Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

VAG grubuna kesilecek muhtemel ceza...

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

alisto

You are not allowed to view links. Register or Login
Vw forumlarında durum nedir?takip eden var mı?

konu başlığı şu şekilde
"EPA 'nın VW'ye çıkardığı $18Milyarlık egzos testi davasında bit yeniği ihtimali?"
:) :)

çok fazla yorum yok ama genel olarak vw'ni bitirmek için yapılmış bir operasyon olduğu düşünülüyor..

Sportivo

Sent from my iPhone using Tapatalk
Alfa Romeo 156
35 AU 4494

max-ime

Bmw de incelemeye girecekmiş, sırada PSA grup varmış. Bakalım neler olacak

Zaten bu işin tüketimde de suyu çıkmıştı. Adamlar 3.0 4 çeker aracın şehiriçi tüketimini 5l veriyorlardı. Bakalım bu işin sonu nerelere kadar gidecek.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rotweiler

İlk gün %23 hisse değeri kaybı.
Zaten olan oldu =)
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

Kurzuk

İsviçre'de satışlar durduruldu. İsviçre halkını korumak için satışı yasakladı.
İsviçre Konfederasyonu, Volkswagen satışını durdurdu
2008 MY GT Q2
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/[/url]

blackgear

Aklımdaki yeni soru işareti, acaba bu yasaklar zaman içerisinde evrilip dizel yakıta sıçrar mı?

ucarozcan

Türkiyedeki egzoz emisyon ölçümünü TüvTürk yapmakta. Doğuş otomotiv TüvTürk de hisselerin yüzde 33'üne sahip. Firma, 2008 yılında kazandıkları ihaleyle Türkiye'deki araç muayene istasyonlarının yapım, bakım ve işletme hakkını 20 yıllığına almıştı.
Bakalım işin Türkiye ayağı nasıl olacak. Millet nasil bir tepki verecek. Merakla beklemedeyiz. Devlet taraflı bir etki olacağını sanmıyorum. Devlet vergisine bakıyor. Gerisine karışmaz herhalde.

Arabam Şekil Yolumdan Çekil!

dr_eros

Türkiyedeki egzoz emisyon ölçümünü TüvTürk yapmakta. Doğuş otomotiv TüvTürk de hisselerin yüzde 33'üne sahip. Firma, 2008 yılında kazandıkları ihaleyle Türkiye'deki araç muayene istasyonlarının yapım, bakım ve işletme hakkını 20 yıllığına almıştı.
Bakalım işin Türkiye ayağı nasıl olacak. Millet nasil bir tepki verecek. Merakla beklemedeyiz. Devlet taraflı bir etki olacağını sanmıyorum. Devlet vergisine bakıyor. Gerisine karışmaz herhalde.
Halkımızdaki VW açlığı ve distribütörünün devletle olan ilişkileri nedeniyle VW adı Almanya dahil tüm dünyadan silinse bile lokal bir türk markası olarak yola devam edebileceğini düşünüyorum.

Sportivo

Yakında şöyle bi açıklama gelir dizel otomobillerin bu fıtratında var, dünyanın her üreticisinde bunlar olabiliyor , Alman üreticiyi suçlamamak lazım, halkımız münhesir olsun , dünyanın en temiz havası Türkiye'de var , EPA kendi işine baksın milletin aklını karıştırmasın , yapamıyorsa biz onun yaptığı işlere de talibiz ....

Alfa Romeo 156
35 AU 4494

rain man

Yakında şöyle bi açıklama gelir dizel otomobillerin bu fıtratında var, dünyanın her üreticisinde bunlar olabiliyor , Alman üreticiyi suçlamamak lazım, halkımız münhesir olsun , dünyanın en temiz havası Türkiye'de var , EPA kendi işine baksın milletin aklını karıştırmasın , yapamıyorsa biz onun yaptığı işlere de talibiz ....

Hisselerin 400de 1'ini verin bu iş çözülsün.
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

max-ime

Bakın çok entresan, yakın geçmişe bir bakıyoruz buharlı trenlerin doğaya saldıkları gazlar ortada.

