Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Aytron Senna Anma Karting Maratonu

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hakan Tosun

Benim icin hem cuma hem persembe uygun abi, gerekirse sonraki güne ertelerim dersi hic sorun yok yani :)
Ama antrenman şart
06DG977 Sunflower Metallic Starlight

ismet

işte pistlerde görmek istediğimiz centilmen ve yarışmacı spor ruhu.. doğa'ya +1 benden  :yukari-ok:
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

tfnsmsk

gelebilirsem antrenman için perşembeyi (yarın) zorlayacağım,
olmadı, cumaya ordayım.

Not: Bahsettiğim "alfa mekaniker tulum" ile ilgili You are not allowed to view links. Register or Login ile görüştüm.
        Resim bekliyorum, Akota Showroom da gördüğüm ile aynı ise, almayı düşünüyorum (99.34 tl)
        Zira, Akota daki tulum aynı parça ismiyle geçiyor, fiyatı 239 tl. ve Alfa Romeo logoları işli durumda.

:alfisti:
sportif ruh.

blackgear

Evet, o tulum cok guzel. Ayni ise ben fe alabilirim. Ama takimin da uymasi gerekebilir. Bu durumda sweat da tulum da bana uyar, ikisini de alirim

Hakan Tosun

********'ün haberi yok sanırım. Hani bulusma acısından baktım da :)

Gouki

You are not allowed to view links. Register or Login
gelebilirsem antrenman için perşembeyi (yarın) zorlayacağım,
olmadı, cumaya ordayım.

Not: Bahsettiğim "alfa mekaniker tulum" ile ilgili You are not allowed to view links. Register or Login ile görüştüm.
        Resim bekliyorum, Akota Showroom da gördüğüm ile aynı ise, almayı düşünüyorum (99.34 tl)
        Zira, Akota daki tulum aynı parça ismiyle geçiyor, fiyatı 239 tl. ve Alfa Romeo logoları işli durumda.

:alfisti:

Aynı tulum ise çok iyi Tufan abi.

Kutay

kırmızı bi tulumun üstüne logo ve yazı dikilmez mi ? 
maliyet düşer mi ?
[url="https://hizliresim.com/2bAebA"]https://hizliresim.com/2bAebA[/url]

98" 156 1.6
99" 156 2.0
99" 166 3.0 Sportronic

blackgear

********'ün haberi yok sanırım. Hani bulusma acısından baktım da :)

Valla ben hehrangi bir paylaşımda bulunmadım arkadaşlarla. Üye olan varsa ve davetimiz olumsuzlukara yol açmayacaksa, tabiki davet edebiliriz gibi geliyor bana.

Hakan Tosun

ismet

Alıntı YapAntrenman bugun mü ?  :rock:

ben bugün için hanımdan izin aldım ama her türlü uyarım  :haydi:

Hakan Tosun

benim bi arkadaş var abisinin 147 blackline'ı var, abisi foruma girmiyor pek o da çok aktif degil ama alfacı o da. kendisi de gelmek istedi antrenmana, o da tur zamanı yapacak kendi şeyini görmesi açısından. sorun olur mu ?

ismet

tabii ki olmaz.. gelsin, iyi sonuçlar alırsa olmadı takıma bile ekleriz.. tabii kurallar izin verirse..

blackgear

Katılabilir. Fakat şu an pist bir kampanya düzenlemiş durumda. Hafta içi giden yarışmacı takımlar sanıyorum ki yarım saatlik turu 20 TL ücretle atabiliyorlardı. Ama bu kampanya birkez mi geçerli, kişi sınrılaması var mı bilmiyorum. Eğer böyle bir durum varsa, bizle yarışamaz ama kendi aracını kiralayıp tabiki tur atabilir bizle :)) Yok eğer sınırlandırma yoksa, takılsın bizle, o zaman hiç sorun yok ;) :))

Saat 19:30 da ben, Erkay, arkadaşı, İsmet, Doğa, arkadaşı Aires Arena Hipodromdayız. Gelmek isteyene açıktır...

İsmet, sen nasıl geleceksin? Alalım mı uygun bir yerden?

ismet

ben şirketten bir arkadaş (erkay'ın arkadaşı olaran isimlendirilen şahıs) ile geleceğim.. şaşmaz'dan da erkay'ı alırız heralde..

tufan abi geliyor mu?

özgün sende durum nasıl? planları iptal edebildin mi?

blackgear

Ben Cuma gelecekler için Cuma günü de müsaitim. Yani hem bu akşam hem yarın akşam orada olabilirim  :haydi:

Gouki

İsmet abi 18.50'de sinemadayım Armada'da. Çıkışta gel derseniz her türlü.

ismet

Özgüncüm çıkışta bir tel aç istersen.. duruma göre konuşalım.. kaçta orada oluruz ne kadar sürer bilmiyorum.. ama erken çıkarsan orada seve seve beklerim..

bu, en basitinden, bir direktörün birincil görevlerindendir hem  :haydi:

erdem1904

Bugün mü yarın mı evime 4 km pist, markete diye kaçıp gelebilirim yanınıza :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

ismet

bugün kesin var.. yarın ise talebe göre opsiyonel..

Gouki

Özgüncüm çıkışta bir tel aç istersen.. duruma göre konuşalım.. kaçta orada oluruz ne kadar sürer bilmiyorum.. ama erken çıkarsan orada seve seve beklerim..

Tamamdır abi çıkışta arıyorum.

blackgear

Tamamdır abi çıkışta arıyorum.

Gençler, bildiğim kadarı ile o pist 24 saat açık. Biz buluşalım, sohbet muhabbet, saat 8-8,30 a doğru da antrenmana başlarız, Özgün de belki o saatlere yetişir. Erdem abi, sen de ekmek diyeceksen yalanını ona göre hazır et. Un bitmiş, un almaya gittik, un yokmuş buğday toplandı öğtüldü falan... :))  :haydi:

erdem1904

Batıkent'te ekmek kalmamış, SS'de yolda bıraktı, metroya binip Kızılay'dan ekmek alıp geldim  :D  :haydi:
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

blackgear

Batıkent'te ekmek kalmamış, SS'de yolda bıraktı, metroya binip Kızılay'dan ekmek alıp geldim  :D  :haydi:

>:D Fenasın ağabey :))

ismet

en inandırıcı kısmı da "ss yolda bıraktı" kısmı  :haydi:

blackgear

Arkadaşlar ben ufaktan ufaktan geçiyorum o tarafa doğru. Halimbey' e uğrayıp bişiler yicem, geleni de beklerim. Oradan da piste doğru geçerim. Bu arada ruhsatı evde unutmuşum  :( İnşallah çevirme falan olmaz  :))