Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Araç Sorgulamaları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

devirsever

You are not allowed to view links. Register or Login
Arkadaşlar ilanı gördünüz mü? Aracı bilen var mı? İlandaki bilgilere ne diyorsunuz?
ALFA CENTER'DAN 1998 156 2.5 V6,117.000KM,BİRMOT,ORJİNAL,EMSALSZİlan No: 592139553https:You are not allowed to view links. Register or Login

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Araci bilmiyorum ama guzel duruyor. Denilen gibi ilk sahibi ve devamli birmot servisli ise alinir binilir. Hep soforle kullanilmistir ibaresi ilginc geldi sadece.

1996 155 Q4
1996 GTV V6 TB
1998 166 3.0 V6
2006 GT 3.2 V6
2008 GT Q2
1999 156 3.0 V6 Turbo Q2(Güncel)
1998 156 3.0 V6

murat

Arkadaşlar ilanı gördünüz mü? Aracı bilen var mı? İlandaki bilgilere ne diyorsunuz?
ALFA CENTER'DAN 1998 156 2.5 V6,117.000KM,BİRMOT,ORJİNAL,EMSALSZİlan No: 592139553https:You are not allowed to view links. Register or Login

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Valla ne diyim ki, vay be derim  :nazar: :clover:
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

devirsever

Araci bilmiyorum ama guzel duruyor. Denilen gibi ilk sahibi ve devamli birmot servisli ise alinir binilir. Hep soforle kullanilmistir ibaresi ilginc geldi sadece.

Birmot degilde yetkili servis bakimli demek istedim  :D
1996 155 Q4
1996 GTV V6 TB
1998 166 3.0 V6
2006 GT 3.2 V6
2008 GT Q2
1998 156 3.0 V6

ykilinc

31.000 den 35.500' e çıktı ilan..sabahtan akşama

DcD-Semih

31.000 den 35.500' e çıktı ilan..sabahtan akşama
Muhtemelen baya bi arayan oldu kendilerini. Nitekim  bugün bende aradım 2.sahibinden 80.000km de 156 ile takas olur mu diye sordum kabul ettiler, aracın kuaförde olduğunu yarın görebileceğimi söylediler ama fiyat iyice uçmuş. Değer mi değmez mi tartışılır fakat arabaya çok güveniyorlar. Merakım için dahi yarın gidip bir bakarım ama benim arabanın fiyatını çok öldürürler muhtemelen.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.spark - Giallo Zoe
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Rosso
2002 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Bianco Polare
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Grigio Chiaro
2000 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Rosso
2004 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Grigio Metallico
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB - Bianco Pastello

ykilinc

Bende aradim;)

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

devirsever

40tan asagi vermesin dedigi gibiyse  :D
1996 155 Q4
1996 GTV V6 TB
1998 166 3.0 V6
2006 GT 3.2 V6
2008 GT Q2
1998 156 3.0 V6

Aşmış

Sahibi çakkoz galericilerden değildir. Makul bir kar edecek şekilde anlaşılır diye tahmin ediyorum. Aslında tam ikinci arabalık ve kaçmaz görünüyor.
Ne kadar az bilirsen o kadar şiddetle savunursun.

ozanxos

herkese merhabalar.ben de herkes gibi temiz 159 arayışında olan biriyim  :D 2 tane ilanı takipteyim sizin fikirlerinize sunmak istiyorum .

birincisi düşük sayılabilecek bir km de temiz görünen makyajlı:
diğeri aynı şekilde makyajlı ancak benim istediğim renkte olan versiyonu..benim için tek eksisi km yüksekliği...iç aksam biraz eskimiş geldi gözüme ama dıştan gayet diri duran bir araç:

Şunu da belirtmekte yarar var: bu benim hayatımda alacağım ilk araç olacak.Bu sebeple bakımlı temiz bir araç almak istiyorum büyük maceralara atılmak şuan için benim olayım değil. :)
Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum iyi forumlar diliyorum.
Not-1:Çevresinde sunrooflu düşük km li distinctive plus versiyon makyajlı 159 bilen gören varsa pm atması yeterli :D
Not-2:Temiz 159 bulamazsam 320d e90(makyajlı kasa) bakınıyorum ancak 159 dan birtürlü vazgeçemiyorum ...Hele ki geçen yoğun yağışlı havada G kasa astram ile yavaş yavaş giderken yanımdan tahmini 140 ile geçen 159 u dikiz aynasında gördükten sonra ...

ozanxos

herkese merhabalar.ben de herkes gibi temiz 159 arayışında olan biriyim  :D 2 tane ilanı takipteyim sizin fikirlerinize sunmak istiyorum .

birincisi düşük sayılabilecek bir km de temiz görünen makyajlı:
diğeri aynı şekilde makyajlı ancak benim istediğim renkte olan versiyonu..benim için tek eksisi km yüksekliği...iç aksam biraz eskimiş geldi gözüme ama dıştan gayet diri duran bir araç:

Şunu da belirtmekte yarar var: bu benim hayatımda alacağım ilk araç olacak.Bu sebeple bakımlı temiz bir araç almak istiyorum büyük maceralara atılmak şuan için benim olayım değil. :)
Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum iyi forumlar diliyorum.
Not-1:Çevresinde sunrooflu düşük km li distinctive plus versiyon makyajlı 159 bilen gören varsa pm atması yeterli :D
Not-2:Temiz 159 bulamazsam 320d e90(makyajlı kasa) bakınıyorum ancak 159 dan birtürlü vazgeçemiyorum ...Hele ki geçen yoğun yağışlı havada G kasa astram ile yavaş yavaş giderken yanımdan tahmini 140 ile geçen 159 u dikiz aynasında gördükten sonra ...

Bu mesajı gören bir adet bile Alfa sever arkadaşımız yok mu ? 

mustafaguleryuz

Bu mesajı gören bir adet bile Alfa sever arkadaşımız yok mu ?
Merhaba,

Ilk linki ben de sormuştum 3 5 mesaj yukarıda yorumları vardı.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2015 Giulietta Bianco Lunare

ozanxos

Merhaba,

Ilk linki ben de sormuştum 3 5 mesaj yukarıda yorumları vardı.

Evet şimdi gördüm çok teşekkür ediyorum.Siz neden almaktan vazgeçtiniz acaba sakıncası yok ise ? 

mustafaguleryuz

Evet şimdi gördüm çok teşekkür ediyorum.Siz neden almaktan vazgeçtiniz acaba sakıncası yok ise ?
Selamlar,
Abim için birkaç aydır otomatik sedan bakıyoruz. Bence gelmiş geçmiş en güzel sedanlardan biri ama abim çok keskin çizgili buldu. Başka bir sebebi yok.

2015 Giulietta Bianco Lunare

coyote

Normalde stationwagon ile işimiz olmaz ama, 2.4jtd 159 her istendiğinde bulunmadığı için bu araçla ilgileniyorum. 5-6 ay önce forumdan satışta olduğu dışında bir bilgim yok. Araç hakkında bilgi verebilecek olan varsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

radar54

Normalde stationwagon ile işimiz olmaz ama, 2.4jtd 159 her istendiğinde bulunmadığı için bu araçla ilgileniyorum. 5-6 ay önce forumdan satışta olduğu dışında bir bilgim yok. Araç hakkında bilgi verebilecek olan varsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Forumdaki satılık konusu bu galiba. O zamanlar 184 bindeymiş alan arkadaş kısa sürede elden çıkarmaya çalışması düşündürücü. Ancak araç gerçekten alınıp uzun yıllar kullanmalık.
2004_156 1.6 TS Progression 2015-2018

2008_147 1.6 TS Collezione 2018-2019

2004_156 2.0 TS Distincive Selespeed 2019-2023

2006_159 1.9 JTD Distincive Manuel 2023-2025

coyote

Evet forumdaki satış konusu buymuş. Sahibinden'deki güncel ilan da, bu konudaki gibi İzmir'den olunca, dün konu sahibi arkadaşa, aracın halen kendisinde olup olmadığını sordum ama, sanırım mesajımı görmedi.

master

Evet forumdaki satış konusu buymuş. Sahibinden'deki güncel ilan da, bu konudaki gibi İzmir'den olunca, dün konu sahibi arkadaşa, aracın halen kendisinde olup olmadığını sordum ama, sanırım mesajımı görmedi.

Aracın sahibi değişti. Forumdaki konudaki sahibi Kemal arkadaşımız aracını satmıştı. Sanıyorum ki şimdi satan da Kemal'den alan kişi.

Kemal aracı satmadan önce ben de gördüm, kurcaladım, inceledim. Kesinlikle tam alınacak dertsiz tasasız kusursuz bir 159 2.4JTDm idi. Alan kişi tahminimce herhangi bir problemden dolayı değil kar amaçlı satıyordur.
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

s.emre

Arkadaşlar merhaba, bu aracı bilen var mı acaba? Ya da ne dersiniz, ilk alfa için? Alınabilecek bir araç mıdır?
Eskişehirspor..

S.Asil

Arkadaşlar merhaba, bu aracı bilen var mı acaba? Ya da ne dersiniz, ilk alfa için? Alınabilecek bir araç mıdır?

Çok iç çekerek baktığım bir araç kendileri , umuyorum düzgünse bakımlı ellerde can bulur tekrar.  :-[ Fotoğraflarda gayet düzgün duruyor , plaka plastiğinde ALFİN yazıyor , sanırım en iyi bilgiyi bize oğuz ağabeyimiz verir  :alfisti: You are not allowed to view links. Register or Login   :nazar:
Alfa Romeo 156 SW mk2 (1)
Alfa Romeo 156 1.9JTD mk1.5 (2)

s.emre

Çok iç çekerek baktığım bir araç kendileri , umuyorum düzgünse bakımlı ellerde can bulur tekrar.  :-[ Fotoğraflarda gayet düzgün duruyor , plaka plastiğinde ALFİN yazıyor , sanırım en iyi bilgiyi bize oğuz ağabeyimiz verir  :alfisti: You are not allowed to view links. Register or Login   :nazar:

Değerli cevabınız için teşekkür ederim..
You are not allowed to view links. Register or Login Bey araç hakkında var ise bilginizi paylaşabilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim..
Eskişehirspor..

s.emre

Arkadaşlar, araç hakkında yorumunuz nedir merak ediyorum? 159 konusunda tecrübeli olan ve tecrübesini aktarmak isteyen olursa çok sevineceğim.. Başka yardım etmek isteyen var mı? 200 bin km bu araç için çok mu? Bir de şanzımanı sıkıntı çıkartır mı?
Eskişehirspor..

forestarium

Selamlar. Rica etsem linkteki araç hakkındaki yorumlarınızı veya bilgilerinizi varsa alabilirmiyim?

Nedense dizel motorlu araçlara bir türlü ısınamadım. O yüzden mümkün olduğunca temiz düşük kmli benzinli araçlara bakıyorum. Bu motorlarla ilgili az biraz araştırma yaptım ve 4 sorunu olabileceğini tespit ettim.
1- 80-120k km bandında sanırım zincir problemleri olabileceği
2- yıl bazlı olarak değişsede direksiyon kutusunda bazı problem olabileceği
3- motor içinde sanırım direk motor olduğundan kalıntı yapabileceği fakat temizleme katkılarıyla bu sorunun çözülebileceği ama bu konuda katkı ile temizlenen kalıntılar yanma odasından sorunsuz nasıl atılıyor anlayamadım.
4- fazla yakıt yaktığı aslında bu benim için problem değil yaşadığım yer şehir dışı sayılabilecek ve 2 şerit bölünmüş yoldan başka yol yok haliyle hep şehirler arası gidilecek sayılır. Ortalama 7.5-8.5 lt yaksa Aslan yakacak tabi diyecem ve Alfa sevgisiyle yola devam 🤣
Sizlerden ricam araç hakkında ve motor olarak jtsler hakkında eksik bilgilerimi tamamlamanız. Şimdiden teşekkür ederim ve iyi forumlar

legolas

Merhaba,

Aşağıdaki aracı bilen var mı

DcD-Semih

Abiler araç Ankara'da, kardeşime almayı düşünüyorum var mı bilgisi olan Ankara'da yaşayıpta görmüş yanından geçmiş birisi. Yarın birilerine göstertmeye çalışıcam onay verdikten sonra görmeye gelmeye niyetim var ama buralardan bilgisi olan da varsa şahane olur.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.spark - Giallo Zoe
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Rosso
2002 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Bianco Polare
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Grigio Chiaro
2000 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Rosso
2004 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Grigio Metallico
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB - Bianco Pastello

S.Asil

You are not allowed to view links. Register or Login ağabeyim bilgin var mı araçla ilgili acaba ? 159 almaya uğraşıyorum yardımcı olabilir misin bu araç konusunda ricada bulunsam  :alfisti:
Alfa Romeo 156 SW mk2 (1)
Alfa Romeo 156 1.9JTD mk1.5 (2)