Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Gececiler Gündüzcüler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

milano 75

You are not allowed to view links. Register or Login
Kalem gibi sayılmaz biraz kalemce ve üst kısmı senin linkini verdiğin cihaz ile aynıdır yani ikisinin de motoru aynı fark sadece diğeri daha profesyonel turboyu kademeli açıyor nos kullanıyor akü daha güçlü bunlar genel kullanıcı için gereksiz benim size tavsiye ettiğim ise 1.6 dizel otomatik 160 bg
Optimum en makbul sistem yani ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk
hah,bana bunlarla gelin,açıklama kafamda herşeyi oturttu yerine  :)) ben bi başlangıç seviyesi senin dediğin setten alayım,olurda işi ilerletenler gibi(pek sanmam ama) yok şu ayarı olsun,yok aromasını ayarlıyım,likitini,tütününü kendim yapıyım falan dersem o zaman modlamaya açık bi makineye geçeriz  ;)
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

Fatihob

Kardeşimle 2 ay önce başladık esigaraya. Daha profesyonel bişilere geçelim dedik ama geçen hafta You are not allowed to view links. Register or Login'dan gelen siparişim yasaklı ürün olduğu için gümrükten geri gönderildi. Bu haftada kardeşiminki. 2 ay önce ilk aldığımız sipariş sorunsuz gelince ona güvendik, basmıştık siparişleri.

Araştırdım bu esigara işini Mehmet Ali abinin dediği gibi sonu yok. Çeşit çeşit buhar makinaları, yok atomizer,coil,ısı ayarlısı, watt ayarlısı vs. vs.. gidiyor. Ben eğer elime geçseydi bunun siparşini vermiştim. You are not allowed to view links. Register or Login
..

ar.159

Bu da profesyonel bir set ben 3 yıldır kullanıyorum bu sarmal sistemlere uzak duruyorum hep çok zahmetli hemde aynı motora yazılım atmak gibi değerlerle oynanıyor ip kalitesi tel kalitesi vs bunları sağlamak zor o yüzden riskli görüyor ve kullan at olan hazır atomizerleri sistemleri tercih ediyorum
Onlarda zaten benim takip ettiğim yerlerde 180-200 e satılıyor yurt dışı ile uğraşmaya hiç gerek yok zaten ayda 300 lira sigaraya veriyorduk şuna vereceğiz Bi kere 200 lira kasmayın bence boşuna
Alın ego one keyfinize bakın Bi tık üstünü istiyorsanız evic alın bunlar Joyetech in ürünleri adamlar açık ara dünyanın en büyüğü o parçası bu parçası yok olmaz her daim atomizerleri olsun başka şeyi olsun bulursunuz tecrübeye güven macera aramayın bu iş araba modifeysine benzemez onda en fazla motoru ele alırsın bunda kalbi ;)

34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

milano 75

Kardeşimle 2 ay önce başladık esigaraya. Daha profesyonel bişilere geçelim dedik ama geçen hafta You are not allowed to view links. Register or Login'dan gelen siparişim yasaklı ürün olduğu için gümrükten geri gönderildi. Bu haftada kardeşiminki. 2 ay önce ilk aldığımız sipariş sorunsuz gelince ona güvendik, basmıştık siparişleri.

Araştırdım bu esigara işini Mehmet Ali abinin dediği gibi sonu yok. Çeşit çeşit buhar makinaları, yok atomizer,coil,ısı ayarlısı, watt ayarlısı vs. vs.. gidiyor. Ben eğer elime geçseydi bunun siparşini vermiştim. You are not allowed to view links. Register or Login
bugün komşunun arkadaşını yakaladım,kangertech marka kullanıyomuş,yurtdışı almış v.s. sen bunu al gelsin sonrasını hallederiz dedi,fastec midir nedir,ordan alıyım şansımı deniyim demiştimki senin yazıyı gördüm.mecbur alıcaz burdan artık. You are not allowed to view links. Register or Login ya senin dediğini,yada kangertechi alıcam,oda evic gibi,eleman baya memnun.pil işi karışık,cihazı al gerisine ben yardımcı olayım sistemi tamamlamaya dedi.45-50 dolarlık makineler 300 civarı malesef ama yapacak bişi yok,alıcaz.

fatihmehmet

Abi ne yaptın ya masrafa sokacaksın beni :) Dün gece kac saat araştırdım ben de e sigara işini. Hem daha ekonomik hem de zararı çok daha azmış. Ben de EGO AIO düşünüyorum şuanlık. Biraz daha araştırma yapmam gerek.

