Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Araç Sorgulamaları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

halil

You are not allowed to view links. Register or Login
Satışı yok vs olan hurda indirimine de kurban gitmez çünkü yasal bir araç olması lazım. Bu araç muhtemelen "al, polis durdurana kadar bin" arabası. Hiçbir evrağı falan olduğunu zannetmiyorum. Sadece "bu araba benim" kuralı ile sahipleniliyor :D

bir ara ilanda yazıyordu.sahibi ölmüş.varisi de yokmuş.o nedenle satış You are not allowed to view links. Register or Login derece doğrudur bilemem.
cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

Kibitzer

bir ara ilanda yazıyordu.sahibi ölmüş.varisi de yokmuş.o nedenle satış You are not allowed to view links. Register or Login derece doğrudur bilemem.

Evet bu şekilde de olabilir :D Fakat bu durumda da yasal olmuyor. Varisi olmayanların malı mülkü devlete kalır. O arabayı satmaya çalışan biri devletin malını gasp etmiş sayılır diye biliyorum. Komşum öldü, arabasını alıp kendi garajıma alamam. Devlet de ellemezse o araba terkedilmiş olarak olduğu yerde kalır yıllarca.

ramizkaraeski

Arkadaşlar ilk defa alfa alıcam arabadan gercekten anlamam adam birçok malzeme değiştirdiğini söylüyor ama benim kafa karişti baya hasar kaydı çikti falan, adamla kendisi alacakmiş gibi konuşabilecek bi hayırsever yardımsever =) var mi acaba =)

Vestel_5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aslnozkn

ilan nosu felan var mı yada bi link paylaşın burda bi bakalım
Arkadaşlar ilk defa alfa alıcam arabadan gercekten anlamam adam birçok malzeme değiştirdiğini söylüyor ama benim kafa karişti baya hasar kaydı çikti falan, adamla kendisi alacakmiş gibi konuşabilecek bi hayırsever yardımsever =) var mi acaba =)

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ramizkaraeski

aslnozkn

alfa team türkiye ankara tayfasına sormak lazım bunu ustası kim düzenli bakıma girmiş mi değişmesi gereken mekanik parçaları zamanında değiş mi vs

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

octinum

Evet bu şekilde de olabilir :D Fakat bu durumda da yasal olmuyor. Varisi olmayanların malı mülkü devlete kalır. O arabayı satmaya çalışan biri devletin malını gasp etmiş sayılır diye biliyorum. Komşum öldü, arabasını alıp kendi garajıma alamam. Devlet de ellemezse o araba terkedilmiş olarak olduğu yerde kalır yıllarca.

Şikayet etsek, devlete gitmesini sağlasak, satılığa çıkmasını sağlasak falan mı ki, peşine düşüp. :D Doğru bu "parayı ver arabayı al polis durdurursa koşarak kaç" arabası. Arada bir-iki kurşun da yenebilir.  >:D

Yalnız baksanıza, Antalyadaki alınıp, üstüne bu yedek parça niyetine parça parça alınıp...  :-[

devirsever

Şikayet etsek, devlete gitmesini sağlasak, satılığa çıkmasını sağlasak falan mı ki, peşine düşüp. :D Doğru bu "parayı ver arabayı al polis durdurursa koşarak kaç" arabası. Arada bir-iki kurşun da yenebilir.  >:D

Yalnız baksanıza, Antalyadaki alınıp, üstüne bu yedek parça niyetine parça parça alınıp...  :-[

Adresi alin sonra arabayi cekiciye yukleyip götürün. Para vermenize gerek yok cunku boyle bir yuklemede sikinti cikacaksa para veripte yukleseniz aynisi olacak cunku elinizde uasal bir belge olmayacak.  :)

1996 155 Q4
1996 GTV V6 TB
1998 166 3.0 V6
2006 GT 3.2 V6
2008 GT Q2
1999 156 3.0 V6 Turbo Q2(Güncel)
1998 156 3.0 V6

octinum

Aranızda kendini bilen bazıları bunu bana aldırmak üzere  :alfisti: :clover: 8) ve Pazartesi günü yapılması en doğru şeyi yapmayı planlıyorum ama, belki geçmişini bilen çıkar. Şu 155'e ne dersiniz?

ykilinc

Aranızda kendini bilen bazıları bunu bana aldırmak üzere  :alfisti: :clover: 8) ve Pazartesi günü yapılması en doğru şeyi yapmayı planlıyorum ama, belki geçmişini bilen çıkar. Şu 155'e ne dersiniz?

Bence bedava

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

OğuzCanAlantor

@alfacos çoşkun abi birara ilgilenmişti abi

Sent from my iPhone using Tapatalk

octinum

Fazla bedava olmasın da. :D Görüntüsü oldukça düzgün, vites topuzu falan idare edilir ama 156'nın bütçesinden çok yemesini de istemiyorum malum.

Hazır bilgimiz varsa öğrenmek istedim, her halükarda You are not allowed to view links. Register or Login Alfin'in elinden geçmeden Adanaya getirmem zaten. :)

OğuzCanAlantor

Fazla bedava olmasın da. :D Görüntüsü oldukça düzgün, vites topuzu falan idare edilir ama 156'nın bütçesinden çok yemesini de istemiyorum malum.

Hazır bilgimiz varsa öğrenmek istedim, her halükarda You are not allowed to view links. Register or Login Alfin'in elinden geçmeden Adanaya getirmem zaten. :)
Pzt çoşkula gelsin abi :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

pierrecardin

Ateş ediyor !!!
Hayırlı haberleri bekliyoruz.
Satan da yeni almış herhalde. Kısa süre önce plaka değişmiş.
A     R
L     O
F     M
A     E
       O

DcD-Semih

Abi hayal kırıklığına uğratmak istemem ama malesef bende çok heveslenmiştim bu 155 için kardeşime alıcaktım fakat beklediğim ve sahibinin anlattığı gibi çıkmadı. Sanırım kozmetik olarak beklentin düşük ana iç trimleri çok kötü halde, parça bulmak ve yenilemek sancılı bir süreç olur. Sahibi boyası düzgün demişti fakat işçilik çok kötü, harita gibi dalga dalga olmuş kaportanın her yeri, bir kaç yerde de macun patlamış. Motor yapılmış fakat performans yerlerde sürünüyor sıkı bir kontrol edilmesi lazım. Kesinlikle alınmaz demiyorum ama sağlam bir pazarlık ve restorasyona ayıracak vakit lazım. Çektiğin detaylı resimlerini bulursam atarım buraya yine.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.spark - Giallo Zoe
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Rosso
2002 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Bianco Polare
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Grigio Chiaro
2000 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Rosso
2004 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Grigio Metallico
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB - Bianco Pastello

octinum

You are not allowed to view links. Register or Login hmm motor performansı işi bozar bak. Plana girme sebebi otoyolda 145 1.6'nın (benim kullanımıma) yetersiz gelme ihtimaliydi çünkü. Foto varsa bu işin konusunu açtım, oraya link vereyim burayı meşgul etmeyeyim, çok makbule geçer.

akıllı

Arkadaşlar uzun zamandan sonra tekrar merhabalar. Oda arkadaşım için (dolayısıyla benim için :) ) linkteki araca bakıyoruz. Kaparo vs gönderdik biraz uzun opsiyonladık çünlü. Biraz hızlı oldu ama anca yazıyorum. Bilgisi olan var mı?

Beraberinde Çorlu da ekspertiz için tavsiye edeceğiniz yerler çok makbule geçer.

Bu vesileyle tüm forum ahalisinin ve ülkenin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.

Şimdiden teşekkürler.

alfacos

You are not allowed to view links. Register or Login hmm motor performansı işi bozar bak. Plana girme sebebi otoyolda 145 1.6'nın (benim kullanımıma) yetersiz gelme ihtimaliydi çünkü. Foto varsa bu işin konusunu açtım, oraya link vereyim burayı meşgul etmeyeyim, çok makbule geçer.

Araba ölü desek yeridir! Ne kaportası kaporta ne motoru motor. Aşağıda pas almış başını gitmiş. Bu araç alınmaz kısacası. Restorasyon yapmalık almak için bile bu para çok

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2004 147 distinctive 1.6 ts
2009 159 distinctive plus 1.9jtdm
2009 147 collezione 1.6 ts
2008 159 distinctive plus 1.9jtdm Rosso

oguzca

Arkadaşlar herkese merhaba,

Yakın bir zamanda Alfa Romeo 159'a sahip olarak ben de aranıza katılmak istiyorum. Her gün 159 ilanlarını takip ediyorum desem yeridir. Kısa zaman önce birisine opsiyonlanarak ilandan kalkan bu araba tekrar satılık olarak ilanı verildi. Aracı bilen tanıyan var mıdır? Yorumlarınız benim için çok önemli, teşekkürler.

octinum

Araba ölü desek yeridir! Ne kaportası kaporta ne motoru motor. Aşağıda pas almış başını gitmiş. Bu araç alınmaz kısacası. Restorasyon yapmalık almak için bile bu para çok

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hah, nokta atışı bilgi. :) Gerçek olamayacak kadar ucuzdu zaten. Çok teşekkürler.

Gokneb

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bir Alfa Romeo almaya karar verdim ve ilanları takip ediyorum bir tane 147 var linkini paylaşacağım. Sizden ricam ilana bakıp bana yardımcı olmanız daha önce kullandığım araç colt cz3 dü ve alırken çok sağına solun abakmadım ve araç hakkında araştırma yapmamıştım ciddi şekilde masraf yaptım ve zararın satmak zorunda kalmıştım aynı hatayı yapmamak adına şimdi daha çok araştırıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Saygılar

Kurzuk

Hah, nokta atışı bilgi. :) Gerçek olamayacak kadar ucuzdu zaten. Çok teşekkürler.

Ordaa bir 145 var uzaktaa o 145 senin 145'indiir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
2008 MY GT Q2
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/[/url]

devirsever

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bir Alfa Romeo almaya karar verdim ve ilanları takip ediyorum bir tane 147 var linkini paylaşacağım. Sizden ricam ilana bakıp bana yardımcı olmanız daha önce kullandığım araç colt cz3 dü ve alırken çok sağına solun abakmadım ve araç hakkında araştırma yapmamıştım ciddi şekilde masraf yaptım ve zararın satmak zorunda kalmıştım aynı hatayı yapmamak adına şimdi daha çok araştırıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Saygılar

Galeriden alinmis yipranmis ve bakimsiz bir 147 mk1 ss size cz3e yaptiginiz masrafi aratmaz  :)  ilk alfa icin mumkunse alfistiden ve manuel bakin derim.
1996 155 Q4
1996 GTV V6 TB
1998 166 3.0 V6
2006 GT 3.2 V6
2008 GT Q2
1999 156 3.0 V6 Turbo Q2(Güncel)
1998 156 3.0 V6

ysbilgin

Renk değiştirmek için hanginiz komple boyattınız arabanızı? :))

Hayat sıkıcı otomobillere binmek için çok kısa!

pierrecardin

Çok temiz bir canavara benziyor. Var mı bilen?
A     R
L     O
F     M
A     E
       O