Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

27 AEK 99 Giulietta

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ozoozo

You are not allowed to view links. Register or Login
Xenonlari ankarada mi yaptirdin? Yerini ve neler yaptirdigini öğrenebilir miyim?

Malesef antep te yaptırdım , neler yaptırdığımdan kastınız ? araçtamı neler olduğu anlamında :)

xenon markasını, mercek değişti mi gibisinden :)

Xenon ların markası kensun yurt dışındayken almıştım , alt üst 6000k. Mercek değiştirmedim zaten üzerinde mercekler var haliyle karşı tarafın gözünü vs almıyor ama merceklerin ömrü azalıyor çünkü xenon a göre değil ama ne zaman kullanılamayacak hale gelir orası meçhul :) şuan için bir sıkıntım yok 3 ay oldu sanırım.

ajavelin

ozoozo

Güle güle kullanin

teşekkür ederim.  :arkadasim:

ozoozo

Etekli jülidemiz :) Kirli ama mecburen 2 gün bekleyeceğiz , daha sonra temizlenmiş halde atarım.

İlerleyen günlerde yapılacaklar ;

Direksiyon alcantara kaplanacak
Önümüzdeki hafta eğer kafama yatarsa dpf iptali,downpipe ve yazılımı halledeceğim inşallah.

Marşpiyel ve üst ek fotoları ;

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

iPhone 'den You are not allowed to view links. Register or Login aracılığı ile gönderildi

Oğuz

2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

ATA

Çok güzel :) alcantra direksiyonu eldivenle kullanmak gerekecek zor iş :)

1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

ozoozo

Hayırlı olsun reis :)

Teşekkür ederim kardeşim :)

iPhone 'den You are not allowed to view links. Register or Login aracılığı ile gönderildi

ozoozo

Çok güzel :) alcantra direksiyonu eldivenle kullanmak gerekecek zor iş :)

Yakın bir arkadaşım 1 M i için yaptırdı 200 tl ye Ankarada. Çok şık oldu ve çok kullanışlı diyor bende inceledim işçilik vs süper görünüyor yalnız ıslak elle vs dokunmamak gerekiyormuş . Temizliği sadece nemli bezle yapılıyormuş başkada bir şeyi yok dedi :) elim kaymıyor,daha oturaklı ve çok küçükte olsa büyüdü dedi. Bu arada çok teşekkür ederim :)

blackgear

Eteği de yamuk takmışlar?  :o  :haydi: :nazar:  :))

h.t

Banada öyle geldi abi :D yada iyice aç olduk biz :D
Şaka bi yana hayırlı olsun dostum çok güzel olmuş :)

Sent from my iPhone using You are not allowed to view links. Register or Login

Gouki

Maşallah kardeşim çok yakışmış.

alihsans

He valla.  :o
Alacantra'dan önce bunu bir düzeltmemiz lazım.  :rock:
Alacantra'yı da vücudun şeker ihtiyacına göre birkaç hafta sonra düzeltiriz.  :kahve:

Güle güle kullan.   :clover:

Ek: Hür Can Alfisti Ankara buluşmalarımızın logosu bu:  :))

Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

ihsany

Maşallah çok yakışmış  :nazar:

Ön tampon ile Scudettayı plastidip ile mi siyah yaptınız?
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MA TCT
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak
L'amore è diverso in italiano

Yiğit Doğukan

Özdemir hayırlı olsun kardeşim. Gayet güzel olmuş. Arabanın alt kısımları giderek kararıyor :)

ozoozo

Banada öyle geldi abi :D yada iyice aç olduk biz :D
Şaka bi yana hayırlı olsun dostum çok güzel olmuş :)
He valla.  :o
Alacantra'dan önce bunu bir düzeltmemiz lazım.  :rock:
Alacantra'yı da vücudun şeker ihtiyacına göre birkaç hafta sonra düzeltiriz.  :kahve:

Güle güle kullan.   :clover:

Ek: Hür Can Alfisti Ankara buluşmalarımızın logosu bu:  :))

Sent from my iPhone using You are not allowed to view links. Register or Login

Allah , allah bana pek yamuk gelmedi gibi ama  :p buna birde ismet abiyle , serkan abinin bakması gerek  :haydi:

Özgün reyiz bu topici Ankara ekibinden gizleyemiyormuyuz ? :D :D :D  :haydi:

Hepinize teker teker teşekkür ederim , daha iyileri sizlere nasip olsun  :serefe: Önümüzdeki yamuk,gedik,göçük,patlak,çatlak düzeltme sanırım yılbaşına görünüyor  :yukari-ok:

Maşallah kardeşim çok yakışmış.

Çok teşekkür ederim abicim , darısı mitomuza efsane diff ile beklemedeyiz  :arkadasim:  :nazar:

Maşallah çok yakışmış  :nazar:

Ön tampon ile Scudettayı plastidip ile mi siyah yaptınız?

Çok teşekkür ederim hocam , aynen plastidip ile yaptırdım yine Ankara'da yaptırmıştım , önümüzdeki günlerde de jantı yaptırmayı planlıyorum.

Özdemir hayırlı olsun kardeşim. Gayet güzel olmuş. Arabanın alt kısımları giderek kararıyor :)

Çok teşekkür ederim kardeşim , daha iyileri sana nasip olsun. Yazılımdan sonra komple kara kara gideceğiz  :alkis:

Doğa Tosun

Ne besiktas fanatiği çıktın be reis :D
guzel olmus bayagi, ama yamuk olmuş. Tag:  sbk0655 :)
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

Tolga033

Hayırlı olsun, yine cok guzel olmus.  Forever siyah-beyaz. :p

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

tolga_ozhan

Hayırlı olsun çok yakışmış.

ozoozo

Ne besiktas fanatiği çıktın be reis :D
guzel olmus bayagi, ama yamuk olmuş. Tag:sbk0655 :)

Beşiktaş konusunu yarın akşam konuşalım kardeşim :) ama pardon sizle rekabetimiz ne zaman 9 kişi kalırsınız , kaleye de 10 numaranız geçer öyle başlar  :haydi:  :haydi: teşekkür ederim kardeşim  :arkadasim:

Hayırlı olsun, yine cok guzel olmus.  Forever siyah-beyaz. :p

Çok teşekkür ederim tolga sağolasın.  :serefe: yarın akşama hazırlık bunlar  :alkis:

Hayırlı olsun çok yakışmış.

Çok teşekkür ederim abi.  :arkadasim:

Tolga033

B-4 Siyasal, Dini ve Futbol gibi konuların konuşulmasına Alfisti Turkey yönetimi sıcak bakmamaktadır. Bu tür konular, çok ciddi fikir çatışmalarına ve tatsızlıklara açık konular oldukları için üyeler arasında büyük gerginlikler oluşturmaktadır. Bu nedenle bu konular, tansiyon yükselmeden forum moderatörleri tarafından silinecektir.

Alfadanadam

Özdemir güle güle kullan, güzel olmuş.

sbk0655

Tabi ki siyah beyaz müthiş olmuş. Bu arada dikkat ettim de Özdemir yamuk olan hiç bir tarafı yok bu aracın.  :serefe:

Ama bazı arkadaşlar var burada ismini verip rencide etmek istemiyorum kaç kaplama değişti , yeni araba geldi , yamuk yeri de olanından ama hiç bir şey yapamadık. Bence o arabalarda ki göçükleri en iyi hacıbaba düzeltir. Boyasız tertemiz olur. :haydi:

ozoozo

Ve yenersek insallah tam olur özdemir. :p

Rahat ol kardeşim akşam buradayız  :serefe:

Özdemir güle güle kullan, güzel olmuş.

Çok teşekkür ederim Bülent abicim.  :arkadasim:

Tabi ki siyah beyaz müthiş olmuş. Bu arada dikkat ettim de Özdemir yamuk olan hiç bir tarafı yok bu aracın.  :serefe:

Ama bazı arkadaşlar var burada ismini verip rencide etmek istemiyorum kaç kaplama değişti , yeni araba geldi , yamuk yeri de olanından ama hiç bir şey yapamadık. Bence o arabalarda ki göçükleri en iyi hacıbaba düzeltir. Boyasız tertemiz olur. :haydi:

Hah ya ağzından bal damlıyor canım abicim :) Duysun da utansın biraz dimi ?  :)) hacıbaba işinin ehlidir benden söylemesi  :haydi:

ozoozo

B-4 Siyasal, Dini ve Futbol gibi konuların konuşulmasına Alfisti Turkey yönetimi sıcak bakmamaktadır. Bu tür konular, çok ciddi fikir çatışmalarına ve tatsızlıklara açık konular oldukları için üyeler arasında büyük gerginlikler oluşturmaktadır. Bu nedenle bu konular, tansiyon yükselmeden forum moderatörleri tarafından silinecektir.

blackgear

...

Özgün reyiz bu topici Ankara ekibinden gizleyemiyormuyuz ? :D :D :D  :haydi:

...

He yani, Ankara buluşmalarına da otobüsle gelirsin artık. Sanki orada anlamayacaz arabandaki değişiklikleri :D