Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Araç Sorgulamaları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

147BLACK

Şu, ucuz fiyatlı 159 için herhangi bir kritik yapıldı mı arkadaşlar? Kardeşime ve forumdan bir arkadaşa bakıyoruz da. :-)  You are not allowed to view links. Register or Login
please teach me how to dream
I long to be more than a machine

tarr

You are not allowed to view links. Register or Login
Hesaplı değil... Sunroof, deri, bose yok... Sıfır aksesuar.. 175000 km ...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Neye istinaden "en dolu" yazılmış merak ettim doğrusu.

Standart donanım paketini kastediyorlar sanırım, teşekkürler yorumlarınıza  :)

muğlalı

Şu, ucuz fiyatlı 159 için herhangi bir kritik yapıldı mı arkadaşlar? Kardeşime ve forumdan bir arkadaşa bakıyoruz da. :-)  You are not allowed to view links. Register or Login
Resimlerden anlaşılacağı üzere kritik yapmaya gerek yok bence.

erdem1904

Arda bakımlarını alfin de yaptırıyormuş. Tüm ağır bakımları yaptırdığından
bahsetmişti araç sahibi... Oğuz ile görüş istersen... ;)

1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

147BLACK

Resimlerden anlaşılacağı üzere kritik yapmaya gerek yok bence.

Vallaha resimlerden bir şey anlamış değilim... O kadar otomobil ekspertizi değilim. :-)
Deri döşeme biraz yıpranmış gibi sanki... ama o kadar. Yoksa normal 159 gibi duruyor resimlerde.

furkan_topay

Takıntının en büyük sebebi satarken zorlanma korkusu.
Halbuki boyalı/km'li araç alırken daha uygun fiyata veya aynı fiyat bile olsa daha dolu bir araç alınıyor. Sonuç olarak aracın bir alıcısı olmuş oluyor, dolayısıyla satarken de gayet rahat alıcı bulunabilir :)
Bu örnekler çok verildi ama yine de söylemek istiyorum; eğer alırken "sadece" boya için expertiz yaptırıp yürüyenine de "anlayan biriyle birlikte bile olsa" şöyle bir sürüp bakılıyorsa asıl tehlike en az "boya ve km" için verilen fazladan para kadar(daha fazlası da olabilir) bakıma harcamaktır.
Dostum şimdiye kadar 2 Alfa'm oldu. İkisini de 1 hafta içinde sattım kesinlikle satma korkum yok ki 2 sene binmeyi düşünüyorum. Bu sözlerin dediğin gibi sadece kaportaya bakanlar için geçerli ama araç bugün servise girecek ince dokunacak ve sonra computeste sokulacak. Km ve boya kısmı extra takıntılardır. Paketli araçlara maddi olarak gücüm yetmiyor. Bir deri koltuk içinde 5k-10k hasar kayıtlı araç almam. 2 Sene içim rahat binerim yatırımımı yaparım donanımlılarında temizini bulurum.  :yukari-ok: :yukari-ok:
Alfa Romeo 147       2007 1.6TS  Blackline
Alfa Romeo 147       2008 1.6TS  Collezione
Alfa Romeo Giulietta 2011 1.4MA Distinctive SP2
Alfa Romeo Giulietta 2011 1.4MA Distinctive SP2
Alfa Romeo Giulietta 2011 1.4MA Distinctive
Alfa Romeo 147       2008 1.6TS  Distinctive
Alfa Romeo 147       2006 1.6TS  Blackline

nazamarya

İLK SAHİBİNDEN TAMAMI ORJİNAL FULL 12.263KM DE
İlan No: 243618402
Guncel araclara gore donanim ( sunroof, f1, sensor pkt ), 12.000km, 2012 model, butun parcalar orjinallikten kasit degisen boya olmamasi ise fiyat cok cok iyiymis.
2015 - 2012 Model  Giulietta 1.4 TB Multiair Distinctive TCT
2017 - 2012 Model Urban Line BMW 1.16 Otomatik

srknyrds

selamın aleykum arkadaşlar.

aranıza yeni katıldım. şu an bir alfam yok ama, 147 2.0 bir araç arıyorum.
tanıdık eşten dosttan satan düşünen var mıdır? nasıl buluruz bu aracı?
yeni bir konu açmak istemedim ama bilmiyorum bu başlık uygun mudur bu konu için?
teşekkürler. :alfisti:

Günceldir.  8)

iceberg156

İkinci El / Alınıklar kısmına konu açabilirsiniz You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Distinctive Plus Q-Tronic
Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive
Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive

yelkenci

Arkadaşlar aşağıdaki araç hakkında bilginiz var mı?

coyote

Arkadaşlar aşağıdaki araç hakkında bilginiz var mı?

