Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Araç Sorgulamaları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ibrahim

Daha önceden 50 liraya mı düşmüştü sahibindene , yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum ?

You are not allowed to view links. Register or Login

düşportacı

Daha önceden 50 liraya mı düşmüştü sahibindene , yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum ?

Yaklaşık 6 ay önce Istanbul'dan satılmıştı.Fiyat olarak 50-52 bin olarak hatırlıyorum

Bf5580

You are not allowed to view links. Register or Login arkadaşlar bu araç hakkında fikirlerinizi alabilir miyim modeline göre fiyatı yüksek mi acaba normal mi aslında deri koltuk da olsaymış tam istediğim gibi olurmuş

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

OğuzCanAlantor

You are not allowed to view links. Register or Login arkadaşlar bu araç hakkında fikirlerinizi alabilir miyim modeline göre fiyatı yüksek mi acaba normal mi aslında deri koltuk da olsaymış tam istediğim gibi olurmuş

fiyat çok fazla

Bf5580

fiyat çok fazla
Teşekkür ederim hocam galiba emsallerine bakınca haklisiniz

DcD-Semih

156'mı satalı yaklaşık 1 hafta oldu ve galiba ilk defa bir arabamı sattığım için pişman olmak üzereyim :) Ben 2.5 yıldır sıkıntısız arabamı kullanırken piyasayı nadirde olsa takip ediyordum fakat alıcı gözüyle bakınca içler acısı yahu. 3 tane arabaya bakmaya gittim gözlerim kanadı resmen, durumum olsada bunların hepsini alıp toplasam dedim arabalara üzüldüm, birilerinin hayalleriyle büyük heyecanlarla bayiden sıfır aldığı güzelim Alfa'ları o hallerde görmek can sıkıcı.

Velhasıl kelam temiz bir şey var ise yine forumdan çıkar diye düşünerek mk1 2.0 ve 2.5v6 (biraz hayal ama denemek güzel olurdu), mk2 2.0lt 156 veya 2.0lt herhangi bir model 147 bakınıyorum. Boyası kaportası hiç dert değil ağır kazası olmasın değişen varsa da orjinalle değişmiş olsun, trameri olsun ama ağır hasar kaydı olmasın kasko yapabileyim, yeterki mekanik olarak güzel bir araç olsun sevgi görmüş zevk alarak birileri kullanmış olsun yeter bana. Alfayı sevmeyen, arabasına saygı göstermeyen ilgilenmeyen, bir sıkıntısı olduğunda küfürler yağdırarak sanayiye götürüp yerli araba dışında liftine araba girmemiş ustalara emanet etmeyen bir adamdan olsun kısacası.

Arabamın olmadığı her gün malesef sıkıntı işe gitmem bu sabah 3 saat sürdü ve bu daha da böyle giderse insanlarla problem yaşayacağım o yüzden varsa çevresinde kendisinde bir şeyler olan es geçmez ise beni çok sevinirim.
Keyifli günler herkese.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.spark - Giallo Zoe
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Rosso
2002 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Bianco Polare
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Grigio Chiaro
2000 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Rosso
2004 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Grigio Metallico
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB - Bianco Pastello

hkmtctnky

156'mı satalı yaklaşık 1 hafta oldu ve galiba ilk defa bir arabamı sattığım için pişman olmak üzereyim :) Ben 2.5 yıldır sıkıntısız arabamı kullanırken piyasayı nadirde olsa takip ediyordum fakat alıcı gözüyle bakınca içler acısı yahu. 3 tane arabaya bakmaya gittim gözlerim kanadı resmen, durumum olsada bunların hepsini alıp toplasam dedim arabalara üzüldüm, birilerinin hayalleriyle büyük heyecanlarla bayiden sıfır aldığı güzelim Alfa'ları o hallerde görmek can sıkıcı.

Velhasıl kelam temiz bir şey var ise yine forumdan çıkar diye düşünerek mk1 2.0 ve 2.5v6 (biraz hayal ama denemek güzel olurdu), mk2 2.0lt 156 veya 2.0lt herhangi bir model 147 bakınıyorum. Boyası kaportası hiç dert değil ağır kazası olmasın değişen varsa da orjinalle değişmiş olsun, trameri olsun ama ağır hasar kaydı olmasın kasko yapabileyim, yeterki mekanik olarak güzel bir araç olsun sevgi görmüş zevk alarak birileri kullanmış olsun yeter bana. Alfayı sevmeyen, arabasına saygı göstermeyen ilgilenmeyen, bir sıkıntısı olduğunda küfürler yağdırarak sanayiye götürüp yerli araba dışında liftine araba girmemiş ustalara emanet etmeyen bir adamdan olsun kısacası.

Arabamın olmadığı her gün malesef sıkıntı işe gitmem bu sabah 3 saat sürdü ve bu daha da böyle giderse insanlarla problem yaşayacağım o yüzden varsa çevresinde kendisinde bir şeyler olan es geçmez ise beni çok sevinirim.
Keyifli günler herkese.

You are not allowed to view links. Register or Login nun 2.5 satılık diye biliyorum. Kendisiyle irtibata geçin derim :)
'03 Opel Corsa 1.7 DTi 3dr (Casablanca Weiß)
'07 Opel Corsa 1.4 Sport 3dr (MetroBlau)
'06 AlfaRomeo 147TI 3dr (RossoAlfa)
'05 Opel Corsa 1.3 CDTi 3dr (Casablanca Weiß)
'07 Renault Clio 1.6 BVA
------------------------------------------------
'09 AlfaRomeo MiTo 1.4tJet (NeroEtna)
'05 MB CLS350
'09 Fiat 500 1.4 Lounge (Bianco Gioioso)

FB10ur

Keyifli günler herkese.

Kardeşim umarım gönlüne göre bir şeyler bulabilirsin çünkü piyasa leş kaynıyor. Umarım forum içinde bir araç çıkar kolay gelsin..
Piyasa maalesef takip ederken anlaşılmıyor ama araç almak istediğin zaman piyasanın çok fazla arttığını ve araçların hiç birinin etmediğini görüyorsun.

DcD-Semih

You are not allowed to view links. Register or Login Görüştük kendisi ile, ilginize teşekkür ediyorum çok hocam :)

You are not allowed to view links. Register or Login Abi çok sağol, asıl problem bu arabalar eskidi artık. 98' mk1 156 20 yıl geçirmiş demek oluyor, bu da kullanılsa bir türlü eskimesine yatsa başka bir türlü eskimesine sebep oluyor. Doğal olarak bir de artık başka bir gelir grubuna hitap eden araçlar oldu, fiyatlar yüksek kabul ediyorum ama baktığın zaman da 30k tl nin altına bir 156 dan daha güzel bir araba yok. Hatta 40k ya dahi yok. Bu araçları alan adamların çoğu eskisi gibi Alfa sever değil de o paraya başka güzel araba olmadığı için satın alıyor, alabilir en doğal hakkı ama kısıtlı bütçeyle de kısıtlı tamirler hatta olduğu gibi bırakmalar zorunlu oluyor.
2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.spark - Giallo Zoe
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Rosso
2002 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Bianco Polare
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Grigio Chiaro
2000 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Rosso
2004 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Grigio Metallico
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB - Bianco Pastello

Ugur55

Bir arkadasıma bakıyorz tanıdıkmıdır arac bilenimiz varmıdır?
2012 Giulietta 1.4 MA Distinctive Mk1
2015 Giulietta 1.6 JTDM Distinctive Mk2
2015 Giulietta 1.4 MA TCT Distinctive Mk2
,,

OğuzCanAlantor

Tanımıyorum ama abi ankarada bir ihtiyacın olursa beni arayabilirsin

furkan_topay

3-4 sefer ilana girdi. Çok net hatırlıyorum, bir türlü satılmadı yada alan aynı resimlerle koyuyor. Cam tavandan taviz verirseniz, spor 2 alabilirsiniz bu fiyatlara. ;)
Alfa Romeo 147       2007 1.6TS  Blackline
Alfa Romeo 147       2008 1.6TS  Collezione
Alfa Romeo Giulietta 2011 1.4MA Distinctive SP2
Alfa Romeo Giulietta 2011 1.4MA Distinctive SP2
Alfa Romeo Giulietta 2011 1.4MA Distinctive
Alfa Romeo 147       2008 1.6TS  Distinctive
Alfa Romeo 147       2006 1.6TS  Blackline

Ugur55

Tanımıyorum ama abi ankarada bir ihtiyacın olursa beni arayabilirsin

Bugun konustuk cam tavan kapanmada sorun var sağ kapı boyalı diyor. You are not allowed to view links. Register or Login yarın samsundan bakmaya gelebilir arkadasm. Destegin gerekebilir ararım seni. Tesekkurler :alfisti:
2012 Giulietta 1.4 MA Distinctive Mk1
2015 Giulietta 1.6 JTDM Distinctive Mk2
2015 Giulietta 1.4 MA TCT Distinctive Mk2
,,

atakaneraslan

Selam arkadaşlar,

Aşağıdaki araçla ilgili bilgisi olan var mı ? İlgilenebileceğim bir araç gibi duruyor.

osmangirisen

mrb. arkadaşlar ilandaki araç ile ilgilenmekteyiz sizce nasıldır?

159 jtdm q-tr 2008

qrkmtp

Valla benimkinden bir model ustte temiz gorünüyor.Ben aracimdan cok memnunum eger km vs.dogruysa oncelikli bakilmasi gereken varyator ve alt takim tabi benden daha tecrubeli arkadaslar vardir onlarda yardimci olur.

HUAWEI CRR-UL00 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

halil

distinctive olarak yazılmış fakat araç progression ,büyük ihtimalle de 105 hp lik versiyon.

onun haricinde kaporta ve boyasına baktırmanız lazım.fiyatıda biraz yüksek
cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

qrkmtp

distinctive olarak yazılmış fakat araç progression ,büyük ihtimalle de 105 hp lik versiyon.

onun haricinde kaporta ve boyasına baktırmanız lazım.fiyatıda biraz yüksek
Dikkatini tebrik ederim ben farkedememistim dikkatli bakmamisim sanirim aracta cruise control de yok.

osmangirisen

2005 modellerde 105 lik versiyon varmı (2007-2009 arası var diye biliyorum)

bu modelde distinctive ve progression farkı nedir
159 jtdm q-tr 2008

halil

2005 modellerde 105 lik versiyon varmı (2007-2009 arası var diye biliyorum)

bu modelde distinctive ve progression farkı nedir

mk2 2005 modellerde de 105 hp lik versiyon var.progressionlar da hız sabitleme,çift bölge dijital klima,ön kol dayama,arka cam otomatiği yoktur.deri kaplı direksiyon ve direksiyondan  kumandalı radyo cd kumandası  opsiyoneldir.

osmangirisen

mk2 2005 modellerde de 105 hp lik versiyon var.progressionlar da hız sabitleme,çift bölge dijital klima,ön kol dayama,arka cam otomatiği yoktur.deri kaplı direksiyon ve direksiyondan  kumandalı radyo cd kumandası  opsiyoneldir.

Tşk. Bu araç o zaman progression ancak arka camları otomatik
105 hp olanları ayıran bir özellik varmıdır
159 jtdm q-tr 2008

qrkmtp

Tşk. Bu araç o zaman progression ancak arka camları otomatik
105 hp olanları ayıran bir özellik varmıdır
Varyatörsüz motorlar 105 hp diye biliyorum lakin bu da gozle gorulen bir ozellik degil.

halil

Birde 105 hp olanların devir saatin de  yanlış hatırlamıyorsam ,kırmızı bölge 6000 d/d da başlıyor.120 hp likler de 7200 D/D dan başlıyor.

HTC mobil

erdem1904

Yanlış hatırlamıyorsam bu araç için, Adanadan gelen bir arkadaş ile servise göstermiştik.
Sunroof su alıyor.
Sağ kapı kapanmıyor. Servise kadar kapıyı tutarak gitmiştim. :)

10bin TL masraf çıkar demişlerdi.

Baya harcamış...
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

antihero

adam bayağı harcamış ama hala eksikleri var
ayrıca, yaptırdın neden satıyorsun, binsene :)
145 QV
156 2.0 SW SS
145 1.6 TS Sportivo