Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Loading Project ProDrive 159

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

E.Ç.M. (MiTongin)

yaw özcan görüşmeyeli neler olmuş  :alkis:
*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

sabrican

You are not allowed to view links. Register or Login
Maşallah :nazar: fren uygulamasından sonra öncesine nazaran farkla ilgili yorumlarınızı bekliyorum.

Ne kadar fark edeceğini ben de çok merak ediyorum. Bir ara, 159'um varken :'( araştırmıştım. Ama çok pahalıydı, o fiyata değecek performansı alabilecek miyim diye düşünmüştüm.

100-0 mesafesi kıyaslayabilirseniz güzel bir referans olur bizim için. Aynı noktada frene basıp önce şurada durdu, sonra burada durdu gibi bir vidyo çekme imkanınız varsa harika olur  :rock:

çok güzel işler  :nazar:
2007 159 Manuel
2007 159 Q-tronic

ealprsln

Şunu söyliyebilirim ki OEM ile kıyaslandığında fren performansları arasında uçurum olacaktır. Hatta Özcan Bey ilk kullanmaya başladığında alışılması biraz zaman alabilir. Çok iyi upgrade  :rock:  Bunlardan sonra motor frenlere göre güçsüz kalacaktır  :))
THE ROMANCE OF PERFORMANCE
'11 MiTo Quadrifoglio Verde

orizzonte

Maşallah aracınıza büyük emek harcamışsınız. Sorması ayıp ne kadar harcadınız totalde?

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alfadanadam

Muhteşem iyileştirmeler. Harcanan parayı sormuyorum ama vizyon şahane :)  :alkis:

salihyksk

yeter abi bir gün satarsan hiç alamıyacaz bu gidişle senin arabayı  :D :nazar:

agucba

Olmadı satarken tüm parçalar çıkartılır tekrar. Hayaller ve gerçekler...

:)

///////////////

orizzonte

Olmadı satarken tüm parçalar çıkartılır tekrar. Hayaller ve gerçekler...

:)

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

OğuzCanAlantor

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Önden tadımlık göndereyim ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk

ucarozcan

Herkese değerli yorumlarında dolayı teşekkürlerimi sunarım.  :clover: :alkis:

Bu ara mini projelerle vakit geçirerek, daha kapsamlı projeler için beklemedeyim.  :)

Mini proje: Çift amfi ile ses düzenini iyileştirmek.
Zenec N720 2Din aracımda mevcut. Bu 2din 4.1 kanal amfi (pre-amp) çıkışa sahip benim gözlemlediğim kadarıyla araçta 2din'i tam kapasite kullanamıyorum. Anlayacağınız tek kanaldan (mono) kullanmaktayım.

Amacım Sony XM-GS4 ile araç içi hoparlörlere ses iletmek ve Sony XM-GS100 ile de 20 cm'lik subwoofer'ı beslek.
Bu şekilde:

Şimdi gelelim alınan bu kadar aksesuarın görsellerini sizlere sunmaya. Bence gayet güzel şeyler ortaya çıkmaya başladı.

Arabam Şekil Yolumdan Çekil!

qrkmtp

Fabrikada bu alfanin uretiminde olan kisiler araci gorse mutluluktan aglardi sanirim bravo :alkis: :alkis:

HUAWEI CRR-UL00 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ekerem

Eline sağlık, mükemmel :nazar:
frenlerin maliyeti ne oldu acaba ?
156 1.6 ts
159 1.9 jtdm Q-tronic
159 2.4 Jtdm Manuel

Theillest

İçi dışı harika olmuş emeğinize sağlık.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ucarozcan

You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login Teşekkür ederim.  :clover: :clover:

Komple kit ağırlığı 28kg ve kit 1462 Sterlin, 100 Sterlin de kargosu toplam 1562 Sterlin ödeme yaptım.
Gümrüğe takılmasın diye ben adamlardan rica ettim 25kg yazdırdılar ve faturayı da bin sterlin kestirdim.
Bu durumda gümrüğe takılmadan PTT kuryesi kapıma kadar getirdi. Tabi Kuryeyede 950tl gümrük ödedim :)

İyi tarafı arabanın taşıyıcısı gibi parçaları değişmedi. Üstündeki kaliper ve hortumu söktük ve bunları taktık yerine.
Brembo kaliperlerde olay biraz farklı.

ekerem

Çok çok iyi üst düzey bir uygulama olmuş değişimin etkisi inanılmazdır. fren performansını falan sorup iyice cahilliğimi belli etmiyeyim :) emeğiniz karşısında saygıyla eğiliyorum :alkis:
156 1.6 ts
159 1.9 jtdm Q-tronic
159 2.4 Jtdm Manuel

ucarozcan

Çok çok iyi üst düzey bir uygulama olmuş değişimin etkisi inanılmazdır. fren performansını falan sorup iyice cahilliğimi belli etmiyeyim :) emeğiniz karşısında saygıyla eğiliyorum :alkis:

Estafurallah hepimiz birbirimizden birleyler öğreniyoruz.
Frenler bariz yumuşadı, eskiye nazaran biraz daha pedala basmam gerekiyor. Bazen araba durmayacak korkusu sarıyor.  :)  Alışma süreci...
Ama abs'ye düşme oranı azaldı diyebilirim. Birde aldığım Tarox Corsa balataların etsi olabilir. Özelliklerinden biri "Great pedal feel"

fatihmehmet

Maşallah. Kesenize bereket. :nazar:

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

E.Ç.M. (MiTongin)

sitede ki en köklü değişikliklerden biri sanırım. tebrik ederim özcan :clover:
*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

krm1983

Adım adım efsane 159 olmaya gidiyor. Bu 159 un şansı doğru kişilere denk gelmesi sanırım.
Keyifli sürüşler, kazasız belasız.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

stan

Çok güzel demek bile yeterli bir tabir olamaz.

Maşallah.

O frenler varken, bir semi slick lastik takımı alıp piste de girmenizi muhakkak tavsiye ederim.

ozroztrk

Hocam tekrardan hayırlı olsun.. 159 u bu haliyle fabrikaya gönderip seri üretim talep etmek lazım  :D

Ülkemizde eşine çok rastlanmayan bir çalışma içerisindeyiz. Sizi gönülden tebrik ediyorum.

Bahar'da Ankara'ya gelme planım var, gelirsem sizi rahatsız ederim ..

Keyifli sürüşler  :nazar: :nazar: :alfisti:

ucarozcan

You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login İyi dilerkleriniz için teşekkür ederim. :serefe:

You are not allowed to view links. Register or Login Her zaman beklerim.  :yukari-ok:

h.t

Maşallah , emeğinize kesenize sağlık.

Reha

Uzun süredir foruma girmiyordum. Girer girmez de gördüğüm ilk güncelleme seninki oldu. Arabayı Volkan'dan aldıktan sonra yaptığın işlerin hepsi de muazzam, ayakta alkışlıyorum. 159 yapmak sadece parayla olmaz, zevk de lazım. Aracın gösteriyor ki bunların hepsi sende mevcut. Allah nazardan korusun. :nazar:

Tolga033

Maşallah efsane olmuş. Artık Ankara'da mı 159?