Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Aytron Senna Anma Karting Maratonu

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tfnsmsk

@blackgear;
Kadir, önce gerek olur mu diye düşünmüştüm ancak, takımı bozmamak ağır bastı :)
hepsine varım.
t-shirt/sweat +1, ayakkabı +1.
sportif ruh.

erdem1904

1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

erol1903

Belki 1 sene olmuştur en son karting yapalı.. Haftaya bir Tuzla yapmak lazım, en azından Zincirlikuyu.  :)
2012 Giulietta TCT Rosso Competizione

alfistahakan

İmzalıda olur sorun degil.Hadi bakalım hayırlı haberlerinizi bekliyoruz.
Hakan
Forever Alfa

Erkay KAHYA

Selamlar,
Kadir bey, bu kadar emek harcarken seyirci kalmak hoşuma gitmeyen bir durum.
Organizasyon yapıyorsak hakkını verelim.
Bence herkes tek tip olursa rakiplere de ufak çapta biz de varız demiş oluruz.
Bu arada işin ucunda siz olduğunuzdan, bana her yol Roma :)

ismet

gençler evde net olmadığından anca yazabiliyorum..

sweat filan işine benden de O.K. ancak ayakkabı çok gereksiz ve maliyetli olur düşüncesindeyim. yine de çoğunluğa uyarım.

nasıl direktörüm lan ben? olacak dedim mi olmalı olmayacak dedim mi olmamalı.. ortama uyarım diyen direktör mü olurmuş  :haydi:  :rock:  :alfisti:
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

ismet

önceki yazılanları okumamışım, erken davranmışım..

arkadaşlar bana her şey uyar.. ben sweat olarak farklı renk olmayı sevdim, voleybolda ortada gezinen farklı renkteki eleman gibi oluyor hehe :)

ayakkabılar da beklediğimden ucuz çıktı ona da tamam..

yalnız, bahsettiğim ameliyat işlerine odaklandığım içim organizasyonel anlamında çok bir şey yapamıyorum, kusuruma bakmayın lütfen. zate arabam da yok artık, işlevselliğim yok denecek kadar azaldı :(

bununla birlikte, daha aktif bir direktör ihtiyacı olursa, seyirci olarak da yanınızda yer alacağımdan kuşkunuz olmasın gençler.. bana durumu bildirirseniz sevinirim..

bu arada, Kadir hesap numaranı gönderirsen eft filan yapalım sana.. hem maddi hem de manevi tüm yük sende olmasın..

ayaktakimi

Takımınıza başarılar dileriz arkadaşlar.
Bir isteği, ihtiyacı olan olursa buradan ya da You are not allowed to view links. Register or Login adresinden bizimle paylaşabilir.
Ayak Takımı Organizasyon Ekibi
www.ayaktakimi.org

Gouki

Hem organizasyon için hem dilekleriniz için teşekkür ederiz İlker bey.

blackgear

Organizasyon, dilekleriniz ve destekleriniz için teşekkür ederiz İlker Bey.  :serefe: Dilerim her şeyden evvel kazasız belasız keyifli bir organizasyon olur. Ayrıca bu etkinlik, iki ekibin birlikteliğinde güzel bir başlangıç olur ve ileride daha fazla organizasyonda bir araya geliriz.

Değerli takım arkadaşlarım, inanın desteğiniz o kadar hissedilir durumda ki, bırakın yorulmayı, uğraşmaktan keyif alıyorum :D Belkide uğraşlarımı paylaşmayarak bencillik ediyor bile olabilirim. :))

Paramız hesaba geçmiş, katılımımız maddi olarak da onaylanmış durumda. Zaten İlker Bey sağolsun logomuzu da afişe eklemiş. Çok güzel bir etkinlik olacak sanırım :))

Benim gücümün yetmediği konuların başında taraftar desteği yatıyor. Bu konuda bir çalışma yapmamız gerek. Ne kadar fazla taraftar, o kadar hızlı turlar :D Taraftarlar için gerekli bayrak, flama bez, çaput ayarlama işi maddi ve manevi olarak bende. İsteyen taraftarlara da ücreti karşılığı sweat yada t-shirt ayarlayabiliriz. Ama bunun için sağlam bir duyuruya ihtiyacımız var. Karting ve Alfa ile ilgililenen ne kadar arkadaşımız varsa çağıralım :))

Gerçi o kadar taraftar önünde rezil olmak da var ama :P :)) Hayırlısı, ben ekibe güveniyorum. İsmet Bey' in direktifliğinde, Tufan abinin önderliğinde biz bu işi başarırız gibi geliyor bana  :nazar: :clover:

