Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

BÜYÜK İSTANBUL SONBAHAR BULUŞMASI 22 EYLÜL

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

universeee

Video ismini yanlış koymuşsun Fatih, Siyah GTV Piknikte ya da Siyah GTV Pikniğe Giderken olmalıymış  :haydi:
2005 Alfa Romeo 147 1.6TS Distinctive 2013-2016
2013 Nissan Qashqai 1.5 dci Tekna 2016 - ...

Jakomo

You are not allowed to view links. Register or Login
Aynen sen ilk 30-40snden sonrasını izlemeyebilirsin :D
Yalnız geçmişe göre ne kadar efendi gitmişim :) kendimi tanıyamadım valla.
Hep Cemal abi yüzünden :) kendi kimliğime aykırı gittim tüm yol.
Kamerayı alsaydım Çorludan bak nasıl çekerdim kameraya aralarda derelerde geze geze :)
En arkadan en öne tüm araçlar görünürdü :)
Ulen İnsan bir kenara çekilir ve arkadakilere yol verir....
Sabır, boyun eğmek değil, mücadele etmektir !!!!

1996 145 1,7 16V
2001 156 SWSS Mk1,5
1994 164 V6 TB
1999 156 2,5 V6 
2003 156 SS MK 1,5
2004 156 SWSS Mk2
2007 GT
1996 BMW E36 320i Coupe M-technik
1999 166 V6 TB
1997 145 QV
2004 156 SWSS
2010 MiTo 1,4 TB

Alper

Abi sen demedin mi aralarda gezmek, gazlamak, makasa girmek yok diye :)
Soz dinledim boyle oldu.
Dinlemiyorum bi daha :)
Herkes birbirine yol vermeye kalksa gidemezdik abi.

tayfun

Abi sen demedin mi aralarda gezmek, gazlamak, makasa girmek yok diye :)
Soz dinledim boyle oldu.
Dinlemiyorum bi daha :)
Herkes birbirine yol vermeye kalksa gidemezdik abi.
:))

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

agucba

Hem konvoyun başında olup hem de aralarda gezmeyi aynı anda beceremedim, kusura bakmayın. Bir dahaki sefere bunu yapacak olan arkadaşlar varsa, kamerayı alabilirler. Meraklı değilim yani...  ;)
Bir daha sittin sene başta olmam zaten.  :)

///////////////

egeozal1

Seneye ben yapacağım bunu 8) 1,6 Ts candır.

evrenalpar

Arada bir benim capon da görünüyor, dikkatlerden kaçmasın lütfen  :D

Yolda giderken bana garip geldi anlamadım zaten neden kamera en önde sabit diye, keşke benim tavana taksaymışınız, ben yan şeritte gezinip durdum zaten sürekli. Hatta Alper hatırlar bir ara TEM'de yanına yanaşıp, kamera önünü kaptın çakal falan dedim :)  Ama arkadaşlar kusura bakmayın bu biraz da kullanan arkadaşların hatası, her deneni dinlemeyin  cnm siz de, biraz kameralara oynayın!  :yukari-ok:
206GTI (2003-2008)
A3 1.6 (2008-2010)
Giulietta M.Air (2010-2012)
Honda CR-V (2012-2013)
Audi A3 1.6TDI S-Tronic (2013 - 2016)
Alfa Romeo 159 1.9JTD SW (2016 -2017)
Giulietta M.Air TCT (2017-...)

eminpar

Alper hep benim rolümü çalmışsın çıksana arkadaşım önümden :)

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

tolga_ozhan

universeee

Caner eline sağlık, paylaşım için sağol :)

alfacan

Foto'lar çok şık, elinize sağlık.

Caner eline sağlık, paylaşım için sağol :)

Teşekkürler fotoğraflar bugün elime ulaştı . İlk işim upload etmek olduda şöyle birşey var . Serkan abinin (agucba) arabanın üstünde kamera vardı yanlış hatırlamıyorsam . Fakat kendimi hiç göremedim en önlerdeydim . Hatta gözükmek için yolu ortalayarak gitmiştim . O video bu paylaşılan videolar mı ? :alfisti:

ar.159

arkadaşlar bu arada ufukta gözüken avrupa yakası buluşması için nacizane bir önerim olacak geçen gün bir iş için sarıyer emniyet md.lüğüne gittim adına hep duyduğum ve emirgan korusundan daha önce girdiğim meyyalinin asıl girişinin orda olduğunu gördüm ve aklıma dın dedi gittim müdürü ile organizasyon için ufak çaplı bir görüşme yaptım durum şu
mekan devasa büyüklerde yaklaşık 7 dönüm falan alan üzerine konulmuş şahane full+full açık büfe kahvaltı veriyorlar eğr ctesi olursa dedi müdür çünkü pazar yaklaşık 250 kişi ağırlıyormuş ister açık ister kapalı size istediğinizyerden açık büfe ayarlarım dedi ben arabalara yakın olmak ve muhabbet etmek istediğimizi söyledim güzel yeşillik bir kır düğünü alanı vardı arabaları buraya çeksek dedim mümkün değil çimler biter dedi sonra şöyle bir fikir geliştirdik..
istediğimiz kısımda açık büfe kahvaltımızı yapacağız çay servisi devam edecek ayrıca çocuk oyun bölümü olacak emniyet girşindeki 150 araçlık otoprak bize tahsis edilecek aralara beyaz şık şu çadır gölgeliklerden konulacak masalar konulup biz araba muhabbeti yaparken çay ve çerez ikramı yapılacak hepsi için verebildiği fiyat ise biraz tuzlu ama yere göre çok da değil 40 tl.
eğer bu fiyat çok derseniz ve biraz daha ufak bişr buluşma olacak olursa 100 mt altında şahintepesi cafe var ordada otopark müsait serpme kahvaltı 18 tl dedi mekan basit kapalı alan 50-60 bence anca alır ama hava güzel olursa ufakyan boğaz manzarası olan ekonomik bir yer..
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

Sercan Keklik

arkadaşlar bu arada ufukta gözüken avrupa yakası buluşması için nacizane bir önerim olacak geçen gün bir iş için sarıyer emniyet md.lüğüne gittim adına hep duyduğum ve emirgan korusundan daha önce girdiğim meyyalinin asıl girişinin orda olduğunu gördüm ve aklıma dın dedi gittim müdürü ile organizasyon için ufak çaplı bir görüşme yaptım durum şu
mekan devasa büyüklerde yaklaşık 7 dönüm falan alan üzerine konulmuş şahane full+full açık büfe kahvaltı veriyorlar eğr ctesi olursa dedi müdür çünkü pazar yaklaşık 250 kişi ağırlıyormuş ister açık ister kapalı size istediğinizyerden açık büfe ayarlarım dedi ben arabalara yakın olmak ve muhabbet etmek istediğimizi söyledim güzel yeşillik bir kır düğünü alanı vardı arabaları buraya çeksek dedim mümkün değil çimler biter dedi sonra şöyle bir fikir geliştirdik..
istediğimiz kısımda açık büfe kahvaltımızı yapacağız çay servisi devam edecek ayrıca çocuk oyun bölümü olacak emniyet girşindeki 150 araçlık otoprak bize tahsis edilecek aralara beyaz şık şu çadır gölgeliklerden konulacak masalar konulup biz araba muhabbeti yaparken çay ve çerez ikramı yapılacak hepsi için verebildiği fiyat ise biraz tuzlu ama yere göre çok da değil 40 tl.
eğer bu fiyat çok derseniz ve biraz daha ufak bişr buluşma olacak olursa 100 mt altında şahintepesi cafe var ordada otopark müsait serpme kahvaltı 18 tl dedi mekan basit kapalı alan 50-60 bence anca alır ama hava güzel olursa ufakyan boğaz manzarası olan ekonomik bir yer..

Sayın  Mehmet abim ilgine çok teşekkür ederim. Fakat bir dahaki büyük toplantı yine 06.2014 tarihini bulur. Bunun yerine biz bize ufak çaplı 20 araçlık gibi veya her hafta sonu klasikleşen rutin 2 çay bahçesinde güzel bir mini toplantı hoş olur. Mesela, istinyede eskiden gittigimiz bir üstü kapalı çay bahçesi vardı hala duruyormu bilmem. Emirgan la istinye arasında kalıyordu. La Boom a çok yakın. Her cuma veya cumartesi bir hafta avrupada bir hafta Anadoluda toplanıp işten güçten aileden vakit bulan kafa dagıtıp dertleşip arabalarımızı incelerdik. Benzeri bir uygulama yapılabilir diye düşünüyorum. Büyük toplantı için vakit cok oldugundan ötürü şimdiden net bişey konuşmayalım derim ama Kesinlikle bu sefer Avrupa yakası olucak  :arkadasim: :rock: :alfisti:
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

egeozal1

Sercan abim bende varım küçük buluşmalara. :) Zaten büyük buluşmada herkesle tanışamadım ama biliyorum ki biz koskocaman bir aileyiz. :alfisti:

Bu arada numaram olan abilerim beni istediği zaman arayabilir. Her türlü elimden geleni yaparım. ;) İster buluşma ister ortak bir iş yaparız  misal Alper abinin gtv nin halıları boyarız vs vs. Detailing işlerine gireriz daha öğreneceğim çok şey olsa da bu ailede bulunmaktan gurur duyarım. :alfisti: :serefe:

Dip not: 15:50 ye kadar tel kapalı hafta içi malum :'(

Emre Sezen

sağolsunlar davetimizi kırmadılar,üzerine bi de haber yaptılar  :yukari-ok:

:alfisti:

2008-2010   156 2.0 SS 2004
2013-........  GTV V6 TB  1997

depeche101

Veloce

:yukari-ok:

miracozdag

Son dakikada iptal edip gelemedim organizasyona. Ailevi nedenlerden ötürü başka bir yerde olmam gerekti. Çok güzel geçmiş sanırım, müthiş olmuş.

coolistanbul

Harika olmus ellerinize saglik :-)
Aşk 3 değil 4 harftir => ALFA
1997 1.6 Boxer 145 Rosso
2003 1.6 TS 156 J
1999 2.0 TS GTV Gümüş Gri
2006 2.0 SS GT

alfacan

@alfacan süper fotolar , teşekkürler :yukari-ok:

@universeee nin fotoları atmasını bekliyoruz  8)

universeee

@alfacan süper fotolar , teşekkürler :yukari-ok:

@universeee nin fotoları atmasını bekliyoruz  8)
Yavaş yavaş gelecek artık kısmetse, hastalıktan yeni çıkıyorum baya bir yatmam gerekti.

ihsany

Yavaş yavaş gelecek artık kısmetse, hastalıktan yeni çıkıyorum baya bir yatmam gerekti.

Geçmiş olsun  :alfisti:
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MA TCT
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak
L'amore è diverso in italiano

egeozal1

Geçmiş olsun Evren hocam. Üzüldüm senin adına en kısa zamanda eski enerjine kavuşman dileğiyle... :(

universeee

Sağolun arkadaşlar, kendinize dikkat edin şu sıralar siz de.

Veloce

Geçmiş olsun kardeşim, bende hasta hasta takılıyorum evde...  :serefe: