Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

34 YB 4242 - ALFA MITO [09.05.2013'te satılmıştır.]

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

emin

Register or Login" border=0>

BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

fevkalbeser12

Emin biliyorsun sen bu işi
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

bado

emin valla harikasın ne diyim :)))
Bahadır BAYRAK --- 2011 Alfa Romeo Giulietta /

ATA

Dönüşte Mito aldıracaksın bana =) Sebebim olacaksın Emin =))
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

Alfadanadam

Emin, senden önce Mito'yu bu kadar sevmezdim-beğenmezdim vallahi :)

ihsany

Emin fotolar süper.. Özellikle önde oyuncak arkada gerçeği olan foto.. Senin Mito gözlerini önüne dikmiş ve ağzı açık şaşırmış bir adam gibi önündeki oyuncağa bakıyor sanki
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MA TCT
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak
L'amore è diverso in italiano

depeche101

Küçüklü büyüklü süper olmuş

antihero

maşallah mitoya
145 QV
156 2.0 SW SS
145 1.6 TS Sportivo

emin

Teşekkürler arkadaşlar, fotoğrafları Mert diye bir arkadaşımız çekti kendisi gerçekten gerek fotoğraf gerek çizim ve modelleme olsun çok yenetenekli onu izlemeye devam edin diyorum =) Kendisi oradaki german style basık boranın sahibi.

Seviyoruz mitoyu napalım =)

emin

Hani park eder döner bir bakarsın ya alfan arkandan bakar.

murat

Yıldız Parkı mı Emirgan mı bura? Havalar güzelleşti tabi , aşıklar parkları doldurdu
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

depeche101

Yıldız parkına benzettim ben de . Emin kıskanıyorum bu fotoları haberin olsun.

emin

Yıldız Parkı, okula giderken her gün mitoyu buraya bırakıyorum.

Okan abi ayıpsın, qv tam modellik bir araç, ne zaman nerede istersen fotoğraflarını çekelim, buluşmalarda ne ışık yeterli oluyor, ne de zaman bir de geceleri o kadar da iyi çekmiyor benim ufak makina önceki gibi.

Murat abi aynen aşık dolu park =)

Baskan

Etekte yamuklukmu var Emin ? Sanki kapının alt kısmı etekten taşmış gibi duruyorda..

emin

quote:

Etekte yamuklukmu var Emin ? Sanki kapının alt kısmı etekten taşmış gibi duruyorda..

aynen nazarlığımız =) geçen yaz yazılım yaptırmaya gittiğimde muhteşem Rami sokaklarında sürtmüştüm. scudettodan da üstteki bir parça eksik. yenisine 90TL diyorlar iyi hoş da, montajı için ön tamponun sökülüp takılması lazım. etekteki problem de işlemi ve boyasıyla 300TL'ye hallolacak birşey. İşe başladığımda ilk aldığım maaşla yaptırmayı düşünüyorum bunları. Karbon ayna, iç tavan kaplaması, belki siyah qv farları ve far çerçeveleri düşünebilirim. Şimdilik para harcamamaya dikkat ediyorum. Bujilerimizin değişmesine 2500km kaldı =)

warex son susturucu ve spoiler da düşünebilirim, hepsi zamanla olacak şeyler =)

Edited by - Emin Kurtoğlu on 27/03/2012  12:40:51

Baskan

Karbon kapak yerine saten krom daha tatlı duruyor bana göre, tabi zevk meselesi bu. Farlar kapı elcikleri ve aynalar güzel kombine yapıyor böylelikle.
QV aydınlatma yerine far ve stop çerçevelerini karbon kaplama yapabilirsin aslında veya piano black daha sade olarak yakışabilir.
Scudetto'yu çıkma olarak temiz bulabilirsin aslında ucuz yollu, tamponu sökmek çok zor değil toplamda 15-20 vida ile sabitlemişler Scudeto'yuda 5 tırnak ve 5 vida tutuyor.. alternatiflerim bunlar..

emin

quote:

Karbon kapak yerine saten krom daha tatlı duruyor bana göre, tabi zevk meselesi bu. Farlar kapı elcikleri ve aynalar güzel kombine yapıyor böylelikle.
QV aydınlatma yerine far ve stop çerçevelerini karbon kaplama yapabilirsin aslında veya piano black daha sade olarak yakışabilir.
Scudetto'yu çıkma olarak temiz bulabilirsin aslında ucuz yollu, tamponu sökmek çok zor değil toplamda 15-20 vida ile sabitlemişler Scudeto'yuda 5 tırnak ve 5 vida tutuyor.. alternatiflerim bunlar..

farlara hiç dokunmadan saten krom ayna hem hazırda var hem de dediğin gibi çerçeveler ve farlarla elcikle olan bütünlüğü bozmadan masraf çıkartmadan işlemi hallettirebilir.

scudettoya 90lira çok fazla değil armayı da veriyor sonuçta komple takım. Siparişi vereyim bir ara taktırırım modundayım. sağ üstteki dişi de kırayım en azından üstteki simetri düzelsin diyorum. QV farları ne zamandır aklımda ama çok masraflı, aslında far içlerini mat siyah tüm çerçeveler ve tavanı da yine mat siyah kaplatsak nasıl durur çok merak ediyorum, ama deneme gibi bir lüksüm yok =)

ön tampon sök tak yine nerden baksan 50-70TL civarı tutacak bir diş krom için de uğraşmaya değer mi bilmiyorum. Ama elim biraz bollaşınca düşünebilirim. Şimdi motor muhabbetinden kaynağı başka bir tarafa ayırıyorum.

obasar

emin, beni kışkırtan tek mito, seninki :)
Alfa Romeo GT 2.0 Selespeed
Alfa Romeo Mito 1.4 TCT Sportivo
Alfa Romeo 156 1.9 JTD
Alfa Romeo 156 3.0 V6

emin

abi mito ile gittiği yere kadar gidecek artık, motor gazımı aldı, biraz elim bollaşsın sağını solunu toparlayacağım ufak tefek değişiklikler gelecek. sağ ol abi GT nazarında bil mukabele.

emin

Alalı 2 ay oldu, nisan ve mayıs aylarında finallerim ve stajım olduğundan fazla kullanamamıştım. Haziran ayına hızlı bir başlangıç yaptım. Bugün garipçe'deydim. Kartal, Garipçe arası gidiş dönüş 164 km yaparak 999km'ye ulaştım.
Yaz sonuna kadar hedefim 7000-10000km arası..

Uzun yol tecrübesi için ilk olarak Saroz körfezindeki Danişment Kampını seçtim.

Mitoya gelince yaz bakımı ve ufak tefek rötuşlar gelecek. İş görüşmelerim devam ettiğinden hafta içi vakit bulamıyorum. Motordan mitoyu ihmal ettik bu aralar.

KAKIRMAN

Sağlam olmuş bu sefer. Maşşallah...
The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

Alper

Danişment e gelirsen haber ver Emin bende Enez Sultaniçedeyim. Yazlığım orada hafta sonları kaçıyorum bende :) Misafirim olursun orada olursam.

emin

Sağolasın, kampta kalmayı düşünüyorum, çadır falan kafa dinleyeyim dedim. Denizi nasıldır, haziranda girilir mi? başka tavsiye edeceğin bir yer var mı şurada yenilir içilir kıvamında.

obasar

bir motor buluşması mı yapsak nedir?
Alfa Romeo GT 2.0 Selespeed
Alfa Romeo Mito 1.4 TCT Sportivo
Alfa Romeo 156 1.9 JTD
Alfa Romeo 156 3.0 V6

Alper

Senin gittiğin yer en sakin yerlerinden birisidir Sarozun ama Eriklinin gece hayatı sesi çadırda kalacaksan biraz gürültülü olabilir kamp çok uzak değil çünkü oraya diye hatırlıyorum.
Eriklinin yanı hemen zaten , Eriklide ne istersen bulabilirsin.
Erikli geceleri de sağlamdır gece hayatı olarak falan bekar kalmazsın yani :)
Ama aklında olsun gereksinimlerini alacaksan her ne olursa olsun Keşan'a girmeden Kipa , Migros falan var tam kavşakta oradan temin et Erikli falan pahalıdır.
Gitmişken Satır kıyma yemeyi es geçme birde Peynir helvasını dene tavsiye ederim bu 2sini :)
Peynir helvasını Keşan içinde ara sokakta bir yer var ama tarifle bulman biraz zor Keşan içine girdiğinde Ordu evini geçince sağdan girdiğinde dar bir sokakta minik bir dükkanda satılır en iyisi orasının ki. Diğerleride iyi ama orasının ki çok çok daha iyidir.
Satır kıyma her yerde aynı neredeyse tat olarak fark yok 4-5 yerde yedim ama salaş yerleri tavsiye ederim daha bir tatlı oluyor esnaf lokantası tarzında olan yerler.
Bu arada gittiğinde Enez taraflarını da gez özellikle orman yolunu tercih et çok güzel kareler çıkar bilgin olsun.
Enez de kale falan var hemen yanı Yunanistan zaten oradan sınırdan İpsalaya giden bir yol var orada da kuş cenneti gibi güzel yerler var orada da çok foto çekersin güzel malzeme çıkar sana.
Birde dönerken Keşan üzerinden dönme Geliboluna doğru gidip Şarköy üzerinden git Şarköyden de Tekirdağa geçip öyle gitmeni tavsiye ederim. Tabii zamanın varsa biraz bozuktur yolu falan ama sonuçta gezmeye gittin Şarköy taraflarını da bir gör derim tam bir trakya turu atmış olursun işte.
Denize gelirsek en güzel zamanı Haziran ortası ile Ağustos sonuna kadarki zamanıdır o konuda rahat ol. Süper denizi vardır. Kumsalları geniş güzeldir ve sırf kumdur taş yoktur hiç.
Birde dalma olayına gireceksen oralarda bunu yapabilirsin en kötü dalmasan bile yanına gözlük ve şnorkel al çok güzel şeyler görürsün bunu es geçme. Birde Go Pro'nun su altı kamerasını falan bulursan bir arkadaşından falan onu yanına al güzel şeyler çekersin dalarsan falan

Bu arada çadırda kalacaksan da sıkı sıcak tutan şeyler al ciddi soğuk olabiliyor bazı akşamlar ama 2 ayda ancak 2 gece olur öyle sana denk gelirse ciddi üşüyebilirsin.
Aklıma gelmişken söyliyeyim hemen Selçuk büfe var Selçuk fast food mu neydi orası da güzel çok pahalı değil yeme içme için falan :) Eriklide köre sorsan gösterir bulursun yani :)