2009 model yılını görünce, hafifletilmiş makyajlı kasaysa iyiymiş diye düşündüm ama vites çerçevesinin rengine bakılırsa, sanırım araç 2008 sonu olup 2009 diye geçen makyaj öncesi versiyon.

147BLACK

Dumanı üstünde yeni bir 159 ilanı... fiyatı da çok uygun.  :)

ssg

Erkay abinin aracı :)
BMW 1.16i Sportline
Giulietta 1.6 JTDm
-----------------
Eksi Alfalarım
-----------------
MiTo 1.4 MA TCT
MiTo 1.4 TB
GT 2.0 JTS Selespeed

Erkay KAHYA

Araç benim zaten. Satış iptal oldu.
İsim fake. (Sahibinden aracılığıyla gelen devremülk, kaplıca vs. ilan verenler anlarlar. Biz Türküz yer mi anadolu çocuğu. Sahte isim olunca direk arama yeri anlaşılıyor.  ;))

147BLACK

Biz de kardeşime bakıp duruyoruz araba... 159 da baktık. 200bin, bizimkilere fazla geliyor km olarak. Yoksa araç da güzel fiyat da.
Satış neden iptal oldu ki?
:) :)

Rotweiler

Alıcının yaşına hürmet ettik, kapora almadık.
Ondan. =))
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

Erkay KAHYA

Biz de kardeşime bakıp duruyoruz araba... 159 da baktık. 200bin, bizimkilere fazla geliyor km olarak. Yoksa araç da güzel fiyat da.
Satış neden iptal oldu ki?
:) :)

Azmi de açıklamış.
Daha önce de belirtmiştim.
Alıcı kişi boş beleş diye tabir edeceğim biri çıktı. El sıkışıldı. ertesi gün telefonu ile abi 33 üm var en fazla 35 çıkıyor....
İlk intiba olarak gayet aracıma ıyı bakacak bırı olarak düşünmüştüm. Sonuç hüsran.  :(
Kötü konuşmak istemiyorum. Olay bu.

vozkol

Arkadaşlar kayınbiraderim için araç bakıyoruz bu arada, bütcesi maksimum 28 bin civarı..İlandaki aracı, gerek yakında olması, gerek boyasız kazasız oluşu gerekse de yaşına göre düşük olan kmsi gereğince çok beğendik..Aracı bilen tanıyan var mıdır, fikri olan var mıdır araç hakkında. Ve araç dendiği gibi ise fiyat nasıldır ilandaki?
Şimdiden tesekkürler.

Bence ilanda yazılanlara çok güvenmeyip mutlaka kendiniz iyi bir Alfa ustasına aracı gösterin. Özellikle ekspertiz raporu elinde hazır olan, aracın başka ekspertiz ya da usta değerlendirmesine gerek olmadığını söyleyen satıcılara güvenmeyin. Ben kardeşim için araç alırken, aracının bir iki parça boya dışında kusursuz olduğunu söyleyen, satışı oldu bittiye getirmeye çalışan ve elindeki ekspertiz raporu da bunu doğrulayan bir satıcının aracı şasi no'dan araştırdığımızda pertli çıktı. Bir Alfa etrafta pıtrak dikeni gibi biten on ayrı ekpetiz merkezinden rapor alsa da ben bir Alfa ustasının sözüne güvenirim.

İlandaki bilgiler doğru olabilir ama siz her zaman şüpheci olun derim.

2004-2008 : 1997 145 1.6 Boxer
2010-2014 : 2006 156 1.6 TS Distinctive
2014-2016 : 2008 159 1.9 JTDM Distinctive plus
2016-....... : Giulietta 1.6 JTDM Super TCT

vozkol

Arkadaşlar kayınbiraderim için araç bakıyoruz bu arada, bütcesi maksimum 28 bin civarı..İlandaki aracı, gerek yakında olması, gerek boyasız kazasız oluşu gerekse de yaşına göre düşük olan kmsi gereğince çok beğendik..Aracı bilen tanıyan var mıdır, fikri olan var mıdır araç hakkında. Ve araç dendiği gibi ise fiyat nasıldır ilandaki?
Şimdiden tesekkürler.

Bence ilanda yazılanlara çok güvenmeyip mutlaka kendiniz iyi bir Alfa ustasına aracı gösterin. Özellikle ekspertiz raporu elinde hazır olan, aracın başka ekspertiz ya da usta değerlendirmesine gerek olmadığını söyleyen satıcılara güvenmeyin. Ben kardeşim için araç alırken, aracının bir iki parça boya dışında kusursuz olduğunu söyleyen, satışı oldu bittiye getirmeye çalışan ve elindeki ekspertiz raporu da bunu doğrulayan bir satıcının aracı şasi no'dan araştırdığımızda pertli çıktı. Bir Alfa etrafta pıtrak dikeni gibi biten on ayrı ekpetiz merkezinden rapor alsa da ben bir Alfa ustasının sözüne güvenirim.

Hocam satıcı arkadaşla görüştüm, yakıtını koymak sartı ile, istediğiniź şehre istediğiniz alfa ustasına istediğiniz yetkili servise gönlünüzce gösterebilirsiniz dedi. Araçta boya değisen söylediğimin harici masraf çikarsa, bütün geliş gidiş paranız tarafımca karşılanacak, yemeğinizi yedirip uğurlayacagım sizi dedi..Açıkcası ben güven duydum satıcıdan, konuşma tarzından. Kendisi bir ara forumlara da üye imiş. Fiyat konusuna ne diyorsunuz peki? Dediği gibi ise nasıldır fiyat?

Bir Alfa ustasına götürüp, aracın durumunu teyit ettikten sonra sizin de içinize sindiyse fiyat konusu çok önemli değil bence. 2004 benzer km 156'lar içinde fiyatı üst sınıra yakın gibi dursa da söylendiği gibi temiz araçsa 2-3 bin TL farka değer diye düşünüyorum. Yanlız 90 TL dediği üst salıncak yan sanayi, orijinali 300 TL.

2004-2008 : 1997 145 1.6 Boxer
2010-2014 : 2006 156 1.6 TS Distinctive
2014-2016 : 2008 159 1.9 JTDM Distinctive plus
2016-....... : Giulietta 1.6 JTDM Super TCT

radar54

Şimdiden tesekkürler.

Hocam satıcı arkadaşla görüştüm, yakıtını koymak sartı ile, istediğiniź şehre istediğiniz alfa ustasına istediğiniz yetkili servise gönlünüzce gösterebilirsiniz dedi. Araçta boya değisen söylediğimin harici masraf çikarsa, bütün geliş gidiş paranız tarafımca karşılanacak, yemeğinizi yedirip uğurlayacagım sizi dedi..Açıkcası ben güven duydum satıcıdan, konuşma tarzından. Kendisi bir ara forumlara da üye imiş. Fiyat konusuna ne diyorsunuz peki? Dediği gibi ise nasıldır fiyat?

Bir Alfa ustasına götürüp, aracın durumunu teyit ettikten sonra sizin de içinize sindiyse fiyat konusu çok önemli değil bence. 2004 benzer km 156'lar içinde fiyatı üst sınıra yakın gibi dursa da söylendiği gibi temiz araçsa 2-3 bin TL farka değer diye düşünüyorum. Yanlız 90 TL dediği üst salıncak yan sanayi, orijinali 300 TL.

Bide arabayı aldıktan 4 ay sonra neden satıyormuş onu sor başkan ;)
2004_156 1.6 TS Progression 2015-2018

2008_147 1.6 TS Collezione 2018-2019

2004_156 2.0 TS Distincive Selespeed 2019-2023

2006_159 1.9 JTD Distincive Manuel 2023-2025

radar54

radar54 hocam, satıcı arkadaş ögretmenmiş eşinin de calısmasından dolayı, onun da acemilik yasamayacagı kücük sınıf bir araca ihtiyaç duyuyormuş, hatta bu sebeple, ilk tercihim hatcbachk sınıfında bir araç takası olacak diyor.

