Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

2013 Giulietta 1.4 MA - 34 EL 4088

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Tolga033

Oğuz

Sag olun,daha iyisi sizlerin olsun. :)

Ankara'ya marspiyelsiz gitmeyelim guzel gozukelim dedik. :D

Sent from my iPhone using Tapatalk
2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

antihero

ne güzel qv
bagajda kaykay bulundururuz her zaman :)
145 QV
156 2.0 SW SS
145 1.6 TS Sportivo

ozoozo

güle güle kullan oğuz,hayırlı uğurlu olsun :)

Oğuz

You are not allowed to view links. Register or Login

Sağ ol Özdemir, darısı senin de başına artık :).

Oğuz

ozoozo

eyvallah bakalım hayırlısı diyelim planlar tamam,dönmeyi bekliyorum :) bu arada plaka ışıklarıda çok güzel olmuş ancak arıza ışığı yakmıştı yazmışsın,çok göze batıyor mu sence rahatsız edercesine yoksa tak gitsin boşver mi diyorsun basit birşey sanırım,sen kendin mi yaptın ? birde bu arıza ışığını silemiyormuyuz herhangi dışarıdaki bir servise falan gidip bilgisayarı bağlayıp ? hiç araştırdın mı onu merak ettim.

Oğuz

eyvallah bakalım hayırlısı diyelim planlar tamam,dönmeyi bekliyorum :) bu arada plaka ışıklarıda çok güzel olmuş ancak arıza ışığı yakmıştı yazmışsın,çok göze batıyor mu sence rahatsız edercesine yoksa tak gitsin boşver mi diyorsun basit birşey sanırım,sen kendin mi yaptın ? birde bu arıza ışığını silemiyormuyuz herhangi dışarıdaki bir servise falan gidip bilgisayarı bağlayıp ? hiç araştırdın mı onu merak ettim.

Farları açmadıkça arıza ışığı yanmıyor zaten, farlar açıkken de vites değiştirme işaretinin olduğu yerde duruyor öyle. Bazen onun yerine vites ışığı geri geliyor falan, rahatsız etmedi hiç. Oldukça basit ya Sercan abiyle beraber taktık, plaka ışığını kenara kaydırıp aşağı çekiyorsun geliyor zaten. Ampulunu değiştirmek falan çok kolay. Arıza ışığı silinmiyor ne yazık ki sordum servise, ama bugün bir kargo bekliyorum hata giderici diye bir şey aldım, ara kablo gibi bir şey, işe yaramasını bekliyoruz.  :)

ozoozo

Farları açmadıkça arıza ışığı yanmıyor zaten, farlar açıkken de vites değiştirme işaretinin olduğu yerde duruyor öyle. Bazen onun yerine vites ışığı geri geliyor falan, rahatsız etmedi hiç. Oldukça basit ya Sercan abiyle beraber taktık, plaka ışığını kenara kaydırıp aşağı çekiyorsun geliyor zaten. Ampulunu değiştirmek falan çok kolay. Arıza ışığı silinmiyor ne yazık ki sordum servise, ama bugün bir kargo bekliyorum hata giderici diye bir şey aldım, ara kablo gibi bir şey, işe yaramasını bekliyoruz.  :)

valla eğer silinirse çok güzel olur oğuz,zaten yeride çok sıkıntılı değilmiş direk beyaz ampul alıp o kutuyu kaydırıp takıyoruz dimi bu kadar basit yani :) birde viteş ışığı geri geliyor falan onu anlamadım ?

Oğuz

Aynen bendekiler bundan 10 liraya aldım ben çiftini sanayiden :

Bu da hata giderici :

Arıza ışığı yol bilgisayarının sol alt köşesinde yanıyor sürekli, ama vites değiştirme uyarısı gelince onun yerine geçiyor, onu engellemiyor yani.

ozoozo

Aynen bendekiler bundan 10 liraya aldım ben çiftini sanayiden :

Bu da hata giderici :

Arıza ışığı yol bilgisayarının sol alt köşesinde yanıyor sürekli, ama vites değiştirme uyarısı gelince onun yerine geçiyor, onu engellemiyor yani.

