Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

2013 Giulietta 1.4 MA - 34 EL 4088

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ozoozo

You are not allowed to view links. Register or Login
Pedal olarak ben bunlardan aldım..
tavsiye ederim..Kayma falan yapmıyor.Fiyatıda digerlerine göre daha iyi.

bunları getirirken bir sıkıntı oldumu acaba gümrükte vs ?

Oğuz

bugun sportivoda gördüm canavarı masallah.

Hahah eyvallah abi  :) Mit05'in boslugunu dolduruyoruz.  :D
2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

egeozal1

Özdemir abi hediye paketi ile göndermesini söylersen bir ihtimal gümrüğe takılmaz. Takılırsa da %18 kdv si ve bir kaç ıvır zıvır ödemen gerekiyor diye biliyorum. :)

Fatihob

Mit05 uykuda uzun zamandır :)

Özdemir Ege'nin dediği gibi hediye olabilir yada faturayı yol dahil 75? altında keserse gelir takılmadan ama şuanki fiyatı üstüne bide yol parası bindiğinde fatura ortalama 100? olcak kesin takılır. %18 Kdvsini ödersin o zaman yani 36TL falan ;)
..

ozoozo

Mit05 uykuda uzun zamandır :)

Özdemir Ege'nin dediği gibi hediye olabilir yada faturayı yol dahil 75? altında keserse gelir takılmadan ama şuanki fiyatı üstüne bide yol parası bindiğinde fatura ortalama 100? olcak kesin takılır. %18 Kdvsini ödersin o zaman yani 36TL falan ;)

şöyle bir hesap yaptığımızda 2,5 euro kurundan 2,5*80 ? = 200 lira 36 da kdv eklesek 236 lira yapıyor,oğuza servis 250 liraya bırakmış,eğer servistekilerin bir görüntüsü varsa,araştıracağım dedi oğuz duruma bir bakalım hangisi hoşumuza giderse ona karar verelim çünkü 250 lira servise vermek eğer ürün güzel bir görüntüye sahipse daha mantıklı hiç yoktan 2 güne elime geçer :) diğerinde kdvsini öde,gümrüğe laf anlat,pttdeki adama laf anlat vs diyene kadar.

Edit: ilginiz içinde teşekkürler arkadaşlar :)

Fatihob

Aynen öyle Tr'den almak daha mantıklı. Hatta ürün 80? shipping 20?dan az tutmaz. Yani 100?x2.5TL=250TL

250TL'nin %18i 45TL Totalde 295TLye geldi düz hesap 300TL ;) Sonuç Euro çok pahalı artık Y.Dısından bişi getirtemiyoruz :D
..

egeozal1

Yurt dışından pedal getirtsek gümrüğe takılıyor. :'( Hain kostok. :D

engin uzun

Pedal olarak ben bunlardan aldım..
tavsiye ederim..Kayma falan yapmıyor.Fiyatıda digerlerine göre daha iyi.

bunları getirirken bir sıkıntı oldumu acaba gümrükte vs ?

Postada gumrukte falan hicbirsey olmadi. Adi posta ile geldi. Gittim postaneden aldim islem bitti. İcinde ne var ne aldin nerden geldi die soran yok. Sorunsuzdu. Ustelik bunda ayak dayamada fiyata dahil. Orjinalde pedallara dayama dahil degil. Bu yuzden fiyat ucuyor
Bir zamanlar Giulietta 1,4 TB idi....

Oğuz

Servise sordum pedalları daha dönüş yapmadılar, illa yüzyüze konuşmak lazım herhalde takmaları için.

Oğuz

Oğuz

Dün gece rodajımızı tamamladık sonunda. Bugün de rodaj bitiş hediyesi olarak pedal takımı aldım.  :))

egeozal1

Oğuz abi rodaj kaç km oluyor acaba? :)

Oğuz

2 depo diyen var, 3 depo diyen var, 1-2 bin kilometre diyen var. Amacım 1000km'ydi ama 300den sonra saldım, çekilmiyor yollar.

egeozal1

Yakıt tüketimi 1.6 TS den fazla mı? Memnun musun yaktığından abim?:)

Oğuz

Onu okul başlayınca göreceğiz. Her gün uzun yol yaptığımdan 1.6'nın ortalaması 7.9 falandı. Bunda da kasarsam 6.5-7 yaparım rahat. Geçen gün pek kasmadan 7.2 ile Gebze'ye gittim geldim.

Gouki

Pedalları kest hacı. Hayırlı olsun.

Oğuz

Pedalları kest hacı. Hayırlı olsun.

Darısı başına. ;)

Bir tek marşpiyel işi kaldı, bugün Birmot'ta çok fazla spor paketli Giu inceledim. Hepsinin marşpiyeli de emanet gibi duruyordu, dandik bir şekilde yapışmış gibi arada çok boşluk vardı sanki. O yüzden kafa karıştırdı biraz.

Veloce

Pedal setinde foot-rest bölümü yok muydu? O da satılıyorsa ayrı onu da al. Spor pakette o da var daha güzel durur ;)

Oğuz

Pedal setinde foot-rest bölümü yok muydu? O da satılıyorsa ayrı onu da al. Spor pakette o da var daha güzel durur ;)

Dayama spor pakette standart geliyormuş, sonradan alınca yok. Dayamalı olan bi pedal seti daha vardı da tipsizdi.

Ebay'den falan ucuza bulabilirsem oradan halledeceğim. Shop.alfisti'de 90 euro yazdığına göre birmot'ta 250 lira falandır.

Tolga033

Oğuz

Eyvallah :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

omg

Hayırlı olsun güzelleştirme çalışmalarına devam  :nazar:
un fantasma tra noi..

KAKIRMAN

Tekrar hayırlı olsun Oğuz. Bu arada yoldaki o patlama sesi neydi be. Ne korktum ama...
The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

Oğuz

Tekrar hayırlı olsun Oğuz. Bu arada yoldaki o patlama sesi neydi be. Ne korktum ama...

Teşekkürler. :)Aynen abi korkudan camları falan kapadım ben de.  :D

Oğuz

Marşpiyel takımı alacaksan benimkilerden almanı tavsiye ederim şiddetle. İster olduğu gibi siyah, istersen boyatarak kullanabilirsin...

50903309 MARŞPİYEL ETEK, ALT ----------------------------- 750 TL
50903505 MARŞPİYEL ETEK, ÜST ----------------------------- 150 TL

Çok gerekli değil ama istersen öndekinin de fiyatı;
50903311 SPOR TAMPON, ÖN ---------------------------------- 750 TL (Yanları boyalı kullanacaksan buna zaten gerek yok bence)

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Tek tip marşpiyel olduğunu iddia ediyordum ( Birmot öyle söylemişti) ama Okan abi aydınlattı beni bugün. Bunlar spor pakettekiyle aynı değilmiş, bunların çıkıntısı daha fazla ve daha güzel duruyor.

Volkan abi senin yazdığın fiyat liste fiyatı mıdır ? Bugün bunlar için fiyat aldım :

Ön tampon : 1000 lira
Marşpiyel : 1000 lira
Kapı ekleri : 200 lira