Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Ne Kadar Yakıyorsunuz?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alfadanadam

Beğeneceğime şüphem yok, ben taşrada rahat edeyim diye garantili araba aldım, sen bana garantiyi del diyorsun ama :)

ozoozo

You are not allowed to view links. Register or Login
Beğeneceğime şüphem yok, ben taşrada rahat edeyim diye garantili araba aldım, sen bana garantiyi del diyorsun ama :)

Abi dpf için değil fakat yazılımda anlama ihtimalleri 0 :) eğer ki sen gidip beyinde bir sorun var sanırım vs tarzı demez isen bir sorun olmuyor zaten baktın bir sıkıntı var beyinde yazılım yaptırdığın yere söylüyorsun direk eski beyin yükleniyor yani eski map. Zaten beyinden sorun , şimdi büyük konuşmayayım (Allah esirgesin :D ), zor ihtimal oluyor abicim.

Alfadanadam

Sende bir sıkıntı çıksa işin kolay. Ben Ereğlideyim, bir sıkıntı olursa arıyorum kaskoyu, yüklüyorlar çekiciye hop servise. Ne ara gideyim yazılımı yaptırdığım yere ve nasıl?

ozoozo

Sende bir sıkıntı çıksa işin kolay. Ben Ereğlideyim, bir sıkıntı olursa arıyorum kaskoyu, yüklüyorlar çekiciye hop servise. Ne ara gideyim yazılımı yaptırdığım yere ve nasıl?

Abi Orjinal mapini ve remap ı usb diskine atabilirsin , eğer Ereğlide en ufağından bu işle uğraşan birisi varsa direk laptopu bağlayıp atacak ama tabi ki yinede haklısın. Ben sadece illa istiyorsan fakat Ereğliden dolayı diyorsun diye dedim :)

Onur ÖZTÜRK

Gaz pedalının altında yumurta varmış gibi kullanınca;

2 defa Kartal Soğanlık'tan Sabiha gökçen havalimanına gidiş geliş ortalama 80 km/h hızla toplam 82 km yol. Kartal ve Pendik köprülerinde trafik durmuştu yaklaşık 2'şer kilometre ve e5 pek açık değildi. Zaman zaman duraksamalar yavaşlamalar hızlanmalar oldu. Üstüne 3 km'de Sokak arası eklersek toplamda 85 km yolun hepsini 20 TL'lik Lpg ile katettim. Shell'den 3,14 TL/Ltr olarak hesaplarsak Ş,içi 7 litrenin altında bir değer elde ediyorum.

Tamam sakinim, bu sadece bir denemeydi ve bir daha asla olmayacak :haydi:
                                                                                                                           Stile Italiano

ozoozo

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

280 km yapılan yol , 110 cc ve mola zamanı , yakmayan araba yapmışlar :haydi:

iPhone 'den You are not allowed to view links. Register or Login aracılığı ile gönderildi

universeee

Müthiş değer Özdemir  :o

aynı sabırla gitmeye devam edebilirsen sanıyorum Antep'e varınca depoyu dolu bile görebilirsin :P
2005 Alfa Romeo 147 1.6TS Distinctive 2013-2016
2013 Nissan Qashqai 1.5 dci Tekna 2016 - ...

ozoozo

aynı sabırla gitmeye devam edebilirsen sanıyorum Antep'e varınca depoyu dolu bile görebilirsin :P

Aynen abi , daha ne yaksın dedirtti bana :D

Hem tek gitmem hemde kış olması için 110-120 sabitledim rahat rahat gidiyorum az süratte değil aslında , birde radar falan uğraşmayalım :D Adana-antep arası otobanda dayanırsam eğer 3.5-4 arası varırım inşallah :D 

iPhone 'den You are not allowed to view links. Register or Login aracılığı ile gönderildi

universeee

Hem tek gitmem hemde kış olması için 110-120 sabitledim rahat rahat gidiyorum az süratte değil aslında , birde radar falan uğraşmayalım :D Adana-antep arası otobanda dayanırsam eğer 3.5-4 arası varırım inşallah :D 

Dikkatli git. Sağlam var.

Bu arada senin arabandaki hız sabitleyicinin mevsimlere hükmetmesi de ayrı bir olay baksana kış olması için 110-120 sabitlemişsin. Yaz olması için ne yapıyorsun? Klimayı 35'e mi sabitliyorsun? :P (bu iğrenç geyiği mazur gör çok canım sıkılıyor yazacak birşeyler arıyorum)
2005 Alfa Romeo 147 1.6TS Distinctive 2013-2016
2013 Nissan Qashqai 1.5 dci Tekna 2016 - ...

ozoozo

Dikkatli git. Sağlam var.

Bu arada senin arabandaki hız sabitleyicinin mevsimlere hükmetmesi de ayrı bir olay baksana kış olması için 110-120 sabitlemişsin. Yaz olması için ne yapıyorsun? Klimayı 35'e mi sabitliyorsun? :P (bu iğrenç geyiği mazur gör çok canım sıkılıyor yazacak birşeyler arıyorum)

Ahahahaha abi estağfurullah , ilk okuduğumda  benim beyin.dll bulunamadı,fatal error.exe :D

ozoozo

750 km toplam , 350-400 km kadar cc de gittim , daha sonra Adana-Antep otobanında 140-150-160 arasında devam ettim , son hızı merak ettim boşlukta bastım 210 a rahat çıktı daha da zorlamak istemedim :) genel ortalamam 4.3 ile eve geldim. Yazılımdan sonra harika oldu her şey. 100-200 hiç kasmadan çıkıyor , yakıt tüketimim harika oldu.

alihsans

Güzel değer Özdemir.

-_-_-_-
Samsung Galaxy S4 Alfa ile Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

Tolga033

Vallahi çok güzel ortalama.Alfa çok yakıyor diyenlere gelsin.   >:D

senati

3.5, 4.3 gibi değerleri gorunce içim gitti yemin ederim.12.5 nerdee 3.5 nerde.... Dizele mi geçsem acaba?? :haydi: :haydi: :haydi:

eminpar

7.4 lt/100km şehir içi dikkatli kullanım

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ozoozo

:P :P + şehiriçi sürekli gereksiz hızlanmalar vs de dahil.

wolkanku

her kontağa basışımda bu sefer dikkatli kullanacağım diyorum ama mutlaka trafikte bir mal beni buluyor istemsiz gaza bastırıyor ve devamında tempolu kullanıyorum..
bu arada 10.4'lere çıktı tüketimim ne oluyor yahu  :S
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

ar.159

her kontağa basışımda bu sefer dikkatli kullanacağım diyorum ama mutlaka trafikte bir mal beni buluyor istemsiz gaza bastırıyor ve devamında tempolu kullanıyorum..
bu arada 10.4'lere çıktı tüketimim ne oluyor yahu  :S
Sorma bende her depoyu fulledigimde aynı şeyi söylüyorum A yi sifirliyorum ama olmuyor yine ortalama 9.7 :(

34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

hi_cazz

Haha dertler derya olmuş 159cularda. Bu depoda yazılımın keyfini çıkarıyorum. 10.7lt :D

Note 3 ile tapatalklandı

Qadesh

Lpg nin filitresini değştirdikten sonra yakıt sarfiyatım arttı gibi . Önceden yaklaşık 65-80 km arası lpg nin bir ışığı sönerken 100 km de iki ışık söndü dün :S eski filitremi istiyorum :)
Alfa Romeo 156 1.6 16V TS Distinctive - 2004 06 EV 5527

Rotweiler

Dün akşam Adana'dan aracı alıp getirdim. 159 JTDm 150ye 320. Distinctive.
Adana-Ankara yolunu bilenler biliyordur =) Yarısından fazlası rampa ve toros dağları(her ne kadar otoban da olsa).
Ortalama iyi gibi:
6,3 litre/100 KM  Ortalama hız : 114KM/h   Cruise 130-140 arasında gidip geldi sürekli, frenlemeler hariç.
İyi gibi. Ne dersiniz?

Arkadaş şimdi fark ettim de, ne titremiş kamera yahu.
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

berkaykcr

Kıs sezonu beni derinden vurdu basarsam 6.1 leri görüyorum canım sıkılıyor basmadan 5.3 civarı :(

iPhone 'den You are not allowed to view links. Register or Login
Smoke Giulietta

wolkanku

Kıs sezonu beni derinden vurdu basarsam 6.1 leri görüyorum canım sıkılıyor basmadan 5.3 civarı :(

lan 6.1 görsem şehiriçi arabayı asla satmam..
bir de benimkinden iyi yürüyordur senin hafifliği sayesinde :duvar:
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

berkaykcr

Zannetmiyorum Volkan abi iyi yürüdüğünü 200 den sonra duvar oluyor zira.
Keske istanbulda imkan olsaydı denemek icin ..
Biraz daha performansli birseyler bakıyorum bu aralar :)

Smoke Giulietta

Doğa Tosun

Sarı da cok farkli değil. Ben kullanirsam 7-8, Hakan Tosun kullanirsa 9-10..
18" ler takiliyken daha mi az yakiyor nedir :P

Uzun yola da gerek yok 90-140 arası ortalama 4 lere kadar düşüyor. Zzten uzun yolda 1100 km'yi geçiyor neredeyse.
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)