Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Selamı

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ucarozcan

You are not allowed to view links. Register or Login
Pozcu civarındagenelde.... İnşallah değildir ama bir arkadaşım aradı kaza yaptığını söyledi. :S
Çok güzel bir arabaydı. Gece gördün kırmızısı çok tatlıydı. Peşine verdim zar zor yetiştim. Selam amaçlı kornaya bastım. Adam yüzüme baktı. 
Asri mezarlığın orada. İnş. büyük hasar yoktur.

Xperia Z3

Arabam Şekil Yolumdan Çekil!

Turaç Karakuş

Çok güzel bir arabaydı. Gece gördün kırmızısı çok tatlıydı. Peşine verdim zar zor yetiştim. Selam amaçlı kornaya bastım. Adam yüzüme baktı. 
Asri mezarlığın orada. İnş. büyük hasar yoktur.

Xperia Z3

Abi ben satalı 1 yıl oldu kazasız boyasızdı ama kaput tavan ve bagaj kapağında baya bir vernikler atmaya boya köpürür gibi olmaya başlamıştı alan kişi bu 3 parçayı keyfi boyattı ilk lpg yi o taktı... Ben olsaydım bırak selam vermeyi oturur çay kahve içerdik abi  :)
2005 Ar 156 1,6 t-spark

iceberg156

Bu sabah Minibüs Caddesi Kuyubaşı tarafında 34 UT **** plakalı siyah bir 159 ile selamlaştık. Buralarda ise selamlar. :alfisti:

Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Distinctive Plus Q-Tronic
Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive
Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive

derenuysal

11 Haziran Cumartesi, Marmaris'te iki kırmızı Giulietta karşılaştık, hem selektör ile hem elimizle selamlaştık. Arkadaş buralardaysa sevgiler.

Yine 14 Haziran Salı günü, Manisa-Balıkesir yolunda, Balıkesir yönünde önce bir 156 ile aynı doğrultuda gittik, kornayla selamladım. Daha sonra o 156'nın arkasından bir 159 belirdi. 3 Alfa peş peşe gittik bir süre :) Hoş bir anı oldu. Plakalarını hatırlamıyorum, selam da alamadım ama olsun. Buradalarsa selamlar :)
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB 120 Progression Plus

octinum

Dün Adana'da Alparslan Türkeş Bulvarından yukarı çıkarken arkamdaki 01 AR plakalı beyaz Giulietta burada değildir diye tahmin ediyorum. :) Dörtlüleri yakıp söndürdüm, sonra arabada bebek olduğundan sağdan gelen bir salatalıktan rahatsız olup biraz koptum. Yarışmak için yaptım mı zannetti ne sandıysa ben sağ şeride yerleşirken selamsız sabahsız geçti. :)

OnurG

selam,

herhalde ki çoğu GUILETTA'sı olan arkadaşlar durumdan habersiz. Kendimce, GUI'si olanlara selam vermiyorum bundan sonra. onlar çalarsa eyvallah karşılık veririm.

yeni model araç sahipleri, Çoğusu hatta, Selam alma vermeye karşıymış gibi birde ters ters bakıyorlar...

Kaan

selam,

herhalde ki çoğu GUILETTA'sı olan arkadaşlar durumdan habersiz. Kendimce, GUI'si olanlara selam vermiyorum bundan sonra. onlar çalarsa eyvallah karşılık veririm.

yeni model araç sahipleri, Çoğusu hatta, Selam alma vermeye karşıymış gibi birde ters ters bakıyorlar...

İstisnalar olmakla birlikte gerçekten giu ve mitolar hiç selam vermiyor. Gerçi bu ara kimseden selam alamadım o da ayrı bir konu :)
156 ve 147 lerde ne yapıyor bu adam diye boş boş bakıyor. Ben de günlük sitemimi burada etmiş oldum :D
1 hayal
5 duyu
6.his

KUY65

İstisnalar olmakla birlikte gerçekten giu ve mitolar hiç selam vermiyor. Gerçi bu ara kimseden selam alamadım o da ayrı bir konu :)
156 ve 147 lerde ne yapıyor bu adam diye boş boş bakıyor. Ben de günlük sitemimi burada etmiş oldum :D
Bir mitocu olarak soyluyorum ankarada selam vermeyen en fazla 2 mito gordum hepsi selam veriyor :D giularda da tam tersi, 15 de 1 belki
06KUY65-MiTo Kutay Yıldız, Ankara

OnurG

abi selam,

-İst'da önüne gelen Alfa GUI aldığı için selamsız geçişmek kadar normal durum yok aslında. Tarz, farklı, egzotik bir araç olduğu için ilgi çekiyor.

selam vermek istediğimiz de yanlış anlaşılıyoruz. Camia'dan olmayınca durum böyle oluyor. Bilmeyenler aldığı için yani :)

repla

Dün akşam İzmit Alikahya yolunda siyah 41 plakalı 159 ile selamlaştık, buralardaysa tekrar selam olsun.
verba volant scripta manent

alperuzi

Sırf şu selamlaşmada kullanmak için godfather kornası taktırmak istiyorum :D

akaydoruk

Dün akşam İzmit Alikahya yolunda siyah 41 plakalı 159 ile selamlaştık, buralardaysa tekrar selam olsun.

Aynı araç ile aynı yerde bende selamlaşmıştım İstanbulda oturmama rağmen benden büyük bir abi kullanıyordu burdaysa bendede selam olsun ^^
11' Mito Qv

34 VK 5478

E.Ç.M. (MiTongin)

Aynı araç ile aynı yerde bende selamlaşmıştım İstanbulda oturmama rağmen benden büyük bir abi kullanıyordu burdaysa bendede selam olsun ^^
sas ? You are not allowed to view links. Register or Login  :lol:
*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

saskuran

sas ? You are not allowed to view links. Register or Login 
Ben değilim,,,,,avcilar olsa olurdu,,

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ilbey666

Florya Flyinn önü Kırmızı Selespeed 147'ye selam verildi, geri selam alındı :) Bandırmalı misafirimizin siyah 147'si ile geçiyorduk.

Buradan tekrar selam olsun :)
Paddock Detailing

[url="https://www.instagram.com/paddockdetailing/"]https://www.instagram.com/paddockdetailing/[/url]
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/servisler-galeriler/padok-hazir-!/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/servisler-galeriler/padok-hazir-!/[/url]

krm1983

Bu akşam 34 vg plakalı 156 ile Bursa Nilüfer fsm de selamlaştık. Buradaysa sevgiler saygılar.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

cAn16

Bu akşam 34 vg plakalı 156 ile Bursa Nilüfer fsm de selamlaştık. Buradaysa sevgiler saygılar.

16 VG olmasın  :p İlk defa Alfa selamı almanın hazzını anlatamam  :yukari-ok:
2008 Blackline 147 - 1.6 TS 120Hp
2014 Alfa Beyazı Giulietta 1.4 TB TCT 170Hp
2006 Jamara Black 156 1.6 TS Distinctive 120Hp

krm1983

16 VG olmasın  :p İlk defa Alfa selamı almanın hazzını anlatamam  :yukari-ok:

Evet 16 olacaktı :)

krm1983

34 DC 4300 beyaz giulietta Kaynarca E-5'te görüldü. Selamlaşıldı.

krm1983

Kırmızı giuly ile tuzla e5 ye selamlaşıldı.

bakkhos

Ankara eryamandan selamlar araniza yeni katildim ismim burak , 06 ed 3922 siyah 147... Biraz hizli kullandigim ic8n plakalari okuyamiyorum..  :p selam alanlarada verenlerede tesekkurler ...

ssg

You are not allowed to view links. Register or Login Hoşgeldiniz. Genellikle Eryamandayım. Görürsem selamınızı beklerim :)
BMW 1.16i Sportline
Giulietta 1.6 JTDm
-----------------
Eksi Alfalarım
-----------------
MiTo 1.4 MA TCT
MiTo 1.4 TB
GT 2.0 JTS Selespeed

Kaan

Halkali tarafinda 34 KGM 28 siyah 156 mk2 ile selamlastik. Temiz cocukdu o da :))

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1 hayal
5 duyu
6.his

octinum

Bugün Mersin Çamlıyayla'da selamlaştığımız 34 plakalı gri 156 buralardaysa tekrar selamlar. Üç arabalık bir grupta manevra yapıp yetişmeye uğraşıyordum, bir anda karşımda görünce apışıp tam selam verememiş gibi olabilirim ama beceremediysem, selam vermeye çalışıyordum. :)

cAn16

Bursa Özlüce Özdilek yakınlarında görülen beyaz Giulietta 16 NBA .... buradaysa vermiş olduğum selamı aldığı için teşekkürler. Buradan da selam olsun  :rock:

Ayrıca o öndeki italyan plakadan ben de istiyorum  :p
2008 Blackline 147 - 1.6 TS 120Hp
2014 Alfa Beyazı Giulietta 1.4 TB TCT 170Hp
2006 Jamara Black 156 1.6 TS Distinctive 120Hp