Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

24 AD 632 - 147 1.9 jtd 2009

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

E.Ç.M. (MiTongin)

You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login Abi istediğim tam böyle birşeydi. Ama aksesuarcı tanıdık, insan tanıdık olunca herhalde detaylı isteyemiyor mu bilmiyorum. Sadece söyledim not aldı 2 gün sonrasında da geldi dediğinde gidip taktım, benim istediğim bu değildi de diyemedim. Plakalık için de sorunca sadece önü anlayıp cevap verdi, ön tarafa olmaz deyince ben de takıp çıktım :)

Bu şekilde muayeneye girsem bir sorun olur mu acaba?

Hem teklif etmen yeterli olur abi rica ederim öyle bir şeye hiç gerek yok.
valla hiç bilgim yok muayne konusunda ama mühürlü olsa bile sorun cikarabilirler gibi geldi  :S
*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

rain man

Bugün aks sorunumuz için antep'e akis-san'a geldik sabahtan. Yüksek tavsiye üzerine geldik sahibi Ahmet abi çok babacan ve hoş bir adam. 2 ve 3. viteste gaza biraz yüklenince hafif sağa sola yalpaliyordu araç, kalkıştaki titremeyi Sercan abi farketmişti. Onarım ve yarı güçlendirme işine giriyoruz olur da ileride moderate projemiz hard'a dönüşürse diye.

İşlemler sonrası yorumlarımi paylaşırım tekrar.
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

rain man

Dün dönüşte bayağı yorgundum. Paylaşamadım. Bahsettiğim sorunlar kayboldu.kalkıştaki ve düşük viteste gaza asılınca oluşan yalpalama kayboldu. Daha stabil hızlanıyoruz.

Muhtemelen aldığımdan beri sorunlu olduğu için farkı anlamadım. Çünkü sorun çözüldüğünde demek olması gereken buymuş, öyle güçten torktan deyip geçiştiren bir kaç kişiden sonra farkettim.

Ne kadar profesyonel olmasa da baharda bizde mini proje için ankara'da olmaya çalışacağız. 200 hp üstünü aman aman hedeflemesek de herşeyi elden geçireceğiz. İşlemler sonunda akslara tekrar baktıracağım ve belki aynı yerde custom reinforced meselesine de giriş yapmış oluruz.

Bu meseleye hallederken motor kulaklarına da el atmamız gerektiğini farkettik. Onlar da sıraya girdiler.

OğuzCanAlantor

Güle Güle kullan abi , Diesel power :)

rain man

Neydi de en güzel dizel chipli dizel miydi sloganımız? Eyvallah dostum sağolasın.

OğuzCanAlantor

Neydi de en güzel dizel chipli dizel miydi sloganımız? Eyvallah dostum sağolasın.

Ne kadar duman o kadar randuman :))

rain man

Ne kadar duman o kadar randuman :))

:D :D :D :alfisti:

rain man

Ne olursa olsun biz yola devam ediyoruz.

Her ne kadar WD 40 ve balata spreyi ile de bu iş çözülüyor olsa da uçuk bir fiyata gelmediği için temizleme kitimızı de sipariş etmiştik. Geldi o da.

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

ozoozo

Her ne kadar WD 40 ve balata spreyi ile de bu iş çözülüyor olsa da uçuk bir fiyata gelmediği için temizleme kitimızı de sipariş etmiştik. Geldi o da.

Veysel keşke haber etseydin neyse bitince yenisini alma ben hediye edeyim. Benim eski K&N çöp olduğu için temizleme kiti de boşa çıktı içinde baya var uzun süre götürür yani :)

Filtreden de lamba yapacağım :D

rain man

Veysel keşke haber etseydin neyse bitince yenisini alma ben hediye edeyim. Benim eski K&N çöp olduğu için temizleme kiti de boşa çıktı içinde baya var uzun süre götürür yani :)

Dostum indirimim vardı zaten uygun bir fiyata geldi diyebilirim. Ama bilsem isterdim.

Aek'ya zaten basit kapalı kutu filtre hafif kalırdı. Custom intake kit mi var

ozoozo

Dostum indirimim vardı zaten uygun bir fiyata geldi diyebilirim. Ama bilsem isterdim.

Aek'ya zaten basit kapalı kutu filtre hafif kalırdı. Custom intake kit mi var

Var bişiler :D

Doğa Tosun

"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

rain man

Herkese son kez merhabalar.

Geçen sene aracı aldığım zamandan bu yana fazlasıyla vakit geçirdiğim, geçirmekten de zevk aldığım bir yer idi burası. Bu zamana kadar otomobil dışı da olsa bir çok forumda zaman geçirmiş birisi olarak burayı bana ayrıyeten sevdiren şey insanların birbirleri ile olan iletişimi, saygısı ve yönetilme düzeyiydi.

Yüzyüze bir çoğunuzla görüşememiş olsam da kilometrelerce uzaktan sıcak ve hoş sohbetlere girdik, konuştuk veya okudum konuşulduğuna şahit oldum. Herkese bunun için teşekkürler. Kötü bir zaman geçirdiğimi söyleyemem. Bir çok konuda aracım hakkında bir çok bilgiye sizler sayesinde sahip oldum eğer olduysam.

Ancak herkesin de bildiği bir konudan dolayı yaşadığım sıkıntı dışında süregelen yanlış yönetim en azından beni forum dışına itti bunu söyleyebilirim. Hayatımın bu zamanına kadar her ne kadar kişiliğim muhalif olmasa da "despot yönetimin" karşısında durduysam "belki komik ama" burada da duracağım. Bireysel herhangi bir sorundan da kaynaklı değil bu durum. Çok da uzatacak değilim ufak bir veda ediyorum sayın.

Kaldı ki olan,gelişen, üzen her şeyi açıkça buraya yazmama gerek yok, nasıl olsa ya editlenecek ya da silinecek. Olur da yolu buralara düşen olursa telefonum profilde var, seve seve tanışırız bir arkadaşı kardeşi abisi var bilsin. Son kez uzattım kusuruma bakmayın, sağlıcakla kalın selametle.