Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Aytron Senna Anma Karting Maratonu

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tfnsmsk

@Kadir; ne ara bu kadar döktürdün.
sportif ruh.

Erkay KAHYA

Selam,
Takımdaki herkese emeklerinden dolayı teşekkür ederim.
Akşam ki arabam tam bir motor çıktı. (Beni yarı yolda bıraktı.)
Bu arada dün arabama kavuştum. Eksiklikler biraz daha artmış sanki.
Hazır tulum da varken gece biraz kurcaladım motoru. :)
Bir de akşam sanki gitmiyor gibi geldi. Virajları falan kart kadar iyi değil. Ne yapmalı?  :)
Yarış sabahı 8:00 de ekibi piste, destekçileri tribüne bekliyoruz.
Erken gitmemizdeki amaç arabalar ve seyirciler için yer kapabilmek. (Ben gidip sandalyelere kilim koyacağım.)
7:30 ile 8:00 arası herkes aries'e kampanyası başlamış bulunuyor.
Yarıştaki temennim 1. lik kupası. Diğerleri kabulum değildir. (Olmazsa çay demleriz.)

Böyle bir ekip oldukça, her yola varım.
"Kırmızımı giyer gazlarım"
Saygılarımla.

ismet

arkadaşlar dün akşam eve geç gitmemden ötürü kadir'den aldığım ok ile eşim tarafından şişlendim.. şu anda bu iletiyi hastaneden yazıyorum  :))  :p

ekibi takıma bu kadar bağlı görmek bir direktörün arzulayabileceği en önemli şey olsa gerek..

ben sizi yavaşlatıyorum yarışmayayım diyenle, kesinlikle olmaz o gün yarışılacak diyen takımdaşlar bir araya gelince başarının olmaması mümkün mü? ayrıca unutmayalım ki stratejimiz, kişisel başarıyı takım oyunuyla desteklemek.

emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür ederim. sizlerle tanışıp vakit geçirebildiğim için çok şanslıyım.

ama yarış zamanı 1.35 tur yapanı da alnından karışlarım, demedi demeyin  :haydi:
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

erdem1904

You are not allowed to view links. Register or Login
Selam,
Takımdaki herkese emeklerinden dolayı teşekkür ederim.
Akşam ki arabam tam bir motor çıktı. (Beni yarı yolda bıraktı.)
Bu arada dün arabama kavuştum. Eksiklikler biraz daha artmış sanki.
Hazır tulum da varken gece biraz kurcaladım motoru. :)
Bir de akşam sanki gitmiyor gibi geldi. Virajları falan kart kadar iyi değil. Ne yapmalı?  :)
Yarış sabahı 8:00 de ekibi piste, destekçileri tribüne bekliyoruz.
Erken gitmemizdeki amaç arabalar ve seyirciler için yer kapabilmek. (Ben gidip sandalyelere kilim koyacağım.)
7:30 ile 8:00 arası herkes aries'e kampanyası başlamış bulunuyor.
Yarıştaki temennim 1. lik kupası. Diğerleri kabulum değildir. (Olmazsa çay demleriz.)

Böyle bir ekip oldukça, her yola varım.
"Kırmızımı giyer gazlarım"
Saygılarımla.

Erkay senin için doğru slogan kırmızımı giyerim yanlarım olacaktı :)  :D

Kadir o uzun metni yarışa gelmeden önce hazırlamış yarış sonrası isimleri değiştirip kopyala yapıştır  :D
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Gouki

ismet

abi guiza pozunu koymasaydın iyiydi  :haydi:

Gouki

ismet

abi o resimdeki benim zaten.. sadece fotoshop'la yüzümü değiştirdiler  :))

blackgear

Yarış ile ilgili güncel bilgiler(Alıntıdır);

Flygirl takımı maratondan çekilmiştir. 6.Yedek takım "Dinazor Avcıları" maratona dahil olmuştur.

Organizasyonumuzda çekim yapacak sponsorumuz You are not allowed to view links. Register or Login'un örnek videolarını izlediniz mi? You are not allowed to view links. Register or Login

1 Mayıs Çarşamba günü programımız şu şekilde olacaktır:
09:00 Toplanma
09:30 Brifing
10:00 Sıralama Turu Başlangıç
10:30 Sıralama Turu Bitiş
11:00 START
14:00 FINISH
14:30 Ödül töreni

Yarış Dökümanları - Kurallar : You are not allowed to view links. Register or Login

:alfisti: :alfisti:

Notlar: Erkay, bir ok attın aşure oldu :))

Açıklama : Padişahın bir oğlu varmış, ama hiç bir işe yaramaz, bi b.ktan çaktığı yok. Padişah vezirine demiş al bu veledi, adam et, bir yıl mühlet, eğer adam olmazsa kellen gider. Vezir almış bunu, ok yay öğretmeye çalışmış, bir sene boyunca atış yapmışlar ama, şehzade hakikaten kabiliyetsiz :)) (Sözüm meclisten dışarı) Neyse gel zaman git zaman vezire verilen 1 yıl dolmuş. Saray bahçesinde bir etkinlik düzenlenmiş, tüm ahali orada, davullar mehteranlar... Şehzade çıkmış meydana, elinde ok bir elinde yay, bağırmış ahaliye doğru... Bir ok attım, kebap oldu.... Kimse anlamamış tabi, vezir hemen atlamış padişaha, demiş son avda şehzadem bir geyik vurdu, kebap ettik yedik... Bir alkış kopmuş... Şehzade bir kez daha bağırmış, bir ok attım, göl oldu... Kelle gidecek, yine kimse birşey anlamamış, vezir padişahın yanına gelip padişahım, yüksekte bir kaya vardı, şehzadem kayayı vurdu, içerisinde pınar varmış, kayalar delindi, su aktı vadi göl oldu... Ahali yine alkışı koparmış... Gazı alan şehzade durur mu. Bir ok attım aşure oldu... kimse yine birşey anlamamış... Tabi vezirin de kıvıracak yanı kalmamış, yanaşmış padişaha, demiş hünkarım, alın bu kelleyi, alın da Allah aşkına sorun şu p.zevenge o ok nasıl aşure olmuş... :haydi:

Erkay KAHYA

:D Aşure
yarış günü ver elime yayı da gör rakipleri nasıl eliyorum. :haydi:

sp4rc0

hepinize şimdiden başarılar :yukari-ok:
çok güzel hazırlandınız, iyi haberlerinizi bekliyoruz :serefe:
:clover:
'06 147 1.6 TS (2006-...)
'17 Volvo V40 CC 1.5 T3 (2017-...)

Fatihob

Konuya hiç yazmadım ama hep okudum. Bayaa antremen yaptınız ve emek harcadınız. Yarın için başarılar ;)
..

hkmtctnky

Yarın ki karting maratonunda başta alfista159 nickli can dostum, kardeşim  :arkadasim: Doğa'ya, daha sonra tüm CuoreSportivo ekibine başarılar dilerim. Gelecek maratonlarda birlikte yarışmak dileğiyle herkese iyi akşamlar, başarılar..   :)
'03 Opel Corsa 1.7 DTi 3dr (Casablanca Weiß)
'07 Opel Corsa 1.4 Sport 3dr (MetroBlau)
'06 AlfaRomeo 147TI 3dr (RossoAlfa)
'05 Opel Corsa 1.3 CDTi 3dr (Casablanca Weiß)
'07 Renault Clio 1.6 BVA
------------------------------------------------
'09 AlfaRomeo MiTo 1.4tJet (NeroEtna)
'05 MB CLS350
'09 Fiat 500 1.4 Lounge (Bianco Gioioso)

Alfadanadam

Başarılar arkadaşlar. Zaferden daha önemlisi birlikte uzun soluklu bir organizasyon ve birliktelik başardınız. Bence hepsinden daha önemli. Gelecek dönemlerde çok daha kalabalık organizasyonlara da yeşil ışık mahiyetinde oldu.
Harikasınız  :serefe:  :arkadasim:  :alfisti:

Alper

Arkadaşlar emin olun aranızda olmayı o kadar çok isterdim ki ama hafta sonu sınav var ve tüm derslerimi vermem lazım :(
Hepinize başarılar diliyorum.
Yenseniz de yenilsenizde diğer takımları gönlümüzün şampiyonusunuz  :haydi: :haydi: :haydi:

:alfisti:

may-alfa

Mehmet Arif

blackgear

Herkese tesekkurler arkadaslar. Son sessizligimizi mazur gorun, firtina oncesi sessizlik modundayiz. Stratejiler ozel msjlarla paylasiliyor. Diliyorum ki yarin iyi haberlerimizi alacaksiniz.  :alfisti: yeni ve cok daha keyifli organizasyonlarda bulusmak umidi ile.

Selam ve sevgi ile;
Kadir ARAZ
CuoreSportivo :clover:

zephry

Arkadaşlar hepinize başarılar dilerim...Güzel haberlerinizi bekliyor olacağım.. :)

sbk0655

Arkadaslar yaris bir saat kadar önce bitti.Yarisi 5. Sırada sürdürürken ve Doğan'ın atakları ile on sıraları zorların maalesef mekanik bir arıza Dolayisi ile yaris dısı kaldık.Aracin vakum hortumu koptu.Bu talihsizlik harici olarak organizasyon maalesef berbat. Hakemler kafasına gore hareket ediyor,araçlar arasında çok ciddi fark var bir standart You are not allowed to view links. Register or Login kendi adımıza çok profesyonel ve keyifli bir gün geçirdik.Katilan tüm pilot ve destek veren arkadaslara bunun yanında Akota dan Murat beye teşekkürlerimizi iletiyoruz.

agucba

Sağlık olsun... Bugüne kadarki emek, çaba, bir arada bulunmanın vermiş olduğu keyif bambaşkadır. Yarışı bitirmiş olsaydınız daha keyifli, bir de derece almış olsaydınız ise pastanın üstündeki krema olurdu...  :serefe:  :arkadasim:  :alfisti:

///////////////

erdem1904

Baktınız derece yok, hortuma jilet attın değil mi kadir :D
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

sbk0655

Sonradan finlisi görelim diye birkaç müdahale yaptık ama arac 1 tür attıktan sonra yine pistte kaldı. Aynı durum 3 kez tekrar edince mecburen bıraktık. Bu arada pist sorumluları arac arızası dediğimizde bize benzininiz bitmiş gibi saçma bir bahane buldular. Hiç kimsenin bitmiyor bizim bitiyor bak sen şu işe. Bu arada seni de göremedik Erdem hocam.

tfnsmsk

Kadir veya direktörümüz İsmet detay geçecektir. Lakin, gerçekten kapasitemiz dahilinde güzel bir strateji ile güzel yol aldık. En hızlımız Doğa uçmaya başlamışken, bitime daha 30 dk.mız varken, önümüzdeki takımlar da zorunlu pit stop kayıpları yaşayacakken.. :) bu talihsizlik oluştu. Netice, yarışta tek araç yolda kaldı, o da bize nasip oldu. Yarışın doğasında var diyelim, podyum ciddi ciddi gelebilirdi. Araçların standartsızlığına bir şey söylemiyorum, amatör turnuvada sanırım bu kadar.. ama emeklere de biraz yazık oldu. sağlık olsun. güzel bir ekip kuruldu. İzlemeye gelebilen/ gelemeyen, ama gerek buradan mesajlarıyla gerek antrenmanlara gelerek destek veren ve takımın bir parçası olan tüm dostlar eksik olmasın, iyi ki varlar.

Notlar:
1. Safety car müthişti.
2. Akota adına satış müdürü Murat Bey'e teşekkürler, her yeri Alfa Romeo logo-bayraklarıyla donattılar, armağanlarıyla renk kattılar, ayrıca 2. alfa takımıyla mücadele ettiler.
Kaderin cilvesi; her iki Alfa Romeo takımı da finish göremedi.
sportif ruh.

blackgear

Arkadaslar, konu ile ilgili yonetim gerekli basin aciklamasini ilerleyen saatlerde yapacaktir :p :D  :haydi: yonetim toplantisi devam etmektedir.  :rock: :haydi: