Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Benzine / Yakıta yapılan zam ve indirimler - Kampanyalar

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Gouki

Yeni petrol kanun tasarısı yasalaşırsa seyreyleyin cümbüşü.

Kutay

You are not allowed to view links. Register or Login
Yeni petrol kanun tasarısı yasalaşırsa seyreyleyin cümbüşü.
bizi neler bekliyor bu tasarıda ?
[url="https://hizliresim.com/2bAebA"]https://hizliresim.com/2bAebA[/url]

98" 156 1.6
99" 156 2.0
99" 166 3.0 Sportronic

Gouki

Burada açıklıyor. Kısaca zaten bir avuç petrol üretiyoruz ona da hoşçakal diyoruz.

Cuore Sportivo

nisan'ın ilk yarısında ham petrol fiyatları %12 geriledi.Bunun benzine yansıması ardından fiyatların 4.10 civarı olması gerekiyor. Mayısta dahada düşecek petrol fiyatları..

cem_dogan

nisan'ın ilk yarısında ham petrol fiyatları %12 geriledi.Bunun benzine yansıması ardından fiyatların 4.10 civarı olması gerekiyor. Mayısta dahada düşecek petrol fiyatları..
onümüzdeki ay belki bir on kuruş daha iner :) adamların dunya umrundamı :D isterse petrol yüzde 50 düşsun
alfa sevgisi

Cuore Sportivo

onümüzdeki ay belki bir on kuruş daha iner :) adamların dunya umrundamı :D isterse petrol yüzde 50 düşsun

Bende bu durumu eleştirmek için yazdım zaten.Ekonomiyi takip edenler şuan Tüpraş'ın saçma sapan bir ithalat-ihracat politikası ile cari cari açık oluşturduğunu da bilirler. Heryerimiz vergi oldu ama hala ses çıkarmıyoruz suç bizde...

voyager3355

aglamak serbest. avrupanin en pahali akaryakiti italya. turkiye avrupadan ki bulgaristandan bile ortalama 45 cent euro pahali.

insan söyleyecek kelime bulamiyor.
PARKU

Alper

Gece 12 den sonra 6 kuruş zam var
3-5 indirdiler ya hemen koyacaklar yine geç bile kaldı da neyse...
Ben birazdan fullemeye gidiyorum :)

celalAR

ben kacırdım yaa :D bide fullicektim :D akılsız basın cezasını cep cekcek yine :D

Gouki

Benzine bir zam daha

Benzinin litre fiyatına bu geceden itibaren 10 kuruş zam yapıldı.

Ham petrol fiyatlarındaki artışa paralel olarak benzin fiyatlarına litre başına 10 kuruş zam yapıldı. Zam gece yarısından itibaren geçerli oldu. Buna göre İstanbul'da 95 oktan kurşunsuz benzi'nin fiyatı ortalama 4.73 liraya yükseldi.

Benzine 15 Mayıs tarihinde de 5-6 kuruşluk bir zam yapılmıştı.

Akaryakıt ürünlerinin perakende satış fiyatları, dağıtım şirketlerinin maliyetine ve rekabet şartlarına, illere ve söz konusu şirketlere göre litrede birkaç kuruş farklılık gösterebiliyor.

Ama imf'ye borcumuz sıfır ahauhauha

voyager3355

daha once bir link paylasmistim, avrupaya en yakin, avrupadan en pahali benzini Turkiye kullaniyor, ki rezerve yakin olan biziz guya. 45 euro cent kadar oynuyor bulgaristan ile bile- cok yazik
PARKU

A.S.GÜMÜŞ

var mi bu aralar indirim kaldırım benzine ?

LG-P880 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

07 DH 800

Sportivo

arkadaşlar, bir dip not , Brezilya'da tren ve metro ücretlerinin 1,5 $'dan  1,6 $ çıkartılması ile müthiş bir tepki ve isyan hareketi başladı. Bizim maliye bakanını Brezilya'ya göndersek herhalde geri gelemez. :D
Alfa Romeo 156
35 AU 4494

erol1903

Bu da kendisinin Turk Harvard Profesorunden aldigi tarihi ayar (maalesef)
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
2012 Giulietta TCT Rosso Competizione

Sportivo

evet bu tweetinde sayın maliye bakanımız 10 senede Türkiye'de kişi başına düşen milli gelirin nominal olarak 3 kat arttığını teyit ediyor. Burdaki nominal kelimesine dikkatinizi çekmek istiyorum, yani bu 10 kat artış sayısal bir veri. Bunu sayısal veriden doların değerlenmesi , alım gücünün değerlenmesi, deflasyon gibi faktörleri de çıkartınca gerçek(reel artış) 10 yılda % 63'tür. 10 yıl içinde Türkiye'de gerçekleşen nüfus artışını da bundan indirgeyince kişi başına artış %43'e ulaşıyoruz.

Dolayısıyla sayın maliye bakanının topluma milli gelirimizin 10 yılda 3 kat armıştır şeklinde hava basması tamamen gerçekleri çarpıtma yeteneğinden ibaret. İşte gelde bunu sade vatandaşa anlat Türkiye'de.
Alfa Romeo 156
35 AU 4494

LUCI0

evet bu tweetinde sayın maliye bakanımız 10 senede Türkiye'de kişi başına düşen milli gelirin nominal olarak 3 kat arttığını teyit ediyor. Burdaki nominal kelimesine dikkatinizi çekmek istiyorum, yani bu 10 kat artış sayısal bir veri. Bunu sayısal veriden doların değerlenmesi , alım gücünün değerlenmesi, deflasyon gibi faktörleri de çıkartınca gerçek(reel artış) 10 yılda % 63'tür. 10 yıl içinde Türkiye'de gerçekleşen nüfus artışını da bundan indirgeyince kişi başına artış %43'e ulaşıyoruz.

Dolayısıyla sayın maliye bakanının topluma milli gelirimizin 10 yılda 3 kat armıştır şeklinde hava basması tamamen gerçekleri çarpıtma yeteneğinden ibaret. İşte gelde bunu sade vatandaşa anlat Türkiye'de.

+1 Kesinlikle doğru bir bilgi, katılıyorum...

ihsany

Ayrıca son 10 yılda artan vergileri de düşününce kişi başına düşen gelirimiz! daha da düşecektir.
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MA TCT
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak
L'amore è diverso in italiano

wolkanku

bu gece 24:00'de mazota 8 kuruş zam var.
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

Kubilay

Dani Rodrik'in ?Balyoz davası ve gerçekler' adlı bir blogu var.Ziyaret etmenizi tavsiye ederim.

Oğuz

Bu geceden itibaren 11 kuruş zam geliyormuş.

2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

Gouki

egeozal1

Daha iyi anlatılamazdı herhalde :D

wolkanku

bu akşam mazota 7 kuruş zam var.
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

hi_cazz

bu akşam mazota 7 kuruş zam var.

Face'tede yazdım. Az bile. 10TL olsun. Müstehak.

Fatihob

Başka bir forumda okudum ama nette araştırdım bulamadım. Yarın gece(17.10.2013) 9 kuruş zam bekleniyor. 97 oktan alıyordum hep 5TL belki daha fazla olucak. Neyseki ben hep 100lük alıyorum sorun yok. Hem artık hesaplaması daha basit olucak. Tişikirlir sipirmin :serefe:

..