Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Selamı

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alper

Dün Karaköy Tophane arasında siyah bir 156 ile karşılıklı olarak selamlaştık.
Yanımda nişanlım ve onun arkadaşı vardı.
Arkadaşının ağzı açık kaldı ''hadi canım ben mi yanlış gördüm yoksa o Alfadaki arkadaş sana selam mı verdi'' dedi :) ilk defa görmüş böyle bir şey '2bende Alfa alıcam selam vericem hepsine'' diyordu en son :)

mahoretti

ben her selam verişimde eşim bana kızıyor. selam veren yok çünkü... kendi kendine selam veriyorsun diyor...

Alper

Bende açıkçası çekindiğim için sellektör korna vs. birşey yapmadım. Camı açmıştım o esnada tam başımla selam verdim sağolsun arkadaşta karşılık verdi. Zaten trafik yavaş işlediği için rahat selamlaşabildik.

Onur ÖZTÜRK

Bu sefer olacak diyorum selam veriyorum ve kaçınılmaz son.... Yanımdaki arkadaşlar dalga geçmeye çoktan başlamış oluyorlar bile!!!
                                                                                                                           Stile Italiano

cem meric

Dün nata vega avm'ye girerken gri bir apaçhi 156'ya selam verdim vermez olsaydım,korna çalıp elimle selam verdim maganda dönüp sanada diye seslendi...

Rddo

Dün Ankara'dan Konya'ya dönerken 61 plaka beyaz Guiletta ile selamlaştık. Selektörüme 4lü flaşörle karşılık verdi. Sonra biraz arka arkaya gidelim dedim ama uçtu sağolsun. Buralardaysa kendisi benim ilkim haberi olsun  :-*

FB10ur

Dün gece çok güzel bir olay yaşandı iş yerinden bir arkaşa mk1 147 aldık.bostancıdan üsküdara yemek yemeye gidiyorduk 2 alfa tatlı tatlı seyir halinde iken yanımızdan 1 tane kırmızı 147 geçti ve önümüze geçti 3 alfa arka arkaya gitmeye başladık gerçekten güzel bir andı....

Fakat arkadaşın sanıyorum alfa selamından haberi yoktu arkasından selektör yapıp, dörtlü yakmama rağmen tık hareket yapmadı:D:D ama yinede güzel bir andı....

Sand?ak

bunun sebebi çok basit.

Artık Alfa'yı sadece ''Alfacılar'' almıyor.
156'nın firmayı ayağa kaldırmasından sonra artık Alfalar daha güvenilir araçlar olmaya başladı Türkiyede You are not allowed to view links. Register or Login hayatlarında ilk kez Alfa'ya binen insan sayısı çok fazla ;)

Öğretmek lazım bi şekilde .

Satış temsilcileri araçları satarken bunu bir hatırlatsa aslında güzel olurdu dimi ?

goekCHE

Bugün Emek 8. Cd girişinde isiklarda selamını esirgemeyen kırmızı 147'ye içten teşekkürler. 
2014 Giulietta 1.4 170hp MultiAir TCT Distinctive (2017-   )
2012 Giulietta 1.4 170hp MultiAir TCT Distinctive (2015 -2017)
2007 159 1.9 JTDm Q-Tronic Distinctive (2013-2015)
2003 156 2.0 Selespeed Distinctive (2012-2013)

cario

Cuma günü sabah saatlerinde cumhurbaşkanlığı köşkü yanında siyah 159 ile tam olarak aynı şekilde ve aynı anda selamlaştık. Kendisi siteye üye ise buradan da selam olsun.
17' Alfa Romeo Giulia Veloce Q4
11' Alfa Romeo Giulietta 1.4 170 MultiAir
06' Alfa Romeo 159 JTDm
05' Alfa Romeo 147 1.6 TS
96' Fiat Coupé Plus 2.0

hünkar

Herkese Merhaba,

Bende 147 mi ilk aldığım gün eski kasa 147 sahibine yol verdim. (sırf alfa sahibi diye yol verdim. yoksa geçiş önceliği benimdi) Tam selamımı vericektim ki herif suratıma bile bakmadan bastı gitti.

bi daha nah yol veririm :D
147 1.6 Distinctive

FB10ur

Biraz önce bostancı sanayi sitesinin içinden geçerken siyah mito'lu abimizle selamlaştık kendisi forumda ise tekrar selam olsun....aracın maşallahı vardı

Robbie

Tuzla civarında dolaşan giulietta kullanan gençler ne selam ne sabah, trafikte Gördüğüm kadarıyla giulietta kullananların çoğu alfacı değil şekil olsun diye alıyorlar..
147 1.6 TS Distinctive 2006

FB10ur

You are not allowed to view links. Register or Login
Tuzla civarında dolaşan giulietta kullanan gençler ne selam ne sabah, trafikte Gördüğüm kadarıyla giulietta kullananların çoğu alfacı değil şekil olsun diye alıyorlar..

aslına bakılırsa tam anlamıyla şekil olsun diye alıyorlar söylediğiniz gibi fakat alfacı olup selamını esirgemeyen arkadaşlarımızın hakkını yemeyelim tabiki...

goekCHE

Bu sabah bir 159 selam verdi ben de karşılık verdim. Yanımda babam vardı. 'Nerden taniyorsun kim o' diye sordu. 'Alfadan' dedim. Sonra alfa selamını anlattım. 'Harbi harbi ruhu varmış bu arabanın' dedi.
2014 Giulietta 1.4 170hp MultiAir TCT Distinctive (2017-   )
2012 Giulietta 1.4 170hp MultiAir TCT Distinctive (2015 -2017)
2007 159 1.9 JTDm Q-Tronic Distinctive (2013-2015)
2003 156 2.0 Selespeed Distinctive (2012-2013)

Baskan

2 gün boyunca bursa,kartal, beylikdüzü,kartal,bursa istikametinde gördüğüm hiçbir Alfa selamımı almadı.. Birtane k.çekmece tarafında navigasyonu ayarlamak için emniyet şeridinde durduğumda yanımdan hızla geçerek 34 GV di sanırım beyaz bir Giulietta korna yaptı..

wolkanku

gördüğüm tüm alfalara selektör korna selam veriyorum ama daha geri dönen olmadı  :-X
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

emin

siteden yaklaşık bir 40-50 araç tanıyorum onların dışındakilerden de bir hareket görmedikçe kimseyi rahatsız etmiyorum ama alfa görünce gaza geldiğim doğrudur =)

başkan ben de kartaldayım ancak mitoyu bu aralar ancak haftasonları ya da haftaiçi birgün falan çıkarıyorum yoğunluktan.
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

Murat Sağlam

2 gün boyunca bursa,kartal, beylikdüzü,kartal,bursa istikametinde gördüğüm hiçbir Alfa selamımı almadı.. Birtane k.çekmece tarafında navigasyonu ayarlamak için emniyet şeridinde durduğumda yanımdan hızla geçerek 34 GV di sanırım beyaz bir Giulietta korna yaptı..

soner mı ugradın yoksa :)

Baskan

soner mı ugradın yoksa :)

Evet :D

agucba

Geçtiğimiz hafta Küçükbakkalköy'deki Zübeyde Hanım Öğretmen Evi'ne yakın bir yerde bir 156 ile selamlaştık uzun bir aradan sonra. Plakasını hatırlamıyorum ne yazık ki.

///////////////

Buraki

Acikcasi benimde bu selamdan haberim yoktu fakat bana verilmis olanlari sadece direksiyonunda oturdugum markanin ayricaligini varsayarak daima kabul ettim ve ayni sekilde karsilik vermistim. Bundan sonra en azindan bilincli bir sekilde bende selamimi Hicbir Alfa'dan esirgemiycem. Biraz gec oldu ama iyki bende bir Alfinist oldum :) bu arada yollarda selamlastigimiz araclarin plakalarinida burda paylasirsak hos olabilir.

Alper

Acikcasi benimde bu selamdan haberim yoktu fakat bana verilmis olanlari sadece direksiyonunda oturdugum markanin ayricaligini varsayarak daima kabul ettim ve ayni sekilde karsilik vermistim. Bundan sonra en azindan bilincli bir sekilde bende selamimi Hicbir Alfa'dan esirgemiycem. Biraz gec oldu ama iyki bende bir Alfinist oldum :) bu arada yollarda selamlastigimiz araclarin plakalarinida burda paylasirsak hos olabilir.

Zaten plakaları görebilirsek paylaşıyoruz.
Birde Alfinist değil Alfista'sınız siz :)
Toplu olarak da Alfisti'yiz :)

Buraki

Ozur diler ve tesekkuru bir borc bilirim Alper Bey beni bu konuda bilgilendirmis oldugunuz icin. Adim adim iyi bir Alfista olucagimdan kuskunuz olmasin:)

erol1903

Cumartesi günü Koşuyolu civarında mk1 166 ve Acıbadem'e çıkarken de Ankara plakalı bir 145 ile selamlaştık, karşılık verebildiğim ilk selamlar oldu.
2012 Giulietta TCT Rosso Competizione