Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

27 AEK 99 Giulietta

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ozoozo

You are not allowed to view links. Register or Login

...

Özgün reyiz bu topici Ankara ekibinden gizleyemiyormuyuz ? :D :D :D  :haydi:

...

He yani, Ankara buluşmalarına da otobüsle gelirsin artık. Sanki orada anlamayacaz arabandaki değişiklikleri :D

Canım abicim polo 1.2 tdi akar  :haydi:

ozoozo

Bugün Jülidem ile 9999 u devirdik , çok şükür beni hiç üzmedi maşallah...Allah kısmet ederse bir aksilik çıkmaz ise evlenene kadar Jülideyle yola devam :)

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

10 günlük süreçte yakıt ortalamam 6.9 ile son buldu ve ışık yandığında 700 km yapmıştım.

Az önce 100 liralık mazot aldım ve 30 km yol yaptım ortalama 7.2 idi.

iPhone 'den You are not allowed to view links. Register or Login aracılığı ile gönderildi

Tolga033

Masallah Özdemir,gule gule kullanmaya devam et..

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Doğa Tosun

maşallah abi, kazasız belasız devam inşallah
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

tolga_ozhan

Nice sorunsuz kilometrelere inşallah.

ozoozo

Hepinize çok teşekkür ederim , sizlere de aynı şekilde hep beraber sorunsuz kilometrelere  :serefe:  :alfisti:

Tolga033

Olmayan araba ile mi. :D :D

ozoozo

Kardeşim ne önemi var , inşallah sende en yakın zamanda dilediğin araca kavuşursun.  :arkadasim:

Tolga033

Kardeşim ne önemi var , inşallah sende en yakın zamanda dilediğin araca kavuşursun.  :arkadasim:
İşin esprisi zaten abi. İnşallah..  :arkadasim:  :serefe:

ozoozo

Herkesin bıcır bıcır kaydığı yolları hiç bir sıkıntı çekmeden Jülide'm ile çıktık , arada esc devreye girerek yardımcı oldu :)

İlk karla tanışmamız  :nazar:

ozoozo

Çok yakışıklı kardeş maşallah. Bizim senin yaşındayken hayallerimiz vardı çok şanslısın.  :nazar:

Çok teşekkür ederim , şanslı olmam arabadan dolayı değil aslında böyle güzel bir ailem ve verilen imkanlardan kaynaklı. Allah onlara uzun ömür versin , neyimiz olduğunun önemi yok.

Gouki

Bakıyorumda Ege'yle aranızdan su sızmıyor :nazar:

:D Petlas gerçekten fena değilmiş Özdemir'im bugün kampüsün içinde kullanılmayan bir yolda denedim şaşırdım. Sen yinede ayık ol bu hafta çok yağacak deniyor. Jülide'ye maşallah.

Oğuz

Çok yakışıklı kardeş maşallah. Bizim senin yaşındayken hayallerimiz vardı çok şanslısın.  :nazar:

Adam Benjamin Button çıktı.
2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

Fiction

Adam Benjamin Button çıktı.
:D
GTV 2.0 TS Phase 2

ozoozo

hahahahah ya çok yaşayın emi evde rahat 20 saniye kahkaha attım :D :D :D oy oy ege ya.. Gece gece ne güldüm  :alkis:

ozoozo

Bakıyorumda Ege'yle aranızdan su sızmıyor :nazar:

:D Petlas gerçekten fena değilmiş Özdemir'im bugün kampüsün içinde kullanılmayan bir yolda denedim şaşırdım. Sen yinede ayık ol bu hafta çok yağacak deniyor. Jülide'ye maşallah.

Abi çok teşekkür ederim , valla bende 2 gündür yerlerde kar ve buz birikintileri var frene asılıyorum vs hiç bana mısın demiyor direk tıkırt tutuyor ve tırmanması çok iyi ama bakalım bu hafta neler olacak :) en kötüsü taksi akar  :haydi:

ozoozo

Uzun zamandır düşündüğüm yazılım ve downpipe serüveni an itibariyle son buldu. Sabah 10 da şaşmazdaydım eve yarım saat önce girdim.  :rock:

İlk önce Quattro Garage da EcuFast yazılım atıldı. ;

Yazılımdan sonra 140 hp gibi bir değerlere çıktığımız söylendi ve beyinden dpf silindi.

Daha sonra Nevzat Ustada downpipe yapıldı ve dpf iptal edildi ;

Kaput açıldı ve flanşlar kestirildi ;

Düz borumuz kesiliyor , nevzat spec  :p

Dpf nin kapladığı alan ;

Downpipe ready  :alkis: ;

Egsoz uçlarımız düzeltildi ve eşitlendi ;

Dpf iptali sonrası Duman atılımı ve ses :) ;

Antep dönüşü ortaya 63 lük susturucu ve Y şeklinde komple egsoz yaptıracağım ve sonra son bulacak :) kara tren gecikir...

Yazılım ve dpf iptali yaptırmak isteyen giu veya dizel kullanıcıları için ;

Yazılımdan sonra aracın değişimi giulietta kullanıcıları için dynamic moda aldığınızda arabanın atikliği ve agresifliğinin üzerine bastığınızda gittiğini düşünün diye bilirim kısaca özetleyecek olursak ve bu olay normal modda oluyor :) fakat dynamic moda alındığında araç gerçekten kontrol edilemeyecek kadar değişiyor ve gidiyor :) Yani özetle normal modda olan araç dynamic mod gibi oluyor ve gidiyor , stock bir giulietta da dynamic moda aldığınızda sadece gaz tepkimesi ve direksiyon sertleşiyordu ancak araca naparsanız yapın gitmiyordu sadece torkun yükselmesiyle gaz alıyordu hopluyordu ancak hopladığı yerde kalıyordu :) fakat şuan ciddi ciddi keyifli bir araba oldu ve gidiyor..

Dpf iptalinden sonra fark edilir derecede araç değişti ve şuan akıp gidiyor , duman atılımı konusunda ise youtube a video attım şuan için bence gayet iyi duman durumu ancak orta susturucu ve Y borudan sonra çift tarafta duman atacağı için , duman artacaktır :)

Şaşmaz da serkan abide geldi yanıma lafladık sohbet ettik sağolsun :) Serkan abime de teşekkür ederim  :serefe: :serefe:

Oğuz

Hadi hayırlı uğurlu olsun, iyi gazlamalar.  :)
2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

Lbe

Hadi hayırlı olsun kardeşim, ciddi merak ediyorum arabanın gidişini.Ankarada bulunduğum zaman içerisinde sende Ankarada olursan yolcu koltuğuna oturmak istiyorum :)

Gouki

Hayırlı uğurlu olsun kardeşim.

KAKIRMAN

Hayırlı olsun darısı bizim başımıza artık...
The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

ozoozo

Çok teşekkür ederim Oğuz,burak kardeşim ve özgün ABİM. ( :p )

Burak eğer denk gelirsek seve seve kardeşim :)

iPhone 'den You are not allowed to view links. Register or Login aracılığı ile gönderildi

ozoozo

Hayırlı olsun darısı bizim başımıza artık...

Teşekkür ederim İlhan hocam :) inşallah.

hi_cazz

Özdemir çok iyi olmuş. Dumanda çok değil. Gayet ayarında. Müsait yerde olmadığım için sesini dinleyemedim malesef. Güle güle kullan.

Note 3 ile tapatalklandı

Tolga033

Hayırlı olsun.  :nazar:
Seside çok iyi.