Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

2013 Giulietta 1.4 MA - 34 EL 4088

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oğuz

You are not allowed to view links. Register or Login
Önce evrenalpar'ın eski aracındaki çıkışlara, sonra RVP'deki çıkışlara bayıldım. RVP kesinlikle tam tadında olmuş.

Benim de reklam yapmış derkenki kastım Veloce ile aynı şeyin aklıma gelmiş olmasıydı :)

Fikirlere açık olmanız da çok sevindirici, şahsım adına görüş bildirerek güzel vakit geçirdiğimi söyleyebilirim  :D

RVP ve CLV kesinlikle favorim.Ozellikle CLV.Ah benim arac da metalik kirmizi gelseydi keske,tum boya koruma parlatma jant boyatma planlarini yapmistim.Boylesi kismetmis diyelim. :)

Fikirlere acik olmazsam hicbir anlami kalmaz zaten buradaki ortamin,yapar gecerim. :) Sizin sayenizde arastiriyoruz,inceliyoruz,ogreniyoruz.

Hic cekinmeden arabana sunu da yap guzel olur demenizi bekliyorum sahsen veya bunu yapma yakismaz demenizi.Iyi kotu bir suru fikir cikacaktir,bunlar da ogrenmeme ve arabayi guzellestirmeme yardim edecektir. :)

Telefondan yaziyorum,surc-i lisan ettiysem affola.
2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

Oğuz

Bugün Sportivo'da Okan abi ve Fatih eşliğinde yaylarımızı taktırdık. Favorim olan CLV'yi de görmüş oldum. :)

Oğuz

Egsoz uçlarını da yarın sabah değiştireceğim fiyat konusunda anlaşabilirsek.Cüzi bir miktar fark verebilirim yenileri için. :)

Edit : ekleme..

Bir de hiç dikkat etmemiştim arka kapılara ve kaputa ayar çekilmesi gerekiyor,sağolsunlar bugün gözüme gözüme soktular. :D

Fatihob

Şimdi binilebilir oldu :D Tekrar hayırlı olsun. Ama sanayiden eve gidene kadar bile alçalmış araba, şuan çok tatlı duruyor ;)
..

Oğuz

Bir ekleme daha. Alfa sorunsuz olmaz dedik yine yanıltmadı. Araç 130 kmdeyken (hız değil) arıza ışığı yaktı.ESC diye bir ışık yandı, hill holder iptal oldu, direksiyon devre düzeni tarzı bir şey sorunlu dedi, DNA çalışmamaya başladı. Yılmaz Usta sildi arızayı sıkıntı yok şimdilik. Yetkili servisi aradım onlar da akü bağlantıları gevşektir falan bir şeyler geveledi. :)

Oğuz

Şimdi binilebilir oldu :D Tekrar hayırlı olsun. Ama sanayiden eve gidene kadar bile alçalmış araba, şuan çok tatlı duruyor ;)

Teşekkür ettim.Şimdilik gayet güzel,altını falan da sürtmedik.Bostancı'nın ara sokaklarında bir yerde yaysız 147'nin altını sürttüğüm bir kasis vardı ordan korkuyordum da sürtmeden geçtik çok şükür. (147'de 4 kişiydik) :)

egeozal1

Ee Oğuz abi 147 de 4 kişi demek 5 cm yay takmak gibi birşey :D

Edit: Bu arada Giu tam kıvamında olmuş :)

Fatihob

Ulan Can bi geldi bütün ayarsızlıkları buldu çıkardı. Şimdi fotolarına bakarken gözüm oralara takılıyor yoksa 10 sene baksam farkı anlamazdım :)
..

ozoozo

çok güzel olmuş oğuz güle güle bin,kapı ve kaputta ne gibi bir sorun var anlamadım nelere ayar çekilmesi lazım :)

Oğuz

çok güzel olmuş oğuz güle güle bin,kapı ve kaputta ne gibi bir sorun var anlamadım nelere ayar çekilmesi lazım :)

Son eklediğim fotoda belli oluyor arka kapının alt tarafı hafif dışarda kalıyor. Kaput da aynı şekilde yamuk bir tarafı farın tam hizasındayken diğer taraf daha aşağıda.

Oğuz

Ulan Can bi geldi bütün ayarsızlıkları buldu çıkardı. Şimdi fotolarına bakarken gözüm oralara takılıyor yoksa 10 sene baksam farkı anlamazdım :)

Valla ya hiç dikkatimi çekmemişti,neyse yol yapmaya bahane oldu. :D

ozoozo

Son eklediğim fotoda belli oluyor arka kapının alt tarafı hafif dışarda kalıyor. Kaput da aynı şekilde yamuk bir tarafı farın tam hizasındayken diğer taraf daha aşağıda.

Allah allah akıl alır gibi değil servise bir götür istersen napmayı planlıyorsun peki varmı bunun bir çözümü vs?

Oğuz

Allah allah akıl alır gibi değil servise bir götür istersen napmayı planlıyorsun peki varmı bunun bir çözümü vs?

Serviste ayarını yapıyorlar ya sıkıntılı bir şey değil. Sen yine de arabana çok dikkatli bakma,gözüne yamuk gelen yerler olabilir. :D

Gouki

Oğuz

Teşekkür ederim herkese. :)

Özdemir bijonlara da bir bak istersen,benimkiler fazla gevşekti. Allahtan erkenden yay taktırdık da tekerlerin sökülmesi gerekti farkettik gevşek olduğunu. :)

ozoozo

Teşekkür ederim herkese. :)

Özdemir bijonlara da bir bak istersen,benimkiler fazla gevşekti. Allahtan erkenden yay taktırdık da tekerlerin sökülmesi gerekti farkettik gevşek olduğunu. :)

Allahtan yay takarken tekrar,tekrar sıktılar sıkıntı yok :) tamamen acemiliğim vallahi doğru diyorsun hiç kontrol etmeden Antep-Mersin-Antep Antep-Ankara-Antep yaptım geçen aylarda Allahtan bir sıkıntı çıkmadı çok şükür :) ondan sordum zaten şu kapı olayını falan aklımda soru işareti belirdi "lan bizimkindede olmasın "diye :))

Oğuz

Olabilir valla, bugün beni uyaran arkadaşta da dizel Giu vardı onun da başına gelmiş dikkat et. :D

Oğuz

Arkadaslar Beylikduzu Birmot'tayim varsa merak ettiginiz aksesuar/parca fiyati sorayim.

ozoozo

Arkadaslar Beylikduzu Birmot'tayim varsa merak ettiginiz aksesuar/parca fiyati sorayim.

Oguz sana zahmet olmazsa eğer marşpiyel fiyatlarını öğrenirmisin gaziantepte 800-900 gibi bir fiyat verdiler :)

Alper

156 yağ pompası birde arka disk ve balata :) sorarsan çok sevinirim :)

evrenalpar

Yay daha sonradan biraz daha oturacaktır, güle güle kullan güzel olmuş. Bu arabaya o yükseklik gerçekten yakışmıyor.

Egzos uçlarında benim de favorim RVP'ninkiler ben o kadar büyüğünü bulamamış ve acele edip heme o fotodakileri taktırmıştım. :) İnsanın bazen nutku tutuluyor olur..
206GTI (2003-2008)
A3 1.6 (2008-2010)
Giulietta M.Air (2010-2012)
Honda CR-V (2012-2013)
Audi A3 1.6TDI S-Tronic (2013 - 2016)
Alfa Romeo 159 1.9JTD SW (2016 -2017)
Giulietta M.Air TCT (2017-...)

Calibra

Yay tam kıvamında olmuş, güle güle kullanın :)

Şu ayarsızlıklar, bijonların gevşekliği falan... Kabul edilemez şeyler ya! Üstelik fabrikadan yeni çıkmış araçtan bahsediyoruz...

Allah korusun.
2007-2013 Alfa Romeo 147 1.6 Distinctive MK2

Oğuz

Yay daha sonradan biraz daha oturacaktır, güle güle kullan güzel olmuş. Bu arabaya o yükseklik gerçekten yakışmıyor.

Egzos uçlarında benim de favorim RVP'ninkiler ben o kadar büyüğünü bulamamış ve acele edip heme o fotodakileri taktırmıştım. :) İnsanın bazen nutku tutuluyor olur..

Bugun degistirdim egsoz uclarini,bu sefer oz irademle bakip karar verdim.RVP'deki egsoz uclari vardi ellerinde ama cok buyuk gozuktu gozume.Sizdekinden taktirdim ben de (100luk).

asklepios

Yay tam kıvamında olmuş, güle güle kullanın :)

Şu ayarsızlıklar, bijonların gevşekliği falan... Kabul edilemez şeyler ya! Üstelik fabrikadan yeni çıkmış araçtan bahsediyoruz...

Allah korusun.

İnsan düşünüyor ister istemez; bijonu sıkmayan adam daha neleri unutmuştur acaba :asagi-ok:

Oğuz

Oguz sana zahmet olmazsa eğer marşpiyel fiyatlarını öğrenirmisin gaziantepte 800-900 gibi bir fiyat verdiler :)

Ufak bir indirimle 609+kdv dediler ilk.En son fiyati aksama dogru soyleyecekler 550-600 civari olurmus kdv dahil.Yine kesin fiyati alinca soylerim.