Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alınık 145 veya Muadili

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ismet

You are not allowed to view links. Register or Login
İlanlar için teşekkür ederim Tolga. Bir kez Hünday için tamam dedim, arkadaş da ilandan çekti aracı. Henüz almaya filan gitmedim gerçi ama bugün yarın giderim. Söz vermiş, tamam demişken başka bir şeye geçmemeyeyim şimdi.

Ama olur da benim dışımda bir şey gelişirse ve aracı alamazsam, ilk ilan çok daha makul geldi bana. 9a biter gibi duruyor. Tabii carium onay verirse.

:alfisti:

Eyvallah.
Durum netleşsinde gerekirse bu araca gider yerinde bende bakarım. Yakınmış bana.
Ama en nihayetinde hayırlısı ne ise o olsun.

Çok sağol Tolga  :serefe: bugün yarın belli olur zaten..
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

ismet

arabayı satan arkadaş benim üni hazırlıktan sınıf arkadaşım çıktı beyler :) herifin ismi hep tanıdık geliyordu da sonradan dank etti :)

Gouki

Doğa Tosun

:) e iyi olmuş abi
Hayırlı olsun şimdiden, hangisi olursa
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

147BLACK

Ne popüler başlık oldu bu ya hu! :-)

İsmet... Hüdai'den vazgeçme.
Uygun bir taktikle para bile kazanırsın satarken. Alfa alacağım diye 155'lere vs de bulaşma sakın.
Gerçi Şenay hb seviyor, dana kadar 155'i istemez ama biraz taktiksel açıdan düşünürsek maddi durumları düze çıkarana kadar seni üzmeyecek ve tölere edecek bir Hüdai ile paşa paşa ayağın yerden kesilir.
Seneye de üstüne bir 10 daha koyar 156 alır keyfini sürersin. 155-146-145 alsan daha sonra satma stresi de yaşayabilirsin.
Senin "damardan ALFİSTA" olduğun hepimiz biliyoruz nasıl olsa.
;-)
Devir mantık devri.  :serefe:
please teach me how to dream
I long to be more than a machine

ismet

Hangi arabayı ?
:) e iyi olmuş abi
Hayırlı olsun şimdiden, hangisi olursa

Hünday'ı satan arkadaşım çıktı, telefonda da görüştük. bütün bakımları tam bana güven dedi. 60bin km sadece yağ değiştireceksin dedi. erkay da kullandı aracı, fena değil. yani fena değil derken iş görür bir araç. fiyatı da uygun gibi, iyi bir teklif gelirse 13ten veririm  :haydi: satış yarın olacak arkadaşlar ama araç bende.

Ne popüler başlık oldu bu ya hu! :-)

İsmet... Hüdai'den vazgeçme.
Uygun bir taktikle para bile kazanırsın satarken. Alfa alacağım diye 155'lere vs de bulaşma sakın.
Gerçi Şenay hb seviyor, dana kadar 155'i istemez ama biraz taktiksel açıdan düşünürsek maddi durumları düze çıkarana kadar seni üzmeyecek ve tölere edecek bir Hüdai ile paşa paşa ayağın yerden kesilir.
Seneye de üstüne bir 10 daha koyar 156 alır keyfini sürersin. 155-146-145 alsan daha sonra satma stresi de yaşayabilirsin.
Senin "damardan ALFİSTA" olduğun hepimiz biliyoruz nasıl olsa.
;-)
Devir mantık devri.  :serefe:

abi devir mantıklı davranma devri haklısın. şenay bunu rahat kullanır çünkü yokuşlarda kaçırmıyor araç. zaten zırt pırt da bir yerlere gitmiyoruz. o yüzden dötü toparlayana kadar hünday rocks  :rock: dötü toparladıktan sonra hünday sux  :asagi-ok:  :haydi:

alihsans

abi devir mantıklı davranma devri haklısın. şenay bunu rahat kullanır çünkü yokuşlarda kaçırmıyor araç. zaten zırt pırt da bir yerlere gitmiyoruz. o yüzden dötü toparlayana kadar hünday rocks  :rock: dötü toparladıktan sonra hünday sux  :asagi-ok:  :haydi:
Tekrar hayırlı olsun İsmet Bey.

Bak belli olmaz, aracı çok beğenirsin, Accent, Elantra, Tuscani derken bakarsın seni Türk Kore Kültür Derneği Ankara şubesi buluşmalarında elinde chopstick ile noodle yerken yakalarız.  :D

Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

ismet

Tekrar hayırlı olsun İsmet Bey.

Bak belli olmaz, aracı çok beğenirsin, Accent, Elantra, Tuscani derken bakarsın seni Türk Kore Kültür Derneği Ankara şubesi buluşmalarında elinde chopstick ile noodle yerken yakalarız.  :D

içimdeki alfa virüsü diğer araç virüslerine karşı antikor üretiyor abi.. maalesef başka araç virüsü giremiyor vücuduma :)

97 1.5 gls otomatik, sakin ve eco mode kullanımda tahmini ne kadar yakar arkadaşlar?

erdem1904

Benzin'de 7-8 yakar bence... Kasa da hafif ....
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

ismet

Benzin'de 7-8 yakar bence... Kasa da hafif ....

abi o civarsa lpg işine girmeye gerek yok..

bu arada ben gayet sakin kullanıyordum ama erkay'a verince adam direkt dynamic mode'a alıp 1.5 gls hünday ile makasa girmeye başladı.. adama tata versen onla da makas yapacak :)

ozoozo

İsmet abi  :o  :o

Yeni bir efsane mi geliyor ?

ismet

harika araç :yukari-ok: sorularıma 16. soruyu (abi bu altın kaç ayar?) ekleyip mesaj atarak buna takas teklif edeyim ben..

ozoozo

harika araç :yukari-ok: sorularıma 16. soruyu (abi bu altın kaç ayar?) ekleyip mesaj atarak buna takas teklif edeyim ben..

hahahhaa bence 10 numara olur abi :D yada seninkini de altın kaplatalım olsun bitsin  :rock:

ismet

hahahhaa bence 10 numara olur abi :D yada seninkini de altın kaplatalım olsun bitsin  :rock:

ben sarı altın sevmiyorum, 14 ayar kaplatırım.. beyaz beyaz mis gibi parlar  :p

tolga_ozhan

5 dk önce 110.000 km'de 2000 model 156 SS 11.000 TL'ye satıldığını öğrendim :(
Hafta sonu aracı görmüştüm. Bej deri, sunroof vardı. Afrika gri rengi olması lazım. Satılık olduğunuda biliyordum. Bu kadar makul olcağını bilmediğimden fiyatı sormamıştım bile. :(
11.000'e bildiğimiz bir galeri daha ilana çıkmadan kapatmış. Hangisi olduğunu şimdi söylemeyeyim. Birkaç güne ilana düşerse bu arabaydı diye gösteririm. Hep beraber ah vah çekeriz.

ismet

5 dk önce 110.000 km'de 2000 model 156 SS 11.000 TL'ye satıldığını öğrendim :(
Hafta sonu aracı görmüştüm. Bej deri, sunroof vardı. Afrika gri rengi olması lazım. Satılık olduğunuda biliyordum. Bu kadar makul olcağını bilmediğimden fiyatı sormamıştım bile. :(
11.000'e bildiğimiz bir galeri daha ilana çıkmadan kapatmış. Hangisi olduğunu şimdi söylemeyeyim. Birkaç güne ilana düşerse bu arabaydı diye gösteririm. Hep beraber ah vah çekeriz.

ben şimdiden ah vah çekiyorum da.. fiyat doğru olamayacak kadar güzel görünüyor.. yani ss deyince de ayrı bir kıllanmadım desem yalan olur.. robot mobot problemi olmasın? yoksa o model, km ve ss... 11bin lira imkansız gibi.. ilanlarda 1.6 var 11bine, o da motor istiyor..

tolga_ozhan

Abi arabayı Güngör usta'nın orda gördüm.
(Sportivo Yılmaz'ın abisi)
Sahibi kadın, satmadan önce eksiği gediği varsa yaptır diye bırakmış. Satıldığını da güngör usta'dan şimdi öğrendim. Konuşuyoruzda SS dahil güzel durumda, bakımlıydı diyor.
Satacağını da söylemiş ama bizimki fiyatını sormamış :)
İlan falan uğraşamam deyip galeriyi aramış kadın. Galeri bakmadan alıp götürüyor dükkandan aracı. O derece.
Ağlamak üzereyim :(

ismet

Abi arabayı Güngör usta'nın orda gördüm.
(Sportivo Yılmaz'ın abisi)
Sahibi kadın, satmadan önce eksiği gediği varsa yaptır diye bırakmış. Satıldığını da güngör usta'dan şimdi öğrendim. Konuşuyoruzda SS dahil güzel durumda, bakımlıydı diyor.
Satacağını da söylemiş ama bizimki fiyatını sormamış :)
İlan falan uğraşamam deyip galeriyi aramış kadın. Galeri bakmadan alıp götürüyor dükkandan aracı. O derece.
Ağlamak üzereyim :(

eğer dediğin gibiyse omzuna yaslanayım da beraber ağlayalım  :'( ben 11e 145 bulamazken 2.0 ss 156 kaçırdık  :'(

erdem1904

1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

ismet

yarın akşamki karting etkinliğini hep birlikte ağlama etkinliğine çevirelim mi arkadaşlar  :( :( :'(

ismet

Alıntı YapYou are not allowed to view links. Register or Login

Kadirim bu ilan sahibi "ustune para verebilecegim otomatik aracla takas olur" yazmis. Acaba su an ayni seyi mi dusunuyoruz >:D

Gouki

Artık Alfa zor. Honda belki.

Tolga033

alihsans

İsmet Bey imzanızı ne zaman değiştireceksiniz acaba?
"HYUNDAI - NEW THINKING NEW POSSIBILITIES"  :rock:
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

blackgear

İsmet Bey imzanızı ne zaman değiştireceksiniz acaba?
"HYUNDAI - NEW THINKING NEW POSSIBILITIES"  :rock:

& Impossibilities