Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

35BSY10 Boost Project 156 Mk2 1.6TS

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

obasar

gözlerimi alamadım resmen...
maaşallah...
Alfa Romeo GT 2.0 Selespeed
Alfa Romeo Mito 1.4 TCT Sportivo
Alfa Romeo 156 1.9 JTD
Alfa Romeo 156 3.0 V6

komanowa

Maşallah , kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim...
2004  156 2.0 s.s. 2012 - ....
1998  145 1.4 t.s. 2010 - 2012

tunerviper

quote:

gözlerimi alamadım resmen...
maaşallah...

quote:

Maşallah , kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim...

Çok teşekkürler
Turbo Twin Spark

tunerviper

Uzun süredir bir şeyler yapmıyordum aracın gidişi artık hiç tat vermiyor. Onun için 1.6 ts yi turbolama kararı aldım. Çoğu işlemi kendim yapacağım. Zaman buldukça ve maddi olanak sağladıkça ilerlemeyi düşünüyorum çok acelem yok. Dün maxi displayin gelmesi ile projeye başladık. fotolarda mavi gibi çıkmış ama aslında zemin siyah yazılar beyaz şekilde. Bir aksilik olmazsa bu aralar parça toplama ve kışa doğru montajla geçecek. Maxi display için küllüğü iptal edip, polyester bir parça ile sabitlemeyi düşünüyorum daha sonra motor standart iken sensör montajı yapıp standart değerleri log almaya başlayacağım.

Turbo Twin Spark

ozoozo

Ne tür bir turbo kullanmayı düşünüyorsunuz , model marka vs olarak merak ettim :) heyecanla takipteyim.

tunerviper

You are not allowed to view links. Register or Login
Ne tür bir turbo kullanmayı düşünüyorsunuz , model marka vs olarak merak ettim :) heyecanla takipteyim.

gt2560r veya td04 ilk hedefim stock internal ile 7 psi yaklaşık 180 hp civarı, daha sonra 8,5 sıkıştırma ve standalone beyin enjektör pompa ile 200 hp üstü. Çok bir hedefim yok eğlenceli hale gelsin yeter  :D
Turbo Twin Spark

ozoozo

gt2560r veya td04 ilk hedefim stock internal ile 7 psi yaklaşık 180 hp civarı, daha sonra 8,5 sıkıştırma ve standalone beyin enjektör pompa ile 200 hp üstü. Çok bir hedefim yok eğlenceli hale gelsin yeter  :D

Bunların devamında baskı,balata,debriyaj ve hortumlarda gelir aman dim yavaş yavaş girişin yoksa bu işte masraf üzerine masraf gelir :D  ben kendi aracım için araştırdığımda (giulietta) VNT17 turbo ile 220 hp elde ediliyormuş fakat daha yeni olduğu için o işlere girişmek istemiyorum , tabi bunların yanında dpf iptali + yazılım + filtre + downpipe ile beraber 220 hp oluyor

tunerviper

Bunların devamında baskı,balata,debriyaj ve hortumlarda gelir aman dim yavaş yavaş girişin yoksa bu işte masraf üzerine masraf gelir :D  ben kendi aracım için araştırdığımda (giulietta) VNT17 turbo ile 220 hp elde ediliyormuş fakat daha yeni olduğu için o işlere girişmek istemiyorum , tabi bunların yanında dpf iptali + yazılım + filtre + downpipe ile beraber 220 hp oluyor

Balata organik olacak büyük ihtimal. Acelem yok araca ihtiyacım da yok yavaş yavaş ilerlerim.
Turbo Twin Spark

Gouki

Merakla bekliyoruz gelişmeleri Anıl.

Alfadanadam

İlginç bir proje başlıyor. Merakla takip ediyor olacağım :)

Tapatalk

fevkalbeser12

Anıl çok heyecanlı hareketler geliyor demek:) bi yap bakalım merakla gelişmeleri takip ediyorum hatta kışın sık sık gelip bizzat incelerim artık:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

tunerviper

İlginç bir proje başlıyor. Merakla takip ediyor olacağım :)

Tapatalk

Merakla bekliyoruz gelişmeleri Anıl.

Bende merakla bekliyorum :) teşekkürler.

Anıl çok heyecanlı hareketler geliyor demek:) bi yap bakalım merakla gelişmeleri takip ediyorum hatta kışın sık sık gelip bizzat incelerim artık:)

Her zaman beklerim abi gel senide yağa kire bulayayım :D
Turbo Twin Spark

ozoozo

Balata organik olacak büyük ihtimal. Acelem yok araca ihtiyacım da yok yavaş yavaş ilerlerim.

hayırlısı olsun o zaman , sıkı takipteyim :)

Erkay KAHYA

Merakla bekleyenlerden biriyim.
Kolay gelsin.

ATA

1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

blackgear

156' sından memnun olup da 1,6 t.s.' ından memnun olmayan biri olarak, takipteyim :D  :haydi:

FB10ur

Hadi hayırlısı olsun allah utandırmasın güzel zevkli bir proje olacak..

Burak

Hayırlı olsun ve kolay gelsin zor bir projeye başlamışsın. Yanlış maxidisplay için küllüğün orayı tavsiye etmem kullanırken değerleri takip etmek hiç kolay olmuyor.
1997 Gtv V6 TB

tunerviper

Hayırlı olsun ve kolay gelsin zor bir projeye başlamışsın. Yanlış maxidisplay için küllüğün orayı tavsiye etmem kullanırken değerleri takip etmek hiç kolay olmuyor.

İkinci alternatif teyp yerine koymak ama bu sefer teyp iptal olup iphone adaptörü yada alt kısma teyp gibi saçma bir işe girişeceğim başka fikri olan varsa düşünebilirim.
Turbo Twin Spark

tunerviper

Malzemelerimizde yavaştan gelmeye başladı.

Turbo Twin Spark

ATA

Asil parçalari aliyorduk ama sağlam çıkmadı :(
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Tapatalk
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

Veloce

Konu harika bir hal almış  :yukari-ok: Merakla takipte olacağım. Sorunsuz modifikasyonlar, bol hp'ler diliyorum ;)

fevkalbeser12

Vay hadi Anılım eline koluna kuvvet, merakla bekliyorum sonuçları:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

tunerviper

Konu harika bir hal almış  :yukari-ok: Merakla takipte olacağım. Sorunsuz modifikasyonlar, bol hp'ler diliyorum ;)

Teşekkürler. Yavaş yavaş ilerliyoruz.

Vay hadi Anılım eline koluna kuvvet, merakla bekliyorum sonuçları:)

Teşekkürler abi bakalım bende sonucu merak ediyorum.
Turbo Twin Spark