Coil işi sıkıntı biraz. Kendim sarmakla uğraşamam gibi ama Yurtdışından alınmazsa burda 5 Coil 100 lira. Bir Coil ne kadar gider kesin bir sey de yok içiş tarzına gore değişiyormuş.

Derya deniz bilgi var başta kafam çok karıştı. You are not allowed to view links. Register or Login ' u bir incele baya bilgi var :)

2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

Utku

You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Ego one alın, şu an piyasadaki en pratik, en zahmetsiz, en küçük ve en verimli cihazdır.Hiç kafa yormayın.
Kangertech, evic, bu tür cihazların altında kibrit kutusu gibi bişey oluyor, şekil şemal ofsayt.Ego one ı avuç içinde taşıyabilirsiniz.Ayrıca yok ısı ayarı yok voltaj ayarı..Bi sürü teferuat.Ego one öyle değil, dolduruyosun likiti içmeye hazır.Pilide bir gün rahat gidiyor.
Bende mehmet ali sayesinde başladım, 2 yıl falan oldu heralde, çok memnunum hayatımdan

Ego one ın 3 boyu var, mini orta büyük olarak.
Ben orta boyu tavsiye ederim ( 1100 mah pili var ) Hem doygunluğu iyi hem pil süresi hemde boyut olarak ideal.
Fiyatı 200-230 civarı

5 li coilde 60 lira civarında, bir tanesi 2-3 hafta gidiyor..Hatta alıştıktan sonra kendiniz pamuk alarak da bu süreyi uzatabilirsiniz.O aşamaya gelince tekrar yardımcı oluruz burdan.
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed

fatihmehmet

@Utku abi,

Ben bunu set olarak aldığımda her şey içinde olacak degil mi? Eğer öyleyse ekstra bir şeye gerek kalmadan ne kadar götürür? Ya da seti alıyorsun yanında şunu da al şu kadar sure kafan rahat etsin dersen oyle yapayım.

Utku

You are not allowed to view links. Register or Login abi,

Ben bunu set olarak aldığımda her şey içinde olacak degil mi? Eğer öyleyse ekstra bir şeye gerek kalmadan ne kadar götürür? Ya da seti alıyorsun yanında şunu da al şu kadar sure kafan rahat etsin dersen oyle yapayım.

Herşey içinde Fatih, sadece likit alıp dolduracaksın.
Paketten iki adet atomizer çıkıyor, biri 1.0 ohm diğeri 0.5 ohm.
0.5 daha ağır oluyor, boğazı rahatsız edebilir.Tavsiye edilen her zaman 1.0 olanı
Bu ikili bir ay yeter zaten, sonra sipariş verirsin 5 li coil.

Likit tavsiyesi de isteyeceksin şimdi biliyorum :) Ama o konu gerçekten çok karışık.Binlerce likit var, ben iki yıldır içiyorum halen düzen tutturamadım.Deneye deneye buluyorsun kendine en uygun olanı.
2003 147 1.6 Twinspark
2005 156 2.0 Selespeed

fatihmehmet

Tamamdır abi teşekkürler. Likit için herkes deneyerek bulmak gerektiğini söylüyor. Bir yerden başlayayım devamı gelir herhalde :)

milano 75

You are not allowed to view links. Register or Login ,sağol yardımın için.bu hafta iş yoğunlumu atlatayım haftaya falan geççem e cigara işine bende.birazda teknolojik duman çekelim.

Fatihob

..

Incablue

geçmiş olsun arkadaşlara :(

Doğa Tosun

İçimden bi ses yarın çok büyük ihtimalle foruma kırmızı tek kapı bir TI katılacak diyor  :)
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

ssg

İçimden bi ses yarın çok büyük ihtimalle foruma kırmızı tek kapı bir TI katılacak diyor  :)

Hadi inşallah :)
BMW 1.16i Sportline
Giulietta 1.6 JTDm
-----------------
Eksi Alfalarım
-----------------
MiTo 1.4 MA TCT
MiTo 1.4 TB
GT 2.0 JTS Selespeed

KUY65

Hadi inşallah :)
Valla bana da öyle geldi şimdi sen diyince :D
06KUY65-MiTo Kutay Yıldız, Ankara

Alfadanadam

Ben de sardım şu elektronik sigara işine sizin yüzünüzden. Anladığım kadarıyla Çin'den gelmesi yasak.
Türkiye'den nereden almalı? İlk set içinde neler ekletmeli? MArlboro Light içicisiyim. Hangi likit denemeli ilk etapta?

Fatihob

Bülent abi likit zevk işi. 6mg ve daha az nikotinli bişiler al ilk başta, çok fazla nikotinli alınca çekimi zor oluyor benim gözlemlediğim.
..

Rotweiler

Kazakistan'a tekrar gidersem sipariş geçebilirsiniz bana.
Orda bayaaa bayaa çeşidi vardı en son. Makina artı kartuşlar 110 liraya geliyordu ve bilinen bi markaydı.
Ben içmediğim için ilgimi çekmedi de, isteyen olursa diye yazıyorum.
Burdan haber veririm giderken.
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

Alfadanadam

Ben pek parasında değilim aslında, şu anda sigarayı günde 1,5 paket civarı içiyorum.
Yaklaşık 500 lira para veriyorum her ay zehire zaten.
Güvenilir bir siteden alayım, en azından benzer bir sigaradan bu cihazlara geçmiş birisi varsa likit tavsiyesi alayım niyetindeyim.
Ego one alacağım  o belli oldu. 1 ohm'luk alacağım orası da tamam. Nikotin seviyesini de tespit ettik. :)
Dün Maxboro diye bir likit denk geldi. Marlboro tadı var diyor, hexacell mi ne markası. Sanırım onu bir denerim önce.

Siz hangi sitelerden alışveriş yapıyorsunuz bunlarla ilgili onu merak ediyorum ben.

milano 75

Ben pek parasında değilim aslında, şu anda sigarayı günde 1,5 paket civarı içiyorum.
Yaklaşık 500 lira para veriyorum her ay zehire zaten.
Güvenilir bir siteden alayım, en azından benzer bir sigaradan bu cihazlara geçmiş birisi varsa likit tavsiyesi alayım niyetindeyim.
Ego one alacağım  o belli oldu. 1 ohm'luk alacağım orası da tamam. Nikotin seviyesini de tespit ettik. :)
Dün Maxboro diye bir likit denk geldi. Marlboro tadı var diyor, hexacell mi ne markası. Sanırım onu bir denerim önce.

Siz hangi sitelerden alışveriş yapıyorsunuz bunlarla ilgili onu merak ediyorum ben.
tam olarak giriş sebebimiz aynı ama hala alışveriş yapmış değilim bende.şöyle yapalım o zaman ego one alıp başlıyalım You are not allowed to view links. Register or Login gideceği zaman daha üst seviye bişey isteriz ondan,bu arada ne istediğimizide öğrenmiş oluruz.ben bu ara çok yoğunum,hiç bakamıyorum valla,alın bi yerden bende geliyim arkanızdan ;)

milano 75

Kazakistan'a tekrar gidersem sipariş geçebilirsiniz bana.
Orda bayaaa bayaa çeşidi vardı en son. Makina artı kartuşlar 110 liraya geliyordu ve bilinen bi markaydı.
Ben içmediğim için ilgimi çekmedi de, isteyen olursa diye yazıyorum.
Burdan haber veririm giderken.
haber verirsen iyi olur,ben isterim zahmet olmıycaksa

Rotweiler

Zahmet olmaz. Bu başlığı uplarım gidince.
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

Alfadanadam

Sağolasın Azmicim, teşekkürler desteğin için :)

ar.159

Elektronik sigarada yeni gelişmeler var pek müsait degilim aksam yazarım acele etmeyin
@alfadanadam
@milano 75

34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

fatihmehmet

@Alfadanadam

1 hafta gece gündüz araştırdım e sigarayı. Tam alayım dedim hatunun doğum gününün yaklaştığı geldi aklıma diğer aya kaldı.

Ama alacağım mod + atomizer (ilerde tekrar masrafa girmemek icin) Eleaf iStick Pico + Melo 3 atomizer olacaktı.

Okuldan bi asistandan evod mega aldım. Al dene sevmezsen boş yere para verme dedi. Likit yok kullanamadım henuz. Likit olarakta sigaraya en yakın efkar 216,  efkar tiryaki dediler. Bunların siparişini vereceğim.