Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

2013 Giulietta 1.4 MA - 34 EL 4088

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oğuz

You are not allowed to view links. Register or Login
Marspiyelde beyaza karar verdim, jantlar da simdilik boyle kalsin bakalim ilerde yapariz belki bir seyler. :) Aynen arkadas soyledi gordum yorumu ben de cevap attim ordan :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

valla bildirim gelmedi ama isteği onayladım :) marşpiyellere çok para istiyorlar hala kafamda sorular var biraz sanayide araştırmam gerekecek acaba döktürmek dahamı mantıklı :) yada daha farklı birşeyler ?

Bakalım 1000 lira çok zaten. Volkan abi 750 diyor, Başkan 630 civarı diyor. O aralığa indirtip almayı düşünüyorum. :)
2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

ozoozo

Marspiyelde beyaza karar verdim, jantlar da simdilik boyle kalsin bakalim ilerde yapariz belki bir seyler. :) Aynen arkadas soyledi gordum yorumu ben de cevap attim ordan :)

valla bildirim gelmedi ama isteği onayladım :) marşpiyellere çok para istiyorlar hala kafamda sorular var biraz sanayide araştırmam gerekecek acaba döktürmek dahamı mantıklı :) yada daha farklı birşeyler ?

Bakalım 1000 lira çok zaten. Volkan abi 750 diyor, Başkan 630 civarı diyor. O aralığa indirtip almayı düşünüyorum. :)

hayırlısı olsun takipteyiz kardeşim :)

Oğuz

Cuma halletmeyi planliyorum marspiyelleri ;)

Alfadanadam

Oğuz marşpiyel işi bitince sat bari arabayı çok canın sıkılacak yoksa bir süre sonra   :haydi:

Oğuz

Oğuz marşpiyel işi bitince sat bari arabayı çok canın sıkılacak yoksa bir süre sonra   :haydi:

Hahaha abi dur daha bir sürü plan var. :D Daha çok soru soracağım burada, örneğin :

"Coilover mı, 5cm yay+ spor amortisör mü?"
"Ragazzon mu, Supersprint mi ?"
"Novitec box mı, Magneti box mı ?"
"19'luk TI jant mı, Brera S jantı mı ? "

Bunlar sadece bir kısmı. :D

Baskan

Oğuz Bursa Mengerler veya Birmotu arayıp bilgi alsana fiyatlar hakkında, fiyat uygun gelirse ben buradan yardımcı olurum sana..

50903505 kodunu sor..

Oğuz

Oğuz Bursa Mengerler veya Birmotu arayıp bilgi alsana fiyatlar hakkında, fiyat uygun gelirse ben buradan yardımcı olurum sana..

50903505 kodunu sor..

Abi buradan bir fiyat alayim olmazsa oraya da sorarim. Kur degisiminden dolayi fiyatlar artmis sanirim.

Baskan

Üstte yazdığım kod kapı çıtaları içinmiş, 160TL fiyatı var.
50903309 marşpiye takımı alt olarak geçiyor, Mengerlerde 830TL kdv dahil fiyat çekti haberin olsun..

Oğuz

Tamamdir abi sagolasin.

Fatihob

Oğuz 5cm yay + amartisör, coille hemen hemen aynı paraya gelir. En ucuzundan KW v1 1700TL falan olsa bence coil daha mantıklı. İstediğin zaman alçaltır, yükseltirsin. Bu yalanda çok fena kim uğraşcak yükseltmek alçaltmakla :D
..

Oğuz

Coillerin sertlik durumunu bilmiyorum ya, benim eibachlardan cok memnunum. Daha var onlara arastiricaz beraber :))

Fatihob

Son zamanlarda nette coiller yaydan konforludur diye yazılar okuyordum. Kendi kendime yaa banada Voglandlardan sonra iyi gelmişti falan diye geçiriyordum içimden. Sonra Emin'in MiToyla bi çıktım, sona başka bi yaylı MiTo arkasından yaylı Civic vs. harbidende hem düşündüğüm hemde yazılanlar doğru. Yaylılar konforsuz, coil sert ama konforlu. Yayda yoldaki hafif kasislerde araba 3 kez esniyorsa coilde birkez esniyor bırakıyor ama sert bi şekilde. Hatta aklıma geldi geçen hafta MiTolu başka bi arkadaşım bindi yay var ondada. Fatih bu benimkinin yanında yatak gibi dedi :)

Tabi şöyle bişi ekliyeyim yüksek hızda yazlığa gitmiştim Atakanla, yazlığa vardıgımızda ağlıyorduk, aşırı şekilde yormuştu :) 3 kişi İzmire gitmiştik herkes arabadan inmek için can atıyordu, hele dönüşte 4 kişiydik Tekirdağda durduk arkadaşının gözlüğünün vidası gevşemişti artık sallanmadan :)

Bildiğim kadarıyla ş.içi kullanıyorsun arabanı o yüzden coil öneririm. Ş.dısında hepsi rahatsız ama coil bizim yollarda ş.dısı yolculuklarda daha bi çok yoruyor ;)

..

Oğuz

Simdilik sehir ici de okul baslayinca uzun yol sayilir cekmekoye git gel. Her gun 50-60 km yol yapicam. Yormasin belli bi zamandan sonra ?

Fatihob

Ben Okana gidiyordum otobandan pek sorun yaşamıyordum. Şile yoluda iyi sayılır sizin okulun oralar biraz bozuk ama okuldan öncesi güzel asfalt. Bide şunu düşün eğer 5cm yayı, spor amortisör ile takacaksan spor amartisör ne kadar yumuşak :) Ben başında spor diye geçen artık hiç bişiden yakıt ekonomisi, konfor vs. beklemiyorum :) Sitede kesin vardır Bilstein + 5cm yay kullanan.
..

Oğuz

Coiloverli veya 5cm yayli giu kullanan varsa konuya bekliyoruz :)

depeche101

Coiloverli veya 5cm yayli giu kullanan varsa konuya bekliyoruz :)

5cm yay kullanan Giu hiç görmedim , hatta Giu için satılan 5 cm yay görmedim.  Ben de merakla bekliyorum  :D

Oğuz

Oğuz

Facebook resimlerine bakmayı da ihmal etmeyin, videonun altında link var.

Tolga033

Fatihob

Yaa renge gell :rock: Videonun başında garajdan dan dun iniyordu, sonunda yazdı zaten Kw coil varmış :) Taş taş :D
..

Oğuz

Arkadaslar liste fiyati 1000 lira + %5 boya farki + iscilik olan marspiyel icin her sey dahil 775 lira fiyat aldim. Onun icin de 1 saattir pazarlik yapiyorum. Ne dersiniz ?

Fatihob

..

Oğuz

Aldim gitti. Montajci tatildeymis 26sinda taktiracagiz :)

Fatihob

İyi yapmıssın hadi gözün aydın ;)
..

Gouki