Güzel senaryo ama kusura bakma başkan 3 ay önce bu durum ortada yok muydu bu benim kendi fikrim...
2004_156 1.6 TS Progression 2015-2018

2008_147 1.6 TS Collezione 2018-2019

2004_156 2.0 TS Distincive Selespeed 2019-2023

2006_159 1.9 JTD Distincive Manuel 2023-2025

tsmsk

Araç zaten forum da can4242 diye bir arkadaş da olması lazım bir kaç sefer gördüm ama dediğine göre piyasa da ki en temiz 156ymış. Baktırmakta fayda var.

2005 Alfa 156 1.6 TS-120

tsmsk

Araç zaten forum da can4242 diye bir arkadaş da olması lazım bir kaç sefer gördüm ama dediğine göre piyasa da ki en temiz 156ymış. Baktırmakta fayda var.

Onu çok iddialı söylemiş, görelim ne derece dogru imiş, persembe günü aracı göstereceğiz bakalım hocam, dediği gibi ise insallah bize kısmet olur..Bu arada bahsettiğiniz nickteki arkadaşi bulamadım burada, gerçi çok da önemli degil, iletisime geçtim telefondan,persembe görmeye gideceğim.

İlgilenirseniz konu bu :  You are not allowed to view links. Register or Login
2005 Alfa 156 1.6 TS-120

Kaan

En iyisi zaman var ise ve maddi olanaklar uydurulursa Konya'dan arabayı alıp Ankara'ya götürüp göstermek. Belki ekstra 1.000,00 TL ye yakın bir masraf çıkacak ama emin olun sonra ah çekmekten iyidir. Hepimiz yaşlı-genç Alfa Romeo aşığı insanlarız. Küçük sorunlar bile canımızı çok sıkabiliyor bu yüzden. Umarım bahsedildiği gibi kurcalanmamış temiz bir 156 dır. Her halükarda hayırlısı olsun.
1 hayal
5 duyu
6.his

alfaadana

Onu çok iddialı söylemiş, görelim ne derece dogru imiş, persembe günü aracı göstereceğiz bakalım hocam, dediği gibi ise insallah bize kısmet olur..Bu arada bahsettiğiniz nickteki arkadaşi bulamadım burada, gerçi çok da önemli degil, iletisime geçtim telefondan,persembe görmeye gideceğim.

İlgilenirseniz konu bu :  You are not allowed to view links. Register or Login

ben bu arkadaşla daha önce diğer alfa forumundan tanışıp yazışmıştım kendi arabasıyla ilgili değil, benim almak istediğim bir araç için eskişehirden yardımcı olacağını söyledi iyi niyetli temiz bir öğretmen arkadaş zaten sizede demiş istediğin yere götürebilirsin diye ankarada alfa servisine gidin expertizini yaptırın anlaşın hayırlısı olsun, bakın kendisiyle şu şekildede yazışmıştık paylaşayım konyanın yolları bozuksa cidden ızdırap verir 156 kendimde kullandığım için biliyorum:
"Arkadaşlar, Konyanın küçük bir ilçesinde yaşıyorum ve malum yollarımız oldukça bozuk ve sıkıntılı. Bu sebeple aracımı elden cıkarmak fikrim canlandı, her çukurda kasiste acıyorum You are not allowed to view links. Register or Login bu şartlarda ve yasadığım yerde en azından bir kaç yıl alfa romeo kullanmanın riskli ve keyifsiz olduğunu deneyimliyorum. Bu sebeple aracım nakit olarak satısta olup, alfa romeo takasına kapılarım kapanmıştır. Forum üyesi arkadaşlarıma, boyasız,hatasız,kondüsyonu kusursuz aracımı 28 bin liradan bırakacağım."
"İnşallah değerini bilecek birilerine gider, alfa sevdasından vazgeçmeniz çok üzdü beni, bende k.maraşta 156 kullandım belirttiğiniz durumlar konusunda haklısınız şimdide giu aldım bence fikrinizi tekrar gözden geçirin gerekirse giu alın ama vazgeçmeyin bu sevdadan, saygılar..."
"Size katiliyorum lakin şu an gui alabilecek bütçeye çok uzağım.. Alfa sevdasından vazgecmedim hocam sadece bir süreliğine erteledim, lakin belli de olmaz her an vazgeçebilirim de..Aradıgımı bulmadan satmam zaten aracımı, öneri ve düşünceleriniz için teşekkür ederim alfadaş""
2011 Giulietta 1.4 170 Hp.