Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

27 AEK 99 Giulietta

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ozoozo

Ya valla havalar çok kötü şuan haliyle bakamıyoruz , haftasonu go pro ile deneyeceğiz kadranı. Burda arkadaşım ile denememiz var arabanın ilk çıktığı gün yani ayar falan yoktu ve tam tanıyamıyordum aracı kaçta vites atmam gerek vs, birde burda araç 170 hp de ayardan sonra 180 e çektik ,  ona rağmen rahat şekilde uzayıp gidiyordu araba. Bu arada a3 dbn cihazında racelogic de 98 kw çıktı. Normalde 140 hp tfsi otomatik ancak under rated motor muhabbettini belgelemiş olduk :D

Yakın zamanda daha profesyonel videolar çekeceğiz.

OZO..!!!

Baskan

Bi kalkamadınız dıt dıt dıt yapıştır gelsin :D

ozoozo

You are not allowed to view links. Register or Login
Bi kalkamadınız dıt dıt dıt yapıştır gelsin :D

Abi deviri tutturamadık birisi benzin birisi dizel :) turbo 2800 de peak veriyor , sanayiden çıktık bizimkilerin yanına gittik yani araba kaçta napıyor ne basıyor kaçta vites atmam gerek hiç fikrim yoktu haliyle biraz bodoslama oldu :) zaten videonun başında fark edersen frene basıyorum geri vitese atmış gibi ışıklar yanıyor :D neyse ki hallettik

Ha bu arada a3 benzinli çok güzel yürüyor gecenin sürpriziydi sanırım otomatik olduğu içinde iyi tutunuyordu bize çünkü Ufukla yan yana giderken bizim arkadaşta az gerimizdeydi. Biz vites atarken yanımıza geliyor sonra arayı açıyorduk

OZO..!!!

Baskan

Zamanlamayı tutturdunmu? Torque'deki 0-60 0-100 60-120 gibi logları vardı onlarda oyna bence.

ozoozo

Zamanlamayı tutturdunmu? Torque'deki 0-60 0-100 0-120 logları vardı onlarda oyna bence.

Zamanlamadan kastın ? Anlamadım abi :)

Torque ye gerek yok zaten dbn var abi orda rahat görebiliyoruz aslında o gecede bütün ekipmanlar vardı ama o an hevesle her şeyi unuttuk bu hafta sonu bakacağız.

OZO..!!!

Fatihob

Özdemir gözün aydın, kazasız belasız motor indirmeden gazlamalar. Fren anında geri vites ışıkları yanaması iyiymiş aslında, keşke dokunmasaydın :D
..

Lbe

Oğlum videoyu kesseydin bari.Bilsem ben upload ederdim whatsapptan atınca kalite düşmüş  :asagi-ok:

ozoozo

Özdemir gözün aydın, kazasız belasız motor indirmeden gazlamalar. Fren anında geri vites ışıkları yanaması iyiymiş aslında, keşke dokunmasaydın :D

Fatih teşekkür ederim amin :D hahah ya park sensörü falanda devreye giriyordu , okulda çocuğun tekiyle bu yüzden kavga edecektim , ışıklarda frene basıyorum yokuşta arkamdan daaat diye kornaya basıyor camdan 1 dakika diyorum anlamıyor üzerine geliyorum sandı :D uzun uzun olayı anlatamadım , kardeş arabanın beyni yandı dedim haaa diyor :haydi:

OZO..!!!

ozoozo

Oğlum videoyu kesseydin bari.Bilsem ben upload ederdim whatsapptan atınca kalite düşmüş  :asagi-ok:

Kanka atmayacaktım zaten hacimsiz arabanla yetişemiyorsun bize haliyle uzak çekim oldu net değil ama video video denilince eldekini attım :(

OZO..!!!

fatihmehmet

Hayatımdan 1 dakika 50 saniye çaldın OZO!! Mahşerde görüşürüz

Sent from my iPhone using Tapatalk
2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

Baskan

Arabanın beyni yandı bir dakika ne len :D hahaha

ozoozo

Arabanın beyni yandı bir dakika ne len :D hahaha

Abi anlamadı mal ya dövecektim yada böyle bir şey söyleyip gidecektim :D uzun uzun basınca sinirlendim,camdan 1 dk bekle diyorum sıkıntı yok yani gibisinden anlamadı hala basıyor korktu çarpıcam sandı , bende aşağı indim :D ne dim remap yaparken body computer çakıştı ondan desem anlamayacak :D

OZO..!!!

Baskan

Bu aralar fena moda bu atmadan geçemicem :)

Tolga033

Hayatımdan 1 dakika 50 saniye çaldın OZO!! Mahşerde görüşürüz

:D :D

ozoozo

Turbodan sonra kafamda soru işareti kalmasın diye komple yağıda değişelim dedik , 1 hafta 10 güne kadarda filtreleri değiştireceğiz.

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Yine bir günü sanayide geçirdik :(

OZO..!!!

Erenbal

özdemir bey,
turbo değiştikten sonraki tecrübelerinizi (her ne kadar kısa bir süre olsa da) yazmanızı 4 gözle bekliyoruz.

Ayrıca güzel bir 0-150 videosu da isteriz  :)

ozoozo

özdemir bey,
turbo değiştikten sonraki tecrübelerinizi (her ne kadar kısa bir süre olsa da) yazmanızı 4 gözle bekliyoruz.

Ayrıca güzel bir 0-150 videosu da isteriz  :)

Bu akşam bir aksilik olmazsa video çekeceğiz. Açıkcası araba bam başka bir şey oldu çok daha keyifli oldu devir bandı yukarılara taşındığı için net bir benzinli gibi olmasada benzinli gibi kadran-hız doğru orantılı ilerliyor zaten grafikte başarılıydı. Mesela az önce Ufuk,ben,oğuz ve uğur abi bindik yağ almaya giderken 3 üde hayran kaldıklarını söyledi , eskiden yazılım vs varken klasik bir dizel gibi hop yapıştırıyordu ama araba gitmiyordu artık benzinli gibi uzun süreli yapıştırıyor ve gidiyor. Ki 4 müzünde maşallahı var heralde +400-500 arası bir kilomuz vardı araçta ekstradan net olarak kısa sürede 130-140 lardaydık zaten ona şaşırdı bizimkilerde :)

OZO..!!!

hi_cazz

Alfin'e para lazım diye. Saab'ıda lifte almışsınız.

Kaldır-indir ne kadar?

Erenbal

özdemir kardeşim bu gece müsaitsen biz de gelmek isteriz, ne tarafta olursunuz?

Doğa Tosun

Haberim olsa ben de gelirdim :)
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

ozoozo

Haberim olsa ben de gelirdim :)

Kardeşim gece çıkıcaz gel sende hemde denemiş oluruz ama çok durmicaz 1-2 gazlar gideriz. 12 den sonra haber bekle ;)

OZO..!!!

ozoozo

Beklenen video geldi , eski video ile kıyasladığımda 21 sn kadar iyileştirme var 100-200 e baktığımda.

Vites geçişlerimi biraz daha iyi yaparsam ve devir bandını tam ayarlarsam belki daha iyi olur. Birde bagajda ne ararsanız var bass,turbo,ıvır zıvır full dolu. Birde komple bagajı boşaltıp deneyeceğim stepne falan söküp :) Yazın falan duruma göre tam kafamda olan turboyu takma planım var gt1749v o zaman tam kafamda planladığım araç olacak :)

You are not allowed to view links. Register or Login 200 e gelene kadar uykun geldimi reyiz yine :D

Eski video ; yazılım,hava filtresi,60 lık downpipe,60 lık komple düz boru ;

Yeni Video ; yazılım,büyük turbo,hava filtresi,60 lık downpipe,60 lık komple düz boru ve büyük intercooler ;

ozoozo

Buda bonus olsun :)

OZO..!!!

ku2

--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

hi_cazz

İki videoyu karşılaştırınca aynı araba değil gibi. Bence inanılmaz fark var. Çok çok çok iyi olmuş kardeşim. Güle güle kullan.