Valla sağolasın oğuz vereyim bende bunlardan sipariş o zaman aldım favorilere,peki bu kesiciyi bağlamak biraz sıkıntı gibi soketler uymama ihtimali falan var diyor açıklama onuda mı kendimiz yapabiliriz ?

Oğuz

Bu ilandakinin bizdekiyle uyumlu olması lazım, uygulaması da kolay. Bildiğimiz ara kablo işte, ampulu taktığımız yere hata gidericinin bir ucunu takıyoruz, diğer ucuna da ampulü takıyoruz.

Gelsin bi benimkiler bakalım çalışacak mı, ona göre gösteririm resimlerle. :)

depeche101

Bu ilandakinin bizdekiyle uyumlu olması lazım, uygulaması da kolay. Bildiğimiz ara kablo işte, ampulu taktığımız yere hata gidericinin bir ucunu takıyoruz, diğer ucuna da ampulü takıyoruz.

Gelsin bi benimkiler bakalım çalışacak mı, ona göre gösteririm resimlerle. :)

Çalışırsa bana da alalım bir takım Oğuz  :yukari-ok:

ozoozo

Tamamdır bekliyoruz o zaman :) Biraz yavaş git artık heves kalmayacak marşpiyellerde tamam. :)  :haydi:

Oğuz

Okan abi hemen ayarlarız, işçilik de benden. :))

Özdemir daha çok iş var, spacer alacağım şimdi. :) Araba da hala yüksek geliyor bana, coile geçmek lazım bi ara. :)

ozoozo

Okan abi hemen ayarlarız, işçilik de benden. :))

Özdemir daha çok iş var, spacer alacağım şimdi. :) Araba da hala yüksek geliyor bana, coile geçmek lazım bi ara. :)

valla istanbulun ayrıntılı yollarını bilemem ama Ankarada 5cm felaket olur ben şuan lastik falan bakarken 18'e içim gidiyor sonra eski aracım focusta bile 215/40/17 boyutlarıydı bilenler bilir bilkentte realin altındaki lastikçiden çıkmıyordum tabanway var yıkamacı,Allahtan lastikçi antepliydide ucuza yırtıyorduk sürekli ya patlıyor ya bombe yapıyor en son illallah ettim zaten arabayıda sattım :D :D spacer'da bende istiyorum, 200 lira novitec marka skperformance miydi yanlış hatırlamıyorsam Sidar bey var direk sipariş geçebilirsin eğer düşünürsen.

Oğuz

Arabada spor paket yoksa 5lik yay çok güzel olur diye düşünüyorum.

Soner abinin (naxos) arabada spor paket + 4cm yay var. Yaklaşık aynı hesaba geliyor ve çok hoş duruyor araba.

ozoozo

Arabada spor paket yoksa 5lik yay çok güzel olur diye düşünüyorum.

Soner abinin (naxos) arabada spor paket + 4cm yay var. Yaklaşık aynı hesaba geliyor ve çok hoş duruyor araba.

Duruşuna laf yok çok hoş duracağı kesin ancak sıkıntı çıkarta bilir konfor açısından  seni sıkıntıya sokabilir.Ama araç senin gönlünce olsun :)

Oğuz

Araba dışarıdan güzel geldikçe konforu hiç aramıyorum valla ya. Gözden çıkardım artık :D

Oğuz

Ariza isigini sondurdum. :)

Gouki

Dirençler biraz ısınabilir ayık ol reyiz.

Oğuz

Abi yolda gelirken yanmayalim ? :D

Gouki

Allah korusun da işte kendi kablolarına zarar verebilir dikkat et.

Oğuz

Gece saatlerce dolasmadikca sikinti olmaz heralde ya ?

Oğuz

Ustaya da sordum simdi bir sey olmaz dedi,gosterdim kabloyu da :)