Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Bugün Alfa Romeo'nuza Ne Yaptınız?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hderin4069

You are not allowed to view links. Register or Login
Ses pek belli olmuyor ama kisa idareten bi video cektik akşam dönerken, daha duzgun cekip yuklerim sonra :D

Kutay hocam çok güzel olmuş cidden maaşallah :alkis:  arkadan lpg bitti uyarısı gelmeyeydi iyiydi:D
147 mk2
Sari Mito
Mito QV
Giulietta

yigitekimdemir

150K'yı geçen 156'mın yağ pompasını, yağ soğutucusunu ve 16 hidrolik iticisini değiştirdik, bütün karteri komple artıklardan temizledik. Otomobil fabrikalarındaki eylemlerden dolayı piyasada 2.0 yağ pompası zor bulunur olmuş, 5 gün bekledik sıfır pompa bulabilmek için, ancak bugün alabildim arabamı.

Artık 150-200 bin km boyunca 2.0'larda karşılaşılan kronik yağ pompası kilitleme sorunundan korkmaya gerek kalmadı ve yağ sistemi sıfırlanmış oldu.
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/2000-alfa-romeo-156-35-hn-291-mutluluk"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/2000-alfa-romeo-156-35-hn-291-mutluluk[/url]

ali kaynak

Marspiyel taktık ama rengi uyduramadık moralim bozuldu napcaz   ;( usta boya numarasına gore boyadık plastik aksamda boya rengi tutmayabilir dedi dedi bizi gönderdi ;(

Lancia delta III

rain man

Marspiyel taktık ama rengi uyduramadık moralim bozuldu napcaz   ;( usta boya numarasına gore boyadık plastik aksamda boya rengi tutmayabilir dedi dedi bizi gönderdi ;(

Tampon da aynı renge mi boyalı? Gerçekten dikkat edince belli oluyor.
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

fatihmehmet

Sırf bu renk tutmaması yuzunden on arka tamponu boyatamıyorum. Renk koduna göre mi olmalı yoksa üzerinden okutularak daha solmuş boya ile mi boyanmalı?

Sent from my iPhone using Tapatalk
2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

halil

aynı renk koduna sahip boyayı kullansanız bile ,ton farkı olması normaldir.sonuçta aracın üzerindeki boya yaklaşık 12 yıllık.güneşten ,dış etkenlerden dolayı boyanın renginin bir miktar değişmesi,solması normaldir.
cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

yigitekimdemir

Auto King izmirde boya eskitme konusunda garanti veriyor. Solmuş boyayla eşleme yaparız diyorlar ama deneme fırsatım olmadı o nedenle kişisel olarak garanti veremem. Diğer şubelerinde de benzer bir şey olabilir.

Ayrıca bu kadar çok renk tutmama bildiğiniz usta hatası başından savmış ve özensiz iş yapmış.
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/2000-alfa-romeo-156-35-hn-291-mutluluk"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/2000-alfa-romeo-156-35-hn-291-mutluluk[/url]

pallas00

Bugün sabah 09.30 itibariyle Kulak çöpüyle kapı menteşe aralarını temizlediğim aracıma öğlen 13 gibi adanada yağmur yağması neticesinde bütün temizliğim mahvoldu ama olsun temizlik imandan gelirmiş ☺☺

KUY65

Ses pek belli olmuyor ama kisa idareten bi video cektik akşam dönerken, daha duzgun cekip yuklerim sonra :D

Kutay hocam çok güzel olmuş cidden maaşallah :alkis:  arkadan lpg bitti uyarısı gelmeyeydi iyiydi:D
abi helal olsun ya bende kimse duymadi diye sevinmiştim :D daha pro bi video cekemedim çok dolu bi sistem olmasada duyanlar beğeniyor :D biraz saha ses cikiyo aslinda ama abim ve gaza tam oturmayışları...  :duvar: zorlamayi sevmiyormuş
06KUY65-MiTo Kutay Yıldız, Ankara

ealprsln

Bugün aracım için SONY XAV-602BT double din ana ünite siparişi verdim.

THE ROMANCE OF PERFORMANCE
'11 MiTo Quadrifoglio Verde

rain man

Geçen cuma rot balansçım bir yerden yağ sızıyor kontrol ettir demişti.Dün sabah aracı daha kaldırmadan bi baktım mazot kokusu var inceden. Bugün sabah da gösterdim, motor korumayı açtık bi baktık ki enjektör tapasından bir yerden mazot kaçağı varmış. Bir de ismini hatırlamadığım bir su hortumundan kaçak varmış nasıl olmuşsa bilmiyorum gösterdi usta hortum vs yeniledi ucuz atlattık. Çok daha büyük bir sorun olabilirdi gerçekten.
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

blueoyester

sağ ön direkte su lekesi gibi bir leke vardı. kosla oxi action la o lekeyi çıkardım. başlamışken kapı içi döşemeleri ve her yeri sildim. meğerse arabanın içi çok kirliymiş. hafta sonu da koltukları sileceğim. kızımın şurubu arka koltuğa dökülmüş umarım  o lekeyi de çıkarır. ama kapı tutamacındaki parlak plastikleri matlaştırdı.  kullanacak arkadaşlar dikkatli olsunlar
you are my desire alfa romeo
[url="http://i.hizliresim.com/EY2mWA.jpg"]http://i.hizliresim.com/EY2mWA.jpg[/url]

hderin4069

abi helal olsun ya bende kimse duymadi diye sevinmiştim :D daha pro bi video cekemedim çok dolu bi sistem olmasada duyanlar beğeniyor :D biraz saha ses cikiyo aslinda ama abim ve gaza tam oturmayışları...  :duvar: zorlamayi sevmiyormuş
hahaha;)  o performansın uzerıne bi de yakıt ekonomısı eklenınce tadından yenmez 😉
147 mk2
Sari Mito
Mito QV
Giulietta

francobaresi

sağ ön direkte su lekesi gibi bir leke vardı. kosla oxi action la o lekeyi çıkardım. başlamışken kapı içi döşemeleri ve her yeri sildim. meğerse arabanın içi çok kirliymiş. hafta sonu da koltukları sileceğim. kızımın şurubu arka koltuğa dökülmüş umarım  o lekeyi de çıkarır. ama kapı tutamacındaki parlak plastikleri matlaştırdı.  kullanacak arkadaşlar dikkatli olsunlar
Benimde klima ventilinin plastiginde matlasma , beyazlama olmustu. Chemical guys v.r.p.  urununu aldim, sifir gibi yapti belki isinize yarar sizinde

Cuore sportivo

blueoyester

Benimde klima ventilinin plastiginde matlasma , beyazlama olmustu. Chemical guys v.r.p.  urununu aldim, sifir gibi yapti belki isinize yarar sizinde

en kısa zamanda alıp bi kullanayım. aynen benimde mat ve beyazımsı oldu. o anda aklıma lastik parlatıcı sürmek geldi ama pek bi işe yaramadı. teşekkürler
you are my desire alfa romeo
[url="http://i.hizliresim.com/EY2mWA.jpg"]http://i.hizliresim.com/EY2mWA.jpg[/url]

francobaresi

Rica ederim, sonaxin lastik parlaticisiyla denedim ise yaramadi, dedigim urun hem tertemiz sifir gibi yapti hem de 1 ayi gecti en ufak matlasma olmadi

Cuore sportivo

Doğa Tosun

bugün 147 ile hafif bir kaza atlattım. Asfaltın beyaz olduğunu farketmeyip düşük hızda da olsa dönüşe sert girdim. Önce biraz kafadan kaydıktan hafif hafif gaz vermemle toparlandı fakat muhtemelen anlık bir patinaja düşünce 147'nin gerizekalı asr'si ŞAK diye tüm gücü kesti ve araba kafayı yere bastı. Hemen ardından 147'nin şirin poposu kavşağın ortasında yanıma geldi.