Incablue

Hüloooğğğ :lol: kimse ülkemizdeki temiz havayı sınamaya kalkmasın hocam :) You are not allowed to view links. Register or Login 

schumi

İsviçre, kendi ülkesinde VW dizel motorlu araçların satışını yasaklayan ilk ülke oldu. Bazı ülkeler de şu an için soruşturmanın netleşmesini ve sonucunu bekliyor. Türkiye'de ise durum ne olur,bekleyip görücez.

hi_cazz

İsviçre, kendi ülkesinde VW dizel motorlu araçların satışını yasaklayan ilk ülke oldu. Bazı ülkeler de şu an için soruşturmanın netleşmesini ve sonucunu bekliyor. Türkiye'de ise durum ne olur,bekleyip görücez.

Türkiye'de VW için olumlu gelişmeler olur merak etmeyin. Artık kimse 2-3 ay beklemez. Aracını hemen alır.

muzaffersan

Zaten bu işin tüketimde de suyu çıkmıştı. Adamlar 3.0 4 çeker aracın şehiriçi tüketimini 5l veriyorlardı. Bakalım bu işin sonu nerelere kadar gidecek.

Benim asıl merak ettiğim fiat grubu motorlarında durum nedir? :)

hi_cazz

Hayret. VW forumlarında sadece bir kişi yalandır yapmaz VW demiş. Ben herkes VW yi aklamaya çalışır sanmıştım.

Kibitzer

Benim asıl merak ettiğim fiat grubu motorlarında durum nedir? :)

İşte çok çok önemli bir soru.

Bildiğim kadarıyla TDI ile CRDI farklı prensiplere göre çalışıyorlar. Bu fark ettirir mi acaba?
2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT

Adalı35

Polo ile takas düşünen var mı :) benimki benzinli ama ne olur ne olmaz :)

SM-N915F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır....

Kibitzer

Ülkemizde olacak olan şu; VW beklemeleri azalacak çünkü yurtdışındaki VW satışları düşecek ve ülkemize daha çok araç ayırabilecekler. Böylece VW alırken 6-10 ay bekleme süreleri azalacak.
2013 BMW 1.16i

Gouki

Tsi gibi gelmiş geçmiş en iyi motoru üreten firmaya bu yapılanların zamanlaması manidar.

Kunteper156

Ülkemizde olacak olan şu; VW beklemeleri azalacak çünkü yurtdışındaki VW satışları düşecek ve ülkemize daha çok araç ayırabilecekler. Böylece VW alırken 6-10 ay bekleme süreleri azalacak.

Hiç bu açıdan bakmamıştım. Çok mantıklı.

Kibitzer

Tsi gibi gelmiş geçmiş en iyi motoru üreten firmaya bu yapılanların zamanlaması manidar.

Yedirmeyiz!!!  >:D
2013 BMW 1.16i

agucba

Dua edin de FCA'ya sıçramasın böyle bir sahtekarlık

///////////////

Sportivo

Bence EPA'nın en başından olaydan haberi var ama safa yattılar , dursun bakalım cepte diyip Almanlara zamanı gelince okkalı bir çakarız nasıl olsa dediler. Ben zannetmiyorum Mars'a filo gönderen adamların kalkıp da bir yazılımın zokasını yutacaklarını. Bize zoka uzatırsınız ha diyip almanların eline verdiler zokanın ağababasını, ne imaj kaldı ne serde delikanlılık , yerlerde sürünüyor

Alfa Romeo 156
35 AU 4494

MUU

Zaten ülkemiz için 1 haftadır kamuoyundan saklanan olayın asıl yüzü bu bence de! Birileri Ferit Şahenk ' in (doğuş holding sahibi) ipini eline aldı belli ama ne haberler de ne de gazetelerde emisyon ölçümlerinde bir yanlışlık olup olmadığını hiç bir şekilde göremiyoruz.

Ayrıca 18 milyar euro VW gibi bir şirket için ödenemeyecek bir para değil ama You are not allowed to view links. Register or Login ın dediği gibi bu para çevre zararını karşılaycak mı? Bu para kime ödenecek?? Bu para ne için kullanılacak?? Dünya kamuoyu bu paranın kimin cebinden çıkıp kimin cebine gireceğine odaklanmış durumda, ben de hayretle bekliyorum bakalım.