Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

06CVD199 Alfa Romeo 147 MK1 - Doğu Garaj - Cevdet'e Merhaba! :)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cemdogu

Selamlar arkadaşlar, abiler, dostlar.

Konu çok dağınık olunca, forum yönetimi ile işbirliği içerisinde mevcut konuyu düzenledim. Verdiğim geçici rahatsızlıktan dolayı özür dilerim. Fotoğrafların ebatlarını ve metinlerdeki düzeltmeleri yapıyor, hepinize iyi seyirler diliyorum :)

Öncelikle, aranızda olmak şereftir. Forum kültürü yaşasın ve yücelsin dileklerimle  :rock:

Bendeniz Sümer Cem DOĞU. Ankara'da yaşıyorum. 31 yaşındayım. DBY Detailing isimli, Türkiye'nin en büyük detay kompleksinde sosyal mecra ve halkla ilişkiler sorumlusu olarak çalışıyorum. Forumlarla uzun zamandır haşır neşir oluyoruz. TechTurkey, DetailTurkey, DetailForum, GrandePuntoTR, TRCitroen (kapandı), Otopark forum gibi çokça forumda Doğu Garaj ismiyle konular açtık, buluşmalar tertip ettik. İkiz kardeşim Cenk ve ben, arabalar ve detailing konusunda çokça emek verdik diyebilirim. Fakat tabii ki çalışma hayatının verdiği tempo, bizi bu işlerden biraz daha uzaklaştırıp, kafayı hayat telaşesine daha fazla yoruyor malesef.

Araçlara ilgi tabii ki çocukluktan başladı. Dede yadigarı, 1974 model bir Peugeot 404 içine doğduk diyebilirim. Akabinde 1992 model bir BMW 5.20 sahibi oldu ailemiz. O araçla da güzel zamanlar geçirdik. Sonrasında da hep babamın çalıştığı şirket araçları ile uğraşarak ergenliği tamamladık. Üniversite çağına geldiğimizde de Citroen C2 1.4 HDI SX sahibi olduk. 2014 yılından beridir bizde ve hala kullanıyor, hala uğraşıyoruz. Kerata kızımız C2 de, en çok takip edilen C2 konularından oldu bu zamana kadar.

İkiz kardeşim Cenk, görece uzak bir mesafede çalışmaya başlayınca, tek araç ikimiz için problem olmaya başladı. Ben aynı zamanda 2004 model bir BMW F650 GS TwinSpark motosiklet kullanıcısıyım. Kış aylarında kullanmak pek meşakkatli geldi. Her ne kadar ekipmanım tam olsa da, iş çıkışı bütün ekipmanı giy, üstünü değiş, bin, soğukta sür, katil sürücülerle birlikte usturuplu motosiklet kullanmaya çalış vesair derken. Motosiklet hobimi haftasonu hobisine çevirmeye karar verdim ve araç arayışım başladı.

2024 ocak ayında araçlara bakmaya başladım. Listemde Grande Punto vardı, geçmişte de kullanmıştık. Lakin kronikleşen problemleri gözümde büyüyordu. Tipi hoşuma gitse de, benim bütçemdeki araçlar pek bir elden geçirilmişti, tatsız modifikasyonlar vardı. Ben bilhassa tek kapı araç bakıyordum. GrandePunto'nun tek kapıları hoş, ama ele ayağa düşmüş vaziyettelerdi. Bir tanesini inceleyip, sahip profilinden de soğuyunca, vazgeçtim.

Bir süre Peugeot 406 baktım. Donanımı beni çok cezbetti. Ama sonrasında çok dede arabası kaldığını fark ettim. Çevremden de çokça eleştirdiler zaten. Yıllar yılı Citroen&Peugeot ustam Vatan Mekanik Cemal Usta da "Uzak dur" deyince, bundan da vazgeçtim. Bilhassa o dönemde deprem bölgesinden hasarlı alınıp toparlanan çokça Peugeot 406 buldum, bu da soğumamdaki bir diğer sebepti.

2014 senesinde C2'yi satın alırken 147'lere bakmıştık ve pek beğenmiştik. Listemizin ilk 2 sırasındaydı zaten bu araçlar. Bu sebeple tekrar değerlendirmeye aldım. İlanlarda gezerken Cevdet'le karşılaştım. Sanıyorum baktığım gün ilana konulmuştu. Fotoğrafları son derece güzeldi, gayet iyi bakılmış bir otomobildi. Eski sahibi ile kısa bir telefon görüşmesinden sonra, iş çıkışı akşam saatlerinde aracın başındaydım. Cevdet'i ilk görüşüm ekteki gibidir :)

You are not allowed to view links. Register or Login

Biz 2014 senesinde C2'yi de hiç baktırmadan aldık. Sadece ustamız üstünkörü bir inceledi. O günden beridir de kerata kızımız C2, bizi hiç üzmedi. Cevdet 147'yi de ne bir ekspere soktum, ne bir ustaya gösterdim. Kendim inceledim. Zaten forumlardan, YouTube videolarından kronik olabilecek sorunlarını incelemiştim, bunlar kolay tespitli sorunlardı.
Ben aldığım sürede varyatöründe bir sorun yoktu. Külbütör kapak contasındaki ufak sızıntısını görmüştüm egzoz korumasında. Kaput altındaki hiçbir sticker'ı oynanmamıştı. Kılıç sacları, şase uçları yerindeydi. Yedek su deposu orijinaldi. En basitinden, kaput altı izolatörü, egzoz manifold koruma sacı ve ön cam altı keçeleri ilk günki gibiydi. Araç 4-5 ay evvel komple boyanmıştı, pasta ve polisaj işleri bana kalmıştı :)

Eski sahibi Deniz aracı güzel yerlere götürmüş bakım için, ilgilenmiş. Ondan önceki sahibinde, İzmir'de motor aksamı komple rektefiye edilmiş. Ben aldığımda LPG ayarları yeni yapılmıştı. Elindeki yedek parçaları da araç ile birlikte vereceğini iletmişti; tuşlu direksiyon, yedek kadran, sağlam bir güneşlik ve araca takılmamış olan "1.6 TSpark" yazısı. Ertesi gün aracı satın aldım.

Aldığım günün akşamı da aracı yıkama alanına aldım. Güzelce temizledim ve eksiklerimi listeledim. Bu eksikleri ve modifikasyonları, önem sırasına göre uygulamaya başladım.

You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Satın aldığımın ertesi günü aracın kaputunu açtığımda yedek su deposunun içinin çok kirli olduğunu fark ettim. Yağ-su kontrolü yaptığımda bir eksik yoktu araçta. İş yerimizin yan komşusu HaDa Otomotiv (Esasen bir BMW servisi, fakat sağolsun yardımcı oluyorlar ufak tefekler için), yedek su deposunu söktü. İçini talaşlı su ve kireç temizleyiciler kullanarak temizledik. Kırmızı antifrizin tortusu sebebiyle olduğuna kanaat getirdik ve bütün suyu boşaltmaya karar verdik. Aracı alırken külbütör kapak contasının sızdırdığını görmüştüm. Fakat durum sandığımdan daha da kötüymüş. Bujilerin üst kısmı olduğu gibi yağ içinde kalmış. Ayrıca bujiler orijinal takılmamış. İlerleyen döneme sarkıtmak üzere, külbütör kapak contasını değiştirmek üzere siparişi verdik. Parça gelene kadar da eski sıvı conta kalıntılarını temizleyip, külbütör kapağının kırıklarını onarmaya başladık. Bu işi yapan firma Ankara'da önerilen bir firma malesef. Ben kendilerine bir daha uğramayacağıma o gün karar verdim diyebilirim. Külbütör kapak contasının civatası kırılmış, yarısı üst kapakta kalmış, arkadaş sıvı conta kullanarak izole etmeye çalışmış. Gereksiz bir telaşe yaratmış kendine. Bu alanlar güzelce onarıldı, conta değişti ve sızıntı bir daha hiç olmadı :)

1 hafta sonrasında tavan döşemesinin anten hizasınca ıslandığını fark ettim. 4-5 ay önce kaporta-boya işini yapan arkadaşlar anteni silikon ile yapıştırmışlar. Halbuki iç kısımda contası ve civatası olması gerekiyordu. Şaşmaz'da bir fiat parçacısından aynı soket tipi, aynı conta tipine sahip olan bir tane tedarik ettik ve değiştirdik. Problem çözüldü.

Devamı bir sonraki gönderide. Kendinize iyi bakınız :)
2003 Alfa-Romeo 147 Distinctive 3dr.
2005 Citroen C2 1.4 HDI SX 3dr.
2004 BMW F650 GS TwinSpark
2022 Subaru Forester 2.0 E-Boxer Hybrid Sport
DBY Detailing - DOĞU GARAJ

kuti147

Cem hoşgeldin :)
Gruba gelmenden bir gün önce ilanda aracı görüp, tam alınıp binilecek araç demiştim. Ertesi gün sen aracın yeni sahibi olarak selam verdin. Elinde çok güzel hale geleceğine eminim.
Unutmadan... Rosso candır  >:D
34 BS 3090 - Rosso Mk1 147
34 FH 3300 - Rosso Mk2 147
34 KY 5602 - Jarama Mk2 156 SS
34 NT 0522 - Jarama Mk2 156 SS
A4 2.0T Quattro Sline
——————————————-
34 ERH 07 -- Jarama Mk2 147

kaanromeo

octinum

Hoşgeldiniz Cem ve Cevdet. Kazasız belasız inşallah. Cevdet'in doğru ellere düşmüş olmasına da ayrıca sevindik. :)

Yazı çok güzel olmuş bu arada, keyifle okudum demeden geçmeyeyim.

Sent from my M2101K6G using Tapatalk

devirsever

Tek kapi 147niz hayirli olsun, iyi gunlerde kullanin. Bu aralar forumdaki tek kapi 147ler artti masallah, bende cok seviyorum bu kasayi. Bu arada detailingdeki fotolarda arkada gorunen siyah E28 ayri bir hos duruyor, dusuk ihtimalde olsa M5 falan olabilirmi acaba?

1996 155 Q4
1996 GTV V6 TB
1998 166 3.0 V6
2006 GT 3.2 V6
2008 GT Q2
1999 156 3.0 V6 Turbo Q2(Güncel)
1998 156 3.0 V6 (Güncel)

TRSemih

Güle güle kullan Cem, güzel tercih. Böylelikle virüsü almış oldun. Ne ilk ne de son Alfa'n olacak, haberin olsun.
Hem sen hem de 147'in hoş geldiniz  :clover:
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-...)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

cemdogu

Cem hoşgeldin :)
Gruba gelmenden bir gün önce ilanda aracı görüp, tam alınıp binilecek araç demiştim. Ertesi gün sen aracın yeni sahibi olarak selam verdin. Elinde çok güzel hale geleceğine eminim.
Unutmadan... Rosso candır  >:D

Üstadım, 1 gün kaldı ilanda. Çok teşekkür ederim iltifatlar için.

hayırlı olsun bi rosso daha emin ellerde :nazar: :alkis:

Teşekkür ederim üstadım, çok sağolun.

Hoşgeldiniz Cem ve Cevdet. Kazasız belasız inşallah. Cevdet'in doğru ellere düşmüş olmasına da ayrıca sevindik. :)

Yazı çok güzel olmuş bu arada, keyifle okudum demeden geçmeyeyim.

Sent from my M2101K6G using Tapatalk

Çok teşekkür ederim :)

Tek kapi 147niz hayirli olsun, iyi gunlerde kullanin. Bu aralar forumdaki tek kapi 147ler artti masallah, bende cok seviyorum bu kasayi. Bu arada detailingdeki fotolarda arkada gorunen siyah E28 ayri bir hos duruyor, dusuk ihtimalde olsa M5 falan olabilirmi acaba?

Evet, araç orijinal M5. Çok nadir bir otomobil. Sahibi pek titiz bir beyfendi. Öyle ki, aracı için düzgün usta bulamayınca, oturup kendi işini kendi yapan oldukça titiz birisi. İltifatlarınız için de çok teşekkür ederim.

Güle güle kullan Cem, güzel tercih. Böylelikle virüsü almış oldun. Ne ilk ne de son Alfa'n olacak, haberin olsun.
Hem sen hem de 147'in hoş geldiniz  :clover:

Teşekkür ederim üstadım. Kısmet, ben de merakla bekliyorum zamanın neler göstereceğini :)

cemdogu

Alır almaz periyodik bakımını yapmak istedim. Zira benden önce her ne kadar iyi bir kişi baksa da aracına, götürdüğü işletmeden soğumuştum ve işkillenmiştim. Gönlüm rahat olmalıydı :) Basit periyodik bakım malzemelerini internetten tedarik ettim. Filtre setini Bosch olarak tercih ettim. Yağ olarak, Liqui Moly 10w40 kullandık. Mos2 katkısı sebebiyle "Yağ tüketen" otomobillerin en sevdiği yağ modellerinden biri olduğunu öğrendim. Rengi pek enteresan, sanırsınız kullanılmış yağ. Fakat gerçekten öncesi-sonrası hissedilir bir fark yaratıyor. Bu uygulama görece basit bir iş olduğu için, kerata kızımız c2'nin yegane ustası Vatan Mekanik Cemal Usta'dan destek aldım. Yağ pek eksilmiş çıkmadı. Fakat filtreleri pek kötü haldeydi :(

You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Forumda da bir çok arkadaşta bulunan paspaslardan tedarik ettim. Üzerindeki kesme kauçuk paspasları çöpe atarken "BOM" diye ses çıktığına yemin edebilirim.

Akabinde boya yüzeyindeki ufak tefek çiziklere lokal müdahaleler yaparak günü kurtarayım istedim. Rupes HLR15 Orbital polisaj makinesi, UFS Hybrid Polisaj pedi, Nanolex Ultra Cut Polish ağır aşındırıcı pasta ile tek aşamada sonuç alabildim. Araç müsait bir vakitte boya koruma uygulamalarından geçeceği için pek dert etmedim açıkçası.

You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

KAKIRMAN

Hoşgeldiniz  :alfisti:
Alırsan Alfa Olursun Kalfa (eskilerden)
Yay şart (eskilerden)
Skoda mı o (eskilerden)
Parçasını çok bahallı (aksan) sanayiden çıkamazsın yeeğğğnim (gevrek aksan)...
The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

ssg

Aramıza hoşgeldiniz. C2 konunuzu hayal meyal techturkey'den hatırlıyorum. Cevdet ile de güzel ilgileneceğinizi düşünüyorum. Güzel bir Alfa seçimi olmuş, devamını getirir gibi :)
BMW 1.16i Sportline
Giulietta 1.6 JTDm
-----------------
Eksi Alfalarım
-----------------
MiTo 1.4 MA TCT
MiTo 1.4 TB
GT 2.0 JTS Selespeed

cemdogu

Hoşgeldiniz  :alfisti:
Alırsan Alfa Olursun Kalfa (eskilerden)
Yay şart (eskilerden)
Skoda mı o (eskilerden)
Parçasını çok bahallı (aksan) sanayiden çıkamazsın yeeğğğnim (gevrek aksan)...

1- duyuldu
2- duyuldu (ama ciddiye alınmadı=
3- ilk defa duydum
4- çok duydum ama, alışkınım :))

Teşekkür ederim  :alfisti: :alfisti: :alfisti:

Aramıza hoşgeldiniz. C2 konunuzu hayal meyal techturkey'den hatırlıyorum. Cevdet ile de güzel ilgileneceğinizi düşünüyorum. Güzel bir Alfa seçimi olmuş, devamını getirir gibi :)

Merhaba. Kısmet diyelim, şimdilik keyfim pek yerinde, Allah bozmasın :)

Gouki

mustafaguleryuz

2015 Giulietta Bianco Lunare

radar54

Siz de Cevdette hoş geldi, hikayenizi keyifle okuduk gerçekten. Renk ve jantar çok hoş sizin dokunuşlarınız da tam yerinde oluyor maşallah.  :nazar:  6 yıl kadar Ankara yaşayan biri olarak biraz aksan da benden  :p  tekerine daş değmesin gardaşşş.  :clover:

Benden önce söylenmiş ama olsun yine söylemeden geçmeyeyim  Rosso candır, 3 fazla olsun kırmızı olsun  :haydi:
2004_156 1.6 TS Progression 2015-2018

2008_147 1.6 TS Collezione 2018-2019

2004_156 2.0 TS Distincive Selespeed 2019-2023

2006_159 1.9 JTD Distincive Manuel 2023-2025

Kaan

Foruma hoşgeldiniz. Supersportlarla birlikte rosso çok hoş duruyor.  :nazar: Coupe olması da ayrı bir güzellik. İnsan keşke sunroofta olsaydı demeden edemiyor. Güle güle kullanın. Foruma biraz daha hareket getireceğinizi hissetmemde ayrı bir mutluluk kaynağı.   :alkis: :alfisti:
1 hayal
5 duyu
6.his

alkinooo

abi hayırlı olsun, aracın eski sahibi Deniz abi olması lazım. kendisiyle 156 ss aracıma müşteri olması ile tanşmıştık, çok sever sayarım.

