Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Aytron Senna Anma Karting Maratonu

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Erkay KAHYA

Selam,
Milletin yaptığı zamanlara takılmayalım derim.
Bizim plotajlar ve onların ki arasında pek fark olmadığını dün gördük. Plotajdan 5 sn kadar fark oluyor.Siz bırakın millet 1.20 yapsın. Doğa Süper tur zamanı :)
O kupayı almak zorundayız. Maddi olarak bittim. Dönüşte izninizle kupayı satmak durumundayım. :)
Kadir abinin dediği gibi 1 mayıs'ta piste çekiciyle geleceğim. Havalı bir giriş olsun. Değil mi? :)

ismet

arkadaşlar katılamadığım için üzgünüm.. bir sonrakinde yanınızda olacağımdan emin olabilirsiniz..

bir haftamız kaldı.. en az bir antrenman (2 olursa daha iyi ama olmazsa sonu ölüm değil) yaptıktan sonra strateji belirlemek için oturup kafaları çalıştıralım derim. yarışa kimle başlıyoruz, ne zaman pilot değiştiriyoruz, yakıt ne zaman olacak v.b. konuları netleştirmek lazım..

bir sonraki antrenman cumartesi olsun mu?
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

Gouki

Arabanın burnuna şunu düşünüyorum ne dersiniz ?

ismet

yarış sonrası istenmeyen sonuçlar alınırsa honda logosu ile çabucak pit stop değişimi yapılabilecek bir logo olsun Özgüncüm  >:D  :haydi:

Gouki

Dün mahvoldum ben benzin hortumum çıktı yolda kaldım Alfa spec.

Hakan Tosun

You are not allowed to view links. Register or Login
Abi desene benim nazarım deydi.. :(
06DG977 Sunflower Metallic Starlight

ismet

bu h.sonu erkay istanbul'da olabilirmiş.. bir sonraki antrenmanı ne zamana yapalım? ben bir tek perşembe ve h.sonu müsaitim.. ama ben olmasam da antrenman yapılabilir, stratejik toplantıya katılırım en kötü..

Gouki

Abi desene benim nazarım deydi.. :(

Mito değil Doğa'cım kart'ın hortumu çıktı :arkadasim:

Hakan Tosun

Haa pardon abi ya ben de diyorum nasıl oldu .. :D
Antrenman günü bana farketmez

blackgear

Dostlar bugun biraz yogunum. Persembe aksam benim icin ok.

Selamlar
Kadir...

Kutay

Böle mi olalım ?

[url="https://hizliresim.com/2bAebA"]https://hizliresim.com/2bAebA[/url]

98" 156 1.6
99" 156 2.0
99" 166 3.0 Sportronic

blackgear

Harika :) Bunun bayrak kısmını uzatabilir miyiz? Hatta arkada da şerit devam edebilir, arka ksımda da takım adımız yazılı olur bayrak üzerinde ;) Çok apachi de olabilir gerçi, düşündüm de :))

Böle mi olalım ?

Aga iki üç sticker a bakar :)) Tepe lambaları tekil olacak sanırım. İlker Bey le görüşemedim. Bir adet sağ bir adet sola takılıyor, ve vantuzlu sanırım.  Dolayısıyla eğer istersen ve sticker yaptıracaksan (safety car) tepe lambalarının altına da birer kırmızı sticker ayarlarsan, boyaya gelebilecek zararları engellemiş oluruz.

Hafta sonu antrenmanları normal ücretler yapılıyor sanırım. O yüzden yapılacaksa bu hafta içi (perşembe-cuma) veya haftaya (pazartesi-salı) akşamları yapmak daha ekonomik olur.

Hakan Bey'i (Akota) aradım, tulum için son durumu sordum, gelişme olmadığını belirtti. Arayacaktı ama aramadı hala. Çok sıkıştırıp bunaltmak da istemiyorum. Yarın sabahtan tekrar ve son kez arayacağım. Baktık olmuyor A-R servis, Alfom, Alfaline vs... :))

Erkay, kupayı alalım, dert etme. Anında okuturuz rakiplerden birine ;) Şşş.... :))

Özgünüm, geçmiş olsun :)) Gülüyoruz ama tehlikeli de bişi aslında. Yangın çıkma olasılığı var neticede, Allah esirgemiş aga :) O yüzden bence emniyet kemeri olmamalı. Acil bir durumda pilot hızlı bir şekilde aracını terk edebilmeli.

Pist ortalaması 1:30 muş, bizim antrenmanlarda gösteriyor ki 1:37 ile biraz yavaşız, antrenmanlar ile turlarımızı hızlandırmamız gerek. ;)

Bu arada takım adımızı yanlış yamışım :)) Ahuhahah :)) Neyseki farkettim de düzelttirdim.

Cuore Sportivo olması gereken takım adımız, yazım hatası sebebi ile Coure Sportivo olarak yazılmış :)) Aynı hatayı farkettim de başlıkta da yapmışım. Aytron değil Ayrton olacak orası. Kusura bakmayın.:))

tfnsmsk

@Özgün; ön logo ciddi hoş, biz takımı hızlandırabilecek tek ikiliyiz :):)
               nedense ellerim kollarım tutmuyor :):)  biran ben de mito sandım, yok artık dedim.. neyse ki :)
@Kutay; dönerken güzel kırmızı bir 156 yı yolda izlemek eşsizdi :)
@Erkay; sırf sen kupayı satabil diye pist rekoru kıracağım :)
@Doğa; nazar değmesin, romiye ve direksiyonuna..
@Kadir; bu işi iyi ki başımıza açtın :) herşeyden öte daha bi tanışmış olduk,
@Tüm ekip; antrenman için burada kabul görecek güne uyarım, iş bozmazsa.
sevgiler
sportif ruh.

Kutay

Logo gayet başarılı özgün  :yukari-ok:
siteden araçların resimlerini indirdim . sticker yaptırcaksak yerlerine karar verelimmi yoksa sade birşey mi olcak ?  Kendi fikrim olarak ben bi kaç şey düşündüm ama fikir alışverişi yaparak güzel bir araç yaratabiliriz.

1- Siyah yuvarlaga özgünün yapmıs oldugu logo
2- Sarı yuvarlaga Yılanımız
3- Ön Beyaz yuvarlaklara  sol tarafa Cuore   sağ tarafa  Sportivo yazısı olabilir.
4- çamurluktaki yeşil Çizgilere AlfistiTurkey yazıları  :alfisti:
5- sağ sol yanlara ( benzin deposunun üstü )   Yonca logomuz   :clover:

Arkayada çok bi fikrim yok ama sempatik bişeler yazılabilir
Alfa Romeo               Spider Kart     gibi mizahi birşey olabilir.  :))

stickercıdan gelen örnek vardı bende yardımcı olur mu bilmem ?

98" 156 1.6
99" 156 2.0
99" 166 3.0 Sportronic

blackgear

Araçların siyah renk olacaklarını unutmayalım.

Bana kalırsa, şerit ön direksyon siperinin başından itibaren alttan 10 cm mesafeye kadar gelsin. Hemen altına Alfa Romeo Logosu.

Şeridin üzerinde Siperin orta üst kısmında kırmızı veya beyaz Alfisti Turkey Yılanı olmalı. Yoncayı buradan kaldıralım derim.

Sağ - Sol tamponlarda Kutay' ın paylaştığı QV yoncalarımız. (Kutayın yeşil renkli işaretlediği bölgeler)

Yine sağ-sol tamponlarda beyaz renkli takım adımız. İki tarfta da yazmalı bence. (Kutayın beyaz renkli işaretlediği bölgeler)

Aracın sağ ve sol siperlerinde takım logomuz. Mavi renkli bölgeler.

Aracın arkasında SRM kart yazan yerde olabilecek kadar büyük ve uygun ölçülerde You are not allowed to view links. Register or Login logomuz.

Eğer olur da ciddi bir sponsor desteği bulabilirsek, onun reklamı için de bir yer ayarlamamız gerekebilir. Tercihim sağ sol siperlerin yan duvarlarını onlara bırakalım. Eğer sponsor bulamazsak yine You are not allowed to view links. Register or Login logolarımızı yapıştırırız.

:alfisti:

Fikirleri görelim :))

Gouki

Sticker setimi yarın paylaşacağım şimdi susma hakkımı kullanıyorum. Özellikle bir tane "Italian Mafia" var ki akılları duracak rakiplerin :D

Kutay

Sticker setimi yarın paylaşacağım şimdi susma hakkımı kullanıyorum. Özellikle bir tane "Italian Mafia" var ki akılları duracak rakiplerin :D
içim gıcıklandı bi hoş oldum :)))

98" 156 1.6
99" 156 2.0
99" 166 3.0 Sportronic

blackgear

içim gıcıklandı bi hoş oldum :)))

:))  :yukari-ok:

Hakan Tosun

İtalian mafia hakkaten ürpertici  :))
Arkaya ben de esprili bişeylerden yanayım, ne biliyim "not stock" , "catch me if you can!" (Yakalayabiliyorsan yakala!) , aslında "2.0 twinspark", vb. De olabilir. Fikir olsun :)

Gouki

ismet

mafia araç arkasında çok güzel durur ve çok da anlamlı olur :)

Alper

Çok başarılı :)

Kutay

Özgün bırak go kartı benım arabaya yapalım bunlardan :)

98" 156 1.6
99" 156 2.0
99" 166 3.0 Sportronic

blackgear

Ben de isterem :) bu arada aksam 8 aries arena diyorum...

ismet

akşam 8 uygundur.. ben belki hanımı da getiririm..