Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

2013 Giulietta 1.4 MA - 34 EL 4088

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oğuz

Satış temsilcileri de çağa ayak uydurmuş, whatsapp'tan resim attılar. :) Bu arabanın yüksekliği beni öldürecek,yanlışlıkla alfa suv mu aldık ne yaptık acaba  :D

2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

Fatihob

Egenin dedigi gibi ucuyor:) Yuksekligk bu jantlarla normal ;)
..

egeozal1

Bana bu yükseklik biraz anormal geldi. ???

ozoozo

ne yalan söylim banada öyle geldi jantlar 18" sanırım,benim 17" böyle görünmüyor gibi geldi bana ama belkide fotonun çekim açısındandır,ayrıca yoncalar biraz sola fazlamı yanaşmış sanki daha ortalı olabilirdi.

Oğuz

Yok abi yoncalar guzel yerde,orjinal QV'lere baktim killandirmayin :D . Yuksekligi de yarin teslim alinca gorecegiz bol bol fotograf gelecek ogleden sonra.

erol1903

Hadi hayırlı olsun. Mantıken 18 jantlarla daha alçak gözükmesi gerekmez mi? Binile binile alçalacaktır diye tahmin ediyorum, depo dolacak bagaj dolacak vs. Spor paket var mı?
2012 Giulietta TCT Rosso Competizione

Oğuz

You are not allowed to view links. Register or Login
Hadi hayırlı olsun. Mantıken 18 jantlarla daha alçak gözükmesi gerekmez mi? Binile binile alçalacaktır diye tahmin ediyorum, depo dolacak bagaj dolacak vs. Spor paket var mı?

Spor paket yok,o kadar farka değmez diye düşündüm. :)

Oğuz

Evet uzun bir bekleyiş sonucunda aracımıza kavuştuk, iyi günlerde kullanırız inşallah.Yükseklik de resimlerde görüldüğü gibi değilmiş,rahatladım. :) Nazar değmesin,herkesin gönlünce olsun.  :nazar: :clover:

Ön plaka kare basılmış, ilk defa görüyorum Giulietta'da. Difüzör arka koltukta,navigasyon ve plakalar bagajda duruyor. Pazartesi-salı hepsini halledeceğiz inşallah.

Her şeyi bir anda yapmamak adına birkaç ay sonra marşpiyel almayı düşünüyorum,yakın bir zamanda da Osram NB Plus alacağım. Plaka ışıklarını da beyaz led düşünüyorum, ne tür ledler uyumludur ?

Bir arkadaş 147 ile karşılaştırma istemişti,onu da 1 ay sonra rodaj evresi bitince yaparım,aklımda.

Eleştiri,öneri,sorulara açığım. :)

İlk 3 resim araba galeride temizlenirken,diğerleri otoparktan :

egeozal1

Nazar değmesin gerçekten çok muhteşem bir makine. Gözü kalanın gözü çıksın :D

Oğuz

Hayırlı olsun Navinin fotosunu bekliyorum :)
Montaj işini ne yapsak bilemiyorum, cama yapıştırmak istemiyorum açıkçası. Orta konsoldaki kapağa monte edebilirsek çok hoş olur.
Buyur abi fotolar :

Alfadanadam

Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanırsınız inşallah

Tapatalk

KAKIRMAN

The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

ozoozo

Allah kaza bela vermesin,iyi günlerde kullanın,navigasyonu ne kadar aldınız acaba eğer dediğiniz yere montaj oluyorsa bende düşünebilirim :) hatta onu o kapağa monte edip kontak açıldığında kalkacak şekilde yapılsa keşke ne efsane olur ama :)

Oğuz

Allah kaza bela vermesin,iyi günlerde kullanın,navigasyonu ne kadar aldınız acaba eğer dediğiniz yere montaj oluyorsa bende düşünebilirim :) hatta onu o kapağa monte edip kontak açıldığında kalkacak şekilde yapılsa keşke ne efsane olur ama :)

Navigasyon paket içindeydi ilk mesajda belirttim. :) Tablet monte edenler var,navi neden olmasın.

Gouki

Tekrar hayırlı uğurlu olsun. Yay şart.

Oğuz

An itibarıyla yay siparişimi de verdim. :)

ozoozo

Navigasyon paket içindeydi ilk mesajda belirttim. :) Tablet monte edenler var,navi neden olmasın.

montaj kolay aslında,onu motorlu yapıp kontakla beraber kaldırmak sıkıntı :)

Oğuz

montaj kolay aslında,onu motorlu yapıp kontakla beraber kaldırmak sıkıntı :)

Dediğinizi şimdi anladım,onun için ayrı mekanizma gerekir de uğraşılırsa yapılır tabi. Kapağa güzelce monte olsun da ben açar kaparım gerekirse. :D

Oğuz

Bu arada iyi dilekler için herkese teşekkür ederim. :alfisti:

Veloce

Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız sürüşlerin olsun...  :nazar:

Oğuz

Teşekkürler,darısı QV almaya. :)

Oğuz

Bugün difüzörü taktırdık,Süreyya Usta yerinde olmadığı için egsoz bağlatma işi yarına kaldı. Giu'yu kullandıktan sonra anladım ki 147'de dönüş çapı diye bir şey yokmuş. :D

Bir de 147'mi sattığım galeriye uğradım. Araç satılmış bile, ama alfisti'ye gitmemiş ne yazık ki.

egeozal1

Galeri ve acentalar Yetkili bayiiler hep öyledir. Lakin ticaretin kuralı bu parayı veren düdüğü çalar....:(

Veloce

Teşekkürler,darısı QV almaya. :)

İnşallah ;)

Oğuz

Arkadaşlar/abiler verdiğim yay siparişi ellerinde bulunmadığı için iptal edildi. Giu için eibach prokit bulabileceğim adres/link varsa,paylaşırsanız çok sevinirim.