cevdet'e zamanında ben de niyetlenmiştim. kendi 156 ss aracım ile takas teklif etmiştim çünkü ufak ve az yakan bir araç arayışım vardı ancak deniz abi nakit ihtiyacından ötürü kabul etmemişti, çok güzel ve özel bir araca sahip olmuşsunuz benim gözümde.

dby detailling'de evime çok yakın, hatta kuzenimin ukrayna plaka Lexus Cabrio aracına 2 seneden daha az bir süre önce seramik ve iç temizlik uygulamaları yaptırmıştık. berkay beyi halen bir ihtiyaç halinde ararım.

hem aracınız hem konumunuz bana çok yakın :) herhangi bir ihtiyaç ya da kafa dağıtmak için buluşmak isterseniz seve seve katılırım.

hayırlı uğurlu olsun tekrardan.

coyote

147'niz çok diri duruyor, güzel günlerde kullanın  :nazar:

Jakomo

Kazasız belasız her daim keyifli sürüşler dilekleri ile aramıza hol geldiniz.... Aile' de hala 147 var  (sayılır) ve zmn zmn kullanınca eski mekaniklerin keyfine varıyoruz...
Sabır, boyun eğmek değil, mücadele etmektir !!!!

1996 145 1,7 16V
2001 156 SWSS Mk1,5
1994 164 V6 TB
1999 156 2,5 V6 
2003 156 SS MK 1,5
2004 156 SWSS Mk2
2007 GT
1996 BMW E36 320i Coupe M-technik
1999 166 V6 TB
1997 145 QV
2004 156 SWSS
2010 MiTo 1,4 TB

murat

Harika bir 147  :nazar: siz ve Cevdet paşa hoşgeldiniz aileye  :alfisti:
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

cemdogu

Cem Bey aramıza hoş geldiniz. :clover:

Üstadım, teşekkür ederim :)

Aramıza hoş geldiniz, güzel günlerde kullanın  :)

Çok teşekkürler Mustafa Bey :)

Siz de Cevdette hoş geldi, hikayenizi keyifle okuduk gerçekten. Renk ve jantar çok hoş sizin dokunuşlarınız da tam yerinde oluyor maşallah.  :nazar:  6 yıl kadar Ankara yaşayan biri olarak biraz aksan da benden  :p  tekerine daş değmesin gardaşşş.  :clover:

Benden önce söylenmiş ama olsun yine söylemeden geçmeyeyim  Rosso candır, 3 fazla olsun kırmızı olsun  :haydi:

Çok teşekkür ederim gardaşş, Rosso'ya ben de gün geçtikçe daha çok alışıyorum.

Foruma hoşgeldiniz. Supersportlarla birlikte rosso çok hoş duruyor.  :nazar: Coupe olması da ayrı bir güzellik. İnsan keşke sunroofta olsaydı demeden edemiyor. Güle güle kullanın. Foruma biraz daha hareket getireceğinizi hissetmemde ayrı bir mutluluk kaynağı.   :alkis: :alfisti:

Selamlar. Eskiden beridir forumlara belki de gereğinden fazla vakit harcıyorum. Nostalji iyidir, yaş 30 lakin biraz eski kafa kaldım sanırım. Ben de sunroof olsaydı mest olurdum, lakin bulabildiğim ve paramın yettiği en temiz aracı almak durumundaydım. Teşekkür ederim :)

abi hayırlı olsun, aracın eski sahibi Deniz abi olması lazım. kendisiyle 156 ss aracıma müşteri olması ile tanşmıştık, çok sever sayarım.
cevdet'e zamanında ben de niyetlenmiştim. kendi 156 ss aracım ile takas teklif etmiştim çünkü ufak ve az yakan bir araç arayışım vardı ancak deniz abi nakit ihtiyacından ötürü kabul etmemişti, çok güzel ve özel bir araca sahip olmuşsunuz benim gözümde.
dby detailling'de evime çok yakın, hatta kuzenimin ukrayna plaka Lexus Cabrio aracına 2 seneden daha az bir süre önce seramik ve iç temizlik uygulamaları yaptırmıştık. berkay beyi halen bir ihtiyaç halinde ararım.
hem aracınız hem konumunuz bana çok yakın :) herhangi bir ihtiyaç ya da kafa dağıtmak için buluşmak isterseniz seve seve katılırım.
hayırlı uğurlu olsun tekrardan.

Çok teşekkür ederim. Evet, aracı Deniz'den satın aldım. Geçmişten tanışmıyoruz ama aynı dönemlerde aynı okulda okumuşuz. Sağolsun kendisi araca çok iyi baktığı gibi beni de pek bilgilendirdi, yedek parçalarını da verdi, lazım olur diye.

Bahsettiğiniz Lexus sanırım IS idi, ufak bir deri boya tadilatı yapmıştık, detaylı iç temizlik uygulamalarından geçmişti ve Nanolex Si3D uygulamıştık diye hatırlıyorum. Türkiye'de göremeyeceğimiz bir otomobil olması sebebiyle hatırımdan çıkmamış. 2018'den beridir DBY'deyim, o yüzden bir çok aracı ve müşteriyi hatırlıyorum, sizi de görsem demek ki tanırım :)

İş yerime de her zaman beklerim sizi. Madem yakınız, çaya kahveye beklerim mutlaka. Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.

147'niz çok diri duruyor, güzel günlerde kullanın  :nazar:

Üstadım, teşekkür ederim.

Harika bir 147  :nazar: siz ve Cevdet paşa hoşgeldiniz aileye  :alfisti:

Varolunuz, teşekkür ederim :)

Kazasız belasız her daim keyifli sürüşler dilekleri ile aramıza hol geldiniz.... Aile' de hala 147 var  (sayılır) ve zmn zmn kullanınca eski mekaniklerin keyfine varıyoruz...

Dediğiniz gibi, mekanik bir çok ses duymak mümkün araçta. Lakin gerçekten zamansız bir tasarımı var ve bana sürüşte o kadar da eski hissettirmiyor. Çok sıkı bir otomobil. Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için :)

Blackline147

Hoşgeldiniz, 147'ye bir maşallah diyelim, rosso yanıyor :) Ben de hep coupe kasa 147'ye sahip olmak istemişimdir :)
2008 | Alfa Romeo 147 1.6 TS - Blackline

cemdogu

Hoşgeldiniz, 147'ye bir maşallah diyelim, rosso yanıyor :) Ben de hep coupe kasa 147'ye sahip olmak istemişimdir :)

Çok teşekkür ederim. Daha emin olun yanmıyor. Benim araçla biraz zaman geçirmem gerekiyor, şu anda çok panik halindeyim ister istemez, araca güvenemedim hala. Yolda güvenle yürümesi için gerekenleri yaptıktan sonra, asıl parlaklığı göreceğiz bu araçta :) Çok teşekkür ederim.

cemdogu

Bu gönderi silinmiştir. Bir sonraki gönderiye geçiniz, Sevgilerle.

radar54

Dokunuşlara devam  :yukari-ok:  LM moss2 doğru tercih memnun kalacaksınız merak etmeyin. Ancak yağ filtresini orijinal kullanmanızı tavsiye ederim  :clover:  TS motorlarda yağ çok önemli bunu zamanla anlayacaksınız zaten  :arkadasim:
2004_156 1.6 TS Progression 2015-2018

2008_147 1.6 TS Collezione 2018-2019

2004_156 2.0 TS Distincive Selespeed 2019-2023

2006_159 1.9 JTD Distincive Manuel 2023-2025

cemdogu

Dokunuşlara devam  :yukari-ok:  LM moss2 doğru tercih memnun kalacaksınız merak etmeyin. Ancak yağ filtresini orijinal kullanmanızı tavsiye ederim  :clover:  TS motorlarda yağ çok önemli bunu zamanla anlayacaksınız zaten  :arkadasim:

Selamlar. Aslında bunlar pek dokunuş değil, bunlar aracın hakkıyla yürümesi için gerekenler. Bundan sonra inşallah maddiyatı toparlayarak süslemelere geçeceğim.

Bosch filtre ile alakalı 1.4HDI aracımda hiç sorun yaşamadım. Keza 147 whatsapp grubundaki arkadaşların da bir çoğu bosch filtre kullanmış, sorun yaşayan olmamış. Ben de umarım bir sorun yaşamam.