Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Bugün Alfa Romeo'nuza Ne Yaptınız?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

delıfısek

hem semih'e hemde fatih kardesime geçmiş olsun.

cezaların umarım iyi sonuclanır. benimde ehliyet gitti umarım benim itirazda iyi sonuclanır  :(

devlet catır catır kitliyor valla.

fatihcan

2004 156 1.6 TS Distinctive (2012-2015)
2008 159 1.9 JTDM Distinctive (2015-2022)
2016 Giulietta 1.6 JTDM Super TCT (2022-....)

avkureysin

Çarpmadan veya ceza makbuzunu eline aldıktan sonraki kötü hissi ancak yaşayan bilir. Geçmiş olsun arkadaşlar...

ozoozo

Çok istediğim vites topuzu siparişinin ödemesini yaptık sanırım haftasonuna kadar elimde olur ve takarız :)

kuti147

Bugun arka cam üstü spoilerim geldi. Ilk musait zamanda montajini ve fotolarini paylasicam :)
34 BS 3090 - Rosso Mk1 147
34 FH 3300 - Rosso Mk2 147
34 KY 5602 - Jarama Mk2 156 SS
34 NT 0522 - Jarama Mk2 156 SS
A4 2.0T Quattro Sline
——————————————-
34 ERH 07 - Jarama Mk2 147
34 KT 159 - Grigio Titanio 159 Sw 2.4

sarpgrey

You are not allowed to view links. Register or Login
Bugun arka cam üstü spoilerim geldi. Ilk musait zamanda montajini ve fotolarini paylasicam :)
Benimde yok spoiler geldiği zaman görüşlerinizi belirtin.
Bağımsızlık benim karakterimdir.
Mustafa Kemal ATATÜRK

sarpgrey

Komşu dan polisaj makinesini aldım be biraz arabayi parlatayim dedim.[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
Bağımsızlık benim karakterimdir.
Mustafa Kemal ATATÜRK

francobaresi

Italyadan taze geldi :) araba hala dby'de boya korumada, elektrik kesintisi 1 gun uzatti isi.yarin alir almaz takicam :) urunun kalitesi muazzam duruyo.[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Sent from my iPhone using Tapatalk
Cuore sportivo

kuti147

Benimde yok spoiler geldiği zaman görüşlerinizi belirtin.

Spoiler dün elime ulaştı. Evde kuzu kuzu yatıyor. Bu hafta hsonu dahil full mesai oldugundan elimi süremicem arabaya ama kısmetse haftaya takılır spoiler. Ki zaten foto paylaşırım konumda :)
34 BS 3090 - Rosso Mk1 147
34 FH 3300 - Rosso Mk2 147
34 KY 5602 - Jarama Mk2 156 SS
34 NT 0522 - Jarama Mk2 156 SS
A4 2.0T Quattro Sline
——————————————-
34 ERH 07 - Jarama Mk2 147
34 KT 159 - Grigio Titanio 159 Sw 2.4

ES53

Italyadan taze geldi :) araba hala dby'de boya korumada, elektrik kesintisi 1 gun uzatti isi.yarin alir almaz takicam :) urunun kalitesi muazzam duruyo.[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Hayirli olsun cok kaliteli gozukuyor gercekten.Nerden ne kadara aldiniz ne kadar surede geldi acaba :) 159 icin olmasi lazim

francobaresi

Link veriyim direk, diger alfalar icin de var, herkes faydalansin:) You are not allowed to view links. Register or Login

18 martta postaladi bugun geldi.

Cuore sportivo

OzgurMR

Link veriyim direk, diger alfalar icin de var, herkes faydalansin:) You are not allowed to view links. Register or Login

Global satış yapan bir satıcı olarak global bir sitedeki ilanı kendi dilinde yazanlara hakikaten anlam veremiyorum. Zorla İtalyanca öğreneceğiz bu gidişle  :)
Alfa Romeo 159 1,9 JTDm Distinctive Plus Q-Tronic

Utku

Çok güzelmiş,
Daha uygun rakama gelen bir alternatifte ben vereyim,

2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic

Deniz

Çok güzelmiş,

49 dolar malzeme 20 dolar kargo tutuyor alım yapacak varsa kargoyu bölüşmek adına benide dahil edebilir siparişe fiyatları çok uygun çünkü. Yada toplu alım yapabiliriz ben talibim

wolkanku

Çok güzelmiş,

49 dolar malzeme 20 dolar kargo tutuyor alım yapacak varsa kargoyu bölüşmek adına benide dahil edebilir siparişe fiyatları çok uygun çünkü. Yada toplu alım yapabiliriz ben talibim

abi siz kafayı mı yediniz :)
59 $ verip (şu anki kurla 180,72 TL) verip, üstünde kaydırmazı bile olmayan metal pedal seti mi alacaksınız.

orjinali zaten 200 lira..üstünde kaydırmaz plastiği, lazer işleme alfa romeo logosu ile....stokta yoksa bile 20 günde italyadan geliyor. hadi kargoyu yarı fiyata indirdiniz , 40-50 lira kar edicem diye çakma çıkma iş yapılır mı :)

aklın yolu birdir.

parça no
50903134

hayırlı olsun :)
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

rain man

Kargodan o şekilde kaçarsınız belki ama bu kez de total alışveriş 75euronun üzerine çıktığında vereceğiniz ekstra yüzde 20'yi gözden çıkarmayın derim ben.
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

francobaresi

Ben kaydirmaz olmadigi icin uygun fiyatli olan seti almamistim. Yetkili serviste Ayak dayama yoktu, getirme konusunda sikinti cikiyodu o yuzden pedallari orjinal alip ayak dayamayida ebayden getirttim. Ben bunu aldiktan bigun sonra ayni satici ti model ayak dayama ilana koydu, elimdeki urunu begendim ama uyum adina ti olani alirdim belki. Yarin arac gelince takip gorucez:)

Cuore sportivo

rain man

Ben kaydirmaz olmadigi icin uygun fiyatli olan seti almamistim. Yetkili serviste Ayak dayama yoktu, getirme konusunda sikinti cikiyodu o yuzden pedallari orjinal alip ayak dayamayida ebayden getirttim. Ben bunu aldiktan bigun sonra ayni satici ti model ayak dayama ilana koydu, elimdeki urunu begendim ama uyum adina ti olani alirdim belki. Yarin arac gelince takip gorucez:)

Abi maşallah iyi bakıyorsunuz 159'a :) İyi yapmışsınız. Ben de ayak dayama düşündüm ama şimdi onu takarsam yanda diğer pedallar sırıtacak. O yüzden belki totalden bir değişim yapmak gerekebilir :)
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

Deniz

Çok güzelmiş,

abi siz kafayı mı yediniz :)
59 $ verip (şu anki kurla 180,72 TL) verip, üstünde kaydırmazı bile olmayan metal pedal seti mi alacaksınız.

orjinali zaten 200 lira..üstünde kaydırmaz plastiği, lazer işleme alfa romeo logosu ile....stokta yoksa bile 20 günde italyadan geliyor. hadi kargoyu yarı fiyata indirdiniz , 40-50 lira kar edicem diye çakma çıkma iş yapılır mı :)

aklın yolu birdir.

parça no
50903134

hayırlı olsun :)
Senin sete ayak dayama dahil değil Utku nun bulduğu ayak dayama dahil fiyat.

wolkanku

Onu ben de görüyorum Deniz, ama malın kaydırmaz olmadığını ve orjinal olmadığını vurguluyorum
Benim arabayı biliyosun, ayak dayama olmaması hiç gözüne takıldı mı? Ya da arabayı hiç bilmeyen birisi ilk oturduğunda arar mı ayak dayamanın metal olmasını?
İlla metale ayak dayayacağım diyorsan uygun fiyatlı "çakma" bir sürü seçenek var

'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

francobaresi

Acaba kaydirmaz olmayan seti alip, centiklere silikon gibi bisiyle doldurarak goruntuyu bozmadan kaydirmaz ozellikli yapamaz mi almayi dusunen arkadaslar?

Cuore sportivo

francobaresi

Abi maşallah iyi bakıyorsunuz 159'a :) İyi yapmışsınız. Ben de ayak dayama düşündüm ama şimdi onu takarsam yanda diğer pedallar sırıtacak. O yüzden belki totalden bir değişim yapmak gerekebilir :)
tesekkurler :) sadece ayak dayama siritir mi bilemedim, istersen photoshoplayip bi bak, tabi degistirebiliyosan tam takim degisim hos olur

Cuore sportivo

Deniz

Acaba kaydirmaz olmayan seti alip, centiklere silikon gibi bisiyle doldurarak goruntuyu bozmadan kaydirmaz ozellikli yapamaz mi almayi dusunen arkadaslar?

Şu an çalıştığım iş yerinde poliüretan dökme conta tezgahı var pedal üzerindeki oluklara gri conta döktürebilirim fabrikasyon ip gibi olur. En kötü ihtimalle pedal üzerindeki olukları frezede açtırırım ve pedal altından dışarı çıkacak şekilde silikon conta yaptırırım bunların hepsi iş yerimde mevcut. Her türlü çözerim bu mevzuyu.

Evet ayak dayama olmaması dikkatimi çekmedi hatta sen söyleyene kadar senin ayak dayaman var sanıyordum. Amacım metale ayak dayamak değil pedallar ile set olmasını sağlamak. Ona bütçe ayırıyorsam bence takım olmalı yoksa plastiklerde işimi görmüyor değil.

francobaresi

Şu an çalıştığım iş yerinde poliüretan dökme conta tezgahı var pedal üzerindeki oluklara gri conta döktürebilirim fabrikasyon ip gibi olur. En kötü ihtimalle pedal üzerindeki olukları frezede açtırırım ve pedal altından dışarı çıkacak şekilde silikon conta yaptırırım bunların hepsi iş yerimde mevcut. Her türlü çözerim bu mevzuyu.

Evet ayak dayama olmaması dikkatimi çekmedi hatta sen söyleyene kadar senin ayak dayaman var sanıyordum. Amacım metale ayak dayamak değil pedallar ile set olmasını sağlamak. Ona bütçe ayırıyorsam bence takım olmalı yoksa plastiklerde işimi görmüyor değil.
Boyle bi imkan varsa cok guzel, Mehmet Ali'de de bu setten vardi, ayak kaymasi gibi sikayeti yoktu bildigim kadariyla. Alacak arkadaslar icin bir arti o zman dediklerin

Cuore sportivo

atatuncel

Sonunda istediğim jantlara kavuştum, sıra lastiklerde. :) [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

06 AT 0706 Giulietta