Son olarak yarışmacılarda son durum; (alıntıdır)

Ön talep için resmi başvuru yapmış olan takımlar:
1-PistonAşağı
2-Suits
3-Netcad
4-Ağır Abiler (Aselsan)
5-Coure Sportivo
6-ODTÜ-MOST Team Pro
7-ODTÜ MOST Team Racer
8-ODTÜ MOST Team Future

Selamlar ve teşekkürler  :alfisti:

ismet

abi yarış sırasında formula'daki gibi telsiz konuşmaları olacak değil mi..? mesela erkay tıngır tıngır giderken özgür telsizden çekin şu denyoyu önümden dicek, ben de sen karışma bilader işimize, arka arkaya kardeş kardeş gidin işte dicem değil mi?

kendimi ona göre ayarladım  :haydi:  :rock:  :alfisti:

blackgear

You are not allowed to view links. Register or Login
abi yarış sırasında formula'daki gibi telsiz konuşmaları olacak değil mi..? mesela erkay tıngır tıngır giderken özgür telsizden çekin şu denyoyu önümden dicek, ben de sen karışma bilader işimize, arka arkaya kardeş kardeş gidin işte dicem değil mi?

kendimi ona göre ayarladım  :haydi:  :rock:  :alfisti:

:D Abi naptın sen yaa :)) Keşke öyle olsa, onun için en az iki takım olmamız gerek. Hoş öyle olsa da ancak pit kartelası ile ona iznimiz var :)) Kurallar gereği araçlar ile telsiz bağlantısı yapılamıyor. Pilotun önünde yalnızca telemetre gibi bişi bulunabilecek tur zamanları için sanırım. En azından kurallar kısmında ben öyle bişey okudum. Olmayadabilir. Biz şu an tek araç 5 pilot yarışa dahil oluyoruz. Yani eğer bahsettiğin gibi bir durum olursa, senin Özgün' e ne işin var pitte çık pistte yarış demen gerekebilir :))

Belki ilerideki organizasyonlarda olur  :rock: Odtü grubu sanırım her yarışa katılıyor, baya tecrübeli bir ekip. Eğer ekibi ikiye bölebilirsek (ki en az bir pilota daha ihtiyacımız var gibi bu durumda) İlker Bey' e Odtü grubu ile birlikte bu konuda baskı kurabiliriz belki :)) Olmayacak şey değil neticede. Ama  bu durumda telsiz maliyeti de çıkacaktır.

ismet

Alıntı YapYani eğer bahsettiğin gibi bir durum olursa, senin Özgün' e ne işin var pitte çık pistte yarış demen gerekebilir :))

abi hiç sorun değil, yeter ki telsizden birine kızabileyim  :haydi:

blackgear

İsmet risk almak falan demiştin de, en riskli görevlerden biri sende sanırım :)) Haberin olsun, pite girme zamanları, pilot değişiklik işlemleri, tur zamanı kontrolleri vs.. kontrol sende aga :)) Ayrıca olurda pitte diğer araçlardan fazla süre bekletilirsek falan cıngarı da sen çıkarcan ona göre :p :D

O yüzden önümüzdeki hafta içi mesai sonrası ekip olarak pistte buluşsak (yada uygun bir yerde buluşsak ve piste gitsek) biraz turlasak, bilgi alsak, yakıt sarfiyatı vs.. ile ilgili hoş olabilir.

ismet

abi ben direktörlüğü tırt sanmıştım meğerse bütün yük omuzlarımdaymış :)) neyse arkadaşlar, talimatlarımı harfiyen uygularsanız başarı kaçınılmaz olur  :haydi:

blackgear

abi ben direktörlüğü tırt sanmıştım meğerse bütün yük omuzlarımdaymış :)) neyse arkadaşlar, talimatlarımı harfiyen uygularsanız başarı kaçınılmaz olur  :haydi:

:serefe:

:haydi: :nazar: :clover:

ayaktakimi

Alıntı YapYani eğer bahsettiğin gibi bir durum olursa, senin Özgün' e ne işin var pitte çık pistte yarış demen gerekebilir :))

abi hiç sorun değil, yeter ki telsizden birine kızabileyim  :haydi:

Arkadaşlar maalesef, pist içinde takımlarınızla her türlü haberleşme yasaklanmıştır. Board aracılığıyla mesaj yollamak en güzeli :)
Ayak Takımı Organizasyon Ekibi
www.ayaktakimi.org

ismet

Alıntı YapArkadaşlar maalesef, pist içinde takımlarınızla her türlü haberleşme yasaklanmıştır.

:o  :asagi-ok:  :-X  :(  :'(  :))

blackgear

Alıntı YapArkadaşlar maalesef, pist içinde takımlarınızla her türlü haberleşme yasaklanmıştır.

:o  :asagi-ok:  :-X  :(  :'(  :))

:)) :))

Abi bu nasıl bir direktörlük, direktör dediğin ister, diretir, direnir, baskı kurar, vurur, kırar, parçalar bu maçı (telsizi) alır :p :D Puhahaha... :)) İsmet, alemsin, alemde teksin...

ismet

abi o emoticonlar sırasıyla şunu anlatıyor:

:o : ne demek telsiz yok şaşırması
:asagi-ok: : booooooo (eleştiri sesi, statlarda bolca duyarsınız)
:-X : yorum yok!
:( : çok üzgünüm, hayal kırıklığı tarif edilemez
:'( : o kadar sinirliyim ki ne dicemi bilemiyorum
:)) : bu yanlışlıkla gelmiş.. :))

blackgear

abi o emoticonlar sırasıyla şunu anlatıyor:

:o : ne demek telsiz yok şaşırması
:asagi-ok: : booooooo (eleştiri sesi, statlarda bolca duyarsınız)
:-X : yorum yok!
:( : çok üzgünüm, hayal kırıklığı tarif edilemez
:'( : o kadar sinirliyim ki ne dicemi bilemiyorum
:)) : bu yanlışlıkla gelmiş.. :))

Ofiste sesli kahkaha attım :)) Ahuhahah... :D

tfnsmsk

Kadir ve  tüm ilgili arkadaşlar;
üstümüze sweat yaptırmak yerine, tulum mu yaptırsak?
Profesyonel birşey olmasa.. çok mu emanet durur, çok mu maliyetli olur,
Organizasyon sonrası da kullanırız.

Ben nette dolaşırken aşağıdaki linki buldum.
Ürün Fiat'ta "Alfa mekaniker tulumu" olarak geçiyor,
Sayfada görsel yok, birim fiyatı 100 tl, %20 indirim yaparız deniyor.
Ancak linkte ürünler herkese satışa açık mı, yoksa kurumsal alışveriş için mi algılayamadım.
Ve mesai satlerinde neti kullanamadığımdan araştıramadım.
Bilgi. Değer dersek bakılabilir.

sportif ruh.

blackgear

Abi güzel fikir ilkin Erkay la ben de böyle düşünmüştük ama hava sıcak olursa pişeriz dedik içinde :))

Gerçi yağmur olma durumu da var, böylesi bir durumda bizi kurtarır ama yağmur olursa organizasyon ertelenebilir veya iptal de edilebilir. Gölbaşı tarafında büyük bir firmada çalışan bir yakinim (kendisi de Alfistidir :p :D) çook önceleri benim için bir tulum ayarlayabileceğini söylemişti. Bir ihtimal tabiki :)) Belki kendisi bize bu konuda destek olabilir. Bilemiyorum :))

Kesinlikle tulum daha güzel olacaktır ama dediğim gibi, benim için de sıkıntı yok kesinlikle. Ama çok sıcak olabilir, maliyetli olabilir.

Diğer arkadaşlar ne düşünür bilemem. Hafta içi bir akşam buluşsak aslında, güzel olur. Yağmurlar dinerse antrenmana da gidebiliriz. Normalde bu hafta içi baya yoğun olmam gerekiyordu ama program biraz değişti. Akşamları müsait olabilirim bende.

blackgear

Bu arada google amcaya sordum fiat alfa romeo mekaniker tulumu diye, şunu buldu.

:)) Ortaklaşa mı alsak? ahuhahaha :)) Pilot son turunda soyunmaya başlar, pitte pilot değişir, yeni pilot ilk tur sırasında giyinir artık :))

:haydi: (fiyatı 743 TL)  :haydi:

erdem1904

kadir şu kadarını söyleyeyim mesajını okumaya başladığım anda kendi kendime " ben acaba kime tulum sözü vermiştimi" düşünüyordum... Mesajın devamını okuyunca gerçek ortaya çıktı :D Bizim tulumlar alçıcı boyacı tulumu takım adınızı sıvacılar yada şirinler olarak değiştirin masmavi tulumlarınız benden  :D  :haydi:
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2