Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

MiTo (34MIT0 5)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Fatihob

Arkadaşlar kafaya koydum satıcam Mitoyu. Satıldıktan sonra ben alırdım dememeniz için yazayım dedim :) İster orjinal, ister bu şekilde, istenilen parçalarla beraber vericem yeni sahibine 3e 5e bakamadan.
..

canunal

Kıyacak mısın gerçekten sonunda =)

Fatihob

Gözünün yaşına bakmıcam :D
..

canunal

Hayırlısı olsun kanka ne diyim migiulietta acaba =)

Fatihob

4 kapı araç alcaksam M5,STi,EVO olsun Guli olmasın :D
..

ku2

You are not allowed to view links. Register or Login
4 kapı araç alcaksam M5,STi,EVO olsun Guli olmasın :D

Doğru karar..!!  :serefe:

Uslu uslu binseydin Mito iyiydi..
Ama yüklerim, turbo değiştiririm dersen..!! Sıkıntı arkadaşım..! :)

STi tarafına alayım seni..
Yok Mini GP dersen o da OK :))

--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

canunal

Cipli punto candir :)

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oğuz

2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

evrenalpar

Vay arkadaş bu ne makine ya! :)
206GTI (2003-2008)
A3 1.6 (2008-2010)
Giulietta M.Air (2010-2012)
Honda CR-V (2012-2013)
Audi A3 1.6TDI S-Tronic (2013 - 2016)
Alfa Romeo 159 1.9JTD SW (2016 -2017)
Giulietta M.Air TCT (2017-...)

ozoozo

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Fatih senin için yaptım :) bir GP değil ama güncel haliyle 243 hp , yeni transmission sipariş ettim daha da güçlenecek :)) 10 dakikaya geliyor. Toplamda 38.000$ harcadım :) takasa varım.

Kaplama yaptık ;

iPhone 'den You are not allowed to view links. Register or Login aracılığı ile gönderildi

depeche101

Harbiden tiril tiril çok rahat bi makineymiş , tam sana göre Fatikoo  :nazar:

Oğuz

Oyuncak gibi dönüyor araba :) Arka koltuk var mı bunda ? Arka gerginin altından koltuk çıkabilirmiş gibi geldi.

erdem1904

Kullanan vatandaşta pisti çok iyi tanıyor anlaşılan
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Fatihob

Videoyu sessiz şekilde izledim. Adam pistide tanıyor öyle bi avantajı çizgisi falan çok güzel. He tabi m5 geçemez normaldede işte denk geliyor m5 bıkıyor falan yol veriyor :) Mitodan kesinlikde daha iyi bir yol tutusu var. Döünşleri ve etki tepkileri daha keskin taminim ve okuduklarım bu yönde. Arkadaşımda MCS vardı yine gergiler vsbi çok şey vardı (GP kadar değil) tepkiler süperdi.

Oğuz arka koltuk yok. Benzin deposunun üstünü öyle bi döşemeyle kapatmışlar sanki çeksen koltuk çıkıcak gibi duruyor :) Ayrıca ön tarafta ısıtmalı Recarolar var. Isıtmalı nedir abi ne gerek var :D Neyse en üst versiyon (KW clubsport) coil alırım, onun dısında 5binTLde harcarım hertürlü Mitodan fazla keyif verir, daha hızlı olur ve daha iyi yol tutar. Hatta saykoya bağlarsan 2000cc stroker kitleri vs var 400hp civarı vede bol torklu şekilde takılıyorlar. Tabi bu Mitoda yapğım gibi son nokta olur. O kadar kasmam heralde hiç bi zaman :) Saykoya bağlamasan bile Mitodan daha elverişli modifiyeye yani tam benlik :) Bu yaz olmadan alabilirsem 2015 yazına bayaa keyifli ve istediğim hale getirmiş olurum Gpyi. Bakalım tavan numarı kaç olan denk gelicek bana.

Dünyada 2000adet sınırlı üretim. Hepsinin tavanında numarası var. TR'de 20 tane olması lazım GP. Dün muamelicimle konuşum GP plaka alalım sonuda tavan nuramla bitsin (örn: 34 GP 0623) dedim 5bin TL istiyorlar genelde ama içerden tanıdık olursa değişir işler dedi. Neyse bakıcam artık alayımda plakası çok sorun değil :D

..

Oğuz

Hacı Supercharger sesini dinle diye yolladık sessiz izliyosun :D Bunların hepsinde 1 of 2000 yazıyor sanki, herkesin farklı numarası yok diye gördüm TechTurkey'de.

tolga_ozhan

Hayırlı olsun Fatih.

Fatihob

Gp2 lerde 1of 2000 yazıyor ama bunlar ilk kasa Gpler (2006 model) tavanlarında numaralar var.

Eyw Tolga daha ne sattım ne aldım ama fikrime hayırlı olsun dedin heralde :D

..

tolga_ozhan

Eyw Tolga daha ne sattım ne aldım ama fikrime hayırlı olsun dedin heralde :D

Aynen öyle. Fikrin hayırlısını getirsin sonunda.
Herşey bir fikirle başlamıyor mu zaten.

Baskan

Borusan müdürünün Gp'sini kullanmıştım zamanında, bildiğin pinpon topu adamlar pist için yapmış resmen.. Baskı sıkıntılı birde..

ku2

Adam kimse harika gitti. Çizgisi çok iyi. Yalnız aracın frenleri çok çok iyi. Adam epey geç fren yapıyordu. Lastiklerden en ufak ses çıkmadı. Adam çok net gitti valla. Bayıldım.  :)
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

Fatihob

Baskısında ne gibi bi sıkıntı oluyor. Gerçi sorun değil after market debriyaj seceneği çok hatta twinplatesi bile var :)

Şimdi sesli izledim videoyu. Charger herzamanki gibi kedi gibi ses çıkarıyor :) Ayrıca BMW sağa sinyal verip geç demek istediğinde adamların gülmesi çok aşalağıcı olmuş :D Bide adamın çizgileri çok iyi ayrıca ciddi iyi biliyor pisti 4:08deki viraja nasıl gidiğinden belli. Ben ilk defa falan piste çıksam viraja gördüğüm gibi içe yapışırdım ama virajı biliyor 2. kez sola kıvrımda yapışıyor içeri. Tabi şimdi sesli izlerken hızı biraz daha belli oldu benim için. Mitonun kafadan kayar diye düşündüğüm herde Gp çok iyi girmiş. Hatta kafa 1-2 ufak hamle yapmış ama iyi toplamış hemen. Mito o kadar kolay yola gemiyordu. Sanırsam orjinalde kilit dif yok ama alırsam bi kilitli difransiye bide semi slick lastiklerimi süper yol tutar. Sabırsızlanıyorum :)
..

Fatihob

Fatih senin için yaptım :) bir GP değil ama güncel haliyle 243 hp , yeni transmission sipariş ettim daha da güçlenecek :)) 10 dakikaya geliyor. Toplamda 38.000$ harcadım :) takasa varım.

Kaplama yaptık ;

iPhone 'den You are not allowed to view links. Register or Login aracılığı ile gönderildi

Bu yeni kasa r56lara benziyor. Turbodur bu  :D :D Gerçi gplerden supercharger falan değiştirmeden en fazla 240-250 hpye ulaşabiliyorlar.
..

ozoozo

Valla oyuna güncelleme gelmiş yeni sardım aynen turbo , stage'im 3  :haydi: toplam 12k$ turboya verdim , güncel arabaların hepsi var a1 , a kasa mercedes vs :)

Fatihob

Ooo iyi paraymış altından heralde turbo :D
..

emin

al hadi mini GP miata ile benzer onların renkleri basık basık gideriz. kafalar aynı hizada olur.
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695