Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

27 AEK 99 Giulietta

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

erdem1904

Özdemir baya iyi l hızlanıyor. :nazar:

uğur bir başlık aç kendine bir zahmet kardeşim :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

max-ime

You are not allowed to view links. Register or Login
Özdemir baya iyi l hızlanıyor. :nazar:

uğur bir başlık aç kendine bir zahmet kardeşim :)

Erdem bey telefonlara neden bakmıyoruz acaba? :)

erdem1904

Yazdım geri sildim .. Arıyorum   :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

ozoozo

You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login teşekkür ederim abi :) 1-2 tık daha iyi yaparsam tam binelecek olcak :D

Fatihob

Kadran videosunu izlerken acaba 200e gelebilcekmi diye beklemekten sıkıldım :D :D :D :D :D

Neyyyy Saab 175likmiymişşş, Tırt :p
..

ozoozo

Kadran videosunu izlerken acaba 200e gelebilcekmi diye beklemekten sıkıldım :D :D :D :D :D

Hahaha atmıyorsunuz ki görelim sizlerinkini :D dün gece pist videolarınızı izleyip ne güldüm :) neyse mitcik çıksında bir tam anlamiyla kadran izleriz bu arada saab kanayan yaramız

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Fatihob

Kamerayı oraya nasıl sabitledin yaa.
..

ozoozo

Yanlış anlaşılmak istemem ama egzoz videolarında özellikle hızlanma esnasında çıkan sesi dinleyince aklıma ilk olarak şehirçinde çalışan Magirus minibüsler geldi. Hani bu minibüslere de modifiye yapanlar vardır ya, aynı o sesi duyar gibi oldum. Rölantide biraz idare eder ama hızlanırken kötü. Dediğim gibi aklıma ilk gelen o idi. Belki gerçekte çok daha iyidir.
Genel olarak ama görüntüsü çok güzel bir Giulietta yapmışsınız. Az ama yerinde dokunuşlar.

Estağfurullah yanlış anlaşılma asla olamaz çünkü sonuna kadar haklısınız :D ancak dizelde performans için bazı şeyler yapıldığında o sesi mecbur almak zorundayım. Yani şöyle söylim ses için ekstra bir şey yapmadım downpipe + komple düz boru var haliyle biraz dolmuş gibi çalışıyor :) fakat bazende hoşuma gidiyor diyebilirim tam dolmuş gibi değil çünkü , 3bin devir gibi hoş ses geliyor kulağıma. Fakat sona bir tane freeflow susturucu koyma fikrim var hem sesi toplaması hemde altlarıs canlandırması için, ilerde halledeceğim şimdi öncelik başka şeylerde :) ayrıca objektif ve güzel yorumunuz için teşekkür ederim.

ozoozo

Kamerayı oraya nasıl sabitledin yaa.

Nasıl yani :D vakumla ön cama yapıştır bitti gitti reis :) gopro geniş açıdan çektiği için sanki çok öndeymiş gibi dursada kadranı gayet net alıyor. Telefondan da wifi ile cihaza bağlanıp tam açı ayarı yaparsan net şekilde mis oluyor :)

Fatihob

Hee sol sürücü camında duruyor kamera. Şimdi anladım tamamdır.

Benim kamerada wifi mifi yok bro, 3 senelik kamera ilk çıkan serilerden oldugundan, kamerayı kuruyorsun sonra işallah açısı güzeldir duası ediyorsun :D
..

ozoozo

Hee sol sürücü camında duruyor kamera. Şimdi anladım tamamdır.

Benim kamerada wifi mifi yok bro, 3 senelik kamera ilk çıkan serilerden oldugundan, kamerayı kuruyorsun sonra işallah açısı güzeldir duası ediyorsun :D

Yok yok sol cam değil , bildiğimiz ön cam yav :) ön cama direğiyle beraber yapıştır zaten yaklaşıyor o , haliyle geniş açıyla çektiği için alıyor güzelce. 

Youtube da senin çekimlere baktım dün pro ile gayet güzel valla ha birde oğuzla taşlara çıkmanıza ne güldüm tekrar tekrar izledim :D bu arada o lise videoları nedir :haydi: :D

Tolga033

Özdemir bu sefer sunroof kapalıydı değil mi .  :D
Maşallah 27 AEK 99'a. :nazar:

Fatihob

Hajı kadranı çektiğin videoyu soruyorum ben. Ön camdan orayı nasıl çekiyorsun harbi anlamadım :D

Ahaha o çok iyiydi. Sessiz sakin saplandık çakıllara. Üstüne bide çıkmak için debelendik ama olmadı. Artık sende Goprolusun, youtube kanalına sürekli yeni videolar gelmeye başlar sendede :)

..

ozoozo

Hajı kadranı çektiğin videoyu soruyorum ben. Ön camdan orayı nasıl çekiyorsun harbi anlamadım :D

Ahaha o çok iyiydi. Sessiz sakin saplandık çakıllara. Üstüne bide çıkmak için debelendik ama olmadı. Artık sende Goprolusun, youtube kanalına sürekli yeni videolar gelmeye başlar sendede :)

Valla aynen dediğim gibi ön cama yapıştırdım geniş açılı aldığı için net bir şekilde görünüyor :D

Valla dünden beri mal mal videolar çekiyoruz arkadaşla :D ama çok büyük boyutta çekiyor ya 600mb 5 dklık videomu olur arkadaş film mi izliyoruz :D youtube atmasını beklemem ve kısaltma işlemi ciddi ciddi saatler sürdü :)

ozoozo

Özdemir bu sefer sunroof kapalıydı değil mi .  :D
Maşallah 27 AEK 99'a. :nazar:

Hahah aynen Tolga hatta bir ara arkadaşıda atacaktım aşağıya :) Allah razı olsun sağolasın.

ismet

Özdemir videoyu şimdi izledim, maşallah diyelim :nazar: yalnız bize misafirliğe gelecek olsan 15 dk öncesinden geldiğini anlarım heralde o egzoz sesinden :)
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

Fatihob

Bigün yine böyle kadran çekersen, telefondan kameranın fotosunu çekte tam net otursun kafamda :)

Youtubenin kısaltmasını falan bekleme. At pcye sonra Boilsoft video splitterı çek netten. Videoyu ona at istediğin dakkalar arası kes biç. Kestiğini youtubeye upload edersin. Hem programın kullanımı çok kolay, hemde kesme biçme işlemlerini hızlı yapıyor ;)
..

ozoozo

Özdemir videoyu şimdi izledim, maşallah diyelim :nazar: yalnız bize misafirliğe gelecek olsan 15 dk öncesinden geldiğini anlarım heralde o egzoz sesinden :)

Haha sağolasın abi dolmuş hattı kuracağım arkadaş arıyorum :D

Bigün yine böyle kadran çekersen, telefondan kameranın fotosunu çekte tam net otursun kafamda :)

Youtubenin kısaltmasını falan bekleme. At pcye sonra Boilsoft video splitterı çek netten. Videoyu ona at istediğin dakkalar arası kes biç. Kestiğini youtubeye upload edersin. Hem programın kullanımı çok kolay, hemde kesme biçme işlemlerini hızlı yapıyor ;)

Tamamdır :) valla bildiğin eziyet youtube dan kısaltma zaten foruma koyduğumda da kısalmamıştı taa saatler sonra kendi kendine kısalmış :D iyi oldu o programı öğrenmem.  :arkadasim:

Baskan

Modifiye darbesi var bak :) fazla sesli geziyorsun çeviririm köşede ona göre :D

Deniz

açıkçası bende 200e gelince uyarı sesi verince ayıktım gözlerim dalmış monitöre :D :D

alihsans

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

ozoozo

Modifiye darbesi var bak :) fazla sesli geziyorsun çeviririm köşede ona göre :D

Sıkıntı tınne  8)

açıkçası bende 200e gelince uyarı sesi verince ayıktım gözlerim dalmış monitöre :D :D

hahahaha mitolardan da bekliyoruz bakalım uyku açacak mı  >:D

ozoozo

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Saçtan yapılma gibi olmuş abi  :p

Fatihob

Ahahaa :) Tamam daha fazla yüklenmeyelim, İstanbullu MiToları geçmek için araçlarını parçalamasınlar sonra :p

Benim araba sanayiden çıkmıyorki bi kadran videosu çekeyim :)
..

erdem1904

bu çok iyiymiş  :alkis:
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2