Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Aytron Senna Anma Karting Maratonu

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

blackgear

Bu arada Antrenörümüz ve takım liderimiz Tufan Abiden haberdar olan var mı? Kaçmış (tur zamanlarımızı beğenmedi mi ki acaba?) yada kaçırılmış (tur zamanlarımız çok beğenildiyse eğer :p :)) ) olmasından şüpheleniyorum.  :haydi:

Tufan abim, takım liderimiz, ses ver...

ismet

dünkü antrenmanda dereceye giren arkadaşlara direktör olarak kupa merasimi düzenledim..

erkay'ı da cuma namazına durduğu bir resimden fotoshop'la almak durumunda kaldım  >:D  :haydi:
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

Kutay

You are not allowed to view links. Register or Login
dünkü antrenmanda dereceye giren arkadaşlara direktör olarak kupa merasimi düzenledim..

erkay'ı da cuma namazına durduğu bir resimden fotoshop'la almak durumunda kaldım  >:D  :haydi:
:D:D:D
[url="https://hizliresim.com/2bAebA"]https://hizliresim.com/2bAebA[/url]

98" 156 1.6
99" 156 2.0
99" 166 3.0 Sportronic

Erkay KAHYA

Yarış ayakkabılarım vardı zaten. Dikkat etmemişsiniz.
Biz bu gokartı E30 kullanır gibi kullanırız.  :rock:
Bir de kıyafet sürtünmeyi artırıyor. Benim tur zamanlarım ondan çok görünüyor.
Pardesü karbon desenli bu arada Bilginize. :)

blackgear

.... Pardesü karbon desenli bu arada Bilginize. :)

:)) Ahahah :))

Hakan Tosun

Akşam antrenman var mı?  >:D bana 48 saniye lazım
06DG977 Sunflower Metallic Starlight

Hakan Tosun

Bugun CoureSportivo takımının 3 pilotu olarak 2.antrenmanımızı yaptık. Erkay Abi, Kadir Abi ve ben 3 arabayla yarım saatteki performansımıza baktık. Aşağı yukarı 51-54 arasına kadar düşürdük takımı. Sanırım bu hem genel olarak hem diger takımlara oranla gayet iyi.
Benim 51,6'ya kadar düştü,
Erkay abi 52-53 'lere kadar indi
Kadir abi bugun sıkıntılı bi arabaya bindi , ama dün dzgün arabyla 52-53 civarıydı. Diğer iki pilotumuzu pek bilemyorum :) Özgün abi 55-58 civarıydı sanırım

blackgear

Bilgilendirme için teşekkürler Doğa. Hakan Abinin not aldığı zamanlar aşağıdaki gibi;

Doğa;

1,02 (Start)
55,3
53,3
54,1
53,0 (Boşuna gözbebeği demedik :)) )

Erkay

54,3
53,7
53,7
53,9
53,7 (Tam bir istikrar timsali. Taksimetre borcunu siliyorum :)) )

Kadir

56,8
56,9
56,2
57
56,6 (Ben arkadan Doğa ile Erkayın araçlardan sökülen, dökülen parçaları (NAL) topluyordum ) :))

4 Numaralı aracın bana gelmesi sebebi ile sonuçlarım geriledi ne yazık ki :( Araç değişikliği yapabilimişim, yapılabilirdi de ama amacım dayanıklılığı görmekti.

Bu günkü antrenman, en azından benim için tur zamanlarından ziyade dayanıklılık ve konsantrasyon daimiyeti üzerineydi. Zamanlara bakılırsa, sonuç gayet başarılı. Yarım saatlik antrenman sonrası gördük ki, pilotlar bedenen ve zihnen dayanıklı. En azından ben yarışın başından sonuna kadar her start - finiş geçişinde kalan zaman tabelasından zamanımı takip ettim sürekli, başından sonuna kadar 56-57 arasındaydı.

Lakin aracım, hakikaten kötüydü. Q4 hayalleri ile bindim, rezil rüsva oldum :)) Pistin 9 farklı yerinde araç maksimum hıza ulaşıyor ve devir kesici gibi bişi motoru engelliyordu... Dilerim maratonda adam akıllı bir araç denk gelir.

Bu arada ben bu gün dayanamadım ve bir kask ile maske aldım.

Yarın fiyatını ve resimlerini sizlerle de paylaşırım. Çene hareketli, çift vizörlü (alt vizör güneş ışığı ve yansımaları engelliyor (muş), üst vizör saydam. Mat siyah, üzerine logo, sticker, takım adı ve pilot adı çıkartma çalışmaları rahatlıkla yapılabilir. :yukari-ok:

Cuore Sportivo liderliğe doğru adım adım ilerliyor dostlar...

Bu arada Alfa Mekaniker Tulumu Varolan Otmobilcilikte de varmış

Yarın bi soracağım.

Hakan Tosun

Babam ilk 5 tur beni, sonraki 5 tur Erkay Abi'yi , sonraki 5 tur da Kadir Abi'yi izleyip süre tutmus. En sonunda 14 tur boyunca benim zamanlarımı tutmus, Kadir Abi'nin ekledigi süreler benim direk ilk 5 tur oldugu icin arabanın ve lastiklerin ısınması, benim konsantre olmam gibi etkenlerle normalimden biraz daha fazla degerler. Nitekim sonraki 14 turda 51 küsürlere kadar düşmüş. Son 13 turun ortalamas 52,4. yanlız; Sanki arka lastikler biraz fazla şişmiş, çok sekiyordu aracım

Gouki

Bugün katılamadım kusura bakmayın mesaiye kalmak zorunda kaldım :( Değerlerinizdeki gelişme süper.

O kadar bekledim gelmedin özgünüm  :) yarın desteğe arasla oradayım  :)

Mesajını şimdi gördüm Erdem abi. Bir daha ki sefer görüşürüz umarım.

tfnsmsk

Sevgili ekip,
Dün akşam piste gelip, Kadir ve Erkay'la buluşmama rağmen,
Doğa kardeşim henüz katılmamışken,
Mesai arkadaşımın trafik kazası haberiyle oradan ayrılmak durumunda kaldım.
Elbet antrenmansız kalmayacağım.
Derecelerin maşallahı var,
Hafta içi ekiple ya da yalnız mutlaka turlarım ve sonuçları paylaşırım.

Tuluma gelince You are not allowed to view links. Register or Login sınıfta kaldı,
Görsel istedim, görsele ulaşamıyoruz,
çözüm bir tane satınalıp bakmanız dediler :)
Yurdum ve alışveriş..

Not: Kazada cana gelmiş bir durum yok, Golf 5 pert.
Samsun yolunda mavi göl civarına gelirken; ışık ihlali yapan ve talîden dik giren tırın altına girilmiş.
Geçmiş olsun ve kimsenin başına gelmesin

Sevgiler   :alfisti:
sportif ruh.

Gouki

Çok geçmiş olsun Tufan abi.

Şimdiden önümüzdeki hafta içi bir gün ayarlayalım ve tam kadro antreman yapalım diyorum.

Hakan Tosun

Tufan Abi geçmiş olsun,

Özgün Abime +1, tam kadro antrenman şart

tfnsmsk

Çok geçmiş olsun Tufan abi.

Şimdiden önümüzdeki hafta içi bir gün ayarlayalım ve tam kadro antreman yapalım diyorum.

herkese teşekkürler, kazalardan uzak..
iyi olur, ekibi yavaşlatmamak lazım :) dereceler stres yaratıcı olmaya başladı her geçen antrenman :)
sportif ruh.

erdem1904

1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

blackgear

Tufan abi tekrar geçmiş olsun. Asıl sen kusura bakma, yarışma heyecanı, gelemedik seninle. Gerçi yaralanma ve can kaybı olmaması en büyük tesellimiz :(

Önümüzdeki hafta içi, 23 Nisan tatilinde buluşabiliriz belki. Eğer sizlere de uyarsa. Eğer uymaz ise, benim için en uygun zaman 25 Nisan Perşembe saat 20:00 suları. İki antrenman yaparız Perşembe günü, ilk antrenmanda herkes kendi aracı ile yarım saatlik kondisyon antrenmanına girer, ikinci antrenmanda tek araç alır bir saat süre ile, tur zamanı ve pilot değişikliği çalışırız.  :rock:

Bu arada Ufuk üniversitesi de 5 pilot. Piston aşağı ekibi de biraz tırt gibi geldi. Yanılıyor olabilirim :))

Gouki

23 Nisan da 25 Nisan da bana uyar abi.

blackgear

Bu arada pist uzamış arkadaşlar, hayırlı olsun hepimize :)) Uzun süredir kullanılmayan bölüm de açılmış.

Şu anki ortalama 1 dakika 40 saniye, mevcut araçlarla da 1.30 rekormuş sanırım.

Doğacım, egale edilmeyi bekleyen bir 1.30' un var ;) :)) Yersin sen onu havada karada ;)

Bu arada akota ile görüştüm. Bayrak, flama tarzı şeyler ayarlayacaklar, hatta İstanbul Merkez ofisten de isteyeceklermiş :) Fiat Alfa Mekaniker Tulumunu da bi araştırıp bize dönecekler. Hakan bey (G.M.) %20 iskontonun üzerine kendi iskontolarını da yapabileceklerini söyledi, hayırlısı bakalım.

Selamlar;
Kadir...

Hakan Tosun

ayaktakimi

Arkadaşlar dün öğlen saatlerinde pistti inceledik. Son hazırlıklarımızı yapıyoruz. Pist uzatıldı. 01:40 ortalama süre. Pistin yeni hali videosunu sitemize yükledik. Başarılar dileriz.
Ayak Takımı Organizasyon Ekibi
www.ayaktakimi.org

Kutay

bugun bir turladım 56-57 sn falan tur zamanım oldu ?
[url="https://hizliresim.com/2bAebA"]https://hizliresim.com/2bAebA[/url]

98" 156 1.6
99" 156 2.0
99" 166 3.0 Sportronic

tfnsmsk

@erdem1904: "Tufan çok geçmiş olsun..."
Eksik olma Erdem.
sportif ruh.

Erkay KAHYA

Selam ahali,
Salı ya da Çarşamba buluşmaya ne dersiniz. :)
Görünen o ki her geçen gün süre bakımından iyileşiyoruz.

Tufan abi "Arkadaşınız için geçmiş olsun. Trafik işte her an bişeyler olabiliyor. Allah daha kötüsünden korusun."

Bu ara ciddi morale ihtiyacım var. (Malum 2013 model 159'a ramak kaldı.)
Kadir abi ilgin ve 7/24 yol yardımın için teşekkür ederim.
Bir de bu ara mutlaka buluşmalıyız.
Direksiyonun bitmiş halini merak etmekteyim. (Şakir abi'yi meşur etmek lazım gibi.)
Herkese iyi günler...

tfnsmsk

@Erkay Kahya : "Arkadaşınız için geçmiş olsun..."
Eksik olma Erkay.
Salı benim için uygun olur.
sportif ruh.

blackgear

Selamlar;

Gördüğüm kadarı ile salt çoğunluk salı günü müsait gibi. Zaten 23 Nisan, neşe doluyor insan :p :)) Bana tatil, tüm gün serbestim yani. İstediğiniz saatte pistte yerimi alırım.

Erkayım, gönlüne göre olsun demiş biri, gönlüne göre de oldu sanırım :)) Artık kafanda soru da kalmaz, biraz maliyetli oldu ama bir gün olacaktı :))

Bu arada kaplama işini yaptıramadım henüz, pazartesi gel demişti hatırlarsan. Ben de aracı bırakamadım hafta sonu, işim vardı. Hali ile kaldı, önümüzdeki günlerde bakcaz artık bir çaresine. :rock:

:alfisti: