Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Bugün Alfa Romeo'nuza Ne Yaptınız?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 57 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tayfun

Seni anlıyorum mehmedim. Latife yaptım ben.eminim ugrasirken nekadar keyif You are not allowed to view links. Register or Login birsure alfamizla ugrasmazsak canımız sıkılır.
hilllebaz
Bende bunları boyadım buhafta.

milano 75

sıkıntı yok tayfunum,hepimizin derdi bir.fiber in kaynağını buldum,ufaktan spoylerle başlıyorum,dayanıklılık ve görüntüyü becerirsem bodykit olayına girerim 75 e bu hızla,canım sıkılıyo artık,
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

tayfun

Hadi bakalım bekliyoruz merakla.banada minik bi karlık yaparsın artık

hilllebaz

ar.159

You are not allowed to view links. Register or Login
Seni anlıyorum mehmedim. Latife yaptım ben.eminim ugrasirken nekadar keyif You are not allowed to view links. Register or Login birsure alfamizla ugrasmazsak canımız sıkılır.
hilllebaz

vayyy çok iyi olmuş ya nasıl boyadınız?
bende hep klima ünitemi boyamak isteyorum ama tuşlar bitişik olduğundan mümkün olmuyor sizce bir yolu var mıdır?
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

OğuzCanAlantor

Bugün nerdeyse tüm gün lifteydi aracım :( finaller yüzünden ertelediğim işlerini yaptırdım. Babanın servisi olunca epey iş yaptırıp elini kolunu sallayarak para vermeden çıkmak paha biçilemez :) üstüne bide aracımı aldığımda üstüne depo fullenmiş buldum epey mutlu oldum.

-Su kaçağını kesemeyince en son radyatör değişimine gittim

- Lpg regülatörüne giden tüm su tesisatı borularını değiştirdim.

-buji ve bobin değiştirdim.

-Üst kapak contası

-yağ bakımı

milano 75

hilllebaz
memleketten kil getirtcem kalıp için,daha basit olcak kalıp işi,ondan sonra karlığı kır bidaa yap,sanada ederuk bi tane yav
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

tayfun

hilllebaz
memleketten kil getirtcem kalıp için,daha basit olcak kalıp işi,ondan sonra karlığı kır bidaa yap,sanada ederuk bi tane yav
uyyy  demaaa :)

hilllebaz

tayfun

Mobilya cilahanesinde boyadik. Ben düğmeleri söktüm öyle boydim. Düğmeler çıkıyorsa yerinden gerisi kolay. Cikmiyirsada çok ince bi işçilikle,boyanmiyacak yerleri kapatarak belki???

hilllebaz

ar.159

Mobilya cilahanesinde boyadik. Ben düğmeleri söktüm öyle boydim. Düğmeler çıkıyorsa yerinden gerisi kolay. Cikmiyirsada çok ince bi işçilikle,boyanmiyacak yerleri kapatarak belki???

hilllebaz
yok ya o düğmeler sabit çıkmıyor düüğmeleri birşekilde kapatsam bile cila nasıl yapılacak?
istanbulda bunla uğraşak kafayı yemiş bir usta tanıyan var mı?
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

berkaykcr

Egsoz Manifold contasi su sekle gelmiş bizde yenisi ile değiştirdik :) [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img] Elimiz değmişken usta Sagolsun kırmadı bütün sensörleri de temizledik artık tertemiziz :)

iPhone 'den You are not allowed to view links. Register or Login
Smoke Giulietta

hi_cazz

hilllebaz

bende hep klima ünitemi boyamak isteyorum ama tuşlar bitişik olduğundan mümkün olmuyor sizce bir yolu var mıdır?

Abi o Üniteyi boyamanın tek yolu var. Ön panel ile tuşları birbirinden ayıracaksın.  Başka yolu yok malesef.

Note 3 ile tapatalklandı

ar.159

hilllebaz

Abi o Üniteyi boyamanın tek yolu var. Ön panel ile tuşları birbirinden ayıracaksın.  Başka yolu yok malesef.

Note 3 ile tapatalklandı
işte oda mümkün gözükmüyor soğuk presmi ne diyorlar geçmeli çıkacak birşey değil gibi
34 AV 0020 COMING SOON!!

TRSemih

@tayfun: eline sağlık. Cok şık olmuş  :clover:

@oguz: sorunun cozulmesine sevindim. Gule gule kullan ;)
GT Q2 Blackline '08 1.9 JTDM (2026-...)
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-2026)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

Kibitzer

Pedal setimizi taktık bugün :))
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Sent from my iPhone using You are not allowed to view links. Register or Login

erdem1904

Hiç bir şey yapmıyorum.  :) Marşına bile sadece hafta da bir kez akü bitmesin diye basıp durduğu yerde 5 dk çalıştırıp bırakıyorum  :) Sıfır masraf düşünerek almıştım, 11 ay da sadece bakım ve yenilemelere 3000 tl harcamışım.. Mayıs'a kadar 5 kuruş yok cezalı  :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

ihsany

Ben de 147 ye bu setten takmıştım, küçük bir detay gibi görünse de pedal seti her zaman severim  :yukari-ok:
Güle güle kullanın  :alfisti:
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MA TCT
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak
L'amore è diverso in italiano

Kibitzer

Ben de 147 ye bu setten takmıştım, küçük bir detay gibi görünse de pedal seti her zaman severim  :yukari-ok:
Güle güle kullanın  :alfisti:

Çok teşekkürler. Teneffüste taktık öğrencilerimle, piyasada da çalıştıkları için ellerinden her iş geliyor. Mükemmel iş çıkardılar :))

tayfun

Hiç bir şey yapmıyorum.  :) Marşına bile sadece hafta da bir kez akü bitmesin diye basıp durduğu yerde 5 dk çalıştırıp bırakıyorum  :) Sıfır masraf düşünerek almıştım, 11 ay da sadece bakım ve yenilemelere 3000 tl harcamışım.. Mayıs'a kadar 5 kuruş yok cezalı  :)
duramazsin yine yaparsın abi:)

hilllebaz

h.t

Termostatımız değişiyor :)

ozoozo

Hadi bismillah :)

iPhone 'den You are not allowed to view links. Register or Login aracılığı ile gönderildi

wolkanku

niye dişlide bükmüş...
düz şekilde bükebileceği aleti yoktu büyük ihtimalle.
o kıvrımlar flow'u az da olsa etkileyecektir, önemli olan ,en az kıvrım ile flowu maksimize etmek..
bakalım sesi beğenecek misin?
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

ozoozo

niye dişlide bükmüş...
düz şekilde bükebileceği aleti yoktu büyük ihtimalle.
o kıvrımlar flow'u az da olsa etkileyecektir, önemli olan ,en az kıvrım ile flowu maksimize etmek..
bakalım sesi beğenecek misin?

Ses çok tatlı oldu abi , özellikle üst devirlere yaklaşınca daha da güzel oldu akşama video çekip atarım :) kıvrımları bende merak ettim ama çok etlilemez diye sallamadım bende.

iPhone 'den You are not allowed to view links. Register or Login aracılığı ile gönderildi

ar.159

wayy güzel olmuş...
ortaya susturucu taktırdın mı göremedim bana ses fazla geldiğinden kesinlikle taktırmayı düşünüyorum..
birde yazın çok farketmiyordum kışın benim egsozun orjinalinden %70 buhar çıkarken yandan aldığımız 2. egsozdan %30 anca çıkıyor benimde böyle birşey yaptırmam lazım.
34 AV 0020 COMING SOON!!

wolkanku

hayırlı olsun özdemir tekrardan..
gördüğün gibi gayet basit işmiş di mi :) öyle 400-500liralık işler değil :)
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+