Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Aytron Senna Anma Karting Maratonu

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hkmtctnky

garanti bi en kötü ihtimal 4.lüğün mecburi yarış bırakmayla sonuclandığı, takımın değil pistteki sorumluların sucu olan bi yarış izledik.. takım elinden gelen fedakarlığı fazlasıyla yaptı bence.. ne kadar amatörde olsa araçlarda bu kadar bariz farklar olmamalıydı gibi.. hakedilen sonuç alınamadı ama herşeye rağmen güzel bi gün olduğunu düşünüyorum..
'03 Opel Corsa 1.7 DTi 3dr (Casablanca Weiß)
'07 Opel Corsa 1.4 Sport 3dr (MetroBlau)
'06 AlfaRomeo 147TI 3dr (RossoAlfa)
'05 Opel Corsa 1.3 CDTi 3dr (Casablanca Weiß)
'07 Renault Clio 1.6 BVA
------------------------------------------------
'09 AlfaRomeo MiTo 1.4tJet (NeroEtna)
'05 MB CLS350
'09 Fiat 500 1.4 Lounge (Bianco Gioioso)

erdem1904

Son antremanlarında 1 mayıs işçi bayramının biz maraba takımını kapsamadığından çalışacağımı belirtmiştim :) bu başlığa da en az 5 kez yazdım be kardeşim  :))
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

sbk0655

You are not allowed to view links. Register or Login
Son antremanlarında 1 mayıs işçi bayramının biz maraba takımını kapsamadığından çalışacağımı belirtmiştim :) bu başlığa da en az 5 kez yazdım be kardeşim  :))
Ne yani arkadasım o konuları okumamış olamazmiyim. :-[

erdem1904

Olabilirsin tabi :) foto yok mu.  :) Malkoçoğlu nerede :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Alper

Arkadaşlar tebrik ederim her şeye rağmen çok güzel bir şey çıkardınız ortaya.
Bu tür organizasyonlarda bu araçlar arasında fark olmasından dolayı her zaman adam kayırma durumu olur.
Ve bu yüzden de ben her zaman ortalığı karıştıran kişi olmuşumdur.
Eşitlik diye bir şey hiçbir zaman olmuyor bu organizasyonlarda.
Adam akıllı yapılamadığı içinde tekrarları zor oluyor.

Hakan Tosun

Abilerim;
Takım olarak antrenmanlarımızı yaptık, hazırlandık , emek verdik.
Diger takımlar bu tür organizasyonların hep icinde olan ekipler. Bizim icin durum faklı, ilk yarısımız, ilk heves ve heyecanımız.

Çıktık,aslanlar gibi yarıstık, centilmence amatör ruhumuzla profesyonelligimizi , takım olgumuzu harmanladık. Ama malesef bugun tabelada 14. Sıradayız ve ismimizin yanında "mekanik arızadan ötürü yarısı tamamlayamadı" yazıyor. Şimdi burada ne yazsak boş, en kötü , en en kötü 4.lügün garanti oldugu yarısta
14.yüz.. Keşke bireysel bi yarıs olsaydı ve benim basıma gelseydi.
Bütün ekibin emegi bosa gitmeyecekti en azından. Üzüldügüm nokta budur.

Direktörümüz, pilotlarımız, destek için gelenler, safety car'ımız, halamlar ve kadim dostum Hikmet'e çok teşekkürler. Bi yarıs takımından ziyade, bî yarıs ailesi oldugumuz ilk antrenmanımızdan belliydi..

Tek üzüldügüm abilerimin verdigi emek, ve onları birdaha "aksam antrenman var su saatte pistte" gibi haftada birkaç gün yerine belki ancak bulusmadan bulusmaya görecek olmam.

Sevgiler, saygılar :)
Doga

06DG977 Sunflower Metallic Starlight

cem meric

Anladığım kadarı ile pattis olmuşsunuz  :D :D :D  :arkadasim:

blackgear

Değerli arkadaşlarım;

Öncelikle belirtmeliyim ki, bu organizasyona Alfisti Turkey Ailesi bireyleri olarak katılım sağlamanın, bir nebze de olsa önderliğini yapmış olmanın, haklı gururu ve haksız hüzünleri içerisindeyim.

Zira takım olarak, başta Cuore Sportivo ruhumuzla, takım çalışmalarımız, antrenmanlarımız ve organize hareketlerimiz ile, doğru zamanda alınmış, doğru kararlar ile dolu, doğru çalışan bir strateji ile bu organizasyona girmiş bulunduk.

Gurur duyuyorum, zira bu organizasyon ile çok güzel yeni dostulkar ve arkadşlıklara start verdik. Her ne kadar istediğimiz gibi sonuçlanmasa da, Alfisti Turkey Ailesinin bireyleri olarak, uzun soluklu bir organizasyonun içerisinde, gün be gün, an be an ve hatta saliselerine kadar (sanırım Doğa' nın gördüğüm son tur zamanı, 1.23,247 gibi bir şeydi) hissetmek, en azından bana inanılmaz büyük bir keyif verdi. Yanılmıyorsam, ekibimizdeki diğer arkadaşlarda aynı hislere sahipti, şundan eminim ki hiçbiri içinden dahi "yahu benim ne işim vardı burada?" demedi. Dolayısıyla bu gurura ortak olan tüm ekip arkadaşlarıma ve manevi destekçilerimize canı gönülden huzurlarınızda teşekkür ediyorum.

Bu organizasyonun hüzünlü kısmı ise, takımımızın göstermiş olduğu bu profesyonel yaklaşımın değil yarısı, onda biri dahi ne pist yönetimi, ne de hakemler tarafından gösterilmemesi ya da hissettirilmemiş olmasıydı. Yarışın detaylarını tek tek yazmaya gerek yok, zira yarışta arıza anına kadar yaşanan tüm olaylar stratejimiz içerisinde yer almaktaydı ve gayet iyi ilerliyorduk. Şöyle ki, Doğa pilotaja geçtiği anda aracımız, pit stoplarımız ve aldığımız risk sonucu yediğimiz ceza sonrasında 8.lik pozisyonuna kadar gerilemiştik. Doğa' ya güvenimiz sonsuzdu, ve O da bizleri yanıltmadı. Diğer araçların pit stop stratejileri, kazalar ve cezalar üzerine Doğa' nın üstün performansı eklenice 5-10 tur içerisinde 8. likten tekrar starttaki konumumuz olan 5. liğe yükseldik. Tam bu esnada, aracımız arıza yaptı ve pist çalışanları (Başta Pistin sahibi Ünal Bey) ile hakemlerin amatör davranışları soncunda yarışmaya 105. Turda veda etmek zorunda kaldık. Aracın arıza yaptığı zamanı hatırlayamıyorum lakin, birincinin 129 turla tamamladığı bir yarışta Doğa' nın performansı ile en az 125 -126 tura tamamlardık. Ki bu da bizi 3. lük veya en azından 4. lüğe taşıyabilirdi.

Kaldı ki, Alfisti Turkey Ailesi adına, takımımızın, yarışmada en azından finali görmek adına elinden gelen çabayı göstermesine rağmen, pist yönetimi ve hakemler aynı amatörlükle davranmış ve bizlerin yarıştan çekilmelerine vesile olmuşlardır.

Hüzünlüyüm, zira gerçekten doğru çalıştık, gerçekten dürüst yarıştık, gerçekten tüm takım olarak amatör ama profesyonel ruhlara sahip "olmaya çalıştık" demiyorum, ziyadesi ile bunu başardık. Lakin bu takımın hakkı kesinlikle ilk 4 içerisinde yer almaktı.

Olan oldu, kazanan kupayı kaldırdı dostlar; uzatmanın bir manası yok şu saatten sonra. :haydi: Lakin gerekli tartışmaları FB üzerinden yapıyorum, ilgili arkadaşlar takip edebilirler.  :rock:

Bizler önümüze bakalım, aldığımız bu hüzün bizleri tabiki yıldırmayacak. (Ulan kaska 125 TL, tulum 100 TL, ayakkabı 30, Hepsini geçtim hele hele o meçler ile stickerlar, boşa mı gidecek bunlar :p :)) )

Şakası bir yana, tekrar belirtiyorum,

Huzurlarınızda

Başta Direktörlük görevini kabullenen ve layığı ile yerine getiren sayın Direktörüm İsmet' e,
Güler yüzlü ve mülayim yapısı ile bana her zaman huzur veren Tufan Abime,
Yarışmam yarışmam diyip, yarışma esnasında 1,26 ları zorlayan Özgünüme,
Belki de en büyük sorumluluğun yüklendiği ve alması gereken riskler sonucu ufak bir ceza ile turunu tamamlayan Erkay' a
Göz bebeğimiz, en hızlımız, ama talihsizimiz Doğa' ya (ben dedim bir tane de nazarlık stickeri lazım bu arabaya diye ama  :nazar:)
Bizlerden kronometrik ve gözlemci olarak desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Hakan Abime,
Neredeyse bir çok antremanımıza katılan, yarışma günü de espirileri ile bizleri neşelendiren Serkan Abime, hakeza Erdem Abime,
Kırmızı Safety Car 156 sı ile pistteki asfaltı ağlatan Kutay' a (pist mi ağladı, lastikler mi pek anlamadım ama :p :)) )
Yarışmaya gelen sonra da bizlerle sohbete kalan ve kendisini tanıma fırsatı edindiğimiz Hür Can' a,
Eşantiyon ve destekleri ile yanımızda bulunan Akota Otomotiv ve çalışanı, aynı zamanda kardeş takım pilotu arkadaşımız Murat Bey' e
Takmımıza kardeşlik eden, ve yine hakemlerin yanlış kararları neticesinde sinirlerin yükselmesi sonucu diskalifiye edilen kardeş takımımız Cuore Sportivo Pro Spirit ekibine
Ve bizlere buradan destek olan tüm Alfisti Turkey Ailesine teşekkürlerimi sunar, bir sonraki organizasyonda (mümkünse ayak takımsız ve ünal beysiz) buluşmak ümidi ile hepinizi içtenlikle selamlarım  :arkadasim:

Kadir ARAZ
Cuore Sportivo / Pilot

:clover: :alfisti: :clover:

(Not: O Italian Mafia stickerını yapıştırmayacaktık abiiiiii.... :P :))  :haydi:)

Fatihob

Aslında üzüldüm, üzülmemin yanında bayaada güldüm arza yapmasına. Yollardaki abilerini aratmamış sizin karting arabanız :D
..

Erkay KAHYA

Selam,
Yarışla ilgili bir kaç şey de benden gelsin.
Bu kadar özveri ve güvene rağmen derece yapamadık. Ancak şunu gördük ki o tulumlar boşa giyilmedi.
Geçmiş yarışlarda da Alfa logolu araçların ön sıralarda giderken mekanik arıza sonucu yarış dışı kaldığı örnekleri mevcuttur. Direksiyona alfa logosunu yapıştırdığımız an yarışın kaderini çizmiş olduk. :)
Bu arada yarıştaki konuşmalardan alıntı, "gokartı selespeed alalım diyen kimdi. Yine yolda kaldık. "
(Armadaki haç ile ilgili olabilir.  :) )
Yarışa kadar diğer pilotlara dikkat ceza almayalım, riske girmeyin, diyen ben, yarıştaki tek olan cezamızı almamıza neden oldum.
Bundan dolayı takımdan özür dilerim.
Hakemin suçum ne sorusuna verdiği cevap "Yol vermen gerekirdi" (Sanki tur bindiriyorlar ya. )
Hani kaybetmeye başlayınca honda logoları yapıştıracaktık noldu :)
Ayak takımı ve Aries arena ekibine yaptıklarından dolayı teşekkürler.
Araçların dışına plasti dip yapmaktan başka bi işe yaramayanlar...
Hakemler de zaten sese duyarlı çalıştıkları için, "çat" sesini duymadan anlama yetisine sahip değillerdi.  >:(

@ekip, Amatör yarışlara veda etme zamanı geldi sanırım. Biz neden pro olmayalım.
Bu iş burda bitmez demeye var mısınız? Bence "Haydi lisanslanalım" kampanyası start alma vakti geldi gibi.

Böyle bir ekiple organizasyonda bulunmaktan çok keyif aldım. Bizim ekibi kastediyorum. (İşletmeci ya da organizasyonu yapan kişiler değil.)
Yayında ve yapımda emeği geçenlere teşekkürler.

Saygılarımla,
:alfisti: Erkay

ismet

sevgili arkadaşlar,

zaten uzun uzadıya yazılmış çizilmiş.. yazılanların hepsinin altına imzamı atarım o yüzden tekrarlamaya gerek yok..

ancak, büyük özveri ve sabır göstererek antrenmanlar ve yarış boyunca çalışan tüm ekibe teşekkürlerimi sunuyorum.. amatör ruhlu ancak beklediğimden çok daha profesyonel oldu her şey.. aksilikler olmuş, hakkımız yenmiş olabilir ama şu bir gerçek ki, bir olduğumuz zaman önümüzde hiçbir engel duramaz.. yani;

sky is the limit

herkese bir kez daha teşekkür ediyor ve hatam varsa affola diyorum..
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

Gouki

Bize bu tatlı heyecanı yaşatan Kadir abime, destek için gelen Serkan abi, Mehmet abi, Mustafa usta, Hür Can ve Hikmet'e ve hediyeler için Akota Murat beye sonsuz teşekkürler. Şanssızlığımız 15 arabadan tek arızalıyı çekmemiz oldu. Zaten 15 arabanın 12'sinin performansı iğrençken bir de bozulması bizi pek şaşırtmadı. Performansı bariz iyi olan diğer 3 araba yarış sonunda ilk 3'teydi. Daha düzgün bir organizasyonda tekrar görüşmek üzere.

ismet

Özgüncüm çok güzel fotolar çekmişsin.. yüreğine sağlık..

ismet

işte takım ruhu ve ağzımıza mıçan 6 numaralı araç  :))

Kutay

Selamlar Saygılar ;
Okuduklarıma bakınca gerçekten de Söyleyecek fazla bir şey Kalmamış. Gerekli herkese özverilerinden dolayı tekrar teşekkür ediyorum.
Direktörümüzün Alfa kırmızısı sandalyesinden ızgarasına kadar herşeyi düşündük  :))  Kısacası Böyle Amatör bir yarış için gereğinden fazla Profesyoneldik .  :alfisti:      ( CAİLLOU ' lu Tabela hariç :)) )    "Piston aşşa" adlı takıma olması gereken olay bize patladı :)
Aldığımız Kırmızı pabuçların Hatrına bu yarışların devamı getirilmeli 
Bu hazin sonuçla çok pis gaza gelip önümüzdeki maçlara bakmalıyız
Dün araca binmeden Bildiğim tüm Duaları okudum. Zaten 4 Dua Biliyorum ( 3 kulfu 1 Elham )  :)  Sorunsuz bir şekilde görevimi Tamamladım .
Belki bu konuda Yarışcı arkadaşlarımın atladıgı bir şeyler vardı , Şansımız Yaver gitmedi :)
Gelecek organizasyon ve Yarışlar için her zaman yanınızdayım .   :alfisti: :clover:
[url="https://hizliresim.com/2bAebA"]https://hizliresim.com/2bAebA[/url]

98" 156 1.6
99" 156 2.0
99" 166 3.0 Sportronic

ismet

abi tgrt benle röportaj da yaptı  8) ama nette bulamadım.. bir şekilde denk gelen var mıdır acaba??

erdem1904

Safety car neden 17 leri takmamıştır bilen varmıdır :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Kutay

Safety car neden 17 leri takmamıştır bilen varmıdır :)
Yoklukdan   :))

98" 156 1.6
99" 156 2.0
99" 166 3.0 Sportronic

Kutay

98" 156 1.6
99" 156 2.0
99" 166 3.0 Sportronic

agucba

Derece haricinde Coure Sportivo ekibi olabilecek tüm organizasyonu, heyecanı yaşamış. Bir dahaki sefere artık diyelim...   :yukari-ok:

///////////////

Burak

işte takım ruhu ve ağzımıza mıçan 6 numaralı araç  :))

:yukari-ok:      :alfisti:
1997 Gtv V6 TB

Kutay

98" 156 1.6
99" 156 2.0
99" 166 3.0 Sportronic

ismet

bunları gördüm ama video'yu bulamadım..

bu arada, kadir'in asıl bombasını buldum.. okuyun dicem ama "bunu yazam adam kör oldu" diyerek uyarıyorum sizi  :))

blackgear

...okuyun dicem ama "bunu yazam adam kör oldu" diyerek uyarıyorum sizi  :))...

Ahahahaha :))

Yazacak cevapları yok sanırım, Hikmete cevap vermişler ama ben halen yanıtsızım :)

Alper

...okuyun dicem ama "bunu yazam adam kör oldu" diyerek uyarıyorum sizi  :))...

Ahahahaha :))

Yazacak cevapları yok sanırım, Hikmete cevap vermişler ama ben halen yanıtsızım :)

Sonuna kadar okudum ama ben orayı birbirine katar iptal ettirirdim organizasyonları bu yaşadıklarınızı yaşasaydım.
Çünkü dedikleriniz karşısında gerçekten peygamber sabrı varmış ki bu kadar sakin karşılamışsınız.
Ben orada oranın sahibini herhalde ciddi şekilde...
Neyse siz eğlendiyseniz ve mutlu olduysanız zaten 1. - 2. olmak falan değil kendiniz için bir şeylerden zevk aldıysanız sorun yok.
Ama yazık o kadar emeğinize.
Bu tür organizasyonlarda hak hürriyet hep unutuluyor birileri tarafından.
Kimsenin hakkını yememek gibi bir düşünceleri olmuyor organizasyonlarda.