Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Araç Sorgulamaları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ataş

Sağolun görüşleriniz için bende vazgeçtim.Fakat temiz bi 147 bulamadım kaç zamandır arıyorum artık önüme geleni alacak seviyeye geldim!

alfizml

You are not allowed to view links. Register or Login

Aracı tanıyan var mı acaba? Km iyi fakat yılına göre fiyatı fazla mı sizce de?

Aşmış

Aracı tanıyan var mı acaba? Km iyi fakat yılına göre fiyatı fazla mı sizce de?
Fiyatı fazla gibi ama gerçekten tertemiz ise düşünülebilir gibi pazarlık payıyla. Bu arada km orjinal mi ve araç gerçekten distinctive mi ona emin olmak lazım. Bana fazlasıyla progresion gibi geldi, hatta eksik hız sabitleyici kolunu gizlemek için direksiyonu sola kırıp foto çekilmiş sanırım. Eğer disc. değil ise bu çakallıkla başka sorunlar da gizlenebilir kıllanması yaşardım ben.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne kadar az bilirsen o kadar şiddetle savunursun.

Gouki

alfizml

Yukardaki ilan bu ilanla kıyaslandığında fiyati fazla. Sahibiyle iletişime yarın geçeceğim iki aracında.bu ilandaki aracı tanıyan varmı acaba?birde dist. Ile prog. Arasında hız sabitleyici dışında baska bariz fark varmı baska acaba?

Jrnecmi

Yukardaki ilan bu ilanla kıyaslandığında fiyati fazla. Sahibiyle iletişime yarın geçeceğim iki aracında.bu ilandaki aracı tanıyan varmı acaba?birde dist. Ile prog. Arasında hız sabitleyici dışında baska bariz fark varmı baska acaba?

Doğru fiyatı diğerine göre uygun gibi ama bunda da tavanda vernik atması var, Kendiside Yazmış zaten "tavanda soyulma var" var diye.. Genelde bu dış etken Kaynaklı olur,  ya araç park edildiği yerde dışardan bir etkiye maruz kalımış ya da Hatalı sıvılar ile boya koruma pasta cila fln yapılmış olabilir.. Ilerde bu vernik atması Aracın diğer parçalarına, özellikle kaputa sıçrayabilir.. Birde şahsen ben olsam böyle binmem, illaki boyatırım.. E Boyandığını zamanda istediği kadar hasar Olmasın tavanı Boyalı araç ikinci elde değer kaybedecektir.. Bunda göz önünde bulundurun...

Adalı35

Ben olsam alırım net.
Tavan boyanacak olsa bile niye boyandığı belli. Bu km,model  ve fiyat bazı şeyleri gözardı etmeye yeter bence.

SM-N915F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır....

Koful

Bence paylaştığınız iki ilanın da fiyatı makul, çok temiz görünüyorlar.. umarım dilediğiniz gibi içinize sinen bir 147 bulursunuz.
Bol şans.

Aşmış

Bence almayı düşündüğünüz araçla ilgili ilanda gördüğünüz anda harekete geçin. Pazarlık konusunu da araç başında ve ekzpertiz sonrası yapın. Genelde iyi durumdaki araçlar 1 gün içinde satılıyor, fiyatı pahalı olanlar sadece birkaç gün bekliyor. Fiyatı saçma sapan olanlar zaten aylarca bekliyor. Bir de araç iyiyse 500 tl için hatta 1000 tl için kasmayın eğer bir an önce almayı düşünüyorsanız.
Mesela benim mükemmel durumdaki ve piyasasının 1500-2000 tl altındaki aracımı 500 tl pazarlık payı için almayan 5 tane insanın bu fırsatı kaçırmış olmalarından ziyadesiyle mutluyum, keza cebinde parasıyla bakmaya ilk gelen arkadaş taklalar atarak pazarlıksız aldı gitti. :)
Ama tabi bu arada cebinizde her ne kadar iyi bir araç alıyor olsanız da bir miktar bakım parası bulunsun mutlaka çünkü kimse satacağı araca yapması gereken son hamleleri yapıp satmıyor maalesef.
Ne kadar az bilirsen o kadar şiddetle savunursun.

alfizml

Tavanda güneş yanığı olan aracı almayı ciddi olarak düşünmekteyim.sebebi ise oncelikle km si, temiz oluşu, tabiki satışının zorluk çıkarmayacağını düşünmem.yalnız tavan yanığı konusunda ciddi tereddüt yaşıyorum.suan 29 bine inmiş durumda fiyat.muhtemelen aldığımda boyatacagim.rossoda renk tutmama olasılığı cok rastlanan bi durum.aracta hasar kaydı yok, km orjinal çıkıyor.tüm bunları göz önüne aldığınızda siz napardınız alırmıydınız, alırsanız en fazla nekadar verirdiniz?fikirlerinize ihtiyacım var sanırım ☺

FB10ur

Aracın evet avantajları ve dezavantajı var hangisi daha ağır basıyorsa ona göre karar ver bence.
Ama tavandaki vernik atması küçümsenecek bir şey değil,şahsen o araca ben o şekilde binmem boyanması gerekiyor ve maalesef 30 bin verdiğin araba tavana boya değdiği an öyle yada böyle değer kaybedecektir.

ES53

Tavanda güneş yanığı olan aracı almayı ciddi olarak düşünmekteyim.sebebi ise oncelikle km si, temiz oluşu, tabiki satışının zorluk çıkarmayacağını düşünmem.yalnız tavan yanığı konusunda ciddi tereddüt yaşıyorum.suan 29 bine inmiş durumda fiyat.muhtemelen aldığımda boyatacagim.rossoda renk tutmama olasılığı cok rastlanan bi durum.aracta hasar kaydı yok, km orjinal çıkıyor.tüm bunları göz önüne aldığınızda siz napardınız alırmıydınız, alırsanız en fazla nekadar verirdiniz?fikirlerinize ihtiyacım var sanırım

Piyasada ki araclara ve fiyatlara bakilirsa tabi ki pazarlik yapilir ama bu yazilan fiyata da gayet alinir

Jrnecmi

Tavanda güneş yanığı olan aracı almayı ciddi olarak düşünmekteyim.sebebi ise oncelikle km si, temiz oluşu, tabiki satışının zorluk çıkarmayacağını düşünmem.yalnız tavan yanığı konusunda ciddi tereddüt yaşıyorum.suan 29 bine inmiş durumda fiyat.muhtemelen aldığımda boyatacagim.rossoda renk tutmama olasılığı cok rastlanan bi durum.aracta hasar kaydı yok, km orjinal çıkıyor.tüm bunları göz önüne aldığınızda siz napardınız alırmıydınız, alırsanız en fazla nekadar verirdiniz?fikirlerinize ihtiyacım var sanırım

Öncelikle o araçtaki güneş yanığı değil, Vernik atması.. Ikisi farklı Şeyler..

Araç Hoşunuza gitti, ve içinize sindi ise ve boyayacak iseniz 2 3 bin liraya bakmayın alın..  Şonuçta araba işi keyif işi, Heleki Alfa Romeo... Bunu almaz iseniz, içinize sinecek aracı ne zaman denk getirirsiniz belli değil...

Boya tutması içinde çekinmeyin, mutlaka Yetkili Serviste yaptırın.. Renk kesinlikle tutacaktır..

Adalı35

ben senin yerinde olsam vernik atmasını sorun etmez alırdım.ben 1 sene içinde satarsan aldığın fiyata alma garantisi veriyorum.  :yukari-ok: istanbulda kadıköyde olup da bakma imkanı olan arkadaşlardan da yardım almakta fayda var. :alkis: :clover:

FB10ur

ben senin yerinde olsam vernik atmasını sorun etmez alırdım.ben 1 sene içinde satarsan aldığın fiyata alma garantisi veriyorum.  :yukari-ok: istanbulda kadıköyde olup da bakma imkanı olan arkadaşlardan da yardım almakta fayda var. :alkis: :clover:

Ben İsmail ile görüştüm kendisi net olarak fikrini söylerse gider bakarız. Fakat öncelikle kafasındaki soru işaretlerini atması gerekiyor.
Fakat aracın tavanında sadece sunroof çevresinde değil sağ arka kapıya doğruda bir vernik atması var.

Adalı35

Ben İsmail ile görüştüm kendisi net olarak fikrini söylerse gider bakarız. Fakat öncelikle kafasındaki soru işaretlerini atması gerekiyor.
Fakat aracın tavanında sadece sunroof çevresinde değil sağ arka kapıya doğruda bir vernik atması var.
Yönlendirme yapmak yada zorlamak olarak anlaşılmasın onur. Ben kendi fikrimi söyledim eğer polo dan önce bulsaydim ben alırdım. Hatta yazdığım gibi 6 ay binsin ben yine o paraya alırım ismailden. Tercih meselesi tabiki ama bu arac icin km model fiyat gibi kriterler benim tercihimde etken.

FB10ur

Yönlendirme yapmak yada zorlamak olarak anlaşılmasın onur. Ben kendi fikrimi söyledim eğer polo dan önce bulsaydim ben alırdım. Hatta yazdığım gibi 6 ay binsin ben yine o paraya alırım ismailden. Tercih meselesi tabiki ama bu arac icin km model fiyat gibi kriterler benim tercihimde etken.

Yönlendirme yapmak veya zorlamak anlamadım zaten ben sadece ismail'in kafasının karışık olduğunu belirtmek için söyledim.Sen yanlış anladın sanırım :(
Yukarıda belirttiğim gibi aracın artıları var fakat bu artıların yanında dezavantajı'da var bunuda göz ardı edemeyiz.Satıcı bir daha fiyat kırarsa alınabileceğini kendisine söyledim.Ayrıca aracın yapılmamış aksatılmış bir bakıma ihtiyacı var mı bunu iyice öğrenmek gerekir,km olarak gelmese bile yıl olarak bazı parçalar değişime ihtiyaç duyabilir diye düşünüyorum.

Adalı35

Yok ya yanlış anlamadım. Fazla ısrar ettiğimi hissettim bi an. Haklısın gözden kaçırdığımız noktalar vardır mutlaka. Kararı ismail verecek elbette dediğin gibi bakım bilgileri maliyetler masraflar İsmail'in cebinden çıkacak. En iyisi ben çekimser kalayım bu işe. İyi olur Allahtan kötü olur Hasan dan olmasın :)

FB10ur

Yok ya yanlış anlamadım. Fazla ısrar ettiğimi hissettim bi an. Haklısın gözden kaçırdığımız noktalar vardır mutlaka. Kararı ismail verecek elbette dediğin gibi bakım bilgileri maliyetler masraflar İsmail'in cebinden çıkacak. En iyisi ben çekimser kalayım bu işe. İyi olur Allahtan kötü olur Hasan dan olmasın :)

İsmail'in arac konusunda isteği zaten fazlasıyla var bizler sadece bu kadar istekle gidip kötü araç almaması için fikrimizi belirtebiliriz.
Seninde belirtmiş olduğun gibi para onun cebinden çıkacak,satıcı fiyatta inat etmeyip güzel bir indirim yaparsa neden alınmasın.Bu vernik yanıkları tavanda değil başka yerde olsaydı hepimizin bakış açısı zaten farklı olurdu :)

blackgear

Eğer içinize sindi ise, bence düşünmeyin. Alın geçin. Boyatsanız da, kaplatsanız da, o şekilde de binseniz, zaten size Alfa keyfini verdikten sonra, gereğini yaparsınız. Yürüyeni, motoru sıkıntısız ise, hiç düşünmeyin derim :)

coyote

2005 ve 2008 147'ler arasında, üretim yılından kaynaklı teknik ya da kozmetik bir farklılık yok. Model yılı elbette 2. el değeri için belirleyici faktör ama, söz konusu Alfa Romeo olunca, ben olsam iki araç arasında tercih yaparken, öncelikle aracın temizliği, bakım durumu ve donanım seviyesini karşılaştırırdım. Naçizane fikrim, 2005 Distinctive de görülmeden karar verilmemeli.

alfizml

Fikirleriniz yardımlarınız için çok teşekkür ederim.artık kararı verme sırası geldi☺hayırlısı olsun..

alfaadana

Birmottan fiyat model uyumu nasıl, ayrıca otomatik ama cam tavan yok
2011 Giulietta 1.4 170 Hp.

alfaadana

birde şu aracı değerlendirebilir misiniz?
2011 Giulietta 1.4 170 Hp.

Ugur55

Arkadaslar bildiğiniz gibi dizel giu arayısındaym.aşagıdaki collezione paket gozume carptı.aracı tanıyan bilen varsa yardımcı olabilirmi.tesekkurler

2012 Giulietta 1.4 MA Distinctive Mk1
2015 Giulietta 1.6 JTDM Distinctive Mk2
2015 Giulietta 1.4 MA TCT Distinctive Mk2
,,