FWD olarak mazda3'de de ASR vardı fakat bu kadar bir anda ve sert kesmiyordu gazı.

bir de bugün hala tosfed'de görev yapan, eski bir ralliciyle konuştum. Kendisinin Volkan Işık'la yarışmışlığı falan var. Konu Alfa'ya geldiğinde mk1 147 ile ralliye çıktığını, 3. dakikada arabanın 2'ye ayrıldığını söyledi. Asfaltta ise 147'nin ağırlık transferinin çok saçma ve başarısız olduğundan, genel olarak kağıt gibi vs. kelimeler kullandı. Bir palio sporting'in daha iyi olacağını falan söyledi.
Ben asfaltta zor biniyorum 147'nin narin yapısına, sen toprağa çıkıp ralli mi yaptın diyemedim..
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

Murad

bugün 147 ile hafif bir kaza atlattım. Asfaltın beyaz olduğunu farketmeyip düşük hızda da olsa dönüşe sert girdim. Önce biraz kafadan kaydıktan hafif hafif gaz vermemle toparlandı fakat muhtemelen anlık bir patinaja düşünce 147'nin gerizekalı asr'si ŞAK diye tüm gücü kesti ve araba kafayı yere bastı. Hemen ardından 147'nin şirin poposu kavşağın ortasında yanıma geldi.

FWD olarak mazda3'de de ASR vardı fakat bu kadar bir anda ve sert kesmiyordu gazı.

bir de bugün hala tosfed'de görev yapan, eski bir ralliciyle konuştum. Kendisinin Volkan Işık'la yarışmışlığı falan var. Konu Alfa'ya geldiğinde mk1 147 ile ralliye çıktığını, 3. dakikada arabanın 2'ye ayrıldığını söyledi. Asfaltta ise 147'nin ağırlık transferinin çok saçma ve başarısız olduğundan, genel olarak kağıt gibi vs. kelimeler kullandı. Bir palio sporting'in daha iyi olacağını falan söyledi.
Ben asfaltta zor biniyorum 147'nin narin yapısına, sen toprağa çıkıp ralli mi yaptın diyemedim..
Geçmiş olsun Doğa. Neyseki bişey olmamış.

max-ime

Geçmiş olsun Doğa'cım..

hderin4069

147 mk2
Sari Mito
Mito QV
Giulietta

agucba

Yapmadım ama yapmayı düşündüklerim.

- Artık rengi açılmış olan cam filmlerini değiştirmek.
- Boya bakımı.
- İç temizlik, gerekirse o"zon terapisi".
- İstediğim gibi "uygun" fiyatlı çift çıkış bir egzoz ucu.
- Israrlar sonucu APP plaka.  :)

///////////////

erk1n

Çok geçmiş olsun.

Bundan 3 sene önce 147 almak için heves başlamış sonrasında NCAP'te 3 yıldız aldığını görünce üzülerek vazgeçmiştim.
Alfa Romeo 159 (2008) >
Alfa Romeo 166 (2001) >
Alfa Romeo GTV (1999) >
Alfa Romeo 156 (2006) ...

Murad

Yapmadım ama yapmayı düşündüklerim.

- Artık rengi açılmış olan cam filmlerini değiştirmek.
- Boya bakımı.
- İç temizlik, gerekirse o"zon terapisi".
- İstediğim gibi "uygun" fiyatlı çift çıkış bir egzoz ucu.
- Israrlar sonucu APP plaka.  :)
Bir dönem egzoz ucu için epey araştırmıştım. Aşağıda ki firma hem çok ilgililer hem de kendi üretimleri olduğundan, yerlerine gidip orada seçim de yapabiliyorsunuz. Hem seçim hem de montaj anlamında yardımcı oluyorlar. Fiyatları da gayet iyi.

ssg

You are not allowed to view links. Register or Login gecmis olsun Doğa.
BMW 1.16i Sportline
Giulietta 1.6 JTDm
-----------------
Eksi Alfalarım
-----------------
MiTo 1.4 MA TCT
MiTo 1.4 TB
GT 2.0 JTS Selespeed

agucba

Şöyle bir şeyler var aklımda. Bakalım yapabilecek miyim, o da var. Neyse...

///////////////