Bu aralar dikmen-öveçler 2 caddede çok görmeye başladım. Maşallah...
Oveclerin sonunda oturuyorum tesekkurler :)
Bende öveçlerde çalışıyorum...

rain man

Yag,filtre ve arka balatalarimizi You are not allowed to view links. Register or Login 10 bin km kafamiz rahat olsun :)

Parcalari alip kendi yaptirmak isteyen varsa fiyat bilgidi vereyim :)

Yag 5 lt Motul 8100 xclean 110 tl
Filtreler hepsi orjinal yag polen hava mazot 230 lira
Arka balatalarim bitikti ate marka degistirdim 110 lira
50 iscilik

Sent from my iPhone using Tapatalk
Abi aynı şekilde geçen hafta yağı cuma da bitmiş arka fren balatalarimızı değiştik.değişiklik oldukça hissedilir idi.yalnız işçiliği senden 30 lira ucuza halletmişim.iki balatayi kaldırıp takmak 50lira demek.vay arkadaş.
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

DcD-Semih

Boyadan aldım aracımı. Tamponlardaki bıyıkları beyaza çevirdik sis kapaklarını siyah yaptım tekrar. Nasıl olduğuna siz karar verin :)

2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.spark - Giallo Zoe
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Rosso
2002 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Bianco Polare
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Grigio Chiaro
2000 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Rosso
2004 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Grigio Metallico
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB - Bianco Pastello

ealprsln

Boyadan aldım aracımı. Tamponlardaki bıyıkları beyaza çevirdik sis kapaklarını siyah yaptım tekrar. Nasıl olduğuna siz karar verin :)

Sis kapaklarını siyaha çevirmek çok iyi olmuş; ben bıyıkları siyah iken daha çok beğeniyordum.
Bıyık muhabbeti de inceden tebessüm ettirdi  :))
THE ROMANCE OF PERFORMANCE
'11 MiTo Quadrifoglio Verde

erdem1904

Anıl'ın sattığı 17 jant ve 3,5 yay operasyon tamamdır  :)  :nazar:
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

wolkanku

159'a ?
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

Utku

159'a ?
Ustteki beyaz 156 ya :)
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic

Muratözdemir

Far yıkamalarda beyaz mı olsaydı acaba :) bence sis kapakları siyah olmalı çünkü daha geniş gösteriyor alt tarafı dogru karar yani :)

rain man

Normalde plastik olan ve belki bambaşka ustalarca saçma sapan vidalanip ikidir sarkan karter muhafazami çıkartıp attım. Arkadaşlardan birisinin Fiestasına yapılırken gördüğüm bir alüminyum sac muhafaza için yapılan yere gittim. İşçiliklerini daha önce de gördüğüm için o sarkan plastik görüntüsünden sonra inanılmaz güzel oldu. Bir de arka fren balatalarim bitmişti geçen perşembe değiştirmiştim ancak ses devam ettiği için götürdüm. Bu arada muhafaza şöyle oldu.

Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

fatihcan

Balans ayarı yaptırdık, rengi kötüleşen bijonları gri sprey boya ile boyadık. Sonra da iç dış yıkama yaptık. Tertemiz oldu :)
2004 156 1.6 TS Distinctive (2012-2015)
2008 159 1.9 JTDM Distinctive (2015-2022)
2016 Giulietta 1.6 JTDM Super TCT (2022-....)

milano 75

yavru nihayet ellerime geçti bugün,motor yapıldı nerdeyse komple,dün itibariyle bitmiş işi ,bende bugün erkenden gidip fardı tampondu,kaput ayarıydı falan onlarla uğraştım,araba tamire grdide benim elllerim temiz kaldı demiyim dedim  ;)
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

iskoc

yavru nihayet ellerime geçti bugün,motor yapıldı nerdeyse komple,dün itibariyle bitmiş işi ,bende bugün erkenden gidip fardı tampondu,kaput ayarıydı falan onlarla uğraştım,araba tamire grdide benim elllerim temiz kaldı demiyim dedim  ;)

Abi güle güle kullan.eski haline göre var mı fark ?

2001 156 2.0 Twinspark 2013-2015
1998 166 3.0 V6 24V     2015-2019

milano 75

eyvallah kutay,şu an basmadan tırsak tırsak kullanıyoruz bilirsin ama daha bi stabil sesi çalışması,sağdan soldan nerden geldiği belirsiz ötmeler şıkırtılar kesildi,gaz tepkisi iyi ama rodaj süresince oturcağını düşündüğüm bazı şeyler var.bu arada gömlekler,subaplar,yatakları falan değişti orjinal parçalarla,pistonlar iyi çıktı.çıkma volanla bronz baskı takıldı yeni,eski volan bizi mahvetmiş  onu gördüm,kaç tane baskımı yedi bronz dahil ,bunu ankaraya yollamıştım set olarak ayarlamaları için,çok güzel iş çıkarmışlar,pedal en son normal balatalı hali kadar sert You are not allowed to view links. Register or Login sıkıntı var 3 haftadır pejo boxer kullanımından sonra direksiyon kütük geliyo  ;)

DcD-Semih

Far yıkamalarda beyaz mı olsaydı acaba :) bence sis kapakları siyah olmalı çünkü daha geniş gösteriyor alt tarafı dogru karar yani :)

Teşekkür ediyorum hocam, far yıkamaları tam tersi siyah olunca gözüme güzel göründü benim ekstra çaba ile sökmekle uğraştım birde  :)

Spor yay hedefimde şuan zaten muhtemelen Mayıs ayı içerisinde ön takımda değiştirmek istediğim parçalarla birlikte takarım fakat 17" jant halen uzakta bana, 16"Gt leri yeni aldım sayılır zaten lastiklerimde güzel bir süre girmem o işe  :)

Birkaç büyüğümün onlara bıyık dediğini duyduktan sonra benimde ağzıma yapıştı :)
2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.spark - Giallo Zoe
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Rosso
2002 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Bianco Polare
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Grigio Chiaro
2000 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Rosso
2004 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Grigio Metallico
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB - Bianco Pastello

ealprsln

eyvallah kutay,şu an basmadan tırsak tırsak kullanıyoruz bilirsin ama daha bi stabil sesi çalışması,sağdan soldan nerden geldiği belirsiz ötmeler şıkırtılar kesildi,gaz tepkisi iyi ama rodaj süresince oturcağını düşündüğüm bazı şeyler var.bu arada gömlekler,subaplar,yatakları falan değişti orjinal parçalarla,pistonlar iyi çıktı.çıkma volanla bronz baskı takıldı yeni,eski volan bizi mahvetmiş  onu gördüm,kaç tane baskımı yedi bronz dahil ,bunu ankaraya yollamıştım set olarak ayarlamaları için,çok güzel iş çıkarmışlar,pedal en son normal balatalı hali kadar sert You are not allowed to view links. Register or Login sıkıntı var 3 haftadır pejo boxer kullanımından sonra direksiyon kütük geliyo  ;)

İyi olmuş, hayırlı olsun. Uzun süre sıkıntısız kullanırsın umarım. Kişinin aracına bağlı olması, gözünü karartıp uğraşması ne güzel şeydir  :nazar:
THE ROMANCE OF PERFORMANCE
'11 MiTo Quadrifoglio Verde

FAKmito

Bugun ölüyü diriltcez :D

ilkerbenli

Bugün Akotaya bıraktım bende arabamı, 25.500 km'de , yıl haddinden 30 bin bakımını yaptırıyorum :D
2012 Mito QV

ByAKINCI

Bugün birşey yapmadım ama Neredeyse 2 ay oldu vizeye girdik yazamamıştım.şimdi paylaşayım dedim arkadaşlar  :)Öncelikle lpg'nin projesinive Sızdırmazlığını aldım herşey güzel geçiyordu hattın sonuna geldik derken son anda hergün olan birşeymiş günlük denetim çıkıyormuş şans geldi beni buldu. Alfam tekrar hatta girdi tam bitti derken tavan rengine takıldılar. Tavan orjinalden siyah ama ruhsatta tek renk kırmızı yazıyor. Tutturdular kırmızı siyah yazacak diye ben aldığımda da böyleydi zaten dedim aracın teknik belgesi oluyormuş sistemden bakabiliyorlarmış ama tutturdulat yönetmelik böyle bu durumda vizeden geçemezsin diye  :( Dedim ki Eee ne yapacağız bir çözüm bulalım bu işe.Bunun üzerine sanayiye tanıdık bir boyacıya gittim tavanı boyatışmış dair bir fatura düzenlettim. Bu faturayla emniyete gittim binbir ricayla durumu anlattım sistemden aracımın rengini kırmızı ve siyah olarak güncelledi.faturayla tekrar muayene istasyonuna gittim. Tekrar sıraya girdim.biraz bekledikten sonra çok şükür sıra bana geldi :( Sistemden baktılar emniyetin güncellemesi görünmekte ve faturanın fotokopisini aldılar ve çok şükür ohhh be dedim günümün yarısını yediler ama çok şükür bitti. Sonra emniyete ruhasatı değişmesi için verdim
Vizeye hazırız pozumuz :)))
. [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
147 Blackline Red

ilkerbenli

Bakımımız tamam, pırıl pırıl çıktı küçümen :)

2012 Mito QV

milano 75

eyvallah You are not allowed to view links. Register or Login ,inşallah uzun süre beraberim bunla,gerçi yaz itibariyle fazla uğraşamıycam ama 2 haftadır özlemişim söküp takmayı,dün zeki abinin orda ntc sensörü falan sökülcek,kaput kolları falan takılcak,abi be bırakda ben yapıyım dedim  :D zeki abi huyumu bildiği için al sök tak neresini istersen dedi.

emree

Bugün Birmot Zincirlikuyuya götürdüm 159'umu. Kampanya var Alfa Romeo serviste, 50 TL'ye klima bakımı, antibakteriyel koruma ve eksik klima gazı tamamlama. Geçen haftaki sıcakta klima soğutmasından memnun kalmamıştım pek, şuan canavar gibi soğutuyor, ihtiyacı olanlar için güzel bir kampanya, tavsiye ederim. 31 mayıs kampanya için son günmüş.

francobaresi

Bugün Birmot Zincirlikuyuya götürdüm 159'umu. Kampanya var Alfa Romeo serviste, 50 TL'ye klima bakımı, antibakteriyel koruma ve eksik klima gazı tamamlama. Geçen haftaki sıcakta klima soğutmasından memnun kalmamıştım pek, şuan canavar gibi soğutuyor, ihtiyacı olanlar için güzel bir kampanya, tavsiye ederim. 31 mayıs kampanya için son günmüş.
cok iiymis, tum yetkili servislerde vardir umarim

Cuore sportivo

emree

cok iiymis, tum yetkili servislerde vardir umarim

Aynen abi tüm yetkili servislerde geçerli.

francobaresi

Haftaya bi gidelim bizde o zman:) klima iyi sogutuyo sikayetim yok ama 50 tl bedava fiyat bakim temizlik ve gaz icin.

Cuore sportivo