Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Romeo Stelvio - Alfa Romeo'nun İlk SUV Modeli

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

agucba

Valla, Giulia'ya ve şimdi de Stelvio'ya "Alfa Romeo değil" denmesine bir türlü akıl erdiremiyorum! Alfa Romeo'nun ne yapmasını bekleniyor ki?

///////////////

ealprsln

THE ROMANCE OF PERFORMANCE
'11 MiTo Quadrifoglio Verde

ar.159

Kendi adıma bunlar alfa Romeo  mu? elbette
İyi arabalar mı? Kesinlikle
Alacak olsam ilk tercihim mi? Muhakkak
Ama soru alfadan ne bekliyordunuz ise o başka şahsen ben çok eskiye gitmiyorum bir 156 gibi 159 gibi tasarım olarak çağının çok ötesinde eskimeyecek araç beklerdim en azın guilettada olduğu gibi beyler arka farlara led neyim koyuyormuşsunuz ben koyarsam ahada böyle koyarım 3 km den tanılırım demesini beklerdim
Guilıiada stelvioda çok iyi arabalar ama sınıfından ayrılan bambaşka arabalar değil
Burda tasarım olarak alfa mı eski gücünü kaybetti yoksa rakipleri mi çok gelişti o da ayrı mesele
Özetle anlatmak istediğim 159 10. Yılında sıfırı olsa alınır denilen bir tasarım 156 eli yüzü düzgünse 16-17 yaşında dönüp baktıran bir tasarım ama bunların öyle olacağına inanmıyorum
Not: Dashboard'larda durum farklı ben alfadan beklediğimi buldum bir iki ufak eksik dışında

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

NeyzeN

You are not allowed to view links. Register or Login
Valla, Giulia'ya ve şimdi de Stelvio'ya "Alfa Romeo değil" denmesine bir türlü akıl erdiremiyorum! Alfa Romeo'nun ne yapmasını bekleniyor ki?

Bir + da benden...

Tolga033

Arka kısmı bana Levante'yi andırdı biraz,özellikle stoplar. :alkis: Doğal olarak Giulia izleri de taşıyor, bundan sonraki Alfa modellerinin farları bu tarz olacak gibi.

blackgear

Yandan görünüş arka teker sonrası çok uzun geldi bana. Tasarımlarda daha kısaydı sanki. Ve bence tasarımı bozmuş. Haricinde bence de çok sorun yok.

Lakin evet, rakipler de araba yapmayı öğrendi bence 😂

Stelvio mu yoksa toyota chr mi bilemiyorum mesela şu an. İkisine de canlı bakmak gerekebilir.

salimulas

Gunumuz araclarinin benzerlikleri kacinilmaz. Ben Stelvio'yu ust duzey modellere benzetmek isterdim. Ancak abartili Q detaylarini kaldirdigimiz zaman ortaya ix35 benzeri bir arac cikiyor. Beklentim farkliydi ama guzelmi? Evet guzel

wolkanku

'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

Tolga033

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
Bu da Q olmayan versiyon

wolkanku

Hayatımda ilk defa bir Suv beğeniyorum ve arzuluyorum bana bişeyler oluyor:)
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

ar.159

34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

Tolga033

depeche101

||4C Rosso Competizione -Stelvio Quadrifoglio - Tonale Speciale - GTV V6 - 147 2.0 - Alfa 75 - Alfa 33 ||

cAn16

Gayet başarılı.  👍

SM-A510F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2008 Blackline 147 - 1.6 TS 120Hp
2014 Alfa Beyazı Giulietta 1.4 TB TCT 170Hp
2006 Jamara Black 156 1.6 TS Distinctive 120Hp

DcD-Semih

You are not allowed to view links. Register or Login
Hayatımda ilk defa bir Suv beğeniyorum ve arzuluyorum bana bişeyler oluyor:)

Tamamıyla katılıyorum, Suv lar bana hep gereksiz amaçsız hatta bir çoğu ucubeden farksız gelmiştir. Ama ilk defa bir Suv a sahip olmak istedim  :rock:
2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.spark - Giallo Zoe
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Rosso
2002 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Bianco Polare
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Grigio Chiaro
2000 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Rosso
2004 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Grigio Metallico
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB - Bianco Pastello

milano 75

beyler,araba güzel,şuna buna benziyomuş,doğrudur ve bu model bolluğunda bu kaçınılmaz.156 çıkınca karşılaştıracağımız 3 marka vardı,159 çıkınca 5 belki 6 ama sene 2016,sadece almanların onlarca modeli var karşılaştıracağımız,japonuydu,koresiydi derken her aracın bir kenarında diğerinden izler görüyoruz,mesele beğenmeniz veya beğenmemeniz,gerisi hikaye.ben özellikle arkaya bayıldım,ön zaten bilindiği gibi,arka tam kıvamında,ne çok zayıf ne çok kaba,bence bu suv olmuş
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

vozkol

Ben bayıldım, çok beğendim, muhteşem olmuş. Giulia'nın birbirinden çekici pozlarıyla ona iyice kanım ısınmışken, Stelvio'ya aşık oldum  ;) . Giulia alamam, artık Giulietta'nın yeni tasarımına kalırım diyordum ama Stelvio bu ülkenin b.ktan yollarında çok mantıklı ve çekici bir aile aracı olabilir. Keşke <1.6lt motor seçenekleri ile gelebilse (Avrupalı alfistinin derdi 2 lt JTDM mi yoksa 1.4 benzinli mi iken bizim derdimize bak  :duvar: ).

Bence Alfa iyi yolda ilerliyor.
2004-2008 : 1997 145 1.6 Boxer
2010-2014 : 2006 156 1.6 TS Distinctive
2014-2016 : 2008 159 1.9 JTDM Distinctive plus
2016-....... : Giulietta 1.6 JTDM Super TCT

Tolga033

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

ar.159

Bu video da ölçüler daha net anlaşılıyor baya minyon geldi bana boyutları Mazda x5 gibi duruyor sanki
Not: o nasıl bir egsoz homurtusudur yarabbi videonun sonuna kadar bir kere gaza bazsın diye baktım ama basmıyor maalesef

34 AV 0020 COMING SOON!!

hi_cazz

Ben beğendim. İçiyle dışıyla çok güzel olmuş. Bana göre sapına kadar Alfa olmuş Stelvio. Rakiplerininde çok yakışıklı modelleri var ama Stelviodaki vahşilik hiçbirinde yok.

Hala 156, 159 diyoruz ama şuana kadar 156-159 üretilmemiş ve şimdi üretilecek olsaydı malesef avrupanın güvenlik kurallarından tasarım olarak geçemeyecek ve üretilmeyecek birer model olacaklardı.

Şuan üretilebilecek en güzel karoserlerden birisi Stelvio diğeri Giulia bence. Daha özel hissettiren özellikle premium bir model yok.

rikizlerli

Bu arabada sis fari yok galiba :)

tughan

Bence bu iş tamamdır. Muhteşem olmuş her şeyiyle eksiksiz. Hiç şu da olsaymış dediğim bir şey yok. Bence şu an piyasadaki en güzel SUV. Alfa Romeo farkını belli etmiş.  :clover:
Tuğhan.
156 Selespeed

murat

Dün nefesi tutarak izledim hakkaten de müthiş, çok çok çok beğendim ben.. Yeni Giuilietta bunun küçüğü olur zannımca  :alkis: :alkis: :clover: :clover:
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)