Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Araç Sorgulamaları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

a-y-k-u-t

yeni bir şey yaratacaksan eskiyi tamamen yok et!!

Sate

You are not allowed to view links. Register or Login#

Sahibi ilk sahibi olduğunu bakımlarını düzenli olarak yaptığını triger setinin vs 10 000 km önce değiştiğini

7 tane kazaya karıştığını 4 tanesinin gözüktüğünü diğer 3 tanesinin karşı taraf ödediği için gözükmediğini , gözükenlerin 700 lira bandında kazalar olduğunu en fazla olan 15 000 liralık ilk alındığında önden vurduğunu kaput ve sol ön çamurluğunun değiştiğini tavan hariç boyalı olduğunu söyledi.

direk ve şasede oynama olmadığını expertize sokmadığını söyledi

Belli bi yaşa kadar bayide bakımlarının olduğunu sonrasında yetkili bayiide bakımlarının olduğunu söyledi
güven veriyordu sesi ama emin olamadım
aracı tanıyan bilen var mı arkadaşlar

Vindiesel26

You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login#

Sahibi ilk sahibi olduğunu bakımlarını düzenli olarak yaptığını triger setinin vs 10 000 km önce değiştiğini

7 tane kazaya karıştığını 4 tanesinin gözüktüğünü diğer 3 tanesinin karşı taraf ödediği için gözükmediğini , gözükenlerin 700 lira bandında kazalar olduğunu en fazla olan 15 000 liralık ilk alındığında önden vurduğunu kaput ve sol ön çamurluğunun değiştiğini tavan hariç boyalı olduğunu söyledi.

direk ve şasede oynama olmadığını expertize sokmadığını söyledi

Belli bi yaşa kadar bayide bakımlarının olduğunu sonrasında yetkili bayiide bakımlarının olduğunu söyledi
güven veriyordu sesi ama emin olamadım
aracı tanıyan bilen var mı arkadaşlar

Aynı araç için sabah bende görüştüm, şehir dışında olduğum için hemen atlayıp bakmaya gidemiyorum. Siz ankaradasınız o açıdan şanslısınız. Araca yakından bakmanızı tavsiye ederim. Eğer bakarsanızda sonucu buradan paylaşabilirmisiniz? Hepimizin hakkında hayırlısı olsun :)
Sigorta Aracılık Hizmetleri

Serdivan / Sakarya

vitreus

merhabalar,bu araç aylardır ilanda duruyor,bir de manueli vardı o satılmış sanırım,bir fiyat performans yorumu yapabilir misiniz? kaç lira teklif etmeli buna,fiyat biraz tuzlu gibi geldi de bana

kuti147

merhabalar,bu araç aylardır ilanda duruyor,bir de manueli vardı o satılmış sanırım,bir fiyat performans yorumu yapabilir misiniz? kaç lira teklif etmeli buna,fiyat biraz tuzlu gibi geldi de bana
Araç sahibi forumda..
34 BS 3090 - Rosso Mk1 147
34 FH 3300 - Rosso Mk2 147
34 KY 5602 - Jarama Mk2 156 SS
34 NT 0522 - Jarama Mk2 156 SS
A4 2.0T Quattro Sline
——————————————-
34 ERH 07 - Jarama Mk2 147
34 KT 159 - Grigio Titanio 159 Sw 2.4

Sercan Keklik

selamlar araç bana ait. forumda araştırma yapabilirsiniz.

Fiyat tuzlu geldiyse hiç galeriyi bile aramayın açıkcası bu araba defalarca 115.000 TL yi gördü, Alıcı arkadaşların tipi, cinsi, huyu, suyu karşılıklı denk gelmediği için satış tamamlanmadı. Forum içi bir arkadaş yabancı değil, isminide ileritim 110.000 TL ile geldi gene verilmedi.

316 bile almadığınız bir rakama böyle bir araç tuzlu geliyorsa bence hiç bakmayın derim. İhtiyaçtan satılık değil araç çünkü bilginiz olsun.

Edit: Arabaya binilmediği, garajda yattığı için satılık. 2 Motor, 3 Araba sahibiyim ve haftanın sadece pazar günleri tatilim. İş güç Değiştiği için binme fırsatım olmuyor. Olduğu günlerde motora biniyorum zaten.
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

Vindiesel26

Aracın eski sahibi siteden diye biliyorum. Görüştüm şuanki araç sahibi ile söyledikleri ve tramer araç sahibi kayıtları uyuşmuyor. Kaza vs durumu açısından değil ama başka sebeplerle insanlar neden yanıltıcı bilgi veriri anlamış değilim.

Serdivan / Sakarya

master

Aracın sahibi You are not allowed to view links. Register or Login gerekli yorumu yapmış zaten ama dışarıdan bir yorum da ben eklemek isterim. Kendisi sağolsun kendi Spider'ımı almadan önce bu araca beni bindirdi ve inceleme fırsatını verdi. Cabrio arabaların istisnasız hepsinde kasislerde çukurlarda pis tıkırdamalar olur. Sıfır Spider alsanız bu yine olur. Sercan'ın aracı ise Mercedes'ten farksız derecede sessiz ve tıkırtısız. Yani sıfırından daha iyi hale getirilmiş durumda.

Kendim de bir Spider sahibi olarak söylüyorum memleketteki şu anda alınacak iki Spider'dan birisi Sercan Keklik'inkidir, buna referans olurum. Aracına nasıl baktığını, ne kadar üstüne titrediğini herkes bilir. Üstündeki ekstraları her babayiğit o paraları gözünü kırpmadan verip de taktırmaz. Sadece o ekstraları hesaba katsanız bile bu aracın fiyatı aslında ucuz kalır.

Bir de Spider almayıp alacağınız alternatif arabalara bakın, zaten bu segmentteki diğer markaların araçları bu araçla kıyasladığınızda çok pahalı kalıyor. Spider herkesin alacağı bir araç değil, zaten memlekette toplam iki elin parmağından daha az sayıda var. "Ben her yerde görebileceğim bilindik cabriolara mı binmek istiyorum yoksa nadir bir araca mı binmek istiyorum" sorusunu cevapladıktan sonra ibrenizin yönü belli olur. Kimisi bilindik araba ister, kimisi nadir bulunan araba ister.

Ancak tercihiniz Spider ise, bu kondüsyonda bir Spider için özellikle son zamanlardaki araba fiyatları artışından sonra bu fiyatın tuzlu olduğunu ben düşünmüyorum.

Biraz beklerseniz muhtemelen 100.000 TL ve altındaki bantta bir Spider ilana çıkar, ancak memleketteki bir iki tane hariç bütün Spider'ları bilen birisi olarak ben olsam onları almam. Spider'ın rutin bakımları çok ucuz olmakla birlikte, belli kilometrelerdeki değişimleri (debriyaj, triger vs) ve ekstra parçaları diğer Alfa Romeo'lardan ziyadesiyle daha pahalıdır. Zamanında çok ucuza satılan, ancak net şekilde 40.000 TL yiyecek bir Spider vardı örneğin. Sonra birisi onu aldı, alladı pulladı, kusurlarını ikinci plana çekti, üstüne de fiyatı ekledi, birisine sattı.

Bu yüzden bütün arabalar için geçerli olmakla birlikte, Spider için daha geçerlidir, temizini bulunca bahsedilen rakamları gözden çıkarmak gerekir. Spider klasik olacak, zamansız bir araba. Sercan Keklik'in Spider'ı da benim referans olacağım bir araçtır.

Bunları söylememin sebeplerinden birisi de benim de Sercan'dan farksız düşünmemdir. Ben de Spider'ımı satmaya karar verdiğim dönemlerde istediğim fiyatın 3.000 TL yakınına kadar teklif veren oldu, vermedim. Normalde hiçbir aracımı satarken üçüne beşine bakmadım, ancak biz bu araçları olması gereken kondisyonda tutup üstüne titrediysek, mesele aradaki ufak fiyat farkları değil, iç rahatlığıyla o aracın değerini bilecek birisine gitmesi gereken rakama gitmesidir.
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

yigittt

Arkadaşlar dün aracı görmeye gittim gözüme takılan bazı noktalar var bunları sizinle paylaşıp fiyat konusunda bilgi vermenizi rica edeceğim;

1 Ön camın silecek fıskiyelerinden solda ki suyu püskürtmüyor diğerine göre yarım boy su olarak atıyor. buda sol sileceğin (sürücü koltuğunda otururken ki haline göre sol) en sona dayandıktan sonra inerken çat çut ses çıkarttırıyor.

2 1. viteste dynamic modda 40 falan yaptıktan sonra 2 ye atıyorum gaza basmadan ayağımı debriyajdan çekiyorum sağdan rrrrrrrrrrr diye biryer biryere sürtüyormuş gibi ses geliyor bu sadece 1 den 2 ye geçerken oluyor ve dynamic modda. all weather da olmadı mesela :S

3 40 derecelik bir yokuşta dynamic modda 140ın üstüne çıkmadı. 5 kmlik bir mesafe bağlantı yolu çerkezköy büyük çavuşlu.

4 yine aynı yokuşu inerken 180 in üstüne çıkmadı düz yolda 160 diyor kalıyor sonra baya hantallaşıyor. (105 bg 1.6 jtdm)

5 şöför kapısının cam ve ayna kontrollerinin olduğuu kısım sanki kırılmış gibi yerinden çıkıyor sallanıyor vs.
6 cam tavanlı araçlarda ön ve arka sunroofun birleştiği yerde ışık gibi birşey var sanırım bu araçta orada yuvarlak bir boşluk var ve içinin suntası aracın tavanı gözüküyor ne olduğunu anlayamadım. orada bir lamba vardı sanırım ve düşmüş.

7 sağ arka yolcu kapısının tutamak kısmı arka kısmından direk içeri doğru kapatmaya çalışırken elime geldi.
8 arkada şaft tünelinin orada ön kol dayamanın devamında bardaklık daha çok şişe koymak için sanırım bir şey var döndürünce yerinden çıkıyor normal mi ?

9 ön tampon ve arka tamponda cok boya catlakları var. ön tamponun sivri kısımları bir kaç kez vurulmuş sağa sola üstüne rötuş yapılmaya çalışılmış. ön tamponda taş vuruğu çok fazla ve scudettonun oturduğu o üçgen kısımda tamponun alt üçgenin birleştiği kısımda bir vuruk var resmen tampon içe doğru kırılmış.

10 sağ ön kapı altı kaldırıma sürtülmüş dönerken

11 arka difüzör orjinal halinde ikinci egzoz için deliği resmen testere ile keserek açmışlar  :D

fiyat 55 bin tl bilemedim. daha da pazarlık yapmadım.

herşeye rağmen istanbulda bir eksper + alfa romeo ustasına göstermeyi düşünüyorum.
3-4.maddeler bu motor için normal 105hp dizel alfa da olsa performans kısıtları vardır yokuş yukarı 140 dizel olduğu için yine iyi.
5-6-7-11 benim için arabadan vazgeçme sebebi olurdu.ya da çok iyi indirim olması lazım çünkü arabasına bakan insan işi değil. Kapı kolunun elde kalması ne demek. Çok iyi bir usta görmeden almazdım.

Diğerleri için yorum yapacak alfa tecrübem yok maalesef.

cool21

Hayırlı aksamlar arkadaşlar aranıza yeni katıldım sizden bir araç hakkında bilgi almak istiyorum 34 tz 8882 plaklı alfa romeo gt arac onur beydedı satmıs onur ben ben alamaya nıyetlenmiştim şimdş yeni sahibine ulaşmaya çalısıyorum bulamıyorum araç sahibini tanıyalanlar benimle iletişime geçerse cok sevınırım simdiden tesekkurler.

furkan_topay

Merhaba arkadaşlar, kardeşim için 147-156 alma arefesindeyiz.Pazartesiye kadar vaktimiz var. Aşağıdaki linklerde verilen araçlar hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Çok teşekkürler. :alfisti:

Alfa Romeo 147       2007 1.6TS  Blackline
Alfa Romeo 147       2008 1.6TS  Collezione
Alfa Romeo Giulietta 2011 1.4MA Distinctive SP2
Alfa Romeo Giulietta 2011 1.4MA Distinctive
Alfa Romeo 147       2008 1.6TS  Distinctive
Alfa Romeo 147       2006 1.6TS  Blackline

iceberg156

Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Distinctive Plus Q-Tronic
Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive
Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive

furkan_topay

41.000 TL 156  :o

Fiyat fahiş zaten görüştük 38 e satmaya calısıyorum dedi. 35 olursa anca benim fikrimde :) Fiyatlar baya esnek :)

halil

Fiyat fahiş zaten görüştük 38 e satmaya calısıyorum dedi. 35 olursa anca benim fikrimde :) Fiyatlar baya esnek :)

direksiyon bohça olmuş.68000 km de ki aracı nasıl kullanmışlar da ,kaplama gereği hissetmişler.
cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

furkan_topay

direksiyon bohça olmuş.68000 km de ki aracı nasıl kullanmışlar da ,kaplama gereği hissetmişler.

Evet Hocam, bizimde dikkatimizi çekti ancak koltuklarda baya diri duruyor. Bakım geçmişini bekliyoruz bakalım :)

Sercan Keklik

Martıları seviyomuş simit yaptırmış resmen :))
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

vieri

Merhaba arkadaşlar, kardeşim için 147-156 alma arefesindeyiz.Pazartesiye kadar vaktimiz var. Aşağıdaki linklerde verilen araçlar hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Çok teşekkürler. :alfisti:

Deri koltuklu araçlarda şoför koltuğunu neden sol önden çekmezler yorumu size bırakıyorum.Bakınız:156. İstisnalar da kaideyi bozmaz.  :)

Collezione dıştan fena durmuyor,  :)

furkan_topay

Deri koltuklu araçlarda şoför koltuğunu neden sol önden çekmezler yorumu size bırakıyorum.Bakınız:156. İstisnalar da kaideyi bozmaz.  :)

Collezione dıştan fena durmuyor,  :)
Sırtlık sol taraf tamammmm 156 out

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

sabrican

Ben 2014 Marttan Hazirana kadar 159 aradım. Düşündüğüm araçlardan biri buydu. İlanı açar açmaz fotoğrafı tanıdım. Fotoğraflar en az 3 senelik.

Aynı araç için sabah bende görüştüm, şehir dışında olduğum için hemen atlayıp bakmaya gidemiyorum. Siz ankaradasınız o açıdan şanslısınız. Araca yakından bakmanızı tavsiye ederim. Eğer bakarsanızda sonucu buradan paylaşabilirmisiniz? Hepimizin hakkında hayırlısı olsun :)
2007 159 Manuel
2007 159 Q-tronic

Kibitzer

eyvallah You are not allowed to view links. Register or Login hocam, sağlam bir indirim olmadığı sürece bende uzaklaşmayı düşünüyorum.

şayet olursa tampınları zımparalayıp çatlaklardan kurtulup ufak tefek kaporta sıkıntılarını giderdikten sonra boyatmadan iyi bir yere kaplatmayı düşünüyorum mat gri olarak. bundan dolayı açıkçası çok takılmıyorum dışındaki sıkıntılara. Belkide boyatırım ön arka tamponu ama sök tak gibi işler için hem yer hem ekipman mevcut. bu yüzden çok masraf etmem hemde bir alfayı adam ederim diye düşünüyorum. 50 gibi bi rakama biter mi bilmiyorum ama biterse alınır diyorum.

Sağlıklı bir dizel giulietta çok rahat ve çabuk 200'e çıkar düz yolda. Çabuk dediğim tabii ki 105hp motora göre beklenmeyecek kadar çabuk ama anında da değil. 200'ün üstü için uzun düzlük lazım ama 200 çok rahat görebilmeniz lazım düz yolda.

Diğer sorunlar için çok bakımsız bırakılmış gibi geldi bana. O sorunların çoğunu ortaya çıkarmak için özel çaba göstermek lazım, veya çok haylaz bir çocuk vardır, yerinde durmuyordur, sağı solu kırıp durmuştur. Şaft tünelinin oradaki delik de havalandırma difüzörünün deliği olmasın?

Vindiesel26

Ben 2014 Marttan Hazirana kadar 159 aradım. Düşündüğüm araçlardan biri buydu. İlanı açar açmaz fotoğrafı tanıdım. Fotoğraflar en az 3 senelik.

aracın güncel resimlerini aldım, site otoparkında kenarıya atılmış vaziyette yaztıyor araç. oldukça pisti üstü( kuş pislikleri bile kurumuş iyice muhtemelen verniği almıştır.) fiyat konusunda 39-40 civarına direk vericek gibi araç başında kısmen biraz daha düşer gibi geliyor. son 3 - 4 yıldır hiç kasko yapılmamış araca. ne olduğu meçhul. hatları ne kadar düzgün duruyo olsada şuanda en az 1000 tl civarı kaporta işçiliği var aracın masraf olarak. Mekaniğinin kusursuz olduğunu full bakımlı olduğunu belirtti araç sahibi. o zamanlar kaç bin kilometredeydi bilemiyorum tabi ama şuan için aracın durumu bu şekilde. Tabi 3 senelik resimle ilanı tekrar açmak ayrı bi olay..

Serdivan / Sakarya

hulusic

yeni bir soru sorayım:

temiz duruyor

milano alfa nasıl bir yerdir? aracı bilen var mı? biraz daha temiz duruyor.

159 direksiyon derileri sorunlu sanırım. italya'ya gidip gelirken çıkma direksiyon simidi bakarım.

açıklamalar samimi geldi forumdan olabilir mi? ama işte deri döşeme değil...

Son ilandaki araç 4 ay kadar öncede ilandaydı, kaza resimlerini de eklemişlerdi, neredeyse kazasız bölgesi yok. Ufak kazalar belki ama rahatsız edici görünüyordu.
İç kozmetik de biraz problemli gibi.

denozor

selamlar arkadaşlar
bir ahbabımıza otomatik mito bakıyoruz.
linkteki araç hakkında bilgisi olan varmı ?
açıkçası mito hakkında pek bilgim yok. kronik sorunu mevcut mu ?
2014 giulietta 1.4 multiair distinctive tct 170bg

tekin159

Hocam yorum için teşekkürler, araç değil düz yolda yokuş aşağı 170i 180i zor buldu düz yolda 160 banamısın demiyor ama 160tan sonra bi tıkanıyor kalıyor. Aracı kullanan kişinin çocuğu yok bekar. 2011 model araba bunlar olacaktır diyor  :D 54.500 ten aşağı da vermem diyor.  :haydi: Anlaşamadık. ben 51 teklif etmiştim. tabi bu motorda yürüyende bir sıkıntı çıkmayacağı koşulu ile.

Biz muhabbeti sonlandırdığımız güb ilanı 1000 tl geri çekti ancak bende ki heveste gitti. Allah beni bi enkazdan kurtardı diye düşünüyorum. Ekonomik nedenlerden ötürü fiyatı ve dizel olması bana cazip gelmişti. Yavaş yavaş toparlarım diyordum ama satıcının tutumundan dolayı caymak durumunda kaldım, iyi de oldu.

6 ay boyunca 2011 dizel giulietta kullandı, rampa aşağı tam gaz, d modda, yüklü hali ile bir kaç kez 200 gördüm(Ankara-Konya yolu) onun dışında 185-190 sonrası ibre hiç ilerlemiyor. Rahatlıkla 200 yapacağını söylenmiş ama ben size kendi tecrübemi paylaşayım dedim.
2006 - 159 JTDM
2011 - GIiulietta JTDM
2010 - 159 TBI
2023 - Giulia 2.0 Competizione Q4

alperuzi

Evet, sürekli ilanları açılıp kapanır :)