Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Araç Sorgulamaları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alper

You are not allowed to view links. Register or Login
Alper ne yazmışım.. 1 Temmuz oldu mu vergi araç sahibine tahakkuk eder. Yani satacaksan önce vergisini ödeyeceksin :)) Şöyle düşün alırken de ödenmiş alıyorsun, satarken ödeyip satıyorsun.
Valla abi ben 1 ağustos 1 subat biliyordum ne yalan söyleyeyim :) satis için son vergi günü.

Fatihob

Ooyyy mtv zamani geldi dimiiii :(
..

tayfun

ben arabamı aldığımda 2013, ocak 3'tü . noterde vergi çıktı. ben  satıcıya satan sensin bana ödeyip satman lazım dedim. oda ; aracı benim kullanacagimi benim odemem gerektiğini söyledi.  şimdi benim anlamadığım,6'aylık vergi ondenmi yoksa 6.ayın sonundami ödenir. yani temmuz vergisi gecen'mi yoksa gelecek 6 ayın vergisimi ?

Gouki

Geleceğin vergisi Tayfun. Bu tamamen alıcı ve satıcı arasındaki anlaşmadır yani, kim kimi ikna ederse o öder :)

tayfun

oldu ozaman. ben onun kullandığı sürenin deyilde, kendi kullanacagim sürenin vergisini ödedim ozaman. bende böyle olduğunu biliyordum ama burda mevzu.olunca kafam karıştı :)

Rotweiler

Ocak ve Temmuz ayları boyunca vergiyi satıcının ödemesinin sebebi vergi dairesinde Ocak 1 ve Temmuz 1 itibari ile aracın borçlu gösterilmesidir(ki ödemek için aynı ayların sonuna kadar müsade edilmesine rağmen). Yani kısaca satıcı mecbur bırakılıyor. Ancak; bu kullanacak (yani alıcı) kişinin ödenen dönem boyunca arabayı kendisine tahsis ettiği ve satıcnının vergiyi ödemesinin saçmalık olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Ha Özgün'ün de dediği gibi: anlaşmaya bakar. Ki çoğu zaman alıcı kendisine bi sayfa öncesinde de belirttiğim gibi "jest" yapıldı sanar ancak, çoğu zaman satıcı zaten o parayı fiyata yansıtır. Ha bu düşün model/motor/yıl bir araçtır 100-200 ün davasını yapmazsın. Ancak bizimki gibi 540 TL/6Ay ise. gayet de mevzusu yapılacak bir rakamdır.
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

tayfun

burda en kârlı devlet. ben vergiyi peşin alırım, gerisine karışmam, yumurta nerden çıkarsa çıksın diyor:D

erman

You are not allowed to view links. Register or Login arkadaşlar bu aracla ilgili önceden bilgisi olan varmi acaba plaka jantlar felan arac tanidik geldi bana biraz ama tam emin olamadim fikri olan varsa paylasirsa sevinirim

ismet

I am the master of my fate
I am the captain of my soul

tolga_ozhan

Mart ya sa Ekim ayında satış olursa ne olur :)
Yarısını satıcı yarısını alıcı mı öder.

Rotweiler

Mart Ekimde zaten geçmiş vergi borcu var ise alıcıya ödetecek halin yok ya?
Zaten yarısında ya kullanmışsın, ya da vergiyi geciktirmişsin ziyadesi ile.
Bence biraz daha açıkla, ben anlayamadım sorunu.

Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

erman

Ismet bey sizdemi dusunuyodunuz yoksa :)

ismet

Yok ben şakasına dedim  :)
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

ku2

Mart ya sa Ekim ayında satış olursa ne olur :)
Yarısını satıcı yarısını alıcı mı öder.

Off.. Tolga ya :)
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

berkguler

Şimdiden herkese iyi bayramlar dilerim. Aşağıdaki linkteki aracı tanıyan bilen var mı, görüşlerinizi alabilir miyim ?

brkcnn

HürCan bu araç 35 Dr ... plakalı olan ise bilgiye sahibim. (Araç boya durumunu görünce. Büyük ihtimal dr plakalı araçtır bu.)

hocam 35 DR ... plakalı araçmıymış ilandaki.. yani tanıdığınız bildiğiniz bir araç mı acaba??

ozoozo

Bu başlık çok tehlikeli..... Şahsi fikrim aracı sormayın gidin kendiniz gösterin,sorun,soruşturun ;)

Erkay KAHYA

HürCan bu araç 35 Dr ... plakalı olan ise bilgiye sahibim. (Araç boya durumunu görünce. Büyük ihtimal dr plakalı araçtır bu.)

hocam 35 DR ... plakalı araçmıymış ilandaki.. yani tanıdığınız bildiğiniz bir araç mı acaba??

Bahsi geçen araç.

Özdemir'in dediği gibi tehlikeli bir konu.
Bence hurdalık olan, başkasına göre hatasız olabilir.

brkcnn

Bahsi geçen araç.

forum dışarısındaki insanlar için konuşursak kesinlikle haklısınız ama burda hepimiz alfalarımızın üzerine titreyen insanlar olduğumuzdan, bir alfa alınacağında olur veya olmaz denmesi konusunda 3 aşağı 5 yukarı aynı kriterlere göre karar veriyoruz diye düşünüyorum..  :alfisti:

redromeo156

dr plakalı araç ızmırden geldı 2 seneye yakın oldu ama gecmısı hakkında bılgım yok
2004 1,6
2004 1,6
2004 1,6
2004 2,0 ss
gtv v 6

brkcnn

araç forumdan bir arkadaşımızın mı acaba bilen var mı arkadaşlar??

hi_cazz

Arkadaşlar eşime araba alacağızda tramer sorgusu aşağıdaki şwkilde çıkıyor. daha detaylı kontrol edebilecek birisi var mı?
Plaka : 32 PR 096
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

hi_cazz

Arkadaşlar eşime araba alacağızda tramer sorgusu aşağıdaki şekilde çıkıyor. daha detaylı kontrol edebilecek birisi var mı?
Plaka : 32 PR 096
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

castoridae

Bahsi geçen araç.

Aracın durumu hakkında yorum yapmam doğru olmaz sanıyorum ama şu kadarını söyleyeyim ki Araç 35 Dr plakalı araç değil. Ben bir süre önce gidip yerinde gördüm.

castoridae

Bu arada Dün akşam You are not allowed to view links. Register or Login'da İzmir'den bir 159 ilanı çıkmıştı. 2008 model, siyah renk, otomatik, 1,9 jtd dist. Paket, 75.000 km'de. Arabayı bir gözüm gördü, bir gözüm görmedi, 15 dakika içinde ilan kaldırıldı. Bugün internet geçmişinden güç bela sayfayı bulup telefon numarasına ulaştım satıcının. Araç için kaparo alınmış.

Ama araba çok temiz duruyordu resimlerde, acaba forumdan birine mi gitti diye düşünmeden edemiyorum. Eğer bizden biri ise alan görmek isterim hakikaten aracı. İnşallah forum envanterine dahil olmuştur bu araç.