Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

GTV-Spider(116-916) Teknik Konular/Çözümler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alfadanadam

Vay arkadaş ya :)

Ama ben o spider'daki jantları tanıdım. Bu durumda GT kardeş gitti, yanılıyor muyum?

Emre Sezen

You are not allowed to view links. Register or Login
Sayımızın artması çok güzel olacak, daha yapılacak çok şey,kafa patlatılacak çok konu var :)

anıl, bugün döşeme ile ilgili (plastik aksam) boyaması için canlı canlı örnek gördük, üzerine konuştuk, agucba'nın aracı 7 sene önce boyanmış plastik kısımları ve en ufak bir atma yok, gönül rahatlığıyla girişebiliriz, ucuz görünümlü plastik parçalarımıza,

2008-2010   156 2.0 SS 2004
2013-........  GTV V6 TB  1997

Emre Sezen

Ama ben o spider'daki jantları tanıdım. Bu durumda GT kardeş gitti, yanılıyor muyum?

yok yok gt duruyor  :rock:

Anıl

Fotoğrafta GT'nin arka kelebek camı görünüyor,demek duruyor. Emre, plastik aksamı boyama olayını şuan düşünmüyorum,ilk düzeltmek istediğim olay şu iğrenç taban döşemesi rengi;)
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

Volkey

:) GT duruyor, jantlar yeni :) Kimseye aldıramadım sonunda piyasadaki son jantları da ben aldım  :clover:

ATA

Spacer, yag kapagi, kilit butonu, el freni butonu gibi parçalar isteyenler el kaldirsin yakinda bir süprizim olacak :) gelişmeler devam ediyor.
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

Emre Sezen

Spacer, yag kapagi, kilit butonu, el freni butonu gibi parçalar isteyenler el kaldirsin yakinda bir süprizim olacak :) gelişmeler devam ediyor.

kaldırdım  :yukari-ok:

Alfadanadam

Sanırım Spider kırmızı. Kaliper boyası ile aynı renk ve muhtemelen kırmızı :)

Anıl

Spacer(yarın fiyat alıyorum),el freni butonu,yağ kapağı(şekline göre) alabilirim. Kilit butonu elimde var ama daha takmadım.

1998 GTV V6 TB

Volkey

Gelsin gelsin, hepsi bizde olsun  :haydi:

Aynen Bülent Abi, Denizlideyken o zamanda bakıyordum buna ama hiç niyetli değildim o zamanlar için.
Kemal'in dediği gibi kader =)

Bu araçlar artık en dipten yukarıya tırmanan bir fiyat grafiği izlemeye başlayacaklar. İlk önce Amerika'da fiyatlar artıyor, sonra bu tarafa doğru dalga etkisi.

Yeni jenerasyon olarak, bu güzel ve özel araçlar için daha bilinçli ve kıymet biliyor gibi görünüyoruz çok şükür. Belirli bir yaşa gelmiş, araçlarına bakmaya doyamayan, her türlü eksiğini tamamlayıp çok iyi kondisyonda araçlara sahip olmaya çalışan benim de dahil olduğum arkadaşları görüyorum ve bu durum sadece araç sahiplerini değil, tüm Alfa severleri memnun ediyor ve edecektir eminim.

Aralarında iyi durumda olanlar da var hırplanamış olanlar da var, her türlüsü var kısaca. Hepsi yeterli ilgi ile pırıl pırıl yepyeni görünümlü araçlara dönüşektir. Dikkat ederseniz, sadece öylesine, iyi gidiyor gibi bir mantıkla hasbel kader bu araçlara sahip olmuş olan insanlardan, tekrar Alfisti'lere dönüyor araçlar...

GTV ve Spider'lara keyifli yuvaya dönüşler diyorum  8) ...  :serefe:  :clover:

Anıl

Bülent abi dedektif gibisin,gözünden kaçmıyor.

1998 GTV V6 TB

Volkey

Sayımızın artması çok güzel olacak, daha yapılacak çok şey,kafa patlatılacak çok konu var :)

anıl, bugün döşeme ile ilgili (plastik aksam) boyaması için canlı canlı örnek gördük, üzerine konuştuk, agucba'nın aracı 7 sene önce boyanmış plastik kısımları ve en ufak bir atma yok, gönül rahatlığıyla girişebiliriz, ucuz görünümlü plastik parçalarımıza,

Aynen... Gözle görmesi lazım insanın bu boyanmış parçaları. Bırakın 7 seneliği, orjinali bu şekildeymiş gibi duruyor... Düşünmeden uygun kombinasyonda uygulayabilirsiniz bence...

sp4rc0

Resimler 14 gün sonra... ;)   :clover:  :serefe:

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
gerçek renkleri ile görsek daha iyi olurdu ama bu jantlar acayip yakışmış  8)
'06 147 1.6 TS (2006-...)
'17 Volvo V40 CC 1.5 T3 (2017-...)

Anıl

Gelsin gelsin, hepsi bizde olsun  :haydi:

Aynen Bülent Abi, Denizlideyken o zamanda bakıyordum buna ama hiç niyetli değildim o zamanlar için.
Kemal'in dediği gibi kader =)

Bu araçlar artık en dipten yukarıya tırmanan bir fiyat grafiği izlemeye başlayacaklar. İlk önce Amerika'da fiyatlar artıyor, sonra bu tarafa doğru dalga etkisi.

Yeni jenerasyon olarak, bu güzel ve özel araçlar için daha bilinçli ve kıymet biliyor gibi görünüyoruz çok şükür. Belirli bir yaşa gelmiş, araçlarına bakmaya doyamayan, her türlü eksiğini tamamlayıp çok iyi kondisyonda araçlara sahip olmaya çalışan benim de dahil olduğum arkadaşları görüyorum ve bu durum sadece araç sahiplerini değil, tüm Alfa severleri memnun ediyor ve edecektir eminim.

Aralarında iyi durumda olanlar da var hırplanamış olanlar da var, her türlüsü var kısaca. Hepsi yeterli ilgi ile pırıl pırıl yepyeni görünümlü araçlara dönüşektir. Dikkat ederseniz, sadece öylesine, iyi gidiyor gibi bir mantıkla hasbel kader bu araçlara sahip olmuş olan insanlardan, tekrar Alfisti'lere dönüyor araçlar...

GTV ve Spider'lara keyifli yuvaya dönüşler diyorum  8) ...  :serefe:  :clover:
Bu araçlar kıymetini bilecek, ona iyi bakacak kişilerin eline geçince seviniyorum gerçekten ;) Zamanında, benim gibi ancak hayalinde görebileceği bir araca geç de olsa kavuşunca,kıymetini daha çok biliyor insan...

1998 GTV V6 TB

Volkey

Aynen öyle Bülent. Araba komple boyanacak malum Alfa kırmızısı... Fotoğraf photoshoplu. Yay yok henüz. Onlar takılacak. Detaylı iç temizlik vs. Kafamdaki takvime göre önümüzdeki değil sonraki pazar işlemler tamamlanmış olur birçok fotoğraf eklerim aynı gün ;)  8)

Volkey

gerçek renkleri ile görsek daha iyi olurdu ama bu jantlar acayip yakışmış  8)

Orta çaplı bir proje ile kafamdaki hale gelmeden resim eklemek istemedim açıkçası. Yalnız bu konu altında 2. sayfada iç fotoğrafları var. Onları görebilirsin şimdiden. İçinde temizlik dışında bir değişiklik olmayacak sonuçta ;)

Anıl

Aynen öyle Bülent. Araba komple boyanacak malum Alfa kırmızısı... Fotoğraf photoshoplu. Yay yok henüz. Onlar takılacak. Detaylı iç temizlik vs. Kafamdaki takvime göre önümüzdeki değil sonraki pazar işlemler tamamlanmış olur birçok fotoğraf eklerim aynı gün ;)  8)
Yay ne takmayı düşünüyorsun Volkan, Eibach 20mm?

1998 GTV V6 TB

Volkey

Yay ne takmayı düşünüyorsun Volkan, Eibach 20mm?

Şu anda bunu düşünmeden önce yay bulmam gerekiyor. Ne olsa takacak durumdayım gerçi ama 35mm olacaktır bulduğumda büyük ihtimal. 40mm de bana uyar. Yay yok piyasada şu an. Bir ikinci el yay bekliyorum onun dışında sadece bir yerde, 450 tl ye var. Bekleyip göreceğiz.

Anıl

Bende,sana uygunsa sıfır vogtland var,birara yay takmaya niyetlendim ancak sonra konfor ve kullanım rahatlığı daha ağır basınca hiç takmayıp kenara koydum! Düşünürsen konuşuruz,Vogtland 35mm.

1998 GTV V6 TB

fevkalbeser12

Bende,sana uygunsa sıfır vogtland var,birara yay takmaya niyetlendim ancak sonra konfor ve kullanım rahatlığı daha ağır basınca hiç takmayıp kenara koydum! Düşünürsen konuşuruz,Vogtland 35mm.
O yay bana olur mu?
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

Anıl

Yaylar araca özel Kemal kardeşim, bu yaylar da sitesinde GTV-Spider modellerine uygun diye yazıyor.

1998 GTV V6 TB

Alper

O yay bana olur mu?

Hondacı kardeşimi kırmayalım :) uydururuz yaa sizin Mehmet usta uydurur bunları Anıl bence :)

fevkalbeser12

:alfisti:
Yaylar araca özel Kemal kardeşim, bu yaylar da sitesinde GTV-Spider modellerine uygun diye yazıyor.
Gene bana üvey evlat muamelesi.  Bi sorsak çok mu Mehmet'e?:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

Anıl

Alfa'da bizim Mehmet herşeyi yaparda, Honda uzamanlık alanı dışı!Üvey evlat Kemal :D

1998 GTV V6 TB

Alfadanadam

Vaay, spider yuvaya dönüyor yani. Süperr :)