Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Aytron Senna Anma Karting Maratonu

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

blackgear

Aksam strateji toplantisi talep ediyorum... Mumkunse pistte, degilse herhangi bir yerde...

Slm.
Kadir...

ismet

ben bugün müsait değilim :( yarın herhangi bir saatte olur ama..
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

blackgear

You are not allowed to view links. Register or Login
ben bugün müsait değilim :( yarın herhangi bir saatte olur ama..

Yarin da olur. Ama karar mercii sen olacagin icin muhakkak olman gerek abi.

ismet

ben demokratik bir direktörüm abi  :))

şaka bir yana, bir şekilde yanınızda olabilmek için direktör olayım dedim, yoksa ne kartingten anlarım da ne de strateji.. gençken age of empires oynadım bir iki, bütün strateji bilgim o kadar  :p

tabii ki yanınızda olmayı istiyorum ama olsam da olmasam da, ortak karar neyse onu uygulayacağız..

bu arada akotadan murat bey miydi? takıma dahil ettik mi?
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

blackgear

Evet Murat Bey.

Aldigim son haberler.

Akota bayrak, flama, bir aracla katiliyor etkinlige. Ayrica tulumda indirim yaptilar. Lakin saniyorum ki ttulum Tufan abinin buldugu tulum. Emin degilim ama isim ayni.

Lakin, su saat itibari ile o tulumu bir de uygun bedende siparis etmek tehlikeli ve sanirim indirim kurumsalusterilere.  Bir de akota Ismet ve Kutay a uctetsiz t shirt verecek. Dolayisiyla takim bazinda yine ayni paraya geliyo.

Bu arada 24 saat gecerli bir takim kontenjani acilmis. Ekibi bolebilir veya yeni bir takim daha kurabiliriz. Yeni takim kurulmasi taraftariyim.  Dolayisiyla kacirdim diye uzulen varsa lutfen buradan paylassin bilgilerini acil olarak.

Son olarak, Ismetcim, oyle ben anlamam, yok efendim bi age of vardi falan dinlemeyiz. Direktor sensin, sozun kanundur. :)) acar okur izler ogrenirsin :D :alfisti: :alfisti:

tfnsmsk

@Tüm ekip; sanırım fırsat bulup gelebilenler hariç, topluca çalışma anlamında hafta sonunu pas geçeceğiz, görünen o gibi. Bu durumda, pazartesi ve/veya salıyı netleştirelim derim. Herkes programını ona göre ayarlasın tabi mümkün mertebe.

@Kadir; tulum için miktarımız ve alımı ne zaman/nasıl yapacağımız belli mi? Ana renk kırmızı ise, ona göre ben de kumaş örme isimlik/kan grubu meçi yaptırayım ekibe, çam sakızı çoban armağanı.

@Özgün; stickerlar her zamanki gibi.. dehşet güzel. emeğine sağlık..
sportif ruh.

Erkay KAHYA

Selamlar,
Pazartesi günü ben uyarım. Aynı saat 19:30 uygundur.
Erkay KAHYA A rh+ Tufan abi teşekkürler şimdiden.
Haftasonu yokum. Bu yüzden toplanırsanız katılamam.
Bu arada arabam çalışmış :) rivayetlere göre 4 de 220 görüyormuş :)
Çalışmazsa kararlıyım 1 mayıs'ta çekiciyle geleceğim. :)

blackgear

Tekrar selamlar arkadaşlar;

Takım direktörümüz İsmet Bey, haklı olarak kızıyormuş :) Güne doğru düzgün karar verin, biraz da feragat edin diyor kendileri haklı olarak :))

Bu durumda Cumartesi buluşması iptal. Buluşmayı pazartesi akşamına erteliyoruz. Lakin pazartesi ben biraz geç gelebilirim. Kesin gelirim ama dediğim gibi gecikebilirim. 8,30' u bulur büyük ihtimalle. Geriye de zaten salı günü kalıyor ki, bu da bence son antrenman günümüz. Alacağımız stratejik kararlara ve yarış kurallarına riayet ederek tur atmamız da gerekmekte neticede.

Tufan abi, PM attım, sesli mesaj bıraktım :)) Sana ulaşmak çok zormuş be abi :p :)) Şu an akota da 3 adet tulum kaldı. Erkay ve sen için büyük bedenler, Doğa için benim bedenden var.

Özgüncüm, akota da senin yarıştan çekilmek istediğini duymuş sanırım :p :)) Tabiki olamaz öyle bir şey, ister sen önce çık, ister ben. Önce çıkan tulumu giyer, yarışır, arada yeni pilot girer, biz de bu arada rahat rahat üniformaları değişiriz ;) Ama kupa töreninde tulumumu babama dahi vermem, bilesin :))

Erkaycım, 2013 159' un hayırlı olsun :)) Yalnız çekici üzerinde gelme fikri harbiden çok çekici duruyor :))

Benim tulumun fiat kodu : Y4910040012 1 Tulum Mekaniker Alfa yazıyor. Fiatın web sitesinde aynı tulum Y4910040014 ile ve aynı adla geçiyor. Sondaki rakamın beden farkı olduğunu düşünürsek, sanıyorum ki aynı tulumlar. Ben de sitedeki fiyattan aldım. Liste fiyatı (akota) 230 TL

Bilgilerinize;

Son olarak da tulum fotoğraflarını paylaşıyorum.

Selamlar;
Kadir... :alfisti:

tfnsmsk

sportif ruh.

blackgear

walla öyle be abi :)) Giydim çıkarmıyorum üzerimden :)) Şu an çocuklar kadar şenim  :haydi:

Kutay

Bu arada Güzel fotograf makınesı olan birini bulursak, gerek takvim için gerek masaustu arkaplan ıcın gerekse site için hoş fotograflar yakalayabilirz. ;)
[url="https://hizliresim.com/2bAebA"]https://hizliresim.com/2bAebA[/url]

98" 156 1.6
99" 156 2.0
99" 166 3.0 Sportronic

blackgear

Bende sağlam bi makina var aslında ama, bi grafiker arkadaşın çekimleri vardı, ona verdim. Yarışma gününe kadar gelirse ben getiririm. Bir de fotoğrafçı bulmak lazım ama :)) Bir yandan yarış, bir yandan fotorğaf çek, zor olur :))

tfnsmsk

Kadir tulumla uyuma bak, kurdeşen çıkarırsın, yarışırken kaşınılmaz :)
sportif ruh.

blackgear

Abi o değilde etiketinde "montajı yetkili kişilerce yapılmalıdır" yazıyor. Ben direk aldım giydim, inşallah bir yerini (yada yerimi) bozmamışımdır  :haydi: :rock:

Gouki

tfnsmsk

şimdi.
Özgünün şerefine :)
Kabaca permateksli (cırt cırtlı) olarak yapılacak isimliklerin taslak görünüşü;
Kırmızı tuluma yada tshirte daha iyi kontrast sağlayabilir diye, en altta beyaz fonlu bir alternatif koydum. Fikirleri alalım.

sportif ruh.

blackgear

Abi tulum neredeyse komple kırmızı. Bu armaları daha koyu kırmızı, yada siyah üzerine kırmızı yazarsak daha belirgin olabilir belki.

Bu arada kolda bir cep var, bunun üzerine olabilir. Tema kırmızı.

Omuzda siyah bir bölge var, kırmızı üstüne beyaz yazılı olan burada hoş durabilir.

Alfa Romeo armasının altına veya üzerine olabilir, ama dediğim gibi bence tulumdan daha koyu bir kırmızı (belki bordo gibi) üzerine beyaz veya siyah üzerine kırmızı yazılı.

Tabi ben böyle üfürükten sallıyom ama, yapılabilirliğini sen bilirsin ağabey :)) Esasında bakıldığında hepsi de uyar tuluma ;)

tfnsmsk

@Kadir; kırmızı fon pek hoş olmayacak gibi, dediğin doğru.
Amatör oldu çalışma ama, manken profesyonel :)
Logo üzerine, siyah fon üstüne beyaz yazı fena değil gibi..

sportif ruh.

blackgear

Aynen Tufan abi, bence siyah fon üzerine beyaz gayet başarılı  :yukari-ok: :alfisti:

blackgear

Bu arada rakiplerimizden Ağır Abiler (aselsan) grubu da bir nevi Alfisti gibi birşeymiş anladığım kadarı ile. Ve Murat Bey' in arkadaşlarıymış bunlar.

Şu an 4 pilot varmış orda; derler ki, Murat Bey de o takıma gitsin, takım adlarını da Cuore Sportivo olarak değiştirelim ve Odtü gibi 2 grupla yarışa girelim.

Benim için gayet uygun, ağırlığımızı arttırmış oluruz.

Takımlar için de,

Cuore Sportivo Team Spirit (Bizim grup)
Cuore Sportivo Pro Spirit (aselsan Grubu, adamlar pro neticede :p )

İsimlerini düşündüm.

Ne dersiniz dostlar? Bu vesile ile takımımız tekrar 5 kişi olacak, takım ruhumuz bozulmayaack ;)

erdem1904

1 mayısta çalışıyorum... Desteğe gelemeyeceğim :) takdire şayan adamsın kadir... İyiki üye olmuşsun ;)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

tfnsmsk

Akota ya uğradım.
Tulumu aldım, cuk oturdu, güzel bir anı oldu.
Doğa da ordaymış bugün.
İsimlikler hazır.
İlk foto    : İsimlik ve bayrak meçi için bence düşünülen yerler,
Sevgiler

sportif ruh.

Gouki

tfnsmsk

kupayı direkt versinler bu takıma yavv.. motivasyonumuz yeter :):)
Sağol Özgün, pardon "Ö. POLAT" :):)
sportif ruh.

blackgear

You are not allowed to view links. Register or Login
kupayı direkt versinler bu takıma yavv.. motivasyonumuz yeter :):)
Sağol Özgün, pardon "Ö. POLAT" :):)

Abbaaoouuu :)) On numara beş yıldız, ne diyeceğimi bilemiyorum :)) Süper ötesi ;)

Takım ful motivasyon çalışıyor :))

Alın benden de takım logosu :)) Dilerim beğenilir, benim konseptin üzerinden grafik tasarımcı arkadaşla birlikte yarım saat içerisinde bu çıktı :) Neticede adam grafik tasarımcı ve bu işten para kazanıyor, hatır için bu kadar yardım talep edebildim. Gün boyu çalışabilsek daha iyileri de çıkardı ama etik bulmadım açıkçası.

@Erdem abi : Canım abim, gazı aldım ben, eyvallah ;) Daha artık buralardayım, nice organizasyonlarda birlikte olacağız inşallah. Hele hele Alfisti Turkey gibi bir ailenin üyesiyim ki, sırtımız yere gelmez evelallah :) :alfisti:
@Tufan abi : Tufan abi, bu kadar hızlı, bu kadar güzel, pes diyorum. Ellerin, düşünüp kurguladığın için zihnin, pistte kıracağın rekorlar için ayakların dert görmesin inşallah :) :alfisti:
@ Özgün: Özgünüm, takım logosu stickeri ve Kutay' ın stickeri konusunu ve maliyetleri de netleştirelim lütfen.  :alfisti:
@ İsmet adına : Arkadaşlar, Direktörümüz İsmet iki takım muhabbetini okeyledi. Artık arkadaşlar da bizden. Her ne kadar pro olsalarda, en iyi tur sürelerinin bizden çıkacağına eminim. Neticede herbirimiz hatırı sayılı Alfa kullanıcılarıyız. Kupayı bile alabiliriz, zor değli, yeterki hata ve zaman kaybı yaşamayalım, koordineli ve disiplinli yarışalım ;) Takım adları da önerdiğim gibi. Dolayısıyla kardeş takımımıza şimdiden hoş geldiniz ve başarılar dilemek istiyorum.

Selamlar;
Kadir... :alfisti: :rock: