Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

GTV-Spider(116-916) Teknik Konular/Çözümler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Fiction

Bu parça hakkında bir sorum olucak. Benimki tamamiyle yırtık durumda, bantla duruyor.
You are not allowed to view links. Register or Login

Kargoyla 60 pounda geliyor, sizce bunu daha insancıl bir fiyata başka yerde bulabilirmiyim?

edit: ebayde şöyle birşey var 5 pounda, uyarmı acaba, uymaz gibi gözüküyor:D
GTV 2.0 TS Phase 2

Veloce

Bu parça hakkında bir sorum olucak. Benimki tamamiyle yırtık durumda, bantla duruyor.

Kargoyla 60 pounda geliyor, sizce bunu daha insancıl bir fiyata başka yerde bulabilirmiyim?

Onur usta çözerdi o işi birşey söylemedi mi? ;)

Fiction

Onur usta parça bulunmayınca siyah bant taktı, önceden selebantla duruyordu.
GTV 2.0 TS Phase 2

Veloce

Beyler belki lazım olur gününm birinde, ararsınız bulamazsınız kimbilir... ;) Şunu bir kenara yazın kafanızda bence  :yukari-ok:

Anıl

Yabancı forumlarda FK'ya pek iyi demiyorlar. Halı işinde listede en üste beni yazmışsınız bu arada :D Birde önceki sayfalarda GTV-Spider service manual'leri eklemiştim link ölmediyse.
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

Spider_Volkan

Yabancı forumlarda FK'ya pek iyi demiyorlar. Halı işinde listede en üste beni yazmışsınız bu arada :D Birde önceki sayfalarda GTV-Spider service manual'leri eklemiştim link ölmediyse.
Abi orjinal amortisorun uretilmedigi bulunmadigi günler uzak değil :) o yuzden kötü motu. :)

Volkan

Spider_Volkan

Onur usta parça bulunmayınca siyah bant taktı, önceden selebantla duruyordu.
Onur o iki parcanin birbiriyle alakasi yok. Ucuz olan hava filtresi icin kullanilabilecek ince plastikten bir parca

Volkan

Anıl

Abi orjinal amortisorun uretilmedigi bulunmadigi günler uzak değil :) o yuzden kötü motu. :)

Volkan
Sen şanslısın Volkan, monroe'nin GTV 2.0 TS için amortisörü ön-arka takım Türkiye'de var,Geçen sene bana turbo için de takım var dediler,kargo ile burdaki bayiye gönderdiler,arka hepsinde aynı ama ön TS çıktı,ben sonra ön tarafın kodunu verdim,depolarda yoktu,yurtdışından da gelmez dediler. Sonuç olarak arkaları monroe reflex,önleri ayarlı koni yaptık çok iyi oldu ama turbo için orjinal amortisör veya muadil birşeyler bulmak gerçekten zor,söylediğin gibi...

1998 GTV V6 TB

Burak

en kötü ihtimal bi şekilde yurtdışından getirilir.  :)
1997 Gtv V6 TB

Emre Sezen

beyler, bugünkü halı günlüğümüz şöyle  :))

buharlı boyama yapıyorlar, gtv nin küçücük halısı için ödenecek ufacık rakam ise 1500 tl

:o

2008-2010   156 2.0 SS 2004
2013-........  GTV V6 TB  1997

Spider_Volkan

ibrahim tatlısesten yardım isteyip merinos halıya gtv ler için halı yapmasını rica edeceğim

Burak

ibrahim tatlısesten yardım isteyip merinos halıya gtv ler için halı yapmasını rica edeceğim

güllü laleli motifler olsun ama :D
1997 Gtv V6 TB

Veloce

İtalyan olunca çizgi roman bile böyle oluyor :)

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

ATA

1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

Veloce

Wromm ha? Supersprint takmiş olmali  :))

Bende ona birşey yazacaktımda dedim bir yazan çıkar illa :D

Anıl

Turbo yağ kaçırıyor herhalde, arkadan çıkan dumana bakılırsa :D

1998 GTV V6 TB

Alfadanadam

ATA

Gtv'sinde ebd olan var mi? Vikipedia 98'den sonra var diyor ama ben ilk defa böyle bir bilgiye rastladim?
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

Spider_Volkan

Valla ben de bilmiyorum böyle bir şey. Alper bey ilaninda var yaziyordu ama nasil anlarim var ya da yok bilemedim :)

Volkan

Alfadanadam

Twin spark 156'ların tümünde var. 99 İle başlayan ts gtv'lerde olma ihtimali bence yüksek bu bakımdan.

Tapatalk

Spider_Volkan

Bu ebd nin modülü vs gibi bir şeyi var mi? Bugun onur abi frenlere bakarken arka fren limitorunden bahsetti ve benim arabada olmadigindan bahsetti. Limitorun ne olduğunu da anlatti ama anladigimi soyleyemem :)

Volkan

Alfadanadam

Ahha. Fren limitörü yoksa senin arabada banko ebd var. Bir nevi ebd görevi yapar limitör. Eskilerde mekanik bir düzenektir. Hatta gevşer ses yapar falan :)

Tapatalk

Spider_Volkan

Ahha. Fren limitörü yoksa senin arabada banko ebd var. Bir nevi ebd görevi yapar limitör. Eskilerde mekanik bir düzenektir. Hatta gevşer ses yapar falan :)

Tapatalk
O zaman v6 lari olan arkadaslarin arka frenlerinde limitor bulunuyorsa benimkinde ebd var onlarinkinde yok demektir?

Volkan

Alfadanadam

Düz mantıkla öyle. Ama limitör var diye kötü sanılmasın. Benim 164 v6 tb'de inanılmaz iyi fren vardı. Hatta muayene esnasında büyük bir şaşkınlıkla söylemişti görevliler.

Tapatalk

Spider_Volkan

Bizim gtv lerin frenleri pek iyi degil aslinda. Para oldugunda o ise de bir el atacagim :) eskisinde celik fren hortumu almistim. Bu sefer on frenlere 166 dan adaptasyon yapmayi planliyorum

Volkan