Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alınık 145 veya Muadili

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

147BLACK

You are not allowed to view links. Register or Login

please teach me how to dream
I long to be more than a machine

ismet

Bu arac ve model icin dusuncelerinizi ogrenebilir miyim arkadaslar

Tövbe estafurullah..

Bu arac ve model icin dusuncelerinizi ogrenebilir miyim arkadaslar

Forumdaki bu başlığa bile yazık eder bu araç :)

araçtan çok model olarak merak etmiştim düşüncelerinizi ama sanırım anlaşıldı :)

abi hatun sedan görünce allerji tutuyor :)
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

ismet

bu araç için You are not allowed to view links. Register or Login

gönderdiğim mesaja gelen yanıt:

Alıntı YapKardesim sen ne destan yazdin boyle biz arabamiza bakiyoruz ne yaydi pistondu bozuk sallanan calismayan biyeri biyerinden ses gelen arabayla bizim icimiz yok orjinal tertemiz 108 binde aldim 120 binde motor baski balatasiyla fren balatalari yeni degistirdim aldiginda masraf etmeden binip kullanabilecegin bi araba arabanin durusundan seklinden nasil bakildigi hakkinda bi fikrin olur en azindan boyle sorularda telefonla gorusulur benden once bakimlari milonada serviste yapilmis ben kendi ustamda zaten bes aydir kullaniyorum on tampon camurluk,ar kaput boyali camurluktaki ezikliklerden ve kaput tampondaki boya kusurlarindan bu parcalar boyali bel altlari ama asla sasesine islemis kazasi yoktur

:)

alihsans

bu araç için You are not allowed to view links. Register or Login

gönderdiğim mesaja gelen yanıt:

Alıntı YapKardesim sen ne destan yazdin boyle biz arabamiza bakiyoruz ne yaydi pistondu bozuk sallanan calismayan biyeri biyerinden ses gelen arabayla bizim icimiz yok orjinal tertemiz 108 binde aldim 120 binde motor baski balatasiyla fren balatalari yeni degistirdim aldiginda masraf etmeden binip kullanabilecegin bi araba arabanin durusundan seklinden nasil bakildigi hakkinda bi fikrin olur en azindan boyle sorularda telefonla gorusulur benden once bakimlari milonada serviste yapilmis ben kendi ustamda zaten bes aydir kullaniyorum on tampon camurluk,ar kaput boyali camurluktaki ezikliklerden ve kaput tampondaki boya kusurlarindan bu parcalar boyali bel altlari ama asla sasesine islemis kazasi yoktur

:)
Eleman noktalamadan muzdarip olduğu için yazdıklarından bir şey anlamadım.  :D
Senin çok detaylı sorular sorduğunu ve arabasının çok iyi olduğundan mı dem vurmuş?

Bu arada sen ne gibi sorular soruyorsun?
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

sbk0655

Küfür falan mı ettin sen buna. Cevaba bak ya , dövseydiniz bide.

Gouki

Yok olmayacak böyle. Serkan abi bul bir orta nokta Harun'ların 145 için.

ismet

Anladığım kadarıyla detaylı soru sorduğum için rahatsız olmuş. Adama göre arabası o kadar temizmiş ki, nasıl olmuş da bunları sormaya cüret etmişim diye şaşırmış sanırım.

Sorduğum sorular:

Alıntı YapMerhaba,

Araçla ilgili sormak istediğim bazı sorular vardı, yanıtlarsanız sevinirim.

1 - Kazası var mıdır aracın? Varsa detay bilgi verir misiniz?

2 - Motorun durumu nedir, üfleme, tekleme, yağ yakma gibi problemleri var mı? Varyatörü ne durumda?

3 - Klima'nın durumu nasıl?

4 - Elektrikle çalışan şeyler (camlar, ön-arka silecekler) nasıldır?

5 - Yürüyen aksam nasıl? Amortisörler, yaylar, ön takım, arka akstaki bilyaların durumu nedir?

6 - Döşemelerde aşınma, yıpranma, sigara yanığı vb. deformasyonlar var mıdır?

8 - Sakin kullanımdaki yakıt tüketim değerlerini öğrenme şansım var mı?

9 - Bakımlar için hangi servisi kullanıyorsunuz?

10 - Bu yaştaki araçta boya elbette vardır. Araç komple boyalı değilse hangi parçalar boyalı öğrenebilir miyim?

11 - İlan tarihinden sonra geçen süre zarfında herhangi bir masraf çıktı mı?

12 - Bilmem gereken herhangi bir masrafı var mıdır? Soruyorum çünkü şehir dışında olduğumdan tüm olası masrafları hesaplamaya çalışıyorum.

13 - Şehir dışındayım yukarda belirttiğim gibi. Olabilecek en uygun fiyat nedir?

Sorular biraz fazla ama malum insan merak ediyor, her şeyi öğrenmek istiyor. Teşekkür ederim şimdiden cevaplar için.

Saygılar

Gouki

alihsans

Abi şu hazır anket hazırlanan siteler var ya, onlardan birine bu soruları gir. Lütfen linkteki formu doldurur musunuz de.  :D :D :D
Bu sefer kesin gelir seni bulur.  :haydi:

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

ismet

Saygılar da sundum adama ama yine de yaranamadım :)

sbk0655

İsmet ben de sana saygılarımı sunarım ....

sbk0655

ismet

sorulmaması gereken soruların numaraları yazarsanız bundan sonraki mesajlarımdan çıkartırım arkadaşlar  :asagi-ok:  :p

ozoozo

Adam sabırlıymış beyler :D

Abi kahkaha attirdin cok yasa :D :D

Sent from my HTC Sensation 4G using Tapatalk

Tolga033

Bu kadar soruya ,bu kadar cevap olur mu ya. :D

ismet

arkadaşlar hata bendeyse söyleyin lütfen, sineye çekerim valla  :( :-[ :'(

Tolga033

arkadaşlar hata bendeyse söyleyin lütfen, sineye çekerim valla  :( :-[ :'(
Est. Adam cevap vermeye üşenmiş bence.Sorulması gereken her şeyi sormuşsunuz merak edip.Ciddi alıcı olarak düşünüp, doğru düzgün ,anlaşılır cevap vermemiş ki satıcı. :)

ismet

Est. Adam cevap vermeye üşenmiş bence.Sorulması gereken her şeyi sormuşsunuz merak edip.Ciddi alıcı olarak düşünüp, doğru düzgün ,anlaşılır cevap vermemiş ki satıcı. :)

Teşekkürler :)

Arkadaşlar temiz araç arayışım devam etmektedir. Yok mu aracını satan?  :alfisti:

ismet

Yeni bir araç: You are not allowed to view links. Register or Login

Yiğit Doğukan

Daha önce Rover tavsiyesinde bulunmuştum. Başka modeller varsa kafanızda Rover'da bakmaya değer bir marka.

Ankara'daki Rover ilanlarından göze hoş gelen bir kaç ilan çıkardım.

Sahibi biraz atarlı ama bakmaya değer. Eğer çok fazla sorunu yoksa ufak harcamalarla uzun süre binilir

Apaçi eli değmiş ama kurtulma ihtimali var

Yalnız bu arabaların kesinlikle Alfa keyfini yaşatacağını sanmıyorum ama piyasada ki bir çok araçtan daha çok keyif vereceğini düşünüyorum.

ismet

Detaylı ilanlar için teşekkür ederim. Rover tavsiyesini hatırlıyorum ancak birisinin negatif söylemleri üzerine listeden çıkartmıştım. Tekrardan ekliyorum. Bu paraya hem etli hem sütlü olmuyor, birinden vazgeçmek gerek maalesef.

Tekrar teşekkürler  :serefe:

alihsans

Temizini bulmak zordur ama 106 düşündünüz mü hiç İsmet Bey? Küçük mü kaçar yoksa?

ismet

Temizini bulmak zordur ama 106 düşündünüz mü hiç İsmet Bey? Küçük mü kaçar yoksa?

Otoban faresini düşündüm ama temizini bulmak 145ten daha zordur diye düşünerek bakmadım bile ilanlara :) Var mı bildiğin temiz alet?

ozoozo

Abi şu roverları bir araştır bence , Yiğitin verdiği ilanlar gerçekten güzel  ve hoşta duruyor araba açıkcası ,şöyle bakınca oturaklı  görünüyor.

Mesela Yiğitin verdiği ilanlardan bir tanesi ;

alihsans

Otoban faresini düşündüm ama temizini bulmak 145ten daha zordur diye düşünerek bakmadım bile ilanlara :) Var mı bildiğin temiz alet?
Tanıdığım yok da 4-5 sene önce bir arkadaşım ilk arabası olarak almıştı, gayet de memnundu. Sonra küçük geliyor diyerek 206'ya, sonra A3'e geçti vs. Ama 106'yı